Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Περαστικα βρε Προσπακι...

Πες μου σε παρακαλω.. 120 μλ σε ποση ωρα αντλεις?

thanks!!

με γεματο στηθος τα 90 ml σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα.. τα 120 συν αλλα 15 -20 λεπτα περιπου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thanks!!

με γεματο στηθος τα 90 ml σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα.. τα 120 συν αλλα 15 -20 λεπτα περιπου..

Ωραια.. Εμενα αυτο μου κανει στο αριστερο μου στηθος, το λεγομενο "το καλο" μου ή "βυτιο" ή "ω, ρε μανα μου!" :tongue:

Δυστυχως, απο το αλλο, το δεξι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. αν αρχισω να βγαζω με το θηλαστρο μονο απο κεινο λες να αυξηθει η παραγωγη ή οχι? Μηπως καταλαβει το στηθος οτι δεν ειναι μωρο αυτο που ρουφαει αλλα κατι αψυχο και σταματησει τελικα να αυξανει το γαλα? (μηπως υπερεκτιμω την εξυπναδα των μαστων μου??? :tongue::tongue:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Θα το αφησω καλυτερα... Απλα ετυχε σημερα να λειπω... και το αριστερο μου οκ, φουσκωσε τιγκαρε, το αλλο ομως λιγοτερο... κι ελεγα μηπως κανω κακο αν δεν βγαζω αυτο που εχω για να ξαναγεμισει και να παρει μπρος... :rolleyes:

Μωρε ωρες ωρες νομιζω παραταϊζω το μωρο... :confused:

Αλλα κι αυτο δε νομιζω να τρωει με το ζορι.. παντα τη φτυνει οταν δε τη θελει τη ρωγα... δεν ειναι και αβουλο ον.. ε?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Θα το αφησω καλυτερα... Απλα ετυχε σημερα να λειπω... και το αριστερο μου οκ, φουσκωσε τιγκαρε, το αλλο ομως λιγοτερο... κι ελεγα μηπως κανω κακο αν δεν βγαζω αυτο που εχω για να ξαναγεμισει και να παρει μπρος... :rolleyes:

Αλλα κι αυτο δε νομιζω να τρωει με το ζορι.. παντα τη φτυνει οταν δε τη θελει τη ρωγα... δεν ειναι και αβουλο ον.. ε?

οταν δεν θελουν φαινεται!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μενα κορίτσια

Ντίνα την ιδια απορια εχω κι εγω μηπως ωρες ωρες τον παραταιζω αλλα η αληθεια ειναι οπως λες οτι την παιρνει τη θηλή δεν πα να ετρωγε και μια ωρα πριν και να σταματησε πριν απο πεντε λεπτα!!!! εχει παρει και πολυ βαρος (αισιως φτασαμε τα 6700) και λεω μηπως το παρακανω??? Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα δεν εχουν θεμα παχυσαρκιας σε αυτη τη φαση οποτε κι εγω συνεχιζω κανονικα...

Κατα τη διαρκεια της ημερας εσας ποση ωρα κοιμουνται ??? γιατι εμενα με το ζορι ενα δυωρο-τριωρο και αυτο σπαστο οποτε φτανει 7 η ωρα καθε απογευμα και τρεχουμε να κανουμε μπανιο να φαμε και μετα υπνο απευθειας. Απλα ειναι πολυ νωρις να πεφτει στις 8 για υπνο γιατι μεχρι να παω κι εγω αυτος ξυπναει για το πρωτο γευμα με αποτελεσμα εγω να μην κοιμαμαι!!!ασε που απο τις 8 το πρωι ειμαστε στο ποδι ... να δω πως θα αλλαξω το ωραριο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gPXtp2.png

Καλησπερα κοριτσια...

Θα γινω κακια μαμα σε λιγο...η μικρη εχει αρχισει και απαιτει τις βολτες οταν θελει να κοιμηθει αλλιως σπαραζει στο κλαμα.Ενω τις προηγουμενες μερες ριξαμε κατι μεσημεριανους υπνους ονειρο σημερα με το που ξαπλωναμε και της εδινα στηθος εκλαιγε.Τη σηκωσα πηγα αλλαξιερα μηπως ηθελε κακα ..τπτ..ηρεμησε παμε να ξαπλωσουμε παλι κλαμα.Σηκωνομαι κανω βολτες ηρεμει παμε να ξαπλωσουμε σπαραζει και δεν ηθελε στηθος ουτε για αστειο.Λεω οκ εγω δεν αντεχω. Εκατσα στο κρεβατι την κρατουσα αγκαλια, εσκασε ιδρωσε πλανταξε και κοιμηθηκε.Την εβαλα διπλα και κοιμηθηκε 20 λεπτα και μετα της εδωαα στηθος και κατσαμε κανενα μισαωρο ακομα.Μετα ξυπνησε της εδωσε τσαι ο μπαμπας για να κανω μπανιο κανανε αγκαλιτσα και μιλουσανε τοσο ωραια και με το που τελειωνω το μπανιο κλαμα τη βαζω στο στηθος πιο πολυ κλαμα τη σηκωνω βολτες ηρεμει καθομαι για στηθος σπαραζει.Λεω θα την κρατησω παλι καθιστη να κλαψει να ηρεμησει και τελικα λυγισα και σηκωθηκα και εκοβα βολτες και κοιμηθηκε.Δεν αντεχω σλλο...και οταν μου λενε εσυ φταις που ετσι την εμαθες νευριαζω ακομα περισσοτερο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

και μια ερωτηση ακομη ... δεν ξερω αν ξαναειπωθηκε στο παρελθον

υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει αιματακι στα κακα στα ξαφνικα πχ. τωρα μετα απο δυο μηνες και ενω τρωω ασταματητα γαλακτοκομικα ή αυτο φαινεται απο την αρχή και επισης τα πρασινα κακακια ειναι κι αυτα ενδειξη αλλεργιας ή λογω καποιου κρυωματος ή καποιας τροφης συγκεκριμενης που εφαγε η μαμα (κυριως λαχανικα πρασινα)?

thanks

gPXtp2.png

εμενα ειναι αισιως 7 κιλα ο μικρος και πιστεψε με το "παχος" του ειναι εντελως φυσικο παχος.. οχι περιττο οπως αυτο που καλως η κακως προσδιδει ενα ξενο γαλα που εχει γλυκαντικες ουσιες και λοιπα παχυντικα.. συνεπως μολις αρχισουν να κινουνται θα χασουν και το υποτιθεμενο παχος εκτος αν τοτε επειδη θα χουν μπει οι στερεες τροφες, τρωνε αρκετο φαγητο και κρατησουν πλεον παχος απο αυτες τις τροφες..

τα θηλαζοντα μωρα γενικοτερα χαρακτηριζονται απο το χαμηλο τους βαρος..

εμενα κοιμαται μια φορα στις 10 για τρια τεταρτα το πολυ, μετα αλλες δυο φορες η μια το μεσημερι παλι για μια ωρα περιπου, ισως κοιμηθει και καται 6 το απογευμα αλλα οχι παντα και μετα οταν ξανακοιμηθει εκτος και αν δυσκολευεται γιατι θελει να κανει κακα τοτε το παει σερι μεχρι το πρωι με δυο-τρια ξυπνηματα μονο για θηλασμο...καμια φορα ξεχνιεται κιολας και δεν ξυπναει και τρωει χερια και ρουχα στον υπνο του..

μη το ματιασω..χαχα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

Θα γινω κακια μαμα σε λιγο...η μικρη εχει αρχισει και απαιτει τις βολτες οταν θελει να κοιμηθει αλλιως σπαραζει στο κλαμα.Ενω τις προηγουμενες μερες ριξαμε κατι μεσημεριανους υπνους ονειρο σημερα με το που ξαπλωναμε και της εδινα στηθος εκλαιγε.Τη σηκωσα πηγα αλλαξιερα μηπως ηθελε κακα ..τπτ..ηρεμησε παμε να ξαπλωσουμε παλι κλαμα.Σηκωνομαι κανω βολτες ηρεμει παμε να ξαπλωσουμε σπαραζει και δεν ηθελε στηθος ουτε για αστειο.Λεω οκ εγω δεν αντεχω. Εκατσα στο κρεβατι την κρατουσα αγκαλια, εσκασε ιδρωσε πλανταξε και κοιμηθηκε.Την εβαλα διπλα και κοιμηθηκε 20 λεπτα και μετα της εδωαα στηθος και κατσαμε κανενα μισαωρο ακομα.Μετα ξυπνησε της εδωσε τσαι ο μπαμπας για να κανω μπανιο κανανε αγκαλιτσα και μιλουσανε τοσο ωραια και με το που τελειωνω το μπανιο κλαμα τη βαζω στο στηθος πιο πολυ κλαμα τη σηκωνω βολτες ηρεμει καθομαι για στηθος σπαραζει.Λεω θα την κρατησω παλι καθιστη να κλαψει να ηρεμησει και τελικα λυγισα και σηκωθηκα και εκοβα βολτες και κοιμηθηκε.Δεν αντεχω σλλο...και οταν μου λενε εσυ φταις που ετσι την εμαθες νευριαζω ακομα περισσοτερο...

πωπωωωωωω τη κορη μου μου θυμιζει οπως ειναι τωρα ομως...

πιστευω πως αν πεισμωσεις και νοιωσεις λιγο ας το πουμε "αδιαφορα" εν καιρω θα της περασει.. νοιωθει μαλλον οτι την εχεις στα ωπα ωπα και κανει παιχνιδι..

και μια ερωτηση ακομη ... δεν ξερω αν ξαναειπωθηκε στο παρελθον

υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει αιματακι στα κακα στα ξαφνικα πχ. τωρα μετα απο δυο μηνες και ενω τρωω ασταματητα γαλακτοκομικα ή αυτο φαινεται απο την αρχή και επισης τα πρασινα κακακια ειναι κι αυτα ενδειξη αλλεργιας ή λογω καποιου κρυωματος ή καποιας τροφης συγκεκριμενης που εφαγε η μαμα (κυριως λαχανικα πρασινα)?

thanks

τα πρασινα κακα μπορει να σημαινει υπερπαραγωγη, κρυωμα, η ενδειξη καποιας τροφης σχετικου χρωματος οπως τα πρασινα λαχανικα.. η παρατεταμενη εμφανιση τους ισως σημαινει και ευερεθιστο εντερο που καποια στιγμη μπορει να εμφανισει αιματακι..

αν ειναι αλλεργια σε κατι δεν σημαινει οτι θα εμφανιστει εξ αρχης.. μπορει να εμφανιστει και στον 4ο μηνα..

Καλησπερα κοριτσια...

Γλυκια καραμελιτσα μονο αυτο σου ελειπε.... κουραγιο... ελπιζω να ειναι σημερινο φαινομενο και αυριο να επανελθει.Οσο για αυτους που σου λενε οτι ετσι την εμαθες ... κρατα τα αυτια σου κλειστα, αλλωστε εμεις ειμαστε 24 ωρες το 24ωρο με τα μικρα μας και απο το να τα βλεπουμε να ταλαιπωρουνται κανουμε οτι ειναι δυνατο για να τα ανακουφισουμε... αν αυτο ειναι κακο τι να πουμε????

gPXtp2.png

μα ετσι περιπου ημουν με τη κορη μου και εγω..ενω τωρα ο μπεμπης εχει φαει πολλα ακυρα..με στενοχωρει αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως και παλι δεν ειμαι τοοοοσο αδιαφορη για χαρη της κορης μου.. τον θηλαζω, τον παιζω οταν μπορω αλλα δεν ειμαστε το κ#$ και βρακι που μουν με τη μικρη..

για να δουμε πως θα εξελιχθουν οι σχεσεις μας..

Ωραια.. Εμενα αυτο μου κανει στο αριστερο μου στηθος, το λεγομενο "το καλο" μου ή "βυτιο" ή "ω, ρε μανα μου!" :tongue:

Δυστυχως, απο το αλλο, το δεξι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. αν αρχισω να βγαζω με το θηλαστρο μονο απο κεινο λες να αυξηθει η παραγωγη ή οχι? Μηπως καταλαβει το στηθος οτι δεν ειναι μωρο αυτο που ρουφαει αλλα κατι αψυχο και σταματησει τελικα να αυξανει το γαλα? (μηπως υπερεκτιμω την εξυπναδα των μαστων μου??? :tongue::tongue:)

χαχα ωραια τα λες! εμενα αντιθετα ο αριστερος δε βγαζει σχεδον τιποτα και νομιζα οτι μονο σε μενα συμβαινει!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...