Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εχω καποιες τυψεις..λετε να ειναι κακο που το κανω αυτο το μεσημερι? Που την κραταω και κλαιει μεχρι να κοιμηθει? 5 λεπτα της παιρνει και ειναι αγκαλια με χαδακια και τραγουδακια..απλα δε κοβω βολτες..μηπως πρεπει να κοβω τις βολτουλες και να τη βαζω μετα στο κρεβατι οταν κοιμηθει και να ξαπλωνω κι εγω? ουφ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!!

Πως κοιμηθηκατε?

Εμεις ειχαμε ανησυχια μετα τις 5 που ξανακοιμηθηκαμε μετα το θηλασμο γιατι δεν ειχαμε κανει κακα και γκρινιαζαμε μεσα στον υπνο μας και στις 8 παρα που ξυπνησε κανονικα και τα εκανε παλι δεν ηρεμησε ουτε στο κρεβατι που την πηρα με βασανισε μιση ωρα δεν επαιρνε το στηθος και τελικα σηκωθηκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αμαν με αυτα τα κακα γιατι δε τα κανουν απλα??! Εμενα δε ξανακοιμηθηκε.Τωρα νυσταζει παλι και εχει νευρα αλλα σηκωθηκαμε πια και ξανατρωμε..μαλλον στο μαρσιππο θα ξανακοιμηθει και εγω ελπιζω για λιγο υπνο το μεσημερι αν ξαπλωσουμε και δε χτυπιεται παααλιιι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

ειδικα του θηλασμου δεν μυριζουν τα κακακια τοσο εντονα.. με τις στερεες θα μοσχοβολαει το συμπαν!!

παντως σε δυο μηνες πολλοι παιδιατροι βαζουν κρεμα βανιλια η κρεμα ρυζαλευρο για αρχη..

προσοχη μεγαλη.. αυτο το κολπακι με τις κρεμες επειδη εμπεριεχουν ζαχαρη η γενικοτερα γλυκαντικες ουσιες εχει ως αποτελεσμα:

α) να παιρνει περιττο βαρος το μωρο

β) να ανοιγει το στομαχι του και να αυξανεται η επιθυμια για φαγητο περαν του αναλογουντος..

και καλα βοηθαει (λογω οτι ειναι γλυκες οι κρεμες αυτες) τα μωρα να εξοικειωθουν με το ταισμα με κουταλι.. ναι μεν..αλλα ομως..

οσες ακολουθησετε την φυσικη οδο δηλαδη κρεμες φρουτων φυσικης παραγωγης και παρασκευης να ξερετε οτι συνηθως τα μωρα δεν την δεχονται ευκολα συνεπως σε καποιες περιπτωσεις θα εχουμε αρνησεις να τη φανε αλλα εν καιρω θα συνηθισουν.. εγω δεν εβαλα ποτε καμια κρεμα εμποριου εστω ως ενισχυση και μια χαρα εμαθε να τρωει..

οσες ακολουθησετε την οδο της ετοιμης κρεμας εμποριου απλα πριν καταληξετε ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ διοτι πχ της Milupa ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ γλυκια..οταν ειχα δοκιμασει κατι δειγματα (μην εκπλαγειτε οταν θα παραλαβετε ταχυδρομικα δειγματα κρεμων οι εταιρειες κρατουν ΠΟΛΥ ενημερωμενο αρχειο με την ηλικιακη αναπτυξη των παιδιων που εχουν γεννηθει) παντως απο διαφορες εταιρειες ειχα μεινει αναυδη απο το ΠΟΣΟ γλυκιες τις εχουν κανει..

σκεφθειτε το γιατι πλησιαζει και αυτη η περιοδος..

Καλημερα!!

Σημερα ειχαμε πολλες κουβεντες με την κορη,, με τρελαινει:D:D:D:D:D

προσπ οπως το σκεφτομαι τωρα δε θελω να δωσω κρεμα εμποριου στο μωρο μου..

Κυκλοφορουν πολλες συνταγες στο ιντερνετ για μωρα που ξεκινουν τις στερεες κ πιστευω αξιζει..

Μεχρι κ ρυζαλευρο μονες μας μπορουμε να φτιαξουμε..καπου το ειχα δει στο παρεντς νομιζω..;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.... ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ.... Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ.... ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑ... ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!! ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ... ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΕΜΠΟΡΙΟ... ΔΕ ΘΗΛΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΗΛΑΣΕ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ...

Καλημερα κοριτσιαααααααα....

γεια σας!

2 μερες δεν επαιρνα ειδοποιησεις σας.

ελπιζω τα μωρακια να ειναι καλα και ησυχα!!!

Τι εννοεις δεν επαιρνες τις ειδοποιησεις μας?:rolleyes:

καλημερα!!

οσες ακολουθησετε την φυσικη οδο δηλαδη κρεμες φρουτων φυσικης παραγωγης και παρασκευης να ξερετε οτι συνηθως τα μωρα δεν την δεχονται ευκολα συνεπως σε καποιες περιπτωσεις θα εχουμε αρνησεις να τη φανε αλλα εν καιρω θα συνηθισουν.. εγω δεν εβαλα ποτε καμια κρεμα εμποριου εστω ως ενισχυση και μια χαρα εμαθε να τρωει..

Εγω δε θα δωσω του εμποριου ποτε στο σπορακι μου... Δεν τις εμπιστευομαι καθολου.. αφηστε που τοση ζαχαρη απορω γιατι τη βαζουν.. τελικα ολα τα του εμποριου συνηγορουν στο να καταβροχθιζει το μωρο την τροφη και να ησυχαζει γρηγορα..:confused: Ελεος!!!

Μαιρη, ελπιζω ολα να ειναι καλα στο σπιτακι σας.. κι αν εχετε μικροπροβληματακια να ξεπεραστουν γρηγορα.. ;)

672414c8vxi9fnql.png

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααααααα....

Μαιρη, ελπιζω ολα να ειναι καλα στο σπιτακι σας.. κι αν εχετε μικροπροβληματακια να ξεπεραστουν γρηγορα.. ;)

672414c8vxi9fnql.png

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ... ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ

οταν γραφετε κατι καινουριο μου ερχεται mail. 2 μερες δεν ερχοταν

εμεις και να μη γραψουμε τιποτα καινουργιο........αχχχχχχχχχχχααααααααα!! καλο!! πολυλογουδες παιδακι μου;);)

dina ετσι!! να μη πλουτισουμε τις εταιρειες και προπαντων να μην επιβαρυνουμε τα στομαχακια των μωρων μας..

και μετα απορουν για την παιδικη παχυσαρκια.. απο τα γεννοφασκια καλα κρατει πλεον!!

βεβαια δεν παυει οι ετοιμες κρεμες να ειναι ευκολια για μια μαμα που βιαζεται..

καλησπερα!!!!!!

εμεις σημερα δεν πηγαμε στα πεθερικα μου(οπως καθε κυριακη)

και ετσι ηρθε η μαμα μου να μας δει και μαγειρεψε(τι ωραια)

και τωρα που εφυγαν ολοι παιζουμε με το γυμναστηριο και

του μιλαμε και γελαμε:P:p:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εγω δε θα δωσω του εμποριου ποτε στο σπορακι μου... Δεν τις εμπιστευομαι καθολου.. αφηστε που τοση ζαχαρη απορω γιατι τη βαζουν.. τελικα ολα τα του εμποριου συνηγορουν στο να καταβροχθιζει το μωρο την τροφη και να ησυχαζει γρηγορα..:confused: Ελεος!!!

dina ετσι!! να μη πλουτισουμε τις εταιρειες και προπαντων να μην επιβαρυνουμε τα στομαχακια των μωρων μας..

και μετα απορουν για την παιδικη παχυσαρκια.. απο τα γεννοφασκια καλα κρατει πλεον!!

βεβαια δεν παυει οι ετοιμες κρεμες να ειναι ευκολια για μια μαμα που βιαζεται..

συμφωνω μαζι σας και στο νετ υπαρχουν πολλες συνταγες για τις πρωτες τροφες τους,

gEsQp2.png

JjRCp2.png

καλησπερα!

ο μικρος μου εχει παρει διαζυγιο με τον υπνο τη μερα κ δε προλαβαινω να κανω πολλα!!

με το θεμα των κρεμων, λεω να του δωσω της frezylac τις βιολογικες, αλλα να κανω κ δικες μου.

βρηκα αυτο το βιβλιο, θα το παραγγειλω σε κανενα μηνα. εχει πολυ καλες κριτικες...

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...