Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μονο και στη σκεψη οτι θα μου πουν να κοψω το θηλασμο τωρα με το ζορι κρατιεμαι να μη βαλω τα κλαματα.Τωρα που εχει ηρεμησει..που εχω κοψει ολα τα συμπληρωματα και χορταινει με την παραγωγη μου και μονο..που παιρνει βαρος παραπανω απο το απαραιτητο...λεω αποκλειεται να το δεχτω..κι αν ομως ειναι για το καλο της? Θα με παρει αυριο ειπε αν εχει καποια προταση απ τον αλλεργιολογο αλλιως στις 8 φεβ, που εχουμε ραντεβου....με στεναχωρησε ρε γμτ....

Kαραμελίτσα εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταματήσεις τον θηλασμό!!! Όπως λες το μωρό έχει ηρεμήσει τώρα πια, βάρος παίρνει οπότε ποιος ο λόγος να διακοπεί ο θηλασμός??:confused:

Απόφαση δική σου είναι βέβαια αλλά ψάξτο πρώτα καλά και μετά κάνε ότι εσύ νομίζεις ότι είναι καλύτερο για το μωρό σου!!;)

Παρα ταυτα, my heart belongs to τυροπιτες, σπανακοπιτες, οσπριαααααα, ποσο μου λειπουν!!!!!, μιλφέιγ, πατσιτσια, κρεπες με μερενταααα πωπω κάψιμο!!!!, και στα κασερια και τις σοκολατινες... και τα αλλαντικα και οι πιτσες!!!!!!!!!!πωπωπωπωπω...

1029616db977tf2hv.gif Ax, Αχ, ξεσηκωθηκα ουτε το σεξ μου εχει λειψει τοσο πολυ... χαχαχαχα.. (μα να μην ειναι κλειστο το καφε μας, εννοω μονο για εμας, να μπορω να εκφραστω ελευθερα!!χαχαχα, τεσπα!!!)

Αυτα απο το μετωπο...

Καληνυχταααααα...

χαχαχαχαχα...έλιωσα στα γέλια....χαχαχαχα...:lol::lol::tongue:

Καλημερα!

Τι κανετε;;

Εγω εχτες δεν ημουν καλα ψυχολογικα..αντε να δουμε σημερα..

Κοριτσάκι γιατί δεν ήσουνε καλά ψυχολογικά?? Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι....Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!!!!;)

Διαβασα καπου οτι δεν ειναι σωστο να του βγαζω το χερι απο το στομα διοτι αυτος ειναι ο τροπος του να ανακαλυπτει τον κοσμο με τις αισθησεις του... :rolleyes: .. τι λετε? να του τη χαρισω για λιγο καιρο? Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν βαζει το χερι-δαχτυλο μεσα και το πιπιλαει για ωρα, μονο για λιγακι και το βγαζει μετα.. :rolleyes:

Κι εμένα άρχισε να βάζει το δαχτυλάκι του στο στόμα...μέχρι και γαντάκι του έβαλα και το βρήκα βρεγμένο από τα σαλιατάκια του.....του βάζω πιπίλα τώρα αλλά το συμπέρασμα είναι πως ούτε την πιπίλα αλλά ούτε και το δαχτυλάκι δεν τα κρατάει για πολύ στο στόμα του!! Δεν θέλω να συνηθίσει τίποτα από τα δύο κι ευτυχώς μέχρι τώρα καλά πάμε....αλλά από το να βάζει το δαχτυλάκι του, προτιμώ την πιπίλα γιατί αυτή κόβεται πιο εύκολα αργότερα!!

Ελπίζω να μη χρειαστεί να του μάθω πιπίλα!!:rolleyes: Πάντως πριν τον πήρε ο ύπνος χωρίς καμία κίνηση να βάλει το δαχτυλάκι του στο στόμα!!! Θα πω πως ήτανε μία φάση και πέρασε!!;)

Για τις κρέμες που λέτε, ούτε κι εγώ θα του δώσω απ'αυτές του εμπορίου!! Θέλω ότι τρώει να του το φτιάχνω εγώ...

Κάπου διάβασα μέσα στο πάρεντς γι'αυτό το βιβλίο και λέω να το πάρω...

http://www.drepaniabooks.gr/books/2008/7/17/127050429862.html έχει συνταγές απλές και κατανοητές!!;)

Καλημέρα δεν είπα!! Καλημέρα λοιπόν και καλή εβδομάδα!!

Καλημέρα κορίτσια κι απο εμάς!!!

Καταρχήν Ντίνα χρόνια πολλα για τα μωράκια μας κλείσαμε και το δεύτερο μήνα μας :-) !!!

Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο ευτυχώς κύριος ο μικρός έκλαψε ελάχιστα την ωρα του τσίμπηματος και μετα μια χαρα! Μεχρι στιγμής δεν ειδα κάποια διάφορα στη διάθεση του όποτε καλα πάμε! Αισίως φτάσαμε τα 7 κιλά και τους 64 πόντους!!! Αλματώδης ανάπτυξη που λέει και ο γιατρός μας, σε κανένα μήνα θα βάλει φρένο μόνος του μου είπε όποτε να μην με αγχωνει αυτο. Η νινίδα μόνο που έγινε πιο έντονη όποτε πήρα το λαδάκι της frezyderm για πιο δραστικό. Αυτά τα δικά μας νέα

Καραμελιτσα θα συμφωνήσω με όλες. έκανες τέτοιο αγώνα αμαρτία ειναι να σου πουν να υποκυψεις τώρα. στη θεση σου θα το σκεφτόμουν παρά πολύ ακόμη κι αν μου το έλεγε ο αλλεργιολογος καλύτερα να παρεις και μια ακόμη γνώμη!

Αριστεα μην το αφήνεις να σε πάρει απο κάτω όλες λιγο πολύ έτσι είμαστε ειναι μέρες που εχουμε τα κάτω μας και άλλες που πετάμε. Περίοδος ειναι θα περάσει και ολα θα στρωσουν :-)

Δήμητρα κι εγω ώρες ώρες αυτο λέω να ήταν κοντά οι γιαγιάδες και θείες μας τουλάχιστον για αυτές τις Κυριακές τις βαρετες να πηγαίναμε μια βολτιτσα για αλλαγή περιβάλλοντος ΄αλλα τι να κάνουμε... ας ειναι καλα και ας ειναι μακρυά :-(

Ντίνα αυτο που λες για το χεράκι το ρώτησα σήμερα στο γιατρό γιατί κι ο δικός μου τα ίδια κάνει και μου είπε οτι σε αυτή τη φάση δεν κινδυνεύει για πιπιλισμα ουσιαστικά ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα απο το στόματακι του όποτε μου είπε να μην του το βγάζω σε καμία περιπτωση. Μετα το χρόνο ειναι επικίνδυνα τα πράγματα και τοτε αν συνεχίζει παίρνεις τα μέτρα σου...

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι χρόνια πολλά είναι αυτά??

Τώρα που βλέπω το τικεράκι σου Ντίνα μήπως επειδή έγινε ο μπέμπης σου δύο μηνών σήμερα??:D

Έχετε μηνογενέθλια??????????:P

Χρόνια σας πολλά τότε!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του και φυσικά να εκατοστήσετε τα χρόνια!!!!!!!:P:p

Καλημέρα κορίτσια κι απο εμάς!!!

Καταρχήν Ντίνα χρόνια πολλα για τα μωράκια μας κλείσαμε και το δεύτερο μήνα μας :-) !!!

Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο ευτυχώς κύριος ο μικρός έκλαψε ελάχιστα την ωρα του τσίμπηματος και μετα μια χαρα! Μεχρι στιγμής δεν ειδα κάποια διάφορα στη διάθεση του όποτε καλα πάμε! Αισίως φτάσαμε τα 7 κιλά και τους 64 πόντους!!! Αλματώδης ανάπτυξη που λέει και ο γιατρός μας, σε κανένα μήνα θα βάλει φρένο μόνος του μου είπε όποτε να μην με αγχωνει αυτο. Η νινίδα μόνο που έγινε πιο έντονη όποτε πήρα το λαδάκι της frezyderm για πιο δραστικό. Αυτά τα δικά μας νέα

Ντίνα αυτο που λες για το χεράκι το ρώτησα σήμερα στο γιατρό γιατί κι ο δικός μου τα ίδια κάνει και μου είπε οτι σε αυτή τη φάση δεν κινδυνεύει για πιπιλισμα ουσιαστικά ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα απο το στόματακι του όποτε μου είπε να μην του το βγάζω σε καμία περιπτωση. Μετα το χρόνο ειναι επικίνδυνα τα πράγματα και τοτε αν συνεχίζει παίρνεις τα μέτρα σου...

Χρόνια πολλά και σε σας τότε!!!!!!!!!!!!!!!:P

Καλέ τι παιδαράς είναι αυτός?? Και ψηλόόόόός!!!!!!!!!!:P Κι εμένα η παιδίατρος το ίδιο μου είπε για τα κιλά!! Αργότερα δεν παίρνουν τόσο βάρος....

Αυτό για το χεράκι δεν το ήξερα!! Θα ρωτήσω κι εγώ τη δική μου όταν θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο....

Και νόμιζα πως το έκανε για πιπίλισμα.....του κόβω την ανακάλυψη του κόσμου.....:rolleyes:

Να ένα άρθρο που μόλις μου ανάρτησε μία άλλη μανούλα σε άλλο καφέ για το πιπίλισμα του αντίχειρα...;)

Πιπίλισμα του αντίχειρα

Το πιπίλισμα του αντίχειρα είναι μια από τις πιο κοινές συνήθειες των μικρών παιδιών. 50 με 85% των παιδιών κάποια στιγμή πιπιλούν τον αντίχειρά τους.

Η συνήθεια ξεκινάει από νωρίς και είναι απόλυτα φυσιολογική σε βρέφη και μικρά παιδιά. Μεταξύ 2 και 4 μηνών το βρέφος ξεκινά να γνωρίζει τον κόσμο κιναισθητικά (δηλαδή να ανακαλύπτει τις ιδιότητες των πραγμάτων και των ίδιων του των χεριών μέσα από τις αισθήσεις της αφής, της γεύσης, της όσφρησης και την κίνηση) και εντείνεται το στοματικό στάδιο. Παρατηρεί τα χεράκια του και τα βάζει στο στόμα. Στην ηλικία αυτή η περιοχή του εγκεφάλου του βρέφους που «ασχολείται» με την περιοχή του στόματος και του χεριού είναι τεράστια, καταλαμβάνοντας περιοχή μεγαλύτερη από όση όλο το υπόλοιπο σώμα του και τα πόδια του μαζί! Η διαδικασία αυτή συνιστά βασικό μηχανισμό ανάπτυξης νοητικής, ψυχοκινητικής και γνωστικής για το βρέφος. Με άλλα λόγια, για το βρέφος 4 μηνών είναι τόσο σημαντικό να βάζει την κουδουνίστρα στο στόμα του όσο για το παιδί των 8 ετών είναι σημαντικό να διαβάζει μαθηματικά. Επιπλέον, η ενασχόληση του βρέφους με το στόμα του του δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς, ενώ το ανακουφίζει από τις ενοχλήσεις των ούλων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, η συνήθεια του πιπιλίσματος του αντίχειρα δεν προκαλεί κανένα μόνιμο ανατομικό πρόβλημα στο στόμα ή στα δόντια εάν δεν συνεχιστεί μετά την ηλικία των 5 ετών. Σύμφωνα με την ίδια Ακαδημία, τα περισσότερα παιδιά σταματούν την συνήθεια από μόνα τους ανάμεσα στις ηλικίες των 2 και 4 ετών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι γονείς να ανησυχούν πριν από την ηλικία αυτή, γιατί πρόκειται για μια φυσιολογική συμπεριφορά. Από προσωπική εμπειρία, παιδιά που θηλάζουν για καιρό και απογαλακτίζουν σταδιακά – όχι απότομα, σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές συστάσεις, τείνουν να μην αναπτύσσουν επίμονες στοματικές έξεις όπως το πιπίλισμα του αντίχειρα και η χρήση πιπίλας.

Μερικές φορές γονείς φοβούνται τόσο πολύ την συνήθεια αυτή που με την έναρξη του στοματικού σταδίου, σε ηλικία λίγων μηνών, αποτρέπουν το βρέφος να ασχοληθεί με τα χεράκια του και να βάλει αντικείμενα στο στόμα του. Η τακτική αυτή είναι βλαπτική για την ψυχοκινητική ωρίμανση του παιδιού και αυθαίρετα περιοριστική. Άλλες φορές οι γονείς ανησυχούν για «μικρόβια» που μπορεί να φέρνει το μωρό στο στόμα του με τα χεράκια του και με τα αντικείμενα. Είναι όμως φυσιολογικό το βρέφος να έρχεται σε τακτική έκθεση με συνήθη, μη παθογόνα μικρόβια του περιβάλλοντος, που επιπλέον βοηθούν να χτιστεί και η άμυνά του. Πιστεύεται ότι παραμονή ενός μικρού παιδιού παρατεταμένα σε υπερβολικά αποστειρωμένο περιβάλλον μπορεί να είναι βλαπτική, αναστέλλοντας την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού του συστήματος και οδηγώντας πιθανόν σε αυξημένο κίνδυνο για βαριές λοιμώξεις, αλλεργίες ή αυτό-άνοσα νοσήματα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται μετά τους πρώτους μήνες της ζωής είναι όχι ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, αλλά ένα καθαρό περιβάλλον, με τακτικό πλύσιμο των παιχνιδιών, χέρια και αντικείμενα χωρίς εμφανή βρωμιά.

Επίμονο πιπίλισμα του αντίχειρα μετά την ηλικία των 4 με 5 ετών χρήζει διερεύνησης ως πιθανή εκδήλωση άγχους. Στην αντιμετώπιση προσπαθούμε να χειριζόμαστε το παιδί με θετικό και όχι αρνητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της επιβράβευσης, της απόσπασης προσοχής, των προνομίων, και όχι της επίπληξης και της τιμωρίας

Χρόνια πολλά και σε σας τότε!!!!!!!!!!!!!!!:P

Καλέ τι παιδαράς είναι αυτός?? Και ψηλόόόόός!!!!!!!!!!:P Κι εμένα η παιδίατρος το ίδιο μου είπε για τα κιλά!! Αργότερα δεν παίρνουν τόσο βάρος....

Αυτό για το χεράκι δεν το ήξερα!! Θα ρωτήσω κι εγώ τη δική μου όταν θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο....

Και νόμιζα πως το έκανε για πιπίλισμα.....του κόβω την ανακάλυψη του κόσμου.....:rolleyes:

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές να ειναι γερά τα γλυκουλια μας

Κι εγω το είχα άγχος αυτο με το χέρι, γιατί εγω μικρή πιπιλιζα δάχτυλο μεχρι την Δευτέρα δημοτικού και είδε κι έπαθε η μαμά μου να μου το κόψει και λέω μην έχω τα ίδια!!! Ευτυχώς με καθησυχάσε αφενός οτι δεν ειναι κληρονομικό αφετέρου οτι ειναι φυσιολογικό και θεμιτό για την ηλικία του :wink:

gPXtp2.png

Να ένα άρθρο που μόλις μου ανάρτησε μία άλλη μανούλα σε άλλο καφέ για το πιπίλισμα του αντίχειρα...;)

Πιπίλισμα του αντίχειρα

Το πιπίλισμα του αντίχειρα είναι μια από τις πιο κοινές συνήθειες των μικρών παιδιών. 50 με 85% των παιδιών κάποια στιγμή πιπιλούν τον αντίχειρά τους.

Η συνήθεια ξεκινάει από νωρίς και είναι απόλυτα φυσιολογική σε βρέφη και μικρά παιδιά. Μεταξύ 2 και 4 μηνών το βρέφος ξεκινά να γνωρίζει τον κόσμο κιναισθητικά (δηλαδή να ανακαλύπτει τις ιδιότητες των πραγμάτων και των ίδιων του των χεριών μέσα από τις αισθήσεις της αφής, της γεύσης, της όσφρησης και την κίνηση) και εντείνεται το στοματικό στάδιο. Παρατηρεί τα χεράκια του και τα βάζει στο στόμα. Στην ηλικία αυτή η περιοχή του εγκεφάλου του βρέφους που «ασχολείται» με την περιοχή του στόματος και του χεριού είναι τεράστια, καταλαμβάνοντας περιοχή μεγαλύτερη από όση όλο το υπόλοιπο σώμα του και τα πόδια του μαζί! Η διαδικασία αυτή συνιστά βασικό μηχανισμό ανάπτυξης νοητικής, ψυχοκινητικής και γνωστικής για το βρέφος. Με άλλα λόγια, για το βρέφος 4 μηνών είναι τόσο σημαντικό να βάζει την κουδουνίστρα στο στόμα του όσο για το παιδί των 8 ετών είναι σημαντικό να διαβάζει μαθηματικά. Επιπλέον, η ενασχόληση του βρέφους με το στόμα του του δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς, ενώ το ανακουφίζει από τις ενοχλήσεις των ούλων.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, η συνήθεια του πιπιλίσματος του αντίχειρα δεν προκαλεί κανένα μόνιμο ανατομικό πρόβλημα στο στόμα ή στα δόντια εάν δεν συνεχιστεί μετά την ηλικία των 5 ετών. Σύμφωνα με την ίδια Ακαδημία, τα περισσότερα παιδιά σταματούν την συνήθεια από μόνα τους ανάμεσα στις ηλικίες των 2 και 4 ετών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι γονείς να ανησυχούν πριν από την ηλικία αυτή, γιατί πρόκειται για μια φυσιολογική συμπεριφορά. Από προσωπική εμπειρία, παιδιά που θηλάζουν για καιρό και απογαλακτίζουν σταδιακά – όχι απότομα, σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές συστάσεις, τείνουν να μην αναπτύσσουν επίμονες στοματικές έξεις όπως το πιπίλισμα του αντίχειρα και η χρήση πιπίλας.

Μερικές φορές γονείς φοβούνται τόσο πολύ την συνήθεια αυτή που με την έναρξη του στοματικού σταδίου, σε ηλικία λίγων μηνών, αποτρέπουν το βρέφος να ασχοληθεί με τα χεράκια του και να βάλει αντικείμενα στο στόμα του. Η τακτική αυτή είναι βλαπτική για την ψυχοκινητική ωρίμανση του παιδιού και αυθαίρετα περιοριστική. Άλλες φορές οι γονείς ανησυχούν για «μικρόβια» που μπορεί να φέρνει το μωρό στο στόμα του με τα χεράκια του και με τα αντικείμενα. Είναι όμως φυσιολογικό το βρέφος να έρχεται σε τακτική έκθεση με συνήθη, μη παθογόνα μικρόβια του περιβάλλοντος, που επιπλέον βοηθούν να χτιστεί και η άμυνά του. Πιστεύεται ότι παραμονή ενός μικρού παιδιού παρατεταμένα σε υπερβολικά αποστειρωμένο περιβάλλον μπορεί να είναι βλαπτική, αναστέλλοντας την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού του συστήματος και οδηγώντας πιθανόν σε αυξημένο κίνδυνο για βαριές λοιμώξεις, αλλεργίες ή αυτό-άνοσα νοσήματα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται μετά τους πρώτους μήνες της ζωής είναι όχι ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, αλλά ένα καθαρό περιβάλλον, με τακτικό πλύσιμο των παιχνιδιών, χέρια και αντικείμενα χωρίς εμφανή βρωμιά.

Επίμονο πιπίλισμα του αντίχειρα μετά την ηλικία των 4 με 5 ετών χρήζει διερεύνησης ως πιθανή εκδήλωση άγχους. Στην αντιμετώπιση προσπαθούμε να χειριζόμαστε το παιδί με θετικό και όχι αρνητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της επιβράβευσης, της απόσπασης προσοχής, των προνομίων, και όχι της επίπληξης και της τιμωρίας

Πολύ χρήσιμο ευχαριστούμε :P:p:p

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

Κρυυυυυυυυυοοοοοοοοο σημερα. Εχω αναψει τζακι και γενικα το τελευταιο καιρο το αναβω συχνα δεν παλευεται αλλιως!

Χρονια σας πολλα Ντινακι!

dbLDp2.png

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές να ειναι γερά τα γλυκουλια μας

Κι εγω το είχα άγχος αυτο με το χέρι, γιατί εγω μικρή πιπιλιζα δάχτυλο μεχρι την Δευτέρα δημοτικού και είδε κι έπαθε η μαμά μου να μου το κόψει και λέω μην έχω τα ίδια!!! Ευτυχώς με καθησυχάσε αφενός οτι δεν ειναι κληρονομικό αφετέρου οτι ειναι φυσιολογικό και θεμιτό για την ηλικία του :wink:

Μια χαρά τότε!!!!!!!!!! Ομολογώ και πάλι πως δεν το ήξερα αυτό!!

Χέρια στο στόμα τότεεεεε...χαχα:D

Κρυυυυυυυυυοοοοοοοοο σημερα. Εχω αναψει τζακι και γενικα το τελευταιο καιρο το αναβω συχνα δεν παλευεται αλλιως!

Καλησπέτα Άρτεμη!!

Ωραίο το τζακάκι!!!!!!!!!!! Εμείς δεν το ανάψαμε ακόμα....:rolleyes:

Κρύο ναι αλλά εδώ το πρωί χιόνιζε και τώρα έβγαλε ήλιο!! Ζήτω η τρέλα!!!!!!:tongue::tongue:

Eκει που έλεγα οτι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με περίεργα κακάκια εδώ κ 3 μέρες τα απογεύματα έχουμε πρασινωπά με σποράκια κακάκια, για να δούμε!!

Ελπίζω να είναι περαστικό και τυχαίο και να έρθετε στα ίσια σας πάλι!!;)

Εγώ συνήθισα πλέον τα πράσινα κακά!! Αφού αν δω κίτρινα θα ανησυχήσω..:tongue:

Ελένη θύμισε μου εσύ θηλαζεις ή δίνεις φόρμουλα? τα πράσινα κακακια ειναι λόγω διατροφής σου? κανείς κι εσύ αποχή απο γαλακτοκομικά κλπ?

gPXtp2.png

Καλέ τι άντρακλας είναι αυτός να σας ζήσει!!!

Αχ κ εγώ θέλω τζάκι, τι ωραία!!

Σε ευχαριστώ Ελένη μου να είσαι καλά

Μπα δεν άλλαξα κάτι στην διατροφή, αφού τα έτρωγα όλα, γάλα, όσπρια μανταρίνια πορτοκάλια, ίσως είναι κρυοματάκι γιατί ακούω ένα γρρρρρ, αλλά μόνο το απόγευμα?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...