Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!

το βιβλιο της Πατσουρου ειναι οντως καλο και η ιδια εχει το μεγαλυτερο ονομα στην πιατσα οσον αφορα την συνεισφορα της στην διαδοση του θηλασμου..

καλα εκανες Ματινακι και το υπενθυμισες..

οσο για τη λεσχη, αντε να βγουν και οι τρεις τελευταιες συναντησεις και να κλεισω με αυτο..δεν περιμενα βεβαια το παρτυ που εσκασε αλλα τι να κανω.. δεν αρνουμαι.. τωρα μαλιστα ηρθα Αθηνα, πηγα ψωνισα διαφορα για το παρτυ και μολις μπηκα..

απο αυριο στο εξοχικο θα εχω εργατες για κανα δυο μερες ετσι για αρχη και θα χω αλλη αναμπουμπουλα εκει και απο βδομαδα θα ρθω δυο μερες στην Αθηνα για να αρχισουμε να καθαριζουμε το σπιτι.. τωρα θα ξαπλωσω μιση ωρα και μετα θα σηκωθω να δω μηπως πιασω την κουζινα σιγα σιγα καθως το απογευμα θα επιστρεψω παλι στο εξοχικο..

αυτα απο εμενα για την ωρα..

καλο υπολοιπο σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά στις Αλεξάνδρες και τους Αλέξανδρους!

Σχετικά με το θηλασμό θεωρώ και εγώ ότι ναι μεν να ενημερωνόμαστε αλλά όχι εις βάρος της ψυχικής μας ηρεμίας. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ασχοληθεί ελάχιστα και παρ'όλα αυτά θήλασα 8 μήνες (αποκλειστικά τους 6-γιατί μετά μπαίνουν και οι κρέμες). Όχι βέβαια ότι ήταν πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα, αλλά επειδή ήμουν ήρεμη και δεν το σκεφτόμουν και ιδιαίτερα κράτησε τόσο. Μάλιστα μου σταμάτησε το γάλα όταν ξεκίνησα τη μετακόμιση (όπου είχα να φτιάχνω κούτες, να σηκώνω βάρη και να αγχώνομαι να προλάβω)-πράγμα που επιβεβαίωσε, τουλάχιστον για μένα, ότι το άγχος επιδρά αρνητικά και στο θηλασμό. Στο δεύτερο παιδί επειδή ήμουν ΠΟΛΥ ζορισμένη ψυχολογικά (γιατί τα παιδιά μου εμένα έχουν 16 μήνες διαφορά, δηλαδή έμεινα έγκυος στο πρώτο, θήλασα 8 μήνες και αμέσως ξαναέμεινα έγκυος με πιο δύσκολη εγκυμοσύνη) δεν ήθελα καθόλου να θηλάσω στην αρχή. Σκέφτηκα όμως ότι αφού έχω γάλα, ας ξεκινήσω και βλέπουμε. Εξάλλου σημασία έχει να νιώθει η μητέρα καλά-αν δεν είναι εκείνη καλά ψυχολογικά τότε δεν είναι ήρεμο και το μωρό. Και χωρίς να το καταλάβω πέρασαν 5 μήνες!

εχω παρει ενα βιβλιο κ διαβαζω για το θηλασμο κ αυτο λεει οτι πρεπει μια στο ενα κ τιν επομενη φορα στο αλλο!!τελικα πιο ειναι το σωστο δε ξερω κ στα δυο η μια στο ενα μια στο αλλο!!???

Μarialena μήπως αναφέρει να ξεκινάς τη μια φορά από το ένα και την άλλη από το άλλο? Γιατί για να ανακουφίζεται το στήθος πρέπει να βγαίνει το γάλα. Εκτός αν το θηλάζεις μόνο από το ένα και το βγάζεις με το θήλαστρο από το άλλο και εναλλάξ (που το θεωρώ κουραστικό και άνευ λόγου να γίνεται).

Ματίνα πολύ καλή η τιμή για την προίκα. Εγώ πριν 5 κ' 6 χρόνια είχα δώσει αρκετά περισσότερα και μετά από πολύ ψάξιμο-βέβαια τότε ακόμα υπήρχαν λεφτά!!! Και τώρα επειδή τα έχω χαρίσει σχεδόν όλα τα μωρουδιακά (που να φανταστώ ότι μετά από 5 χρόνια θα την έπαιρνα την απόφαση) πάλι πρέπει να αγοράσω από την αρχή σχεδόν τα περισσότερα!

Καλή συνέχεια! Πάλι ζεσταίνομαι σήμερα:confused::confused:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

ετσι οπως τα λες ειναι annpan για το θεμα ψυχολογιας και θηλασμου.. ειναι το α και το ω για να παει καλα..

οσο για το χρονο θηλασμου ειμαι υπερ στο εναλλαξ σε καθε γευμα.. οχι ενα στηθος καθε γευμα αλλα εναλλαξ για παραλληλη αποσυμφορηση.

οσο για το χρονο θηλασμου ειμαι υπερ στο εναλλαξ σε καθε γευμα.. οχι ενα στηθος καθε γευμα αλλα εναλλαξ για παραλληλη αποσυμφορηση.

Συμφωνώ-είναι ο πιο ανακουφιστικός τρόπος για τη μητέρα!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα γλυκες μανουλες.. :D

Ματινακι, τι καλα που εχεις παρει τοσα πραγματα στο μωρο σου... Εγω ακομη τιποτα δεν εχω κανει.. Εχω μεινει στην ερευνα αγορας.. Απο Πεμπτη θα ανεβω Θεσσαλονικη. Θα παω και στο ΙΚΕΑ να δω τι γινεται με τα μωρουδιακα και εκει.. και μετα θα δω τι θα κανω... Περιμενω να γυρισουν και τα πεθερικα μου απο το χωριο, βαφανε τα εκει σπιτια, για να ξεκινησουν με το δικο μας.. Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το δικο μου παιδικο θα ειναι το τελευταιο που θα ολοκληρωθει..:tongue: Ευτυχως θα εχω το μωρο διπλα μου στην αρχη...

Οταν πριν απο κανα διμηνο ειχα παει σε ενα γαμο, μου ειχε κανει εντυπωση μια μαμα η οποια ειχε πολυ μικρο μωρο και ενω το θηλαζε το ειχε καλυψει απο το κεφαλι μεχρι τα ποδαρακια(δε φαινοταν μωρο), ταυτοχρονα, ειχαν παει απο πανω της πιθανολογω η μανα της και ο αντρας μου και αρχισε μια εντονη συζητηση με φωνες, οι οποιες δεν ακουγονταν λογω δυνατης μουσικης.. φωναζε και η θηλαζουσα φωναζαν και οι αλλοι.. και το μωρο θηλαζε και υποθετω θα ειχε και δυσκολια και να αναπνευσει.. Με στεναχωρουσε το θεαμα οποτε δεν ειδα πως κατεληξε..

Και καταληγω στο οτι η ψυχικη ηρεμια ειναι απαραιτητη τωρα , ας μη μας πανικοβαλλει η αγνοια, πραγματι η φυση ξερει τη δουλεια της, αλλα χρειαζεται ακομη περισσοτερο οταν θα θηλαζουμε στα αληθεια.. γιατι το μωρακι τα αντιλαμβανεται ολα και λυπηρες και εντονες καταστασεις μονο κακο του κανουν.

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

βασικα η ωρα του θηλασμου ειναι μια ωρα που οπως καθε ανθρωπος τρωει και θελει την ηρεμια του τοσο χρειαζεται και εκει ΤΟΣΟ για το ιδιο το μωρο ΟΣΟ και για την ιδια την μητερα καθοτι οχι μονο μπορει να επηρεαστει η γαλουχια γενικοτερα αλλα η ιδια η διαδικασια ειναι και κουραστικη καμια φορα ακριβως επειδη ο οργανισμος δινει υγρα στο μωρο αρα αφαιρει ενεργεια απο την ιδια τη μητερα.. ειναι ενα ειδος αεροβικης ασκησης και σχεδον παντα στο τελος υπαρχει μια ελαφρυα αισθηση κοπωσης ειδικα τους πρωτους μηνες.. για αυτο η θηλαζουσα οφειλει να τρωει καλα και να ενυδατωνεται διαρκως ειδικα την ωρα που θηλαζει παραλληλα να πινει υγρα..

Γεια σας κοριτσια!!!! Εχω συγχιστει πολυ σημερα....βεβαια τωρα μου περασε αλλα ενα εγκεφαλικο το επαθα σημερα! Πηγα και πηρα ωραια και καλα πετσετουλες για τον μπεμπη και μπουρνουζακι και μετα πηγα σε ενα μαγαζι που φημιζεται ειδικα το στοκ του οτι ειναι απο τα πιο φθηνα στην κορινθια! Ειδα κουρτινες για το παιδικο δωματιο και οταν ρωτησα τιμη για μια που μου αρεσε με τον tweety τι μου απαντησε? 75 ευρω το μετρο με την εκπτωση! Και οταν επαθα το εγκεφαλικο με καταλαβε προφανως και μου ειπε οτι εχει και μια πολυ οικονομικη....ποσο ξερετε? 35 ευρω το μετρο....ρε πανε καλα???? Θελω τουλαχιστον 3,5 μετρα για να πω οτι εχει κουρτινα το δωματιο....θα πληρωσω 120 ευρω σχεδον για μια παιδικη κουρτινα???? Τελικα θα καταληξω κι εγω στα πρακτικερ οπως η συνυφαδα μου που πηρε 2 κομματια 25 ευρω! Βασικα ηθελα να ταιριαζει με το θεμα του δωματιου αλλα ετσι οπως τα ειδα σημερις μαλλον χλωμο το κοβω...απλη κουρτινιτσα στα χρωματα του δωματιου και εληξε το θεμα!!!!!

Αυτα! Παω να ξαπλωσω γιατι νιωθω πολυ κουρασμενη....

Καληνυχτα σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

00020404.gif

καλημερα!!

τις κουρτινες οχι μονο τις βαρανε αλυπητα αλλα δεν αξιζουν πραγματικα και τον κοπο.. οι πιο φθηνες ειναι βαπτισμενες οργαντζες και ειναι ζητημα χρονου να ξηλωθουν σε καποιο σημειο..

τις θεματικες και εδω στην Αθηνα τις βαρανε και μαλιστα εγω κατεληξα και πηρα μια με λαγουδακια και αλλα διαφορα με πολλα παστελ χρωματα ωστε να ταιριαζουν με το δωματιο και να χω και επιλογη να κανω και αλλους χρωματικους συνδυασμους στο μελλον.. δεν εχω σκοπο να αγοραζω καθε 3 χρονια κουρτινα συνεπως αν ποτε παρω αλλη θα ειναι με ενα η δυο χρωματα μονο..

η πιο οικονομικη κουρτινα στην Αθηνα ειναι με 6-8 ευρω και ειναι το χαλι τους το μαυρο.. θελει καλη ερευνα αγορας αλλα κατι αξιοπρεπες κατω απο 10 ευρω δεν βρισκεται ευκολα στα κουρτιναδικα..

επειδη εγω εχω παλιο σπιτι με πολλα ανοιγματα για καθε απο αυτα θελω 5 μετρα κουρτινα και επειδη εχω 7 μπαλκονοπορτες και παραθυρα εκτος απο το παιδικο δωματιο για ολα τα αλλα υνεχιζω και βαζω τις κουρτινες της πεθερας μου που ειναι λινες και βαμβακερες αλλα δυστυχως μονοχρωμες λευκες. Και βεβαια ολο αναβαλλω να αγορασω εστω και σιγα σιγα διοτι εγω θελω διπλη κουρτινα καθως ειμαι στο υψος του δρομου αρα φεγγιζει με τη μια κουρτινα μονο .. πολλα τα λεφτα Αρη!!!!!!!

εκμεταλλευση παντου.. και ειδικα τις σκουρες τις βαρανε τρελλα.. και απορω με τι θρασσος ξεστομιζουν τα ποσα ωρες ωρες...χαχα!!

σημερα πως τα πατε?? υγρασια και ζεστη παλι.. προβλεπω παντως να μπει αποτομα το κρυο..οπως καθε χρονο σχεδον συμβαινει τελευταια!

καλημερα σασ!!προσπαθουσα να σασ γραψω χθεσ αλλα με πεταγε εξω!!

ευτυχωσ η καμπυλη πηγε καλα μηλισα στο τηλεφ με τον μικροβιολογο γιατι δε μπορουσα να παω να της παρω κ θα παει σημερα ο αντρασ μου!!

οσο για τον θηλασμο το βιβλιο που διαβαζω ειναι της πατσουρου!!κ λεει συγκεκριμενα"καθε γευμα σημαινει θηλασμος απο το ενα στηθος" κ εξηγει τουσ λογουσ!!κ ενα αλλο παλι βιβλιο που εχω λεει μονο οταν τελειωσει το γαλα απτο ενα στηθος κ το μωρο γκρινιαζει κ συνεχιζει να πειναει συνεχιζουμε κ με το αλλο κ το επομενο γευμα χεκιναμε απο αυτο το στηθος που εφαγε λιγοτερο!!δεν ξερω πιο ειναι το σωστο ελπιζω να μαθουμε στην πραξη γιατι θελω πολυ να θηλασω το μπεμπη μου!!!

καλα οι κουρτινεσ ειναι μεγαλη απατη!!!εμεις φτιαξαμε το σπιτι μασ πριν 2χρονια που παντρεφτηκαμε κ εβαλα κουρτινεσ σε ολα τα δωματια(δε το συζητω γιατο ποσο πηγε το μαλλι της κρεβατοκαμαρασ μου η εξωτερικη εκανε 90 το μετρο)κ ειχα βαλει στο ενα ροζ μωβ κ στο αλλο πρασινο με μπλε οποτε λεω να μην την αλλαξω γιατι πολλα τα εξοδα αλλα περα κ απο αυτο ειναι καινουργια κ παει κ για τον μπεμπη μασ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες! Μολις ξυπνησα...παλι τα ιδια το βραδυ, με ξυπναει το μωρο και μετα δεν μπορω να κοιμηθω αλλα οταν κοιμηθω αντε να ξυπνησω μετα!

Προσπ εδω ουτε με 10 ευρω το μετρο δεν βρισκω....ξεκινανε απο 20 και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι....κουρτινα ειναι και μαλιστα πολυ λεπτη στην οποια απο πανω θα πρεπει να βαλεις κι αλλη γιατι θα σε βλεπει ολος ο κοσμος και ο ντουνιας απ'εξω...δηλαδη πανω απο 150 ευρω για μια αξιοπρεπη κουρτινα!Τι να πω ετσι μου 'ρχεται να παρω υφασμα απο μαγαζι που πουλανε ρεταλια και να την φτιαξω μονη μου....και οχι γιατι δεν διαθετω, αλλα δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν! Καλα, τοσα πολλα δεν διαθετω αλλα ρε παιδι μου για μια κουρτινα που θα μου αρεσει και δεν θα φεγγει κιολας μεχρι και 60 ευρω καλα μου φαινονται αν και μια κοπελα απο το καφε που ξεκινησα να γραφω μου ειπε οτι Πατησιων 222 υπαρχει ενα μαγαζι που εχει πολυ φθηνα υφασματα και για παιδικα σεντονια και για κουρτινες με παραστασεις disney kai looney tunes!Δεν ξερω ομως αν μπορεσω να παω πατησιων γιατι συνηθως η αγορα που μας βολευει ειναι στο περιστερι! Τωρα που βαραινω κιολας αποκλειεται να παμε προς τα εκει! Τουλαχιστον εσεις που μπορειτε να πατε να ριξετε μια ματια για να μην σας πιανουν και κοτσο! Εγω μαλλον για κουρτινα θα παρω κατι το οποιο δεν θα εχει θεμα απλα θα κοιταξω να βρω καμια ριγα εντονη σε γαλαζιο και πρασινο να ταιριαζει με το δωματιο!!!!

Σημερα το μενου εχει γεμιστα, οποτε παω να ξεκινησω γιατι δεν ξερω αν εχω πιπεριες στο μποστανακι μου, αλλιως θα κατεβω αγορα!

Σας φιλω προς το παρον αλλα μπορει να μπω αργοτερα....

Καλημερα Μαριαλενα τωρα ειδα οτι εγραψες, μαλλον γραφαμε μαζι!

Ωραια με την καμπυλη μια χαρα ολα λοιπον! Εμενα θα με βαλει να κανω εξετασεις αιματος οταν ξαναπαω.δηλαδη περιπου μεχρι τις 15 του μηνα....για αυγουστο δεν μου εγραψε κατι! Αλλα μου ειπε οτι θα κανω παλι καμπυλη της μιας ωρας....του ζητησα να κανω και τοξοπλασμα γιατι ναι μεν τα κανουμε στην αρχη αυτα οπως τα εκανα κι εγω, αλλα επειδη οταν πηγαινω στην μαμα μου υπαρχουν και γατακια και σκυλακια εκει νιωθω μια ανασφαλεια! Αν εβγαιναν τα αποτελεσματα με ανοσια δεν θα ειχα θεμα....αλλα τωρα ηταν αρνητικα που παει να πει οτι μπορω καλλιστα να κολλησω τοξοπλασματωση!!!! Απα πα....τεσπα θα δουμε σε 15 μερες περιπου!

Αυτα!

κ εγω ειχα εξεταση τοξοπλασμα γιατι κ εγω δε τοχω περασει!!!ουτε κ εγω κοιμαμαι καλα τα βραδια ολο ξυπναω σημερα ειχα φαει μια πιτα σουβλακι κ ειχα φουσκωσει δε το ξανακανω!!!!!!απο κιλα πως πατε??εγω τωρα ειμαι στα 8!!!!ο γιατροσ μου λεει οτι ειμαι τελεια!!

επισισ μηπως εχετε δυσκοιλιοτητα εγω τον τελευτεο μηνα εχω πολυ μεγαλο προβλημα!!!!ολο κολοκυθια κ ακτινιοδια τρωω!!!

να ρωτησω κατι??!!θα αναιβω αθηνα στο γιατρο μου την δευτερα μηπως ξερετε ποθ να κοιταξω για τιποτα αυτοκολητα τοιχου?γιατι εδω δεν εχει τιποτα κ οτι εχει ειναι για κοριτσακια λεσ κ τα αγορακια δε θελουν να βλεπουν τιποτα!!αμαν πολυ ρατσισμοσ με τα κοριτσακια κ τα αγορακια!!!!

Καλημερα μανουλιτσες!!! :D

Ματινακι, μη σκας , δεν αξιζει τον κοπο.. Κακο στον εαυτο σου κανεις και στο παιδακι σου.. (σου το λεω εγω που χτες ειχα εντονη διαφωνια με καποιους και κοιμηθηκα με πονοκεφαλο και ξυπνησα με πονοκεφαλο, δραμα η κατασταση)... Μπορεις να ριξεις μια ματια και στη λαϊκη της περιοχης σου.. κατα καιρους εχουν σουπερ σχεδια και ποιοτικα ειναι το ιδιο με αυτα των μαγαζιων.. Επισης, κοιτα μην τυχον και κλεινει κανα μαγαζι στην περιοχη σου με τετοια ειδη και τα εχει μισοτιμη.. Ριξε μια ματια και σε αυτα τα σάιτ...

http://www.newhome.com.gr/gr/koyrtines-yfasmata/kourtines-ifasmata-metro.asp?thisPage=4&order=1&pr_no=16

http://www.homeeshop.gr/categories.asp?catid=5852

http://www.volahomedesign.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=61&Itemid=54&vmcchk=1&Itemid=54

Μαριλενα, για αυτοκολλητα κοιτα εδω http://www.livewall.gr/ και εδω http://www.sticky.gr/?gclid=CNma3eiY-aoCFUW9zAodqWhT2g.. Φυσικα, θα βρεις και στο jumbo..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...