Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλε τι παιδαρος ειναι αυτος φτουτου-φτουτου..

ελπιζω και εμεις να ειναι ολα καλα να παμε αυριο για το εμβολιο.

Ευχαριστω πολύ με το καλο κι εσείς το εμβόλια κι σας!!!

Πάντως δίκιο έχεις ειναι ώρες που θέλεις να μείνεις και λιγο μόνος σου σπιτάκι σου αυτη ειναι η αλλη όψη του νομίσματος...

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε dimarg!! τι λες τωρα??? 7 κιλα ειναι ο δικος μου τωρα στους 3 μηνες!!

Μωρε μπραβο ντερεκι!! Να το χαιρεστε!!

εμεις πηγαμε βολτα σε ενα ιδιωτικο προνηπιο για τη μικρη την οποια αποφασισαμε να στειλουμε απο Ιουνιο (για 2 μηνες με διακοπη τον Αυγουστο και μετα παλι απο Σεπτεμβρη αν δεν μας την παρουν σε δημοσιο που σχεδον ελπιζω οχι γιατι δεν προκειται να κανουν τιποτε απο αυτα που κανουν στα ιδιωτικα..μονο για το οικονομικο θεμα αξιζει το δημοσιο)

αντε να περασουν οι ιωσεις και να κανουμε και εμεις το πρωτο εμβολιο..

για να δουμε.

βρε dimarg!! τι λες τωρα??? 7 κιλα ειναι ο δικος μου τωρα στους 3 μηνες!!

Μωρε μπραβο ντερεκι!! Να το χαιρεστε!!

εμεις πηγαμε βολτα σε ενα ιδιωτικο προνηπιο για τη μικρη την οποια αποφασισαμε να στειλουμε απο Ιουνιο (για 2 μηνες με διακοπη τον Αυγουστο και μετα παλι απο Σεπτεμβρη αν δεν μας την παρουν σε δημοσιο που σχεδον ελπιζω οχι γιατι δεν προκειται να κανουν τιποτε απο αυτα που κανουν στα ιδιωτικα..μονο για το οικονομικο θεμα αξιζει το δημοσιο)

αντε να περασουν οι ιωσεις και να κανουμε και εμεις το πρωτο εμβολιο..

για να δουμε.

Ευχαριστούμε πολύ!!! η αλήθεια ειναι οτι ειναι αναπτυγμένος ο μικρούλης μου Τον κανείς για 4 μηνών μωρακι ΄αλλα αφού ειναι ολα φυσιολογικά δεν αγχωνομαι, απο το να φοβάμαι να τον πιάσω αν ήταν πολύ μικρούλης τον προτιμώ ετσι:tongue::tongue::tongue:

Οσο αναφορά τους παιδικούς νομίζω ειναι θέμα δασκάλας καθαρά. απο τα ανιψιά μου που περασαν και απο ιδιωτικούς και απο δημόσιους κατέληξα στο συμπέρασμα οτι ολα εξαρτώνται απο το πόσο όρεξη εχει η νηπιαγωγός να ασχοληθεί με τα μικρά! Καλή σκέψη να την στείλετε Ιούνιο ούτε θα εχει πολλές ίώσεις και θα κάνει και μια πρώτη προσαρμογή

Κοριτσια, γνωριζετε αυτο το μπλογκ? ειναι πολυ ενδιαφερον...

Διαβαστε αυtο που λεει για τα nuk..http://natofao.blogspot.com/

δεν ξέρεις τι να παρεις πλέον ολα πρέπει να τα ψάχνουμε πια....έλεος

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

εμεις καναμε τοσα πολλα κακα που αναγκαστικα και τον εκανα και μπανιο σημερα απο νωρις εφαγε και τωρα κοιμαται μας βλεπω να ξενυχταμε αποψε.....

Καλή εξερεύνηση στα μικρούλια μας λοιπόν..... Ασε κι εμείς πολλα σάλια αφού είπα στο γιατρο ελπίζω να μην βγάλουμε και δόντι απο το δεύτερο μήνα είπαμε αλματώδη ανάπτυξη.... ΄αλλα ευτυχώς δεν εχει καμία ένδειξη για κατι τέτοιο!!!

απο σημερα θα τον αφηνω και εγω

Γιατί καλε??

Εγώ πήρα αυτό κ οδηγάω μόνη τώρα!!

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View%C2%A9-Mirror/dp/B0013SXWZS/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1327937644&sr=1-8

ωραιο θα το παρω και εγω για να κανουμε βολτες οι δυο μας....:P

Ντινα και Δημητρα χρονια πολλα καλα μηνογενεθλια

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εμεις καναμε τοσα πολλα κακα που αναγκαστικα και τον εκανα και μπανιο σημερα απο νωρις εφαγε και τωρα κοιμαται μας βλεπω να ξενυχταμε αποψε.....

Ντινα και Δημητρα χρονια πολλα καλα μηνογενεθλια

Θα ειναι στο ποδι οταν ερθει η ωρα για το ποκερ, μην ανησυχεις..μετα απο συνηθεια μπορει να κοιμηθει παλι.. χαχαχα...

Ευχαριστουμε πολυ... :P:p

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κοριτσια, γνωριζετε αυτο το μπλογκ? ειναι πολυ ενδιαφερον...

Διαβαστε αυtο που λεει για τα nuk..http://natofao.blogspot.com/

πανικοβληθικα λιγο γιατι κιεμεις nuk περνουμε αλλα τι να πω τους ξεφυγε κατι των γερμανων...

Θα ειναι στο ποδι οταν ερθει η ωρα για το ποκερ, μην ανησυχεις..μετα απο συνηθεια μπορει να κοιμηθει παλι.. χαχαχα...

Ευχαριστουμε πολυ... :P:p

χααχχχα!!!!!λες....θα σου πω αυριο....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αχ..γυρισαμε απο τη βολτα με το σκυλο...παλι σπαραζε...δε της αρεσει το βραδυ γιατι δε βλεπει καλα και οι δρομοι εδω ειναι υπφωτισμενοι...τι να κανω,...θα παρω φακο να φωτιζω τα μουτρα μου να με βλεπει..και ελπιζω γρηγορα να αρχισει να ανοιγει η μερα για να μη βγαινουμε στα σκοταδια...

Πηρα και την παιδιατρο μιας φιλης η οποια μου ειπε οτι σε καμια οεριπτωση δε θα κοψουμε το θηλασμο αλλα θελει για 2 μερες να δινω και γευματα με ενα στοιχειακο γαλα να δουμε πως θα ειναι τα κακα της...μπορει να το κανω το σκ...ειπε επισης να μη τρωω και χοιρινο...παει κι αυτο...κοτοπουλο γαλοπουλα και αρνι...το αρνι δε μ αρεσει..οποτε κοτοπουλο κοτοπουλο και κοτοπουλο...κοκκοοοοοοοκκοοκοοκοοο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αχ, μπραβο βρε (κοτο)πουλακι μου που το αντιμετωπιζεις με χιουμορ... :tongue:

Να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα ειναι περαστικα... και μετα θα τρως ο,τι θες..

Αριστεα, σου ηρθε περιοδος τελικα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια να κανω ενα γκαλοπ?

Τι χρωμα εχουν τα ματια των μωρων σας??

Το δικο μου εχει ενα γκριζογαλανο, σα ξωτικου, φανταστικο χρωμα!

Αραγε θα το κρατησει? Κ οι δυο γονεις εχουμε καστανα, αλλα η πεθερα εχει γαλανοπρασινα κ λεω μηπως...!!:lol:

i0967wbvenhz372s.png

Κι εμεις γκριζογαλανα εχουμε.Ολα ετσι ειναι στην αρχη.Κι εμεις εχουμε πεθερα με γαλαζια κι εγω γκριζοπρασινα θα θελα να παρει κατι απ αυτα,,ο μπαμπας μας εχει μελι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ, μπραβο βρε (κοτο)πουλακι μου που το αντιμετωπιζεις με χιουμορ... :tongue:

Να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα ειναι περαστικα... και μετα θα τρως ο,τι θες..

Δε με πειραζει..αρκει να μη παιδευομαι τσαμπα και παιδευω και το μωρο...να στερουμαι εγω και να συνεχιζει την αλλεργια κι αυτη...

Πονοκεφαλο εχω...πηρα ντεπον και τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ποια ελεγε οτι τα εφτυσε απο την αγκαλια? Snow εσυ? Πως πηγατε σημερα?

Κοιμηθηκε η μικρη μαλλον...την εχω στον ωμο και περιμενω....

Πωπω το κεφαλι μου σπαααειιιι....και κοιμηθηκα κι ενα μισαωρακι το μεσημερι...και καλουτσικα το βραδυ...ενα 6ωρακι...Με ματιασανε παλι ουυυφ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ..γυρισαμε απο τη βολτα με το σκυλο...παλι σπαραζε...δε της αρεσει το βραδυ γιατι δε βλεπει καλα και οι δρομοι εδω ειναι υπφωτισμενοι...τι να κανω,...θα παρω φακο να φωτιζω τα μουτρα μου να με βλεπει..και ελπιζω γρηγορα να αρχισει να ανοιγει η μερα για να μη βγαινουμε στα σκοταδια...

Πηρα και την παιδιατρο μιας φιλης η οποια μου ειπε οτι σε καμια οεριπτωση δε θα κοψουμε το θηλασμο αλλα θελει για 2 μερες να δινω και γευματα με ενα στοιχειακο γαλα να δουμε πως θα ειναι τα κακα της...μπορει να το κανω το σκ...ειπε επισης να μη τρωω και χοιρινο...παει κι αυτο...κοτοπουλο γαλοπουλα και αρνι...το αρνι δε μ αρεσει..οποτε κοτοπουλο κοτοπουλο και κοτοπουλο...κοκκοοοοοοοκκοοκοοκοοο!!!

αποτι βλεπω και εσυ

δεν εχεις αφησει sAni_choco.gif για sAni_chick.gif

:P:p:p

Κοριτσια να κανω ενα γκαλοπ?

Τι χρωμα εχουν τα ματια των μωρων σας??

Το δικο μου εχει ενα γκριζογαλανο, σα ξωτικου, φανταστικο χρωμα!

Αραγε θα το κρατησει? Κ οι δυο γονεις εχουμε καστανα, αλλα η πεθερα εχει γαλανοπρασινα κ λεω μηπως...!!:lol:

εμεις εχουμε το κλασικο καστανο σκουρο:):)

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...