Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διάβαζα στο βημαDonna της Κυριακής ένα αρθρο με τίτλο "νέα μάνα μπλογκερ εχει κέφια" και γράφει για τη νέα τάση των νεων μαμάδων να ασχολούνται με blogs forums κλπ γιατί τις ανεβάζει ψυχολογικά. Έρευνες μάλιστα έδειξαν οτι γράφοντας σε κάποιο blog εχουμε περισσότερες πιθανότητες να δουμε τα επίπεδα του γονεικού στρες, της επιλόχειας κατάθλιψης και των συζυγικών συγκρούσεων να παίρνουν την κατιούσα, ενώ η ενασχόληση με τα social media (facebook κλπ) δεν εχει το ίδιο αποτέλεσμα γιατί μπορεί να δεις τους φίλους σου στις πιο λαμπερός στιγμές τους και να καταρρακωθείς κανοντας μια σύγκριση με τις (γεμάτο λεκέδες) δικές σου!!! Μάλιστα παρουσιάζει και κάποια απο τα πιο γνωστά blogs www.mamadesmpampades.gr / not-just-mums.blogspot.com / mamalydia.wordpress.com / www.koilitsa.com . Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον και μάλιστα τείνω να συμφωνήσω κιόλας!!!

Καλα τα λεει το αρθρο.. κι εγω βρισκω την παρεα μας ιδιαιτερα αναζωογονητικη και ψυχοθεραπευτικη... Ειστε φιλες μου κι ας μην σας εχω δει απο κοντα... :D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Καλα κοιμηθηκαμε κι εμεις! Προλαβα και λουστηκα οταν την εβγαλα απο το μαρσιπο ! Ζητω το κοντο μαλλιιιι!!

Ντινα αντε επιτελους να ξεπρασινισετε..κι εμεις σα να "πηξαμε¨λιγο..τις τελευταιες φορες δεν ειναι τοσο νερουλα.Αντε να δουμε μηπως γλιτωσουμε την ταλαιπωρια με το στοιχειακο γαλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλα τα λεει το αρθρο.. κι εγω βρισκω την παρεα μας ιδιαιτερα αναζωογονητικη και ψυχοθεραπευτικη... Ειστε φιλες μου κι ας μην σας εχω δει απο κοντα... :D:D

συμφωνω μαζι σου....φιλεναδιτσες μου:P

Οχι , βρεφικο γαλα ειναι.Φορμουλα.Απο φαρμακειο.

τελικα εδωσες φορμουλα?

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εμεις πηγαμε παιδιατρο καναμε το εμβολιο μας(επιτελους)

κλαψαμε λιγο την ωρα που του το εκανε και μετα τον

κοιταζε επιμονα και στα ματια για κανα 2λεπτο και ξαναεβαλε

το παραπονιαρικο κλαμα της αγκαλιας;).

ειμαστε 6200 και 61εκ παλικαρια:-P

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αρετη μου δεν εδωσα και αν δωσω θα ειναι για 2 μερες 3-4 γευματα αντι για θηλασμο να σουμε αν θα αλλαξουν τα κακα...Δε ξερω αν θα το κανω ομως...θελω να το παρατηρησω μεχρι παρασκευη και βλεπουμε.

Εννοειται οτι η παρεα μας ειναι οτι καλυτερο! Δε ξερω πως θα την παλευα αλλιως...αληθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ουαουυυ!! Μπραβοοοοο!!!αντρακλαας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Αρετή-Ελένη να τον χαίρεστε τον παιδαρο σας!!! Ολόκληρο αντρακι (και εμβολιασμενο πλέον χιχιχιχι)!!!

gPXtp2.png

καλησπερα!!

σημερα ξεσαλωσα λεμε!!

απο τις 9 στους δρομους μεχρι τις 12 και ξανα παλι για 1 ωρα το μεσημερι..

πηγα και ψωνισα στο κεντρο Αθηνων σε Zara (υπεροχα ρουχα για παιδια φετος..και παπουτσια ειδικα για τα αγορια), h&m, Marks & spencer (απατεωνες..καμια ουσιαστικη εκπτωση και ειδικα στα παιδικα δεν παιζει εκπτωση ποτε..ετσι κατι που ηθελα το πηρα απο το Stand προσφορων απο το stock σχεδον τα μισα λεφτα κατω)

μετα πηγα Ρομβης και εκει γυρω και εκανα ερευνα αγορας για μπομπονιερες (μεση τιμη 1,6-1,8 στις χαμηλοτερες και πανω απο 2,2 στις ακριβοτερες)

σχεδον κατεληξα στο τι θελω αλλα θα παω και στη Mikelina στο Περιστερι οπου ειναι βιοτεχνια μεγαλη και εχει τεραστια γκαμα σε ακομη καλυτερες τιμες οπου ειχα παρει και της κορης μου και θα κανω συγκριση τιμων και θα καταληξω απο που θα τις παρω..Σχεδον με συμφερουν να τις φτιαξω μερικες και μονη μου αφου τα περισσοτερα παιχνιδια η υλικα τα προμηθευονται απο του κινεζους στο κεντρο (εχουμε προσβαση ααααπλετη)

και ειδα εναν νεο φωτογραφο για προσφορα για να συγκρινω με τον δικο μου που χε καλυψει βαπτιση κορης και γαμο και αφου γυρισα σπιτι μετα απο δυο ωρες την ξανακοπανησαμε και πηγα και γραφτηκα στο κολυμβητηριο, ηπιαμε και εναν καφε και λεω απο αυριο να ξεκινησω να πηγαινω..ετσι ειμαι εγω.. με τα κρυα τα κανω ολα..χαχα!!

οσο για το παιδικο, αν δεν αλλαξει κατι στο οικονομικο γενικοτερα λεμε να τη στειλουμε Ιουνιο -Ιουλιο και αν δεν την παρουν στο δημοσιο παιδικο σταθμο να τη στειλουμε και τον χειμωμα (εφοσον αντεχει η τσεπη μας)

παει 320 ευρω συν 15 ενα δρομολογιο την ημερα (στο ελα) αφου θα την πηγαινει ο ανδρας μου..

και εψαξα να βρω και οικονομικο τουλι για να στολισω το σπιτι στη βαπτιση με 0,70 λεπτα το μετρο εχω βρει για την ωρα..

ουφ.. κουραστηκα ..χαχα!

Αρετη μου δεν εδωσα και αν δωσω θα ειναι για 2 μερες 3-4 γευματα αντι για θηλασμο να σουμε αν θα αλλαξουν τα κακα...Δε ξερω αν θα το κανω ομως...θελω να το παρατηρησω μεχρι παρασκευη και βλεπουμε.

Εννοειται οτι η παρεα μας ειναι οτι καλυτερο! Δε ξερω πως θα την παλευα αλλιως...αληθεια!

φροντισε ομως αυτα τα 3-4 γευματα την ημερα να τα υποκαθιστας με αντληση.. αλλιως θα μειωθει η παραγωγη σου...

Σας ευχαριστούμε για της ευχές γλυκά μου κορίτσια!!

Τ κόλπο με την κουβέρτα έπιασε κ σήμερα!! :P

Συμφωνώ κ εγώ για την παρέα μας... είστε super!!!

Kαι αν κάποτε χαθούμε θα είστε πάντα στο μυαλό μου γιατί θα σας συνδέω με τόσο όμορφα γεγονότα!!:D:D:D:D(a la sakis )

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...