Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελένη θύμισε μου εσύ θηλαζεις ή δίνεις φόρμουλα? τα πράσινα κακακια ειναι λόγω διατροφής σου? κανείς κι εσύ αποχή απο γαλακτοκομικά κλπ?

Εμένα δυστυχώς ο μικρός δεν έπιασε στήθος από την αρχή αλλά έτσι ξαφνικά κοντά στις 40 μέρες οπότε δίνω και ξένο....

Αν και τις τελευταίες μέρες πάλι είναι πολύ νευρικός στο στήθος και με δυσκολία το πιάνει για λίγο....:(

Αλλά τα πράσινα κακάκια μου τα παρουσίασε πριν πιάσει το στήθος οπότε μάλλον είναι λόγω φόρμουλας και όχι διατροφής δικής μου!!

Ακόμα έχει πονάκια βέβαια και σφίγγεται οπότε δεν ξέρω τι παίζει...

Πάντως από διατροφή προσέχω αλλά δεν έχω κόψει πολλά....μόνο αν δω ότι τον πειράζει κάτι και παρουσιάζει περισσότερα πονάκια κλπ...;)

Ήρθε ο σύζυξ από τη δουλειά...πάμε για μαμ...:P

Καλό μεσημέρι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι άντρακλας είναι αυτός να σας ζήσει!!!

Αχ κ εγώ θέλω τζάκι, τι ωραία!!

Σε ευχαριστώ Ελένη μου να είσαι καλά

Μπα δεν άλλαξα κάτι στην διατροφή, αφού τα έτρωγα όλα, γάλα, όσπρια μανταρίνια πορτοκάλια, ίσως είναι κρυοματάκι γιατί ακούω ένα γρρρρρ, αλλά μόνο το απόγευμα?

Ναι τότε μπορεί να είναι το κρυωματάκι!!

Εμένα είχε μυξούλες περισσότερες το πρωί πριν το πρώτο εμβόλιο.....τώρα είναι οκ....του έβαζα φυσιολογικό ορό πριν από κάθε γεύμα που μου είπε η παιδίατρος και με σύριγγα ώστε να μπαίνει απότομα το υγρό...κι έτσι δε χρειάστηκε να του τις ρουφάω με το μηχανηματάκι και είδα ότι δούλεψε αρκετά αυτός ο τρόπος!!

Πάντως μια χαρά που δε χρειάστηκε να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου!! Βολική η μπεμπούλα σου!!!:P

Αν είναι κρυωματάκι περαστικά σας!!!!!!!! Ποιος ξέρει γιατί το ακούς μόνο το απόγευμα....:rolleyes: Όπως εγώ το άκουγα περισσότερο το πρωί και στον ύπνο του...;)

Φιλάκια, έτοιμο το τραπέζι!!

μηνες πολλουυυυυυυυυυυυυυυυυςςς και καλους dinaki!!

Ευχαριστω Προσπακι.. κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου αγγελουδια!!! :P

Καλημέρα κορίτσια κι απο εμάς!!!

Καταρχήν Ντίνα χρόνια πολλα για τα μωράκια μας κλείσαμε και το δεύτερο μήνα μας :-) !!!

Ντίνα αυτο που λες για το χεράκι το ρώτησα σήμερα στο γιατρό γιατί κι ο δικός μου τα ίδια κάνει και μου είπε οτι σε αυτή τη φάση δεν κινδυνεύει για πιπιλισμα ουσιαστικά ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα απο το στόματακι του όποτε μου είπε να μην του το βγάζω σε καμία περιπτωση. Μετα το χρόνο ειναι επικίνδυνα τα πράγματα και τοτε αν συνεχίζει παίρνεις τα μέτρα σου...

Δημητρααααα, να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας!!!! Τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει τουρτιτσα (την οποια εφαγα ολη μονη μου εκτος απο ενα κομματι που εδωσα στους δικους μου..) αλλα τωρα λογω αλλεργιας.. χμ.. παει και η τουρτα πανε οι κρεμουλες και τα συναφη.. :(

Μωρε, λαθος εκανα στο παιδι τοσο καιρο.. ειδες τι μαθαινει κανεις... :rolleyes:

Καλέ τι χρόνια πολλά είναι αυτά??

Τώρα που βλέπω το τικεράκι σου Ντίνα μήπως επειδή έγινε ο μπέμπης σου δύο μηνών σήμερα??:D

Έχετε μηνογενέθλια??????????:P

Χρόνια σας πολλά τότε!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του και φυσικά να εκατοστήσετε τα χρόνια!!!!!!!:P:p

Σε ευχαριστω πολυ Ελενακι !!! Να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου!!! :D:D

Χρόνια πολλά και σε σας τότε!!!!!!!!!!!!!!!:P

Καλέ τι παιδαράς είναι αυτός?? Και ψηλόόόόός!!!!!!!!!!:P Κι εμένα η παιδίατρος το ίδιο μου είπε για τα κιλά!! Αργότερα δεν παίρνουν τόσο βάρος....

Αυτό για το χεράκι δεν το ήξερα!! Θα ρωτήσω κι εγώ τη δική μου όταν θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο....

Και νόμιζα πως το έκανε για πιπίλισμα.....του κόβω την ανακάλυψη του κόσμου.....:rolleyes:

Χαχαχα.. οπως τα λες!!! Κι εγω θα αφησω τον Κολομβο να εξερευνει τον κοσμο του οπως μπορει.. Εχει και πολλα σαλια τελευταια.. του πηρα και τη Σοφη, θα την πλυνω και θα τη δωσω μπας και προετοιμαζονται τα ουλα .. τι να πω...

Να ένα άρθρο που μόλις μου ανάρτησε μία άλλη μανούλα σε άλλο καφέ για το πιπίλισμα του αντίχειρα...;)

Πιπίλισμα του αντίχειρα

Το πιπίλισμα του αντίχειρα είναι μια από τις πιο κοινές συνήθειες των μικρών παιδιών. 50 με 85% των παιδιών κάποια στιγμή πιπιλούν τον αντίχειρά τους.

Η συνήθεια ξεκινάει από νωρίς και είναι απόλυτα φυσιολογική σε βρέφη και μικρά παιδιά. Μεταξύ 2 και 4 μηνών το βρέφος ξεκινά να γνωρίζει τον κόσμο κιναισθητικά (δηλαδή να ανακαλύπτει τις ιδιότητες των πραγμάτων και των ίδιων του των χεριών μέσα από τις αισθήσεις της αφής, της γεύσης, της όσφρησης και την κίνηση) και εντείνεται το στοματικό στάδιο. Παρατηρεί τα χεράκια του και τα βάζει στο στόμα. Στην ηλικία αυτή η περιοχή του εγκεφάλου του βρέφους που «ασχολείται» με την περιοχή του στόματος και του χεριού είναι τεράστια, καταλαμβάνοντας περιοχή μεγαλύτερη από όση όλο το υπόλοιπο σώμα του και τα πόδια του μαζί! Η διαδικασία αυτή συνιστά βασικό μηχανισμό ανάπτυξης νοητικής, ψυχοκινητικής και γνωστικής για το βρέφος. Με άλλα λόγια, για το βρέφος 4 μηνών είναι τόσο σημαντικό να βάζει την κουδουνίστρα στο στόμα του όσο για το παιδί των 8 ετών είναι σημαντικό να διαβάζει μαθηματικά. Επιπλέον, η ενασχόληση του βρέφους με το στόμα του του δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς, ενώ το ανακουφίζει από τις ενοχλήσεις των ούλων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, η συνήθεια του πιπιλίσματος του αντίχειρα δεν προκαλεί κανένα μόνιμο ανατομικό πρόβλημα στο στόμα ή στα δόντια εάν δεν συνεχιστεί μετά την ηλικία των 5 ετών. Σύμφωνα με την ίδια Ακαδημία, τα περισσότερα παιδιά σταματούν την συνήθεια από μόνα τους ανάμεσα στις ηλικίες των 2 και 4 ετών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι γονείς να ανησυχούν πριν από την ηλικία αυτή, γιατί πρόκειται για μια φυσιολογική συμπεριφορά. Από προσωπική εμπειρία, παιδιά που θηλάζουν για καιρό και απογαλακτίζουν σταδιακά – όχι απότομα, σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές συστάσεις, τείνουν να μην αναπτύσσουν επίμονες στοματικές έξεις όπως το πιπίλισμα του αντίχειρα και η χρήση πιπίλας.

Μερικές φορές γονείς φοβούνται τόσο πολύ την συνήθεια αυτή που με την έναρξη του στοματικού σταδίου, σε ηλικία λίγων μηνών, αποτρέπουν το βρέφος να ασχοληθεί με τα χεράκια του και να βάλει αντικείμενα στο στόμα του. Η τακτική αυτή είναι βλαπτική για την ψυχοκινητική ωρίμανση του παιδιού και αυθαίρετα περιοριστική. Άλλες φορές οι γονείς ανησυχούν για «μικρόβια» που μπορεί να φέρνει το μωρό στο στόμα του με τα χεράκια του και με τα αντικείμενα. Είναι όμως φυσιολογικό το βρέφος να έρχεται σε τακτική έκθεση με συνήθη, μη παθογόνα μικρόβια του περιβάλλοντος, που επιπλέον βοηθούν να χτιστεί και η άμυνά του. Πιστεύεται ότι παραμονή ενός μικρού παιδιού παρατεταμένα σε υπερβολικά αποστειρωμένο περιβάλλον μπορεί να είναι βλαπτική, αναστέλλοντας την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού του συστήματος και οδηγώντας πιθανόν σε αυξημένο κίνδυνο για βαριές λοιμώξεις, αλλεργίες ή αυτό-άνοσα νοσήματα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται μετά τους πρώτους μήνες της ζωής είναι όχι ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, αλλά ένα καθαρό περιβάλλον, με τακτικό πλύσιμο των παιχνιδιών, χέρια και αντικείμενα χωρίς εμφανή βρωμιά.

Επίμονο πιπίλισμα του αντίχειρα μετά την ηλικία των 4 με 5 ετών χρήζει διερεύνησης ως πιθανή εκδήλωση άγχους. Στην αντιμετώπιση προσπαθούμε να χειριζόμαστε το παιδί με θετικό και όχι αρνητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της επιβράβευσης, της απόσπασης προσοχής, των προνομίων, και όχι της επίπληξης και της τιμωρίας

Να'σαι καλα βρε Ελενη... μας καλυψες τελειως τις απληροφορητες μανες!!! :tongue::tongue:

576737ekvz7m9tpm.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

Κρυυυυυυυυυοοοοοοοοο σημερα. Εχω αναψει τζακι και γενικα το τελευταιο καιρο το αναβω συχνα δεν παλευεται αλλιως!

Χρονια σας πολλα Ντινακι!

Γεια σου Αρτεμη... Ευχαριστουμε πολυ ρε..... :P:p

Κι εμεις αναβουμε τζακι... Κι εδω ειχε χιονονερο το πρωι, ισως στο κεντρο της πολης που ειναι πιο ψηλα να χιονισε πολυ, αλλα τωρα εχει μια βλακεια συννεφια...

Αστε που εγω τα πολλα τα κρυα δεν τα εχω παρει χαμπαρι μιας και ειμαι μες στο σπιτι... ευτυχως ή δυστυχως... Μα να μην εχει ενα mall βρε αδερφε...

αχαχα.. οπως τα λες!!! Κι εγω θα αφησω τον Κολομβο να εξερευνει τον κοσμο του οπως μπορει.. Εχει και πολλα σαλια τελευταια.. του πηρα και τη Σοφη, θα την πλυνω και θα τη δωσω μπας και προετοιμαζονται τα ουλα .. τι να πω...

καιεμεις πήραμε την Κυρία!! :D:D

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αρτεμη... Ευχαριστουμε πολυ ρε..... :P:p

Κι εμεις αναβουμε τζακι... Κι εδω ειχε χιονονερο το πρωι, ισως στο κεντρο της πολης που ειναι πιο ψηλα να χιονισε πολυ, αλλα τωρα εχει μια βλακεια συννεφια...

Αστε που εγω τα πολλα τα κρυα δεν τα εχω παρει χαμπαρι μιας και ειμαι μες στο σπιτι... ευτυχως ή δυστυχως... Μα να μην εχει ενα mall βρε αδερφε...

Τράβα Λάρισα στο Ικεα έχει κ μέρος γα θηλασμό :)

weBzp2.png

qUMVp3.png

Δημητρααααα, να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας!!!! Τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει τουρτιτσα (την οποια εφαγα ολη μονη μου εκτος απο ενα κομματι που εδωσα στους δικους μου..) αλλα τωρα λογω αλλεργιας.. χμ.. παει και η τουρτα πανε οι κρεμουλες και τα συναφη.. :(

Καλή ιδεααααα μια τουρτίτσα δεν το σκέφτηκα νωρίτερα τώρα ειναι αργά.... Θα σου κάνω συμπαράσταση :tongue::tongue::tongue: (Ασε που κι εγω μονή μου θα την έτρωγα όποτε μάλλον καλύτερα να την αποφύγω.... Μπας και χαθεί κανένα κιλό!)

Χαχαχα.. οπως τα λες!!! Κι εγω θα αφησω τον Κολομβο να εξερευνει τον κοσμο του οπως μπορει.. Εχει και πολλα σαλια τελευταια.. του πηρα και τη Σοφη, θα την πλυνω και θα τη δωσω μπας και προετοιμαζονται τα ουλα

Καλή εξερεύνηση στα μικρούλια μας λοιπόν..... Ασε κι εμείς πολλα σάλια αφού είπα στο γιατρο ελπίζω να μην βγάλουμε και δόντι απο το δεύτερο μήνα είπαμε αλματώδη ανάπτυξη.... ΄αλλα ευτυχώς δεν εχει καμία ένδειξη για κατι τέτοιο!!!

gPXtp2.png

Το πιστευεις οτι φοβαμαι να βαλω το παιδι στο αμαξι? Ασε που ειναι και 1,5 ωρα να πας..

Γιατί καλε??

Εγώ πήρα αυτό κ οδηγάω μόνη τώρα!!

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View%C2%A9-Mirror/dp/B0013SXWZS/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1327937644&sr=1-8

weBzp2.png

qUMVp3.png

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

father-child.jpg?w=500

Όταν σου ζητώ να μʼ ακούσεις

κι εσύ αρχίζεις να δίνεις συμβουλές

δεν έκανες αυτό που σου ζήτησα.

κι εσύ αρχίζεις να μου λες γιατί

δε νοιώθω και τόσο ωραία.

Ποδοπατείς τα αισθήματα μου.

και νοιώθεις υποχρεωμένος να κάνεις κάτι

για να λύσεις τα προβλήματα μου,

δεν με κατάλαβες, όσο κι αν φαίνεται παράξενο.

Ίσως γιʼ αυτό η προσευχή

αποδίδει σε μερικούς ανθρώπους

επειδή ο Θεός είναι βουβός και δεν προσφέρει συμβουλές

και δεν προσπαθεί να τακτοποιήσει πράγματα.

Ο Θεός ακούει μόνο κι εμπιστεύεται εσένα

να τα βγάλεις πέρα με τον εαυτό σου.

Γιʼ αυτό, σε παρακαλώ,

πρόσεξέ με κι άκουσέ με.

Κι αν θέλεις να μιλήσεις

περίμενε μια στιγμή,

θα ʽρθει η σειρά σου.

Σου υπόσχομαι να σʼ ακούσιο κι εγώ προσεκτικά.

ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Χαχα! Κι εγω εμαθα για τη Σοφη πριν λιγες μερες αλλιως θα ελεγα ποια Σοφη καλε?χαχα

Δε με πηρε η παιδιατρος αλλα και να μου πουν για φορμουλα θα αρνηθω.Σημερα ηταν ακομα πιο ηρεμη.Κλαψαμε λιγο για να κοιμηθουμε το μεσημερι και τωρα που την αλλαξα και τα χε λερωσει ολα και αρχισε να γκρινιαζει επειδη τη εγδυνα και της ειπα αυστηρα να σταματησει τη γκρινια και το θεατρο.Με κοιταξε λιγο σοβαρα και εβαλε μετα κατι κλαματα για ενα δεκαλεπτο χαχαχα! Κι εγω γελαγα! Γυναικες!Ελεοοος!Τι εχω να τραβηξωωωω!

Για τον αντιχειρα θα συμφωνησω.Ετσι ειπε και η παιδιατρος και πλεον την αφηνω.Το κανει κυριως το βραδυ που την αλλαζω και ειναι ηρεμη ενω πριν το ανακαλυψει χαλουσε τον κοσμο και μερικες φορες το βραδυ αν ξυπνησει το βαζει και ξανακοιμαται.Το αστειο ειναι οτι το αλλο χερι το εχει πισω στη κορυφη του κεφαλιου της και στριφογυριζει ανεμελα τα μαλλια της!χαχα!

Χρονια πολλα στις μηνογεννεθλοαζουσες!!!!

Ντινα μου αυγο δε τρωω γενικως, δε μου ειπε κανεις φαε ασπραδι μπορεις!Διαβασα αυγο=αλλεργια και το κοψα! Περιμενω εντος τον ημερων ισως εχω καποια συμβουλη απο τον αλλεργιολογο...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γιατί καλε??

Εγώ πήρα αυτό κ οδηγάω μόνη τώρα!!

http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Easy-View%C2%A9-Mirror/dp/B0013SXWZS/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1327937644&sr=1-8

Ωραιοοοοο... μπραβο, αυτη ειναι μια πολυ πρακτικη αγορα...

Εγω δεν οδηγαω.. :oops::oops::oops:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

father-child.jpg?w=500

κι εσύ αρχίζεις να δίνεις συμβουλές

δεν έκανες αυτό που σου ζήτησα.

κι εσύ αρχίζεις να μου λες γιατί

δε νοιώθω και τόσο ωραία.

Ποδοπατείς τα αισθήματα μου.

και νοιώθεις υποχρεωμένος να κάνεις κάτι

για να λύσεις τα προβλήματα μου,

δεν με κατάλαβες, όσο κι αν φαίνεται παράξενο.

Ίσως γιʼ αυτό η προσευχή

αποδίδει σε μερικούς ανθρώπους

επειδή ο Θεός είναι βουβός και δεν προσφέρει συμβουλές

και δεν προσπαθεί να τακτοποιήσει πράγματα.

Ο Θεός ακούει μόνο κι εμπιστεύεται εσένα

να τα βγάλεις πέρα με τον εαυτό σου.

Γιʼ αυτό, σε παρακαλώ,

πρόσεξέ με κι άκουσέ με.

Κι αν θέλεις να μιλήσεις

περίμενε μια στιγμή,

θα ʽρθει η σειρά σου.

Σου υπόσχομαι να σʼ ακούσιο κι εγώ προσεκτικά.

ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ

Πολυ ωραιο και συγκινητικο!!!

:P

Καλησπερα! Χαχα! Κι εγω εμαθα για τη Σοφη πριν λιγες μερες αλλιως θα ελεγα ποια Σοφη καλε?χαχα

Δε με πηρε η παιδιατρος αλλα και να μου πουν για φορμουλα θα αρνηθω.Σημερα ηταν ακομα πιο ηρεμη.Κλαψαμε λιγο για να κοιμηθουμε το μεσημερι και τωρα που την αλλαξα και τα χε λερωσει ολα και αρχισε να γκρινιαζει επειδη τη εγδυνα και της ειπα αυστηρα να σταματησει τη γκρινια και το θεατρο.Με κοιταξε λιγο σοβαρα και εβαλε μετα κατι κλαματα για ενα δεκαλεπτο χαχαχα! Κι εγω γελαγα! Γυναικες!Ελεοοος!Τι εχω να τραβηξωωωω!

Για τον αντιχειρα θα συμφωνησω.Ετσι ειπε και η παιδιατρος και πλεον την αφηνω.Το κανει κυριως το βραδυ που την αλλαζω και ειναι ηρεμη ενω πριν το ανακαλυψει χαλουσε τον κοσμο και μερικες φορες το βραδυ αν ξυπνησει το βαζει και ξανακοιμαται.Το αστειο ειναι οτι το αλλο χερι το εχει πισω στη κορυφη του κεφαλιου της και στριφογυριζει ανεμελα τα μαλλια της!χαχα!

Χρονια πολλα στις μηνογεννεθλοαζουσες!!!!

Ντινα μου αυγο δε τρωω γενικως, δε μου ειπε κανεις φαε ασπραδι μπορεις!Διαβασα αυγο=αλλεργια και το κοψα! Περιμενω εντος τον ημερων ισως εχω καποια συμβουλη απο τον αλλεργιολογο...:rolleyes:

Σε ευχαριστω μαμα Καραμελα.. :P:p

Η μικρη καραμελιτσα εχει ησυχασει πολυ λοιπον!!!! Μπραβοοοοοοο!!!!!!

Δεν ετρωγες ποτε αυγο? :confused:

Ευρωγα στην αρχη αλλα με τις περικοπες παει και αυτο..τωρα πριν λιγες μερες αρχισα να τρωω κατι μπισκοτα που εχουν λιγο αυγο μεσα για να μη ξεκινησω κατευθειαν με real thing..τωρα καλα-κακα δε ξερω αν κανω...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μονο και στη σκεψη οτι θα μου πουν να κοψω το θηλασμο τωρα με το ζορι κρατιεμαι να μη βαλω τα κλαματα.Τωρα που εχει ηρεμησει..που εχω κοψει ολα τα συμπληρωματα και χορταινει με την παραγωγη μου και μονο..που παιρνει βαρος παραπανω απο το απαραιτητο...λεω αποκλειεται να το δεχτω..κι αν ομως ειναι για το καλο της? Θα με παρει αυριο ειπε αν εχει καποια προταση απ τον αλλεργιολογο αλλιως στις 8 φεβ, που εχουμε ραντεβου....με στεναχωρησε ρε γμτ....

καραμελιτσα αφου εχει ηρεμησει και περνει βαρος ειναι κριμα να κοψεις τον θηλασμο..ψαξτο καλα παντος...τοσο αγωνα εχεις κανει...

Εγω για να εχω να τρωω κανω ενα κέικ καροτου...πολλες φορες δεν προλαβαινω να φαω το πιατο μου, το οποιο τελευταια ειναι ή σουπα ή μακαρονια ή πατατες.. τρωω επισης ταχινι με μελι και λιναροσπορο... επισης ενω τα ειχα κομμενα αρχισα παλι τους ξηρους καρπους(αμυγδαλα, καρυδια), ωμους και αναλατους φυσικα...

Α!! Και φυσικα τρωω παστελια που εχουν μονο σουσαμι και μελι.. και χαλβα και γλυκα κουταλιου...

Καλε!! ξεχασα!! τρωω και φρουτα..χαχαχα...

μια απο τα ιδια εχει και το δικο μου μενου....

Παρα ταυτα, my heart belongs to τυροπιτες, σπανακοπιτες, οσπριαααααα, ποσο μου λειπουν!!!!!, μιλφέιγ, πατσιτσια, κρεπες με μερενταααα πωπω κάψιμο!!!!, και στα κασερια και τις σοκολατινες... και τα αλλαντικα και οι πιτσες!!!!!!!!!!πωπωπωπωπω...

κολαστικαν.....

1029616db977tf2hv.gif Ax, Αχ, ξεσηκωθηκα ουτε το σεξ μου εχει λειψει τοσο πολυ... χαχαχαχα.. (μα να μην ειναι κλειστο το καφε μας, εννοω μονο για εμας, να μπορω να εκφραστω ελευθερα!!χαχαχα, τεσπα!!!)

:P:p:p

:tongue::tongue:

Καλημερα!

Τι κανετε;;

Εγω εχτες δεν ημουν καλα ψυχολογικα..αντε να δουμε σημερα..

ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.... ολες μια πανω μια κατωειμαστε...

Eκει που έλεγα οτι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με περίεργα κακάκια εδώ κ 3 μέρες τα απογεύματα έχουμε πρασινωπά με σποράκια κακάκια, για να δούμε!!

αχ! αυτα τα κακα δεν πιστευα οτι θα μας απασχολουσαν τοσο πολυ...

Αααααααααααααααχ.. να χαμε και εμεις γιαγιαδες.. που εχουμε δηλαδη αλλα καμια σχεση με Κυριακατικες συνευρεσεις...κριμαααα

κοιτα ωραια ειναι αλλα καποια στιγμη θες να αραξεις και σπιτι σου και αν δεν πας σου λενε μα γιατιδεν ερχεστε?????εμεις αυτο το εχουμε και προ μωρου καθε Κυριακη, ταμα εκανα να εινμαστε σπιτι μας.....

Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο ευτυχώς κύριος ο μικρός έκλαψε ελάχιστα την ωρα του τσίμπηματος και μετα μια χαρα! Μεχρι στιγμής δεν ειδα κάποια διάφορα στη διάθεση του όποτε καλα πάμε! Αισίως φτάσαμε τα 7 κιλά και τους 64 πόντους!!! Αλματώδης ανάπτυξη που λέει και ο γιατρός μας, σε κανένα μήνα θα βάλει φρένο μόνος του μου είπε όποτε να μην με αγχωνει αυτο. Η νινίδα μόνο που έγινε πιο έντονη όποτε πήρα το λαδάκι της frezyderm για πιο δραστικό. Αυτά τα δικά μας νέα

καλε τι παιδαρος ειναι αυτος φτουτου-φτουτου..

ελπιζω και εμεις να ειναι ολα καλα να παμε αυριο για το εμβολιο.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...