Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

οταν γραφετε κατι καινουριο μου ερχεται mail. 2 μερες δεν ερχοταν

Εμενα μου ερχονται ειδοποιησεις οταν ειμαι συνδεδεμενη στο καφε.. Οταν δεν ειμαι μου ερχεται μονο ενα... κι ας εχετε γραψει πχ 50 φορες..

..

και τωρα που εφυγαν ολοι παιζουμε με το γυμναστηριο και

του μιλαμε και γελαμε:P:p:p

Το γυμναστηριο Rainforest εχετε? Εμεις αυτο εχουμε... Στην αρχη ειπα πεταμενα λεφτα μετα σαν να το δεχτηκε καλυτερα, τωρα χαιρεται... αλλα και παλι... πανακριβο το ατιμο!!!!

με το θεμα των κρεμων, λεω να του δωσω της frezylac τις βιολογικες, αλλα να κανω κ δικες μου.

βρηκα αυτο το βιβλιο, θα το παραγγειλω σε κανενα μηνα. εχει πολυ καλες κριτικες...

Εισαι κι εσυ φαν των διαδικτυακων αγορων ε ?? :lol::lol: Φαινεται εξυπνη αγορα το βιβλιο.. ;)

Εγω δεν κατακρινω τις μανουλες που αγοραζουν αυτες τις κρεμουλες... Απλα δεν καταλαβαινουμε μερικες φορες -και βαζω τον εαυτο μου πρωτα- οτι αν φτιαξουμε μια δικη μας κρεμουλα για το μωρακι και την ξεχασουμε 10 μερες στο ψυγειο και παλι θα ειναι πιο υγιεινη απο αυτες της αγορας...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια και μπεμπακια ?

Εμεις εδω καλα..ξαπλωσαμε το μεσημερι χωρις πολυ κλαμα γιατι ειχε πεινασει και ηθελε το στηθος και μετα γλαρωσε και οκ...τωρα τσιμπολογαμε και μαλλον θα νυσταξουμε παλι σε λιγο...καθε μιαμιση δυο ωρες θελει υπνακο εστω και 20λεπτο που σημαινει νανουριζε μανουλα χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σου Καραμελιτσα... Ο δικος μου κοιμαται ολη μερα με τα χιλια ζορια βεβαια.. αλλα αν δεν ειμαι εγω διπλα του ξυπναει και ουρλιαζει.. οποτε ειμαι κι εγω με το στηθος διπλα διοτι σηκωνει τον τοπο.. Ουτε στην τουαλετα μπορεσα να παω με ησυχια, τον πηρα μαζι μου.. Ειναι τα αλματα αναπτυξης τωρα... :confused: (ελπιζω!)

Ναι πολυ πιθανο να εισαστε σε εβδομαδα αναπτυξης. Κι εγω για να παω τουαλετα πρεπει η να την κρατησει καποιος η να ειναι πολυ ξεκουραστη και κεφατη για να κατσει στι γυμναστηριο η στο ρηλαξ και οτι προλαβω!Και 99% μολις βγω απο το χωρο με ακολουθει με τα ματια και αρχιζει τη γκρινια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εμενα μου ερχονται ειδοποιησεις οταν ειμαι συνδεδεμενη στο καφε.. Οταν δεν ειμαι μου ερχεται μονο ενα... κι ας εχετε γραψει πχ 50 φορες..

Το γυμναστηριο Rainforest εχετε? Εμεις αυτο εχουμε... Στην αρχη ειπα πεταμενα λεφτα μετα σαν να το δεχτηκε καλυτερα, τωρα χαιρεται... αλλα και παλι... πανακριβο το ατιμο!!!!

Εισαι κι εσυ φαν των διαδικτυακων αγορων ε ?? :lol::lol: Φαινεται εξυπνη αγορα το βιβλιο.. ;)

Εγω δεν κατακρινω τις μανουλες που αγοραζουν αυτες τις κρεμουλες... Απλα δεν καταλαβαινουμε μερικες φορες -και βαζω τον εαυτο μου πρωτα- οτι αν φτιαξουμε μια δικη μας κρεμουλα για το μωρακι και την ξεχασουμε 10 μερες στο ψυγειο και παλι θα ειναι πιο υγιεινη απο αυτες της αγορας...

μενω επαρχια,που σημαινει μικρη αγορα κ ακριβη, ασε που εχω μαγαζι κ ειναι δυσκολο να βρω χρονο για ψωνια!

κ μου αρεσει να ψαχνω στο νετ!11 χεχε

ειδικα τωρα που δε βγαινω συχνα....εχω ξεσκιστει να ψωνιζω!:):)

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Ειμαστε 9η εβδομαδα τωρα.. Ειναι εβδομαδα αλματος.. :rolleyes:

Και αισθανομαι και πολυυυ αφυδατωμενη... Σαφως δεν πινω τα 4 λιτρα που επινα οταν ημουν εγκυος... ε.. και εχω και σημαδια αφυδατωσης στο δερμα.. :(:(

Ειμαστε 9η εβδομαδα τωρα.. Ειναι εβδομαδα αλματος.. :rolleyes:

Και αισθανομαι και πολυυυ αφυδατωμενη... Σαφως δεν πινω τα 4 λιτρα που επινα οταν ημουν εγκυος... ε.. και εχω και σημαδια αφυδατωσης στο δερμα.. :(:(

4 λιτρα ειναι παρα πολλα δε χρειαζονται. Αλλα προσπαθησε να πινεις 1μιση- 2 τη μερα.

Εμενα σημερα με επιασε πρωτη φορα απο τοτε που γεννησα κ εκανα beaute!! ταισα τον μικρο, τον παρεδωσα στον μπαμπα του κ εκανα μασκες σε μαλλια κ προσωπο κ πιλινγκ στα ποδια. Ξυριστηκα κιολας, ειχα να ξυριστω κανενα μηνα! :tongue: Ευτυχως δεν ειμαι τριχωτη πολυ, αλλα οσο να'ναι... χαχαχαχα

i0967wbvenhz372s.png

μενω επαρχια,που σημαινει μικρη αγορα κ ακριβη, ασε που εχω μαγαζι κ ειναι δυσκολο να βρω χρονο για ψωνια!

κ μου αρεσει να ψαχνω στο νετ!11 χεχε

ειδικα τωρα που δε βγαινω συχνα....εχω ξεσκιστει να ψωνιζω!:):)

Και μαζευεις πολλα προϊοντα και παραγγελνεις? Η' ενα-ενα? .. για τα εξοδα αποστολης ρωταω...:confused:

4 λιτρα ειναι παρα πολλα δε χρειαζονται. Αλλα προσπαθησε να πινεις 1μιση- 2 τη μερα.

Εμενα σημερα με επιασε πρωτη φορα απο τοτε που γεννησα κ εκανα beaute!! ταισα τον μικρο, τον παρεδωσα στον μπαμπα του κ εκανα μασκες σε μαλλια κ προσωπο κ πιλινγκ στα ποδια. Ξυριστηκα κιολας, ειχα να ξυριστω κανενα μηνα! :tongue: Ευτυχως δεν ειμαι τριχωτη πολυ, αλλα οσο να'ναι... χαχαχαχα

Εγω δεν επινα ποτε νερο.. τοσο πολυ ειδικα.. μεχρι που εμεινα εγκυος.. ολη μερα με το νερο στο χερι.. αλλα ηταν πραγματικη διψα. νομιζω το σωμα μου βρηκε ευκαιρια να πιει ολα τα υγρα που δεν ηπιε 31 χρονια τωρα στην εγκυμοσυνη.. αλλα τωρα δεν προλαβαινω... ή θα ειναι μακρια το ποτηρι μου ή δε θα μπορω να παω.. ή θα ειμαι με το μωρο να θηλαζω.. οποτε δεν πινω τοσο οσο χρειαζεται το σωμα μου.. το νιωθω δηλαδη..

Κι εγω λεω να ασχοληθω με τον εαυτο μου σημερα... ηρθε και ο αντρας μου οποτε θα τον εχει αυτος.. (κι εγω ειμαι τριχωτη, οποτε καταλαβαινεις!! Πανικος!!)

Διαφημίσεις

Και μαζευεις πολλα προϊοντα και παραγγελνεις? Η' ενα-ενα? .. για τα εξοδα αποστολης ρωταω...:confused:

Απο το αμαζον που παιρνω πολλα πραγματα, φροντιζω να μην εχει μεταφορικα, να ειναι πραγματα που πουλαει το ιδιο το αμαζον. Βαζω αρκετα μαζι, κ ερχονται η ολα μαζι η σε χωριστα πακετα, το αμαζον το κανονιζει αυτο, εμενα δε με νοιαζει.

Πηρα τελευταια θηλαστρο, το swing, που να φανταστεις, εχω φαρμακειο, κ η χονδρικη που το εβρισκα απο την εταιρια ηταν πιο πολυ απο οτι το πουλαει το αμαζον!!!:confused::confused: (φανταζου τι βγαζει η εταιρια που το εισαγει... δε το σχολιαζω)

επισης πηρα αυτο, δεν εχει ερθει ακομα, αλλα το θελω γιατι ο μπεμπης ολο πεταγεται κ ξυπναει κ ειπα μηπως κανει δουλεια κ κοιμαται περισσοτερο!

Βρηκα κ ωραια παλτο κ πηρα απο dress-for-less αλλα δεν εχουν ερθει ακομα...

i0967wbvenhz372s.png

Κι εγω λεω να ασχοληθω με τον εαυτο μου σημερα... ηρθε και ο αντρας μου οποτε θα τον εχει αυτος.. (κι εγω ειμαι τριχωτη, οποτε καταλαβαινεις!! Πανικος!!)

χαχαχαχα να δουμε ποτε θα γινουμε ξανα γυναικες!!!

Μου γινω διορια μεχρι το Πασχα!:-P

i0967wbvenhz372s.png

Απο το αμαζον που παιρνω πολλα πραγματα, φροντιζω να μην εχει μεταφορικα, να ειναι πραγματα που πουλαει το ιδιο το αμαζον. Βαζω αρκετα μαζι, κ ερχονται η ολα μαζι η σε χωριστα πακετα, το αμαζον το κανονιζει αυτο, εμενα δε με νοιαζει.

Πηρα τελευταια θηλαστρο, το swing, που να φανταστεις, εχω φαρμακειο, κ η χονδρικη που το εβρισκα απο την εταιρια ηταν πιο πολυ απο οτι το πουλαει το αμαζον!!!:confused::confused: (φανταζου τι βγαζει η εταιρια που το εισαγει... δε το σχολιαζω)

επισης πηρα αυτο, δεν εχει ερθει ακομα, αλλα το θελω γιατι ο μπεμπης ολο πεταγεται κ ξυπναει κ ειπα μηπως κανει δουλεια κ κοιμαται περισσοτερο!

Βρηκα κ ωραια παλτο κ πηρα απο dress-for-less αλλα δεν εχουν ερθει ακομα...

To dress-for-less δεν το ηξερα.. ωραια ρουχα εχει.. τωρα τα κοιταω... Ποσο πηρες το swing? Εγω 140... Με εκλεψαν?? :confused: Απο τα ελληνικα διαδικτυακα ηταν το φθηνοτερο απο εκει που το πηρα εγω...

Μεγειαααα για τα ψωνια σου!! Κι εγω θα ηθελα να παρω ρουχα μιας και να βγω εξω δεν εχω πολλες ευκαιριες... αλλα δεν ξερω το μεγεθος μωρε... αφου αδυνατιζω τωρα.. θελω να πιστευω ... χαχχα

Κοιμηθηκαμε στο σλιγκ εχει αρχισει και το συνηθιζει και δε χτυπιεται μολιες της το βαζω....

Εχω αλλο θεμα ...Με πηρε η παιδιατρος να ρωτησει πως παμε .Για να μη τα πολυλογω ρωτουσε αν ειχαμε αιμα της ειπα οτι εχω πολυ καιρο να δω απλα οτι ειναι πολυ υδαρη τα κακα αλλα το μωρο εχει ηρεμισει και ελαχιστα δειχνει να ποναει.Μου ειπε οτι θα μιλησει με ενα παιδοαλλεργιολογο για την περιπτωση μας και θα μου πει μηπως κανω καποια αλλαγη στη διατροφη και αλλαξω οτιδηποτε εχει σχεση με δημητριακα με κατι αλλο και αν προτεινει αυτος να αλλαξουμε το γαλα με καποια ειδικη φορμουλα.Της ειπα οτι τωρα το μωρο εινσι στην πιο ηρεμη φαση και ελαχιστα κλαιει χωρις λογο η δειχνει να υποφερει.Ο πιο συνηθισμενος λογος ειναι οτι θελει νανουρισμα...Φυσιολογικα πραγματα.Δλδ περασαμε κρισεις και κρισεις που εκλαιγε ολη μερα και τωρα που ηρεμησε και δεν εχουμε αιμα θα πιουμε φορμουλα? Οχι δε συμφωνω.Κι αυτη δε το πολυθελει αλλα θελει να το συζητησει και μαζι του και θα μου πει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κατι τετοιο ειχε πει και η δικια μου και με ειδε οτι στραβωσα και δεν μου το ξαναανεφερε.. Και σκεψου οτι δεν ειχαμε παρει τα αποτελεσματα ακομη.. :mad: τεσπα.. οπως εχω ξαναπει, εγω δεν εμπιστευομαι κανενα παιδιατρο το οποιο θα μου δημιουργησει πολλα θεματακια στο μελλον το ξερω.. :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...