Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κι εμενα κουφο μου φαινεται αλλα ισως περνανε οι χρωστικες με καποιο τροπο χωρις το γαλα να ειναι πρασινο η κοκκινο...τι να πω...:rolleyes:

Σε λιγο θα κανουμε μπανακι..τωρα ειναι ηρεμη και της λεω γιατι δε μπορει να ειναι ετσι οοοολη μερααα??

Κανενα τσατακι μετα??

Εγω δεν μπορω να υποσχεθω για τσατακι διοτι δεν ξερω που θα καταληξω με αυτο το παιδι...

Παντως, ο δικος μου απολαμβανει πολυ τις καινουριες του κουκλιτσες.. ηρθαν χτες και του παιζω σαν κουκλοθεατρο και τις χαζευει και "πιανει" και κουβεντα... Εχεις κατι τετοιο?

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=677

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν μπορω να υποσχεθω για τσατακι διοτι δεν ξερω που θα καταληξω με αυτο το παιδι...

Παντως, ο δικος μου απολαμβανει πολυ τις καινουριες του κουκλιτσες.. ηρθαν χτες και του παιζω σαν κουκλοθεατρο και τις χαζευει και "πιανει" και κουβεντα... Εχεις κατι τετοιο?

Φοβερές!!!!!

gPXtp2.png

Dina και τη μέρα στο κρεβάτι σου τον κοιμιζεις ή τον βάζεις στην κούνια του? γιατί σκέφτομαι κι εγώ μήπως τη μέρα προσπαθήσω να τον κοιμήσω στο κρεβάτι μας μπας και κοιμηθεί ΄αλλα φοβάμαι μήπως του καλαρέσει και έχω θέμα με το βραδινο ύπνο ύστερα (εγω τον κοιμιζω στην κούνια του απο την πρώτη μέρα και μάλιστα στο δωμάτιο του. κοιμάμαι εγω μαζι του σε ένα καναπέ που εχουμε μέσα στο παιδικό μιας και ο άντρας μου λείπει τα περισσότερα βράδια)

Τι να σου πω ρε Δημητρα.. θεωρω ειμαι το πλεον ακαταλληλο ατομο να σου δωσω συμβουλες.. μαζι μου κοιμαται στο κρεβατι μας.. μερα-νυχτα.... κοιμοταν στην καλαθουνα αρχικα, μετα αρχισε τα χρ χρ(φλεμματα) που εκανε σαν να πνιγεται, κουραζομουν πολυ να τον θηλαζω τρεις φορες τη νυχτα απο καμια ωρα την καθε φορα, μια φορα κοιμηθηκα ορθια και τρομαξα μην κανω κακο στο παιδι, οποτε απο τοτε τον εχω διπλα μου...

Σιγα σιγα, λεω να παω στο παιδικο να μαθαινει στο χωρο του... και μετα σταδιακα, (δεν ξερω ποτε, δεν τολμω να πω διοτι αναιρω τα λογια μου απο οταν εγινα μανα) να φευγω και να μαθαινει μονος του... Θα δειξει.. αλλα αφου εμαθε το παιδι σου στην κουνια του λεω να μην τον ξεμαθεις..

Ασε που σε τελικη αναλυση τη δικη μου λοξα καλυπτω εχοντας τον στο κρεβατι, και οχι καποια δικη του αναγκη.. ετσι λεω.. μετα του την εκανα αναγκη εγω με τον εγωισμο να τον εχω διπλα μου σαν βδελλα.. αλλα ειπαμε.. απολαμβανω το ταξιδι... :rolleyes::rolleyes:

για τον θηλασμο μπορει να συμφωνησω οταν ομως πχ θα αρχισει να τρωει σπανακι θα βλεπεις dina στα κακα του πρασινα και κομματακια.:tongue::tongue:

caramello...

αν εσυ λες οτι δεν εχεις αντοχες για να εισαι μαμα τοτε σκεψου οτι εγω εχω φθασει να λεω οτι δεν ειμαι τοσο καταλληλη για μαμα..

αυτα που κανει η μικρη σου τωρα ειναι τοσο αμελητεα και θα κρατησουν τοσο λιγο που θα δεις οτι το ρητο "μεγαλα παιδια, μεγαλα προβληματα" ισχυει..

ανταλλαζα την γκρινια, την ζηλεια και τον κακομαθημενο εαυτο της κορης μου με ενα χαμογελο απο το πρωι ως το βραδυ...

εγω εχω κρεμασει σερπαντινες στα φωτιστικα και χαιρεται με αυτες.. χαχα!!

Διαφημίσεις

Φοβερές!!!!!

Ειναι πολυ καλοφτιαγμενες... Και πανακριβες κατ'εμε.. αλλα σκεφτηκα αφου εγω δεν ειμαι να παιρνω ρουχα τωρα, ας παρω κατι στον παιδαρο...

για τον θηλασμο μπορει να συμφωνησω οταν ομως πχ θα αρχισει να τρωει σπανακι θα βλεπεις dina στα κακα του πρασινα και κομματακια.:tongue::tongue:

Ε ναι, αλλο αν τρωει το παιδι.. λογικο..

Προσπ, ουτε πιστευω οτι ειναι πρασινα τα κακα απο τους κολικους που λενε καποιοι παιδιατροι... μα δεν ξερω αν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο καν.. κι αν ειναι, εγω δεν το γνωριζω..

Σερμπαντινες στα φωτιστικαααααααααα??????????? Αχ, μπηκατε στο κλιμααα των Αποκριων?? Ή ειναι ιδεα δικια σου και να μονιμοποιηθει?

Δημητρα, πχ, τοση ωρα που μιλαμε (ειναι κανα 1,5 ωρα??)το μωρο κοιμαται στην αγκαλια μου.. Αν τον αφησω κατω ξυπναει..

Παω να φαω κατι η καψερη...

(Προσπ, εχεις δοκιμασει παστελι για τη δυσκοιλιοτητα? Μiλαμε, κανει θαυματα!! Μα να μην μου το πουνε νωριτερα... :!::!:)

Μου φερανε και γαλα ρυζιου, θα δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις..

2307674dql844yb8k.gif

Ε ναι, αλλο αν τρωει το παιδι.. λογικο..

Προσπ, ουτε πιστευω οτι ειναι πρασινα τα κακα απο τους κολικους που λενε καποιοι παιδιατροι... μα δεν ξερω αν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο καν.. κι αν ειναι, εγω δεν το γνωριζω..

Σερμπαντινες στα φωτιστικαααααααααα??????????? Αχ, μπηκατε στο κλιμααα των Αποκριων?? Ή ειναι ιδεα δικια σου και να μονιμοποιηθει?

στολιζω το σπιτι καθε αποκριες και προ τεκνων.. ειμαι για τα καρναβαλιααααα

το ξερω για το παστελι αλλα δεν πιανει παντα σε μενα..

καλο βραδακι!

τσατακι δεν εχει σημερα? Ειμαστε στο δωματιο και τρωμε βραδυνο.Αχ τι θα κανω νε το ροχαλητο του αντρα μου?Τρωει κατι κλωτσιες στους βραδυνους θηλασμους οταν παει να την παρει ο υπνος ολες δικες του! χαχαα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Δημητρα.. ο δικος μου δεν ξερω ποσο ζυγιζει τωρα.. Θυμησε μου ποσο γεννηθηκε ο δικος σου?? Καλα εσυ θα κανεις μπρατσακια ρε...:tongue::tongue:

Ουτε ο δικος μου κοιμαται πολυ.. εχουμε και ανορθοδοξο προγραμμα.. :rolleyes: κοιμομαστε γυρω στις 12-1 το βραδυ..... και μπορει μεχρι τις 10-11 το πρωι να ειμαστε στο κρεβατι και να χαζολογαμε..:tongue: μετα δεν κοιμομαστε αλλο.. μονο παλι χαζολογωντας με το ενα ματι ανοιχτο και το αλλο κλειστο στο θηλασμο , μπορει και μια ωρα να παιρνει τη μεσημεριανη σιεστα του αλλα παντα ρουφωντας απο το στηθος.. τη νυχτα μπορει να ειναι και ξυπνιος καμια ωρα μεχρι να τον αλλαξω να τον καθαρισω αν εχει και ορεξη για μπλα μπλα μας παιρνει η ωρα...

Γενικα δεν εχουμε προγραμματακι καλα καμωμενο... ο,τι να'ναι κανουμε.. σε γενικες γραμμες παντως αυτο ειναι...

Πχ θελω να κοιμαται στις 3 το μεσημερι... το δουλευω εδω και ποσες μερες.. ακομη δεν τα εχω καταφερει... πανω που τον κοιμιζω και φευγω απο το κρεβατι, γαριδα παλι το ματι.. :(

και ελεγα πως μονο ο δικος μου ειναι ξενυχτης....

εμεις καθε βραδυ αν δεν τελειωσει στον αλφα μια εκπομπη που εχει με ποκερ δεν κοιμομαστε.... χαρτομουτρα:tongue::tongue:

το σκ ομως δεν την εχει τι κριμα:(

gEsQp2.png

JjRCp2.png

και ελεγα πως μονο ο δικος μου ειναι ξενυχτης....

εμεις καθε βραδυ αν δεν τελειωσει στον αλφα μια εκπομπη που εχει με ποκερ δεν κοιμομαστε.... χαρτομουτρα:tongue::tongue:

το σκ ομως δεν την εχει τι κριμα:(

χαχαχααα!! χαρτομουτρα!

Ελα τσατ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αριστέα μου σωστά θυμάσαι!! Ναι εγώ έβαλα σερβιέτες λοχείας!! Σήμερα καθάρισα εντελώς αλλά πάντα είχα πολύ αίμα...μάλλον είχα ξεσυνηθίσει τόσους μήνες...;) Το καλό όμως είναι πως ούτε κι εγώ πόνεσα καθόλου ενώ παλιά πονούσα πάντα την 1η και 4η μέρα..:rolleyes:

Όσο γι'αυτό που με ρώτησες για την εκκλησία.....ναι γλυκά θα δώσουμε και κάτι για τα μικρά παιδάκια αλλά δεν ξέρω ακόμα τι....;)

Καραμελίτσα λίγο υπομονή ακόμα!! Βρε θα δεις η κόρη σου θα γίνει το καλύτερο κορίτσι!!;) Και φυσικά είσαι σούπερ μαμά αλλά αυτό θα σου το επιβεβαιώσει αργότερα η κορούλα σου!!:D

Ντινάκι κι εγώ έτσι με τον μπέμπη....μαζί κοιμόμαστε και δεν ξέρω τελικά ποιος το έχει περισσότερο ανάγκη από τους δυο μας...απλά έτσι είμαι σίγουρη ότι είναι καλά και μπορώ να αντιληφθώ αμέσως αν έχει κάτι ενώ στην κούνια όχι...:( Βέβαια συνεχίζουν και τα πονάκια οπότε το έχει ανάγκη και ο μικρούλης!!

Αφού μόνος του δεν κοιμάται....

Αλλά κι εγώ λέω πως και να το συνηθίσει τι έγινε?? Τόσα χρόνια κοιμόμασταν μόνοι μας...ε πόσο θα κοιμηθεί μαζί μας ο γιος?? 1,2,3,4,5 χρόνια?? Όχι τόσα πολλά δεν παίζει....αλλά μετά πάλι μόνοι μας θα κοιμόμαστε!! Ούτε ο άντρας μου έχει πρόβλημα οπότε κι εμείς απολαμβάνουμε το ταξίδι...;)

Πάντως όταν είναι πολύ ήρεμος κοιμάται και μόνος του την ημέρα οπότε ελπίζω πως όταν περάσουνε εντελώς τα πονάκια θα πάει σιγά - σιγά στο μέρος του!!;)

Καληνύχτα σε όλες!!

καλημερα!!

εμενα ο μπεμπης κοιμαται απο το βραδυ στην κουνια του κατι που δεν εκανε η κορη μου γιατι ειχα τοτε αλλη..πολιτικη.. και ετσι τουλαχιστον και δωματιο καααποτε να αλλαξει δεν θα ξεβολευτει λογικα.. τα πρωινα συνηθως μετα τις 5-6 τπν φερνω στο κρεβατι μου αλλα και αυτο εν καιρω μολις στρωσει με τα κοιλιακα του θα το κοψω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...