Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μενα κορίτσια

Ντίνα την ιδια απορια εχω κι εγω μηπως ωρες ωρες τον παραταιζω αλλα η αληθεια ειναι οπως λες οτι την παιρνει τη θηλή δεν πα να ετρωγε και μια ωρα πριν και να σταματησε πριν απο πεντε λεπτα!!!! εχει παρει και πολυ βαρος (αισιως φτασαμε τα 6700) και λεω μηπως το παρακανω??? Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν θεμα παχυσαρκιας σε αυτη τη φαση οποτε κι εγω συνεχιζω κανονικα...

Κατα τη διαρκεια της ημερας εσας ποση ωρα κοιμουνται ??? γιατι εμενα με το ζορι ενα δυωρο-τριωρο και αυτο σπαστο οποτε φτανει 7 η ωρα καθε απογευμα και τρεχουμε να κανουμε μπανιο να φαμε και μετα υπνο απευθειας. Απλα ειναι πολυ νωρις να πεφτει στις 8 για υπνο γιατι μεχρι να παω κι εγω αυτος ξυπναει για το πρωτο γευμα με αποτελεσμα εγω να μην κοιμαμαι!!!ασε που απο τις 8 το πρωι ειμαστε στο ποδι ... να δω πως θα αλλαξω το ωραριο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα τ αγευματα ειναι ανα 4 ωρες οποτε κοιμαται 3ωρα γεματα το βραδυ κατα τη διαρκεια της ημερας 2ωρα και τωρα πια οχι παντα. δεν ειναι ευκολο να φτιαξεις προγραμμα ακομα. και μενα εκει που το τελευταιο γευμα ηταν καπου 8-9 τελικα απο μερα σε μερα αλλαζει!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Caramello μου, κουραγιο γλυκια μου μανουλιτσα!!! Οταν με νευριαζει ο δικος μου ο γιος παντα θυμαμαι ποσο πολυ περιμενα για να τον αποκτησω.. θυμαμαι τι ωραια λογακια του ελεγα οταν ηταν στην κοιλιτσα και ολες τις υποσχεσεις που του εδωσα για τη ζωη του σε αυτον τον κοσμο... ε, τοτε παιρνανε ολα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κοριτσια...

Θα γινω κακια μαμα σε λιγο...η μικρη εχει αρχισει και απαιτει τις βολτες οταν θελει να κοιμηθει αλλιως σπαραζει στο κλαμα.Ενω τις προηγουμενες μερες ριξαμε κατι μεσημεριανους υπνους ονειρο σημερα με το που ξαπλωναμε και της εδινα στηθος εκλαιγε.Τη σηκωσα πηγα αλλαξιερα μηπως ηθελε κακα ..τπτ..ηρεμησε παμε να ξαπλωσουμε παλι κλαμα.Σηκωνομαι κανω βολτες ηρεμει παμε να ξαπλωσουμε σπαραζει και δεν ηθελε στηθος ουτε για αστειο.Λεω οκ εγω δεν αντεχω. Εκατσα στο κρεβατι την κρατουσα αγκαλια, εσκασε ιδρωσε πλανταξε και κοιμηθηκε.Την εβαλα διπλα και κοιμηθηκε 20 λεπτα και μετα της εδωαα στηθος και κατσαμε κανενα μισαωρο ακομα.Μετα ξυπνησε της εδωσε τσαι ο μπαμπας για να κανω μπανιο κανανε αγκαλιτσα και μιλουσανε τοσο ωραια και με το που τελειωνω το μπανιο κλαμα τη βαζω στο στηθος πιο πολυ κλαμα τη σηκωνω βολτες ηρεμει καθομαι για στηθος σπαραζει.Λεω θα την κρατησω παλι καθιστη να κλαψει να ηρεμησει και τελικα λυγισα και σηκωθηκα και εκοβα βολτες και κοιμηθηκε.Δεν αντεχω σλλο...και οταν μου λενε εσυ φταις που ετσι την εμαθες νευριαζω ακομα περισσοτερο...

Και αυτοι που τα λενε τα ιδια θα εκαναν. Τι δηλ θα αφηναν το παιδι να σπαραζει??? Εγω απο οτι διαβαζω κανεις τα πανδινα!!

dbLDp2.png

Caramello μου, κουραγιο γλυκια μου μανουλιτσα!!! Οταν με νευριαζει ο δικος μου ο γιος παντα θυμαμαι ποσο πολυ περιμενα για να τον αποκτησω.. θυμαμαι τι ωραια λογακια του ελεγα οταν ηταν στην κοιλιτσα και ολες τις υποσχεσεις που του εδωσα για τη ζωη του σε αυτον τον κοσμο... ε, τοτε παιρνανε ολα...

πιανει μονο στο πρωτο παιδι...χαχα!!

Μαλλον πρεπει σιγα σιγα να ριχνω κι εγω μερικα ακυρα,το οποιο σημαινει να την εχω αγκαλια καθιστη να κλαιει...τοσο μεγαλη θυσια!αλλα δε ξερω ουτε συτο αν το αντεχω γιατι μετα κλαιω κι εγω...ωραια που περναμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κι εγω τα σκεφτομαι..και κλαιω απο συγκινησξ..και οταν μου κανει γελακια τα ξεχναω ολα..ελα ομως που μετα απο λιγο ερχονται τα ουρλιαχτα και τα ξαναθυμαμαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλησπέρα και απο μενα κορίτσια

Ντίνα την ιδια απορια εχω κι εγω μηπως ωρες ωρες τον παραταιζω αλλα η αληθεια ειναι οπως λες οτι την παιρνει τη θηλή δεν πα να ετρωγε και μια ωρα πριν και να σταματησε πριν απο πεντε λεπτα!!!! εχει παρει και πολυ βαρος (αισιως φτασαμε τα 6700) και λεω μηπως το παρακανω??? Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν θεμα παχυσαρκιας σε αυτη τη φαση οποτε κι εγω συνεχιζω κανονικα...

Κατα τη διαρκεια της ημερας εσας ποση ωρα κοιμουνται ??? γιατι εμενα με το ζορι ενα δυωρο-τριωρο και αυτο σπαστο οποτε φτανει 7 η ωρα καθε απογευμα και τρεχουμε να κανουμε μπανιο να φαμε και μετα υπνο απευθειας. Απλα ειναι πολυ νωρις να πεφτει στις 8 για υπνο γιατι μεχρι να παω κι εγω αυτος ξυπναει για το πρωτο γευμα με αποτελεσμα εγω να μην κοιμαμαι!!!ασε που απο τις 8 το πρωι ειμαστε στο ποδι ... να δω πως θα αλλαξω το ωραριο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Δημητρα.. ο δικος μου δεν ξερω ποσο ζυγιζει τωρα.. Θυμησε μου ποσο γεννηθηκε ο δικος σου?? Καλα εσυ θα κανεις μπρατσακια ρε...:tongue::tongue:

Ουτε ο δικος μου κοιμαται πολυ.. εχουμε και ανορθοδοξο προγραμμα.. :rolleyes: κοιμομαστε γυρω στις 12-1 το βραδυ..... και μπορει μεχρι τις 10-11 το πρωι να ειμαστε στο κρεβατι και να χαζολογαμε..:tongue: μετα δεν κοιμομαστε αλλο.. μονο παλι χαζολογωντας με το ενα ματι ανοιχτο και το αλλο κλειστο στο θηλασμο , μπορει και μια ωρα να παιρνει τη μεσημεριανη σιεστα του αλλα παντα ρουφωντας απο το στηθος.. τη νυχτα μπορει να ειναι και ξυπνιος καμια ωρα μεχρι να τον αλλαξω να τον καθαρισω αν εχει και ορεξη για μπλα μπλα μας παιρνει η ωρα...

Γενικα δεν εχουμε προγραμματακι καλα καμωμενο... ο,τι να'ναι κανουμε.. σε γενικες γραμμες παντως αυτο ειναι...

Πχ θελω να κοιμαται στις 3 το μεσημερι... το δουλευω εδω και ποσες μερες.. ακομη δεν τα εχω καταφερει... πανω που τον κοιμιζω και φευγω απο το κρεβατι, γαριδα παλι το ματι.. :(

Κι εγω τα σκεφτομαι..και κλαιω απο συγκινησξ..και οταν μου κανει γελακια τα ξεχναω ολα..ελα ομως που μετα απο λιγο ερχονται τα ουρλιαχτα και τα ξαναθυμαμαι!!

Ετσι ειναι μωρε.. ακριβως... Η ζωη μας τωρα θα περιστρεφεται παντα γυρω απο τα μωρακια μας, τι να κανουμε, ας εχουμε δυναμη να κραταμε τουλαχιστον την ψυχραιμια μας... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ερθουν στιγμες στη ζωη σας που θα αναπολεις αυτες τις στιγμες... θα γινω γραφικη- το ξερω το ξερω- αλλα ισχυει.. Μεγαλωνουν τα παιδια , μεγαλωνουν τα προβληματα , δε λενε??? Οποτε κρατα γερα με τσαμπουκα!!!!

Εμενα να με δεις που πρασινισαν τα κακα και τα εβαψα μαυρα.. με κορόιδευαν ολοι... :tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σου Δημητρα.. ο δικος μου δεν ξερω ποσο ζυγιζει τωρα.. Θυμησε μου ποσο γεννηθηκε ο δικος σου?? Καλα εσυ θα κανεις μπρατσακια ρε...:tongue::tongue:

Ουτε ο δικος μου κοιμαται πολυ.. εχουμε και ανορθοδοξο προγραμμα.. :rolleyes: κοιμομαστε γυρω στις 12-1 το βραδυ..... και μπορει μεχρι τις 10-11 το πρωι να ειμαστε στο κρεβατι και να χαζολογαμε..:tongue: μετα δεν κοιμομαστε αλλο.. μονο παλι χαζολογωντας με το ενα ματι ανοιχτο και το αλλο κλειστο στο θηλασμο , μπορει και μια ωρα να παιρνει τη μεσημεριανη σιεστα του αλλα παντα ρουφωντας απο το στηθος.. τη νυχτα μπορει να ειναι και ξυπνιος καμια ωρα μεχρι να τον αλλαξω να τον καθαρισω αν εχει και ορεξη για μπλα μπλα μας παιρνει η ωρα...

Γενικα δεν εχουμε προγραμματακι καλα καμωμενο... ο,τι να'ναι κανουμε.. σε γενικες γραμμες παντως αυτο ειναι...

Πχ θελω να κοιμαται στις 3 το μεσημερι... το δουλευω εδω και ποσες μερες.. ακομη δεν τα εχω καταφερει... πανω που τον κοιμιζω και φευγω απο το κρεβατι, γαριδα παλι το ματι.. :(

Γεννήθηκε 3900 ειχε κλεισει και την 41 εβδομαδα οποτε πηραμε πολυ βαρος μεσα στην κοιλιτσα. πανω κατω τα ιδια ειμαστε κι εμεις μονο που το κανουμε 8-8 και οχι 11-10 :tongue::tongue: και υπνος οπως λες στο στηθος οταν θηλαζει και μολις τον αφησω το ματι γαριδα ευτυχως καθεται αρκετα στο ρηλαξ οποτε εχω γλυτωσει καποιο κουβαλημα!!! αλλα το μπρατσο μπρατσο:P:p

gPXtp2.png

και μια ερωτηση ακομη ... δεν ξερω αν ξαναειπωθηκε στο παρελθον

υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει αιματακι στα κακα στα ξαφνικα πχ. τωρα μετα απο δυο μηνες και ενω τρωω ασταματητα γαλακτοκομικα ή αυτο φαινεται απο την αρχή και επισης τα πρασινα κακακια ειναι κι αυτα ενδειξη αλλεργιας ή λογω καποιου κρυωματος ή καποιας τροφης συγκεκριμενης που εφαγε η μαμα (κυριως λαχανικα πρασινα)?

thanks

Θεωρω λανθασμενη την εντυπωση που εχουμε οτι αμα φαμε κατι πρασινο τα κακα θα γινουν πρασινα... με την ιδια λογικη αμα φαμε κατι κοκκινο θα γινουν κοκκινα , αν φαμε πορτοκαλια, θα γινουν πορτοκαλι κακα κοκ..

Νομιζω..?? :confused::confused:

Κι εμενα κουφο μου φαινεται αλλα ισως περνανε οι χρωστικες με καποιο τροπο χωρις το γαλα να ειναι πρασινο η κοκκινο...τι να πω...:rolleyes:

Σε λιγο θα κανουμε μπανακι..τωρα ειναι ηρεμη και της λεω γιατι δε μπορει να ειναι ετσι οοοολη μερααα??

Κανενα τσατακι μετα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

πιανει μονο στο πρωτο παιδι...χαχα!!

Ναι , μωρε... γι'αυτο κι εγω λεω.. το πρωτο μου παιδακι.. δεν μπορω να του χαλασω χατιρι.. μπορει να το μετανιωσω καποια στιγμη.. μεχρι στιγμης απολαμβανω το ταξιδι... :rolleyes::rolleyes:

Σημερα πιασαμε τα χερακια μας μεταξυ τους και τα κοιταζαμε!

299481a1w9czrf0r.gif

Ετσι ειναι Ντινα μου και ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν εχω αρκετες αντοχες για μαμα...

Καλε τι δεν εχεις αντοχες??? Εισαι ο ορισμος της λεξης "αντοχη"!!!!!

Dina και τη μέρα στο κρεβάτι σου τον κοιμιζεις ή τον βάζεις στην κούνια του? γιατί σκέφτομαι κι εγώ μήπως τη μέρα προσπαθήσω να τον κοιμήσω στο κρεβάτι μας μπας και κοιμηθεί ΄αλλα φοβάμαι μήπως του καλαρέσει και έχω θέμα με το βραδινο ύπνο ύστερα (εγω τον κοιμιζω στην κούνια του απο την πρώτη μέρα και μάλιστα στο δωμάτιο του. κοιμάμαι εγω μαζι του σε ένα καναπέ που εχουμε μέσα στο παιδικό μιας και ο άντρας μου λείπει τα περισσότερα βράδια)

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...