Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μανουλιτσες!

Εμενα μην τον ματιασω δεν εχει χρειαστει να τον παρω στο κρεβατι. το πρωι κοιμαται στο καροτσι και το βραδυ στο λικνο διπλα μας! Εγω ηθελα σημερα να παμε για μοκετα αλλα με τετοιο καιρο...δεν εχω και να τον αφησω καπου !

αχ!και εμενα με τον υπνο δεν εχει προβλημα

οπου τον βαλεις θα κοιμηθει....

να και κατι που πηρε απο μενα:tongue::tongue::tongue:

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το μονο που δεν μου ειναι βολικο ειναι το βαρος του.. θελει δυναμη να το μετακινησεις αν και το πισω ποδι εχιε ροδακια.. αλλα αν εχεις παχια χαλια δεν ειναι εξυπηρετικα..

και ειναι ογκος οπως και να το κανεις..αλλα κανει πολλες δουλειες μαζι και ειναι η καλυτερη επιλογη..

το αλλο επισης κακο ειναι οτι το καλοκαιρι το μωρο αναβει εκει και ας εχεις υφασμα να καθεται γιατι ειναι ολα πλαστικα για να πλενονται..

Γυρισαμε..Πηραμε ρουχαλακια που περιμενουν για πλυντηριο.Ηταν αρκετα φρονιμη με λιγη μονο γκρινια και μια μεγαλη φωνη σα να τρομαξε με κατι στα μαδερκερ.Ισως με μια πωλητρια...ειχε κουραστει κι ολας...

Ευχαριστουμε προσπερ! Πιλυ μας αρσει που πιανουμε τα χερια μας και το κανουμε συνεχεια τα κοιταμε πολυ σοβαρα και τα βαζουμε και τα δυο στο στομα!

Επισης οταν ξυπναει μπουκωνει χερι και αν δεν εχει καποια ενοχληση ξανακοιμαται με δαχτυλακι στο στομα...κι εγω τρελη ειμαι να σηκωθω 3 η ωρα να της βγαλω το χερι??:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ax, Caramellο μου ολο με το παραπονο μενεις χωρις τσατακι... ελπιζω να τα καταφερω σημερα το βραδυ..

Επιτελους καταφερα να κοιμισω τον μικρο μου... ευκαιρια να μπει και κατι στη θεση του σε αυτο το σπιτι.. μαζεψα και ενα πλυντηριο.. ρε τι κρυο ειναι αυτο εξω!!! Μπρρρ!!!! Σημερα λεει θα ριξει χιονονερο εδω... αντε να δουμε.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα!!

Εμεις καναμε τις επισκεψεις μας γυρισαμε 5 στο σπιτι και αμεσως πεσαμε για υπνο, ξυπνησαμε στις 7 παρα κ τωρα τρωμε!

Σημερα εχει ψοφοκρυο.. τα ποδια μου εκανα μιση ωρα να τα ζεστανω κατω απ'τα σκεπασματα.... δεν υπαρχει ωραιοτερο πραμα απ'τη ζεστασια του σπιτιου σου τελικα!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ντινα μου δε πειραζει.Δεν ειναι ευκολο να συγχρονιστουμε τη μερα.Κι εγω εκεινη τη ωρα μπορουσα,μετα πχ δε μπορουσα.Δε παρεξηγω,δεν ειναι ευκολο.Το βραδυ πιο ευκολα τα καταφερνουμε.

Αριστεα ξεσαλωσατε ε? χαχα

Εμεις το μεσημερι τα ιδια για να ξαπλωσουμε.Δεν ηθελε χτυπιοταν στο στηθος και ουρλιαζε, τη σηκωσα αγκαλια της εδειξα οτι αυτο εχει το προγραμμα τωρα και οχι βολτουλες, εκλαψε 5 λεπτα αγκαλια και κοι κοιμηθηκε διπλα μου.κοιμηθηκα κι εγω και σε εικοσι λεπτακια ακουω ενα εεεεεε!Ξυπναω και βλεπω 2 γουρλωμενα ματια να με κοιταζουν! της δινω στηθος και συνεχισαμε τον υπνο για καμια ωρα ακομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Της βαζεις ορο στη μυτουλα? Εμενα σημερα παλευε στο στηθος επειδη δεν μπορουσε να παρει ανασα, εβαλα ορο , τραβηξα με τον αναρροφητηρα και μετα εφαγε ησυχα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Της βαζεις ορο στη μυτουλα? Εμενα σημερα παλευε στο στηθος επειδη δεν μπορουσε να παρει ανασα, εβαλα ορο , τραβηξα με τον αναρροφητηρα και μετα εφαγε ησυχα..

Της βαζω, δεν ειναι αυτο..ειναι απλα οτι ειναι χορτατη και δεν εχει ορεξη για φαι η πιπιλισμα αλλα νυσταζει και θελει βολτες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Προσπαθουμε να καθυστερησουμε το μπανιο, πιπιλισμα στο αδειο στηθος για να μη φαει πολυ πριν το μπανιο, γκρινιτσα καμια βολτα ηρεμα παιχνιδακια αγκαλιτσα....Σε 10-20 λεπτα το πολυ θα την κανω μπανακι εκτος αν γινει κανενα θαυμα και ειναι ηρεμη για περισσοτερο...

Αν μπει καμια τσατ σφυριξτε!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

hello..

κολλησα σιγουρα και εγω απο τη μικρη... κρυωνω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αφου καθομαι πανω στο θερμοσυσσωρευτη και δεν ηρεμω με τιποτε συν οτι ποναω στα κοκκαλα μου. ερειπιο... ξεκινησα να πιω ενα χαμομηλι και εφαγα κατι τηγανητες που μου κανει ο συζυγος χωρις γαλα η βουτυρο αλλα εξακολουθω να πειναω και ξανα..παρηγγειλα!!:tongue::tongue: γιουβαρλακια και σουβλακι.. αιντεεε λες και ειμαι γκαστρωμενη.. το σουβλακι ισα που θα το δαγκωσω στοιχηματιζω..

ΠΟΣΟ θελω να πεσω κατω απο τα παπλωματα και αν ηταν δυνατον να μη με ξυπνησει ΚΑΝΕΙΣ μεχρι το πρωι?? Αλλα πριν τα 20 τους δεν το κοβω..χαχα!!

μαλλον εχει κολλησει και ο μικρος αφου εχει γκρινια ασυνηθιστη και να δουμε πως θα παει η νυχτα.. κανει και κακα συχνα..και ξερετε πως καταλαβαινω την αδιαθεσια του?? δεν ρευεται..ω ναι.. το εχω τεσταρει..

αυτααααα.. εμεις τον ορο τον εχουμε σαν μαγκνουμ 45αρι κατω απο το μαξιλαρι..ανα χειρας all day long...

αιντε να τελειωσουμε καααααποια στιγμη με τις ιωσεις..

σας φιλω!

Α, ρε Προσπερ τι περνας! Μ αρεσει που λες πως αντεχω εγω!χαχα!Εσυ περνας πολυ μεγαλυτερα ζορια και κουραση..και σημερα εκανα παρασπονδια! Ω ναι εφαγα 3 κομματακια σοκολατα!!Λυσσαξα τρελαθηκα,δεν αντεχα!Μα τις παιρνει ο αντρας μουκαι τρωει μπροστα μου! Ποσο να αντεξω η γυναικα???Δε θα ξαναγινει! Οχι συντομα τουλαχιστον.Δεν ειδα καποια αντιδραση στη μικρη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...