Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια να κανω ενα γκαλοπ?

Τι χρωμα εχουν τα ματια των μωρων σας??

Το δικο μου εχει ενα γκριζογαλανο, σα ξωτικου, φανταστικο χρωμα!

Αραγε θα το κρατησει? Κ οι δυο γονεις εχουμε καστανα, αλλα η πεθερα εχει γαλανοπρασινα κ λεω μηπως...!!:lol:

Κι εμεις γκριζογαλανο...

Ο γιος μου σημερα ειναι πολυ ησυχος.. ολο ετρωγε και κοιμοταν.. και μετα το βραδακι εφαγε και κοιμηθηκε, και τωρα κοιμαται ακομη στο ρηλαξ, το οποιο δεν παιζει να ειναι φυσιολογικο διοτι παντα ξυπναει με το που τον αφηνω.. και το βραδυ μια χαρα κοιμηθηκε, δεν ειναι δηλαδη και ξενυχτισμενος!! Να ανησυχησω??? Μα γιατι ειναι τοσο ησυχος???

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κι εμεις αρκετα πιο ησυχη..χτες και σημερα...ισως οχι τοσο οσο εσεις Ντινα..μην ειναι ο καιρος? και θα τους περασει? και χαρηκα οτι αρχισε να ηρεμει? χαχααα!!

Παω για νανι! Τα λεμε αυριο! καληνυχτααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

εμεις πηγαμε βολτα σε ενα ιδιωτικο προνηπιο για τη μικρη την οποια αποφασισαμε να στειλουμε απο Ιουνιο (για 2 μηνες με διακοπη τον Αυγουστο και μετα παλι απο Σεπτεμβρη αν δεν μας την παρουν σε δημοσιο που σχεδον ελπιζω οχι γιατι δεν προκειται να κανουν τιποτε απο αυτα που κανουν στα ιδιωτικα..μονο για το οικονομικο θεμα αξιζει το δημοσιο)

αντε να περασουν οι ιωσεις και να κανουμε και εμεις το πρωτο εμβολιο..

για να δουμε.

Τελικά θα την πας? καλά θα κάνεις, θα της αρέσει είμαι σίγουρη!! :P

Κοριτσια να κανω ενα γκαλοπ?

Τι χρωμα εχουν τα ματια των μωρων σας??

Το δικο μου εχει ενα γκριζογαλανο, σα ξωτικου, φανταστικο χρωμα!

Αραγε θα το κρατησει? Κ οι δυο γονεις εχουμε καστανα, αλλα η πεθερα εχει γαλανοπρασινα κ λεω μηπως...!!:lol:

Πρασινογάλανα κάπος έτσι θα μείνουν πάντος γιατί κ οι δύο έχουμε ανοιχτά αλλά και οι 2 γιαγιάδες!!

Πονοκεφαλο εχω...πηρα ντεπον και τιποτα...

Περαστικούλια!!

Ποια ελεγε οτι τα εφτυσε απο την αγκαλια? Snow εσυ? Πως πηγατε σημερα?

Κοιμηθηκε η μικρη μαλλον...την εχω στον ωμο και περιμενω....

Πωπω το κεφαλι μου σπαααειιιι....και κοιμηθηκα κι ενα μισαωρακι το μεσημερι...και καλουτσικα το βραδυ...ενα 6ωρακι...Με ματιασανε παλι ουυυφ...

Χάλι μαυρο, κάποια στιγμή έπιασα μια κουβέρτα αυτές της χνουδωτές και έκανα μια τρύπα κ την έβαλα μέσα κ ήταν σαν φωλίτσα και κοιμήθηκε για μία ώρα κ έκανα καμία δουλειά , τα χέρια μου όμως τρέμουν!!

Κι εμεις αρκετα πιο ησυχη..χτες και σημερα...ισως οχι τοσο οσο εσεις Ντινα..μην ειναι ο καιρος? και θα τους περασει? και χαρηκα οτι αρχισε να ηρεμει? χαχααα!!

Παω για νανι! Τα λεμε αυριο! καληνυχτααα!!

και εγώ θέλω!!:(

x.gifi.gifo.gifn.gifi.gifz.gife.gifi.gif

Γιουπιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ έχει να χιονίσει απο τότε που ήμουν 4 :( Χιόνι 1 φορά είδα σε μια εκδρομή στην Ελάτη Τρικάλων!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κακάκια είχε να κάνει απο χθες έκανε πριν λίγο, πολύ υγρά κ πολλά με σποράκια κ λίγο πράσινα, ενώ πάντα έκανε πάνω απο 3 φορές την ημέρα, τι να πω δεν ξέρω!!

Πάω να κοιμηθώ που επιτέλους κοιμήθηκε, αν βολευτώ με τον πόνο στα χέρια!!

Καληνύχτα, αν κ ήδη θα κοιμάστε!!

Αρετή το πόκερ τελείωσε?? :-P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Kαλημερααα!!!!!!!!!

Θα ειναι στο ποδι οταν ερθει η ωρα για το ποκερ, μην ανησυχεις..μετα απο συνηθεια μπορει να κοιμηθει παλι.. χαχαχα...

Ευχαριστουμε πολυ... :P:p

Αρετή το πόκερ τελείωσε?? :-P

τελικα χτες κοιμηθηκαμαι στις 12,30 ουαου!!!!!!:P:pκαι ξηπνησαμε στις 9,00 παλι ουαου!!!!!!!

το χασαμε το ποκερ ρε γ@@@το;););)χαχααχχ!!!

x.gifi.gifo.gifn.gifi.gifz.gife.gifi.gif

Γιουπιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ!τι ωραια:P εμεις εδω εχουμε αλο θεο εχει ηλιο....παω να βαλω κανα πλυντηριο γιατι λεει οτι θα ξεκινησει βροχες και εδω ξεχναει να σταματησει.....:(

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραα!

Καλε τι κρυο ειναι αυτο??

Παγωσαν κ οι σωληνες κ δεν εχω νερο!!!:confused:

Εμεις πρωτη φορα χτες κοιμηθηκαμε απο τις 12μιση μεχρι τις 5:20!!!!!

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα βεβαια.... ματι γαριδα, κ τρελο κλωτσιδι! χαχαχαχα

i0967wbvenhz372s.png

Καλημέρα και απο την παγωμένη θεσσαλονικη εχει έναν ήλιο με κατι δόντια.....

Καλε τι παθαν τα μικρούλια μας χθες βραδυ κι εμείς απο τις 10 που κοιμήθηκε ξύπνησε στις 5:30!!!!! Ελπίζω να συνεχιστεί...

Σία χρόνια πολλα κι απο εμάς να τους χιλιάσεις τους μήνες σου!!!

gPXtp2.png

Διάβαζα στο βημαDonna της Κυριακής ένα αρθρο με τίτλο "νέα μάνα μπλογκερ εχει κέφια" και γράφει για τη νέα τάση των νεων μαμάδων να ασχολούνται με blogs forums κλπ γιατί τις ανεβάζει ψυχολογικά. Έρευνες μάλιστα έδειξαν οτι γράφοντας σε κάποιο blog εχουμε περισσότερες πιθανότητες να δουμε τα επίπεδα του γονεικού στρες, της επιλόχειας κατάθλιψης και των συζυγικών συγκρούσεων να παίρνουν την κατιούσα, ενώ η ενασχόληση με τα social media (facebook κλπ) δεν εχει το ίδιο αποτέλεσμα γιατί μπορεί να δεις τους φίλους σου στις πιο λαμπερός στιγμές τους και να καταρρακωθείς κανοντας μια σύγκριση με τις (γεμάτο λεκέδες) δικές σου!!! Μάλιστα παρουσιάζει και κάποια απο τα πιο γνωστά blogs www.mamadesmpampades.gr / not-just-mums.blogspot.com / mamalydia.wordpress.com / www.koilitsa.com . Το βρήκα αρκετα ενδιαφέρον και μάλιστα τείνω να συμφωνήσω κιόλας!!!

gPXtp2.png

Καλημερα κι απο εμας...

Εριχνε χιονακι ολα το βραδυ μετα το πρωι αρχισε να λιωνει.. τωρα ειναι λες και δεν εριξε νιφαδα..:(

Εφαγα και κατι ωραιους γιγαντες τωρα.... να δω αν θα πειραξουν το παιδι...

Επισης, τα κακα του αρχισαν να κιτρινιζουν!!!!!!!!!!!! Επιτελους!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...