Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κατι τετοιο ειχε πει και η δικια μου και με ειδε οτι στραβωσα και δεν μου το ξαναανεφερε.. Και σκεψου οτι δεν ειχαμε παρει τα αποτελεσματα ακομη.. :mad: τεσπα.. οπως εχω ξαναπει, εγω δεν εμπιστευομαι κανενα παιδιατρο το οποιο θα μου δημιουργησει πολλα θεματακια στο μελλον το ξερω.. :(

κι εγω τα ιδια....δεν εμπιστευομαι τις γνωσεις της!;)

οσο για τα ρουχα, πηρα καποια στο large για να εχω να βγω απο το σπιτι, οχι πολλα!

το σουινγκ το πηρα 120Ε

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν μου το ελεγε οταν χτυπιοταν ολη μερα και δε μπορουσε να ηρεμισει η οταν ηθελε να ειναι ολη μερα στο στηθος και εκλαιγε γιατι δε χορταινε θα ελεγα οκ.Τωρα που το μωρο ειναι στην πιο ηρεμη φαση του ειναι πραγματικα κριμα μετα απο τοση προσπαθεια...Θα στειλω μειλ και στη συμβουλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μονο και στη σκεψη οτι θα μου πουν να κοψω το θηλασμο τωρα με το ζορι κρατιεμαι να μη βαλω τα κλαματα.Τωρα που εχει ηρεμησει..που εχω κοψει ολα τα συμπληρωματα και χορταινει με την παραγωγη μου και μονο..που παιρνει βαρος παραπανω απο το απαραιτητο...λεω αποκλειεται να το δεχτω..κι αν ομως ειναι για το καλο της? Θα με παρει αυριο ειπε αν εχει καποια προταση απ τον αλλεργιολογο αλλιως στις 8 φεβ, που εχουμε ραντεβου....με στεναχωρησε ρε γμτ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

συγνωμη caramello.. εχεις κανει τοσο αγωνα για να διατηρησεις τη γαλουχια, η γαλουχια εχει αποδειχθει οφελειμη στο μωρο σου αναπτυξιακα απο οτι μας λες, επισης το μωρο διανυει νορμαλ περιοδο και δεν εχετε αιμα η βλεννες..

εφοσον εχεις την διαθεση να συνεχισεις τον θηλασμο ΠΟΙΟΣ ο λογος να κανεις αυτο που πιθανοτατα θα σου πει η παιδιατρος???

εγω εδω στο parents εχω τουλαχιστον 2 ακομη περιπτωσεις παιδιων με αλλεργιες και μαλιστα οι μαμαδες απεχουν απο γαλακτομικα, αυγα, ψαρι..δηλαδη δεν τρωνε σχεδον τιποτε για πανω απο χρονο κιολας!

πιστευω οτι το θεμα εξαρταται περισσοτερο απο εσενα και την κριση σου εφοσον το μωρο δεν διατρεχει καποιον κινδυνο διατροφικο η αναπτυξιακο..

Η παιδιατρος δεν ειπε τπτ ακομα. Το ψαχνει πολυ ρωταει τι εφαγα τι εκοψα ποτε το εκοψα ποτε ειδα διαφορα.Προσπαθει πολυ η καημενη και με παιρνει η ιδια τηλεφωνο να δει πως παμε. Θελει τη γνωμη του αλλεργιολογου αρχικα για διατροφη κι εγω δε πιστευω οτι θα πει να το κοψουμε εκτος αν ειναι κανενας μ... που δε πολυνοιαζεται για θηλασμο και θελει να ξεμπερδευει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Σε ποιο θεμα ειναι οι μαμαδες που λες? Θα μπορουσα να μιλησω λες μαζι τους να δω ΤΙ τρωνε επιτελους? Γιατι μαλλον πρεπει να κανω παλι αλλαγες..το ψωμακι το βλεπω να παιρνει ποδαρακι...αλλα καπως πρεπει να γεμιζει το στομαχακι τι να κανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καραμελιτσα, προφανως η παιδιατρος σου εχει τις καλυτερες προθεσεις.. Σε προσθεσα τωρα σε ενα γκρουπ στο φβ που λεγεται Θηλασμος και αλλεργικο μωρο.. εκκρεμει η αποδοχη απο τον admin και θα μπορεις να δεις τις αναρτησεις..

Εγω για να εχω να τρωω κανω ενα κέικ καροτου...πολλες φορες δεν προλαβαινω να φαω το πιατο μου, το οποιο τελευταια ειναι ή σουπα ή μακαρονια ή πατατες.. τρωω επισης ταχινι με μελι και λιναροσπορο... επισης ενω τα ειχα κομμενα αρχισα παλι τους ξηρους καρπους(αμυγδαλα, καρυδια), ωμους και αναλατους φυσικα...

Η συνταγη για τα μπισκοτακια ειναι απο το προφιλ της Αριστεας στο φβ.. δεν τα εχω κανει ακομη αλλα εχει αυτα που μπορω να τρωω...

Α!! Και φυσικα τρωω παστελια που εχουν μονο σουσαμι και μελι.. και χαλβα και γλυκα κουταλιου...

ΚΕΪΚ ΚΑΡΟΤΟ (ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ/ΜΑΥΡΟ ΑΛΕΥΡΙ VERSION)

Υλικά

2 φλ. μαύρη ζάχαρη

5 αβγά (εγώ τα ξέρω αυγά)

2 φλ. καρότο τριμμένο στον χοντρό τρίφτη

1 φλ. καλαμποκέλαιο

1,5 φλ. χοντροτριμμένη καρυδόψιχα

ξύσμα από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι

1 κ.γ. κοφτό κανέλα

2 φλ. αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ολικής άλεσης

1/2 φακελάκι μπέικιν

Εκτέλεση

Χτυπάμε για λίγα λεπτά στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά και συνεχίζουμε προσθέτοντας διαδοχικά τα υπόλοιπα υλικά. Προτιμήστε να κοσκινίσετε το αλεύρι με το μπέικιν γιατί γίνεται πιο αφράτο. Αφού γίνει μια ομοιόμορφη ρευστή ζύμη, την βάζετε σε λαδωμένη φόρμα κέικ και ψήνετε κλασικά 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Αφού κρυώσει καλά, αναποδογυρίζετε και πασπαλίζετε με αρκετή άχνη! Voila!

Legend

φλ. = φλυτζάνι 250ml

κ.γ. = κουταλάκι του γλυκού

αυγά = μέτριο μέγεθος, κατά προτίμηση βιολογικά

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (νηστίσιμα)

Υλικά

3 ½ κούπες φαριν-απ

½ κούπα καλαμποκέλαιο

½ κούπα ελαιόλαδο

½ κούπα κρασί λευκό

½ κούπα ζάχαρη

2-3 βανίλιες

σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το σουσάμι. Η ζύμη πρέπει ναʼ ναι μαλακή ώστε να βγαίνει και με κορνέ. Κάνω μικρά μπαστουνάκια και τα τυλίγω στο σουσάμι. Ψήνω για 20΄ στο πάνω κάτω αφού τα βάλω σε ταψί και πάνω σε λαδόκολλα.

Σε κατι φρυγανιες ολικης που παιρνουμε απο το Lidl λεει στα συστατικα μπορει αν εχει ιχνη γαλακτος ή κατι τετοιο... δεν το διακινδυνευω ουτε με φαρινες κτλ, για αυτο και αποφευγω και το ψωμι απο το φουρνο, δεν ξερω τί μπορει να βαζουν που μπορει να απαγορευεται εγω να φαω.. εσυ ρωτα στο φουρνο σου καλυτερα πες οτι ειναι για το παιδι σου που ειναι αλλεργικο ελπιζω να πουν την αληθεια, βαζω λοιπον, πλεον, σε κεικ κτλ αλευρι ολικης αλεσης απο μυλωνα απο χωριο .... οποτε θεωρω οτι ειναι οκ.. :rolleyes:

Καλε!! ξεχασα!! τρωω και φρουτα..χαχαχα...

Παρα ταυτα, my heart belongs to τυροπιτες, σπανακοπιτες, οσπριαααααα, ποσο μου λειπουν!!!!!, μιλφέιγ, πατσιτσια, κρεπες με μερενταααα πωπω κάψιμο!!!!, και στα κασερια και τις σοκολατινες... και τα αλλαντικα και οι πιτσες!!!!!!!!!!πωπωπωπωπω...

1029616db977tf2hv.gif Ax, Αχ, ξεσηκωθηκα ουτε το σεξ μου εχει λειψει τοσο πολυ... χαχαχαχα.. (μα να μην ειναι κλειστο το καφε μας, εννοω μονο για εμας, να μπορω να εκφραστω ελευθερα!!χαχαχα, τεσπα!!!)

Αυτα απο το μετωπο...

Καληνυχταααααα.....

1909429ohnn25jo90.jpg

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σας γράφω κ πονούν τα χέρια μου, η μπουμπού όλη μέρα θέλει αγκαλιές, σήμερα το παρατράβηξε με την γκρίνια της ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πονάω πολύ!!

Φιλάκια κοριτσάρες μου, να έχετε μια πολύ γλυκιά κ ξεκούραστη νύχτα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημερααα!!

Ντινα μου σ ευχαριστω που εγραψες ολα αυτα για μενα!!

Ηθελα κι εγω να φτιαξω κεικ αλλα θα εβγαινε μια αηδια αφου ουτε αυγα τρωω και τι θα εβαζα αλευρι λαδι και ζαχαρη???Οταν πεινας βεβαια τρως και αυτο αλλα ουτε αυτο δεν εχω προλαβει να φτιαξω...:rolleyes:

Ουφ...θα επανελθω δε τελειωσα, αλλα ανωτερα βια σορυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα!

Τι κανετε;;

Εγω εχτες δεν ημουν καλα ψυχολογικα..αντε να δουμε σημερα..

Ντινα τα κουλουρακια τα εφτιαξα και τα εχω ταραξει.. ειναι κ τραγανα!!

Σνοου δε ξερεις ποσο σε καταλαβαινω.. ουτε να φαω δε μπορω, αγκαλιες παντου.. δεν τις αρνουμαι βεβαια, αφου με εχει αναγκη ειμαι εκει!

Καραμελακι στη φαση που ειστε νομιζεις χρειαζεται διακοπη του θηλασμου;; Δυσκολα θα δεχομουν, τωρα πια που εχουν στρωσει τα πραγματα.. τι να πω; ας δουμε τι θα σου πουν οι ''ειδικοι''.. :rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα...

μου θυμιζετε ΑΚΡΙΒΩΣ πως ημουν στη κορη μου με το στηθος ρξω και τη μικρη κολλημενη πανω μου... ο μικρος κατα το ημιση θα λεγα οτι ειναι ετσι..συνπεπως τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για την ωρα..

ημουν στο σουπερ και κοιτουσα τους διαδρομουςω σκεφτομενη οτι τα 3/4 των προιοντων εινα απαγορευτικα για μενα λογω αλλεργιας..

Καλημερααα!!

Ντινα μου σ ευχαριστω που εγραψες ολα αυτα για μενα!!

Ηθελα κι εγω να φτιαξω κεικ αλλα θα εβγαινε μια αηδια αφου ουτε αυγα τρωω και τι θα εβαζα αλευρι λαδι και ζαχαρη???Οταν πεινας βεβαια τρως και αυτο αλλα ουτε αυτο δεν εχω προλαβει να φτιαξω...:rolleyes:

Ουφ...θα επανελθω δε τελειωσα, αλλα ανωτερα βια σορυ!

Ax βρε καραμελο, ειλικρινά εγω δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου, απ τότε που γέννησα θέλω συνέχεια να τρώω γλυκό!!!!

Καλημερα!

Τι κανετε;;

Εγω εχτες δεν ημουν καλα ψυχολογικα..αντε να δουμε σημερα..

Αν σου πω οτι σε σκεφτόμουν θα το πιστέψεις? κοιτούσα τα μνμ κ είδα ότι τελευταία φορά είχες γράψει στις 12 το μεσημέρι και απόρησα, αλλά καπάκι σκέφτηκα οτι είναι Κυριακή κ θα τριγυρνάς σε γιαγιαδες!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κι εμενα δεν ξεκολλαει απο το στηθος κοριτσια... Στην αρχη νομιζα ειναι υπερβολικο αλλα οντως αφου ολα ετσι κανουν .. ησυχαζω λιγακι...

Διαβασα καπου οτι δεν ειναι σωστο να του βγαζω το χερι απο το στομα διοτι αυτος ειναι ο τροπος του να ανακαλυπτει τον κοσμο με τις αισθησεις του... :rolleyes: .. τι λετε? να του τη χαρισω για λιγο καιρο? Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν βαζει το χερι-δαχτυλο μεσα και το πιπιλαει για ωρα, μονο για λιγακι και το βγαζει μετα.. :rolleyes:

Αριστεα, κι εγω σε σκεφτομουν.. ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα... ;)

Καραμελιτσα, ουτε το ασπρο απο τα αυγα μπορεις να φας?

Snow, αλλαξες εσυ κατι στη διατροφη σου?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...