Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!

εμενα ο μπεμπης κοιμαται απο το βραδυ στην κουνια του κατι που δεν εκανε η κορη μου γιατι ειχα τοτε αλλη..πολιτικη.. και ετσι τουλαχιστον και δωματιο καααποτε να αλλαξει δεν θα ξεβολευτει λογικα.. τα πρωινα συνηθως μετα τις 5-6 τπν φερνω στο κρεβατι μου αλλα και αυτο εν καιρω μολις στρωσει με τα κοιλιακα του θα το κοψω..

Την κορη φερνεις στο κρεβατι δε καταλαβα..:confused:

Κσλημερα!

Κι εμεις κοιμομαστε καλα στην κουνια φτου φτου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την κορη φερνεις στο κρεβατι δε καταλαβα..:confused:

Κσλημερα!

Κι εμεις κοιμομαστε καλα στην κουνια φτου φτου...

καλημερα!!

οχι τη κορη μου ειχα οταν ηταν μικρη συνεχεια στο κρεβατι μου και ετσι οταν πηρα την κουνια οταν ηταν 6 μηνων δεν την ηθελε.. κοιμηθηκε λιγο εκει.. η αποσβεση σε κουνια και σε καθισμα φαγητου γινεται ηδη απο τον μικρο..

τοσα λεφτα να πιασουν τοπο βρε αδελφε!!

Α, επειδη εγραψες "την"φερνω στο κρεβατι καπου το μπερδεψα. Σε καρεκλακι φαγητου εμεις δε μπορουμε να κατσουμε ακομα.Τωρα ισα ισα αρχισε να καθεται καλυτερα στο ρηλαξ και στο καθισμα αυτοκινητου, οσο καθεται τελοσπαντων,,,:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα μανουλες!

Τα 2 τελευταια βράδια δεν κοιμαται καλα.. ολο κουνιεται, ειναι γενικα ανησυχη :rolleyes:

Αποψε ξυπνησε στις 5 κ μου εκανε γελακια.. μιση ωρα εμεινε ξυπνια κ μετα ξεραθηκαμε παλι!!

Ετοιμαστηκαμε, περιμενουμε το μπαμπα να ερθει απο τα τζαμπο (πηγε να παρει 2 δωρακια για τα ανηψια μου) και θα παμε στην αδελφη μου!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερες..

μιλαμε εχουν περαση τα jumbo:tongue::tongue::tongue:

το καρεκλακι φαγητου μας ειναι και ριλαξ..

επισης caramello να συγχαρω τη προοδο της μικρης που συναντησε τα χερακια της!!

Καλημερααααααα..... :D:D:D

Καλη βολτιτσα Καραμελιτσα και Αριστεα... Καλα να περασετε...

Προσπ, το καρεκλακι φαγητου-ριλαξ ανυψωνεται κι ολας? :confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερααααααα..... :D:D:D

Καλη βολτιτσα Καραμελιτσα και Αριστεα... Καλα να περασετε...

Προσπ, το καρεκλακι φαγητου-ριλαξ ανυψωνεται κι ολας? :confused:

ναι εχει 3 επιπεδα υψους.. πολυ χαμηλο, μεσο και ψηλο για να φθασει το παιδι στο υψος του τραπεζιου ειτε οταν θα ειναι πανω απο 6 μηνων ειτε και για λογους ασφαλειας στην τωρινη φαση απο μικρα ζιζανια σαν τη κορουλα μου..

Διαφημίσεις

ναι εχει 3 επιπεδα υψους.. πολυ χαμηλο, μεσο και ψηλο για να φθασει το παιδι στο υψος του τραπεζιου ειτε οταν θα ειναι πανω απο 6 μηνων ειτε και για λογους ασφαλειας στην τωρινη φαση απο μικρα ζιζανια σαν τη κορουλα μου..

πρεπει να ειναι ωραιο και βολικο....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα μανουλιτσες!

Εμενα μην τον ματιασω δεν εχει χρειαστει να τον παρω στο κρεβατι. το πρωι κοιμαται στο καροτσι και το βραδυ στο λικνο διπλα μας! Εγω ηθελα σημερα να παμε για μοκετα αλλα με τετοιο καιρο...δεν εχω και να τον αφησω καπου !

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...