Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αρτεμη, μην το λες αυτο.. κι εγω ετσι ελεγα στην αρχη και στεναχωριομουν, αλλα θα δεις σε λιγο θα αλλαξεις γνωμη.Το παιδι σου σε λατρευει .. ;)

Α, ναι, μαλλον για αυτο... ειναι με τα βιολογικα.. παντως ειχα διαβασει οτι η σογια ειναι αλλεργιογονος οντως..

Στα Ζαρα δεν εχω παει ποτε εγω.. μας εφεραν ομως πολλα δωρα.. ρε ειναι καταπληκτικα.. και πολυ trendy... :D

Οχι ρε, τι λες τωρα! Ακους εκει το σκοτωνεις.. πιθανοτατα δεν ειναι τιποτα.. μπορει ομως να ειναι αλλεργικο στα γαλακτοκομικα.. το δικο μου ειναι στανταρ.. ειπαμε η εξεταση αιματος δεν εδειξε, αλλα μια μικρη αλλεργιουλα την εχει.. διοτι με το που τα εκοψα σταματησε το αιματακι.. τωρα περιμενω να περασει μηνας για να δω αν θα κιτρινισουν τα κακα... Ααααχ, μακαριιιιιι.... Να δω οτι οι θυσιες μου επιασαν τοπο... :confused::confused:

Εγω παρολο που τρωω οτι να ναι δεν εχω δει ποτε αιμα. Κανει 1 φορα την ημερα και ειναι ακριβως οπως η μουσταρδα και σε υφη και σε χρωμα(σε γευση δε ξερω χιχ χι)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σου ηρθε περιοδος??????:confused::confused::confused:

Ρε εγω νομιζα οτι αμα θηλαζεις δε σου ερχεται τοσο γρηγορα!!!!!!!

Οχιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(

Ναι, ασε... κ γω αυτο νομιζα αλλα που τετοια χαρα...

Προς το παρον απο αιμα εχω πολυ λιγο,,, λες να μην ειναι περιοδος;;

θυμαμαι η Ελενη ελεγε ειχε παρα πολυ αιμα κ εβαζε σερβιετες λοχειας,,, τι να πω;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα κορίτσια,

Εμείς σήμερα παραγγείλαμε επιτελους το κρεββάτι μας, είχε κ εκπτώσεις πήραμε κ κάτι οικονομικό, μια χαρά!!

http://www.neoset.gr/node/233

Μετά πήγαμε για καφεδάκι, είχε ωραία μέρα σήμερα, η μπουμπού πολύ ήρεμη!!

Διάβαζα πριν λίγο αυτά που γράψατε και με είδε ο Β. κ λέει :Η προσπ τι κάνει?? Του είχε μείνει απο το νοσοκομείο που μου είχε στείλει η Αριστέα στο κιν.του Η προσπ ακόμα ..ΧΑΧΑΧΑ

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

η Ελενη ελεγε ειχε παρα πολυ αιμα κ εβαζε σερβιετες λοχειας,,, τι να πω;;

η Ελένη??

κ μένα μου ήρθε μια φορά αλλά μετα δν μου ξανα ήρθε, πάντως είναι χάλια η περίοδος με τον θηλασμό πονάει το στήθος σου.

πάω jumbo να αλλάξω ένα δωράκι!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Μεγειαααααααααα το κρεβατι!!!!!

Ειναι τελειο!! Εχει κ αποθηκευτικο χωρο απο κατω;; θα σε βολεψει πολυ κ μας ετσι ειναι!!

Μα κ συ;;;; να στελνω μηνυμα στον αντρα σου για τη γεννα της προσπ;;;; χαχαχαχαχαχ

η Ελένη??

κ μένα μου ήρθε μια φορά αλλά μετα δν μου ξανα ήρθε, πάντως είναι χάλια η περίοδος με τον θηλασμό πονάει το στήθος σου.

πάω jumbo να αλλάξω ένα δωράκι!!

Ναι η helen83 ετσι θυμαμαι ειχε πει.... :rolleyes:

Σιγουρα ειναι βολικο παιδακι, φαντασου τωρα καθεται στο καροτσι και με βλεπει να σιδερωνω αλλα τα μωρα που θηλαζουν εχουν αλλη σχεση με τη μαμα για αυτο δυσκολευονται με την απουσια της.

ξυπνησε!!!! τα λεμε σε λιγο

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα ειναι βολικο παιδακι, φαντασου τωρα καθεται στο καροτσι και με βλεπει να σιδερωνω αλλα τα μωρα που θηλαζουν εχουν αλλη σχεση με τη μαμα για αυτο δυσκολευονται με την απουσια της.

ξυπνησε!!!! τα λεμε σε λιγο

Αυτο ειναι....

Εχει γινει το αυτοκολλητακι μου....

artemh δεν ειναι υποχρεωτικο να εμφανισουν ολα τα μωρα αιμα.. στη κορη μου ετρωγα αβερτα και μονο βλεννα ειδα μια φορα..αιμα ποτε..

εσυ δε δινεις και ξενο αν εχω καταλαβει?? αρα ειναι ανεκτικο στο γαλα αγελαδος αφου ειναι τροποποιημενο βρεφικο γαλα..

πλακα ειχε η φαση με τον ανδρα σου snow..

οσο για τη περιοδο εμενα ακομη δεν εχει σκασει μυτη τιποτε..

στην κορη μου γεννησα Γεναρη μουρθε μια φορα τον Απριλιο και μετα τον Ιουλιο αλλη μια φορα επειδη ειχαν μπει οι στερεες και ειχαν μειωθει τα γευματα. συνηθως οσο περισσοτερο θηλαζουμε τοσο καθυστερει η περιοδος..σε καποιες περιπτωσεις δεν ισχυει παντα.. εγω τωρα κανω και αντληση συνεπως εχει υπερ αυξησει το γαλα.. σε ενα στηθος μπορω να βγαλω 120 ml.. αρα 240 περιπου και απο τα δυο..για την ωρα..

εντωμεταξυ η κορη μου εξακολουθει να ειναι ΠΟΛΥ χαλια και ΚΑΘΟΛΟΥ συνεργασιμη .. οτι δεν εκανε μωρο πραγματικα τα κανει τωρα.. δενκαθεται για ορους και αναρροφηση ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ και ολες οι μυξες πανε κατω και εχει ενα βηχα φοβερο..ξεκινησε αντιβιωση.. και μαλλον με κολλησε αφου ειχα κομαρες.. τωρα πηρα ενα panadol και προσευχομαι να μην πιασει βαρυα τον μικρουλη.. ειδαλλως και αυτος θα παρει αντιβιωση πραγμα που δεν θελω καθολου.. τεσπα.. θα δειξει..

και η γκρινιααααααααααα παει συννεφο.. για αυτο δεν πολυ μπαινω..

artemh δεν ειναι υποχρεωτικο να εμφανισουν ολα τα μωρα αιμα.. στη κορη μου ετρωγα αβερτα και μονο βλεννα ειδα μια φορα..αιμα ποτε..

εσυ δε δινεις και ξενο αν εχω καταλαβει?? αρα ειναι ανεκτικο στο γαλα αγελαδος αφου ειναι τροποποιημενο βρεφικο γαλα..

πλακα ειχε η φαση με τον ανδρα σου snow..

οσο για τη περιοδο εμενα ακομη δεν εχει σκασει μυτη τιποτε..

στην κορη μου γεννησα Γεναρη μουρθε μια φορα τον Απριλιο και μετα τον Ιουλιο αλλη μια φορα επειδη ειχαν μπει οι στερεες και ειχαν μειωθει τα γευματα. συνηθως οσο περισσοτερο θηλαζουμε τοσο καθυστερει η περιοδος..σε καποιες περιπτωσεις δεν ισχυει παντα.. εγω τωρα κανω και αντληση συνεπως εχει υπερ αυξησει το γαλα.. σε ενα στηθος μπορω να βγαλω 120 ml.. αρα 240 περιπου και απο τα δυο..για την ωρα..

εντωμεταξυ η κορη μου εξακολουθει να ειναι ΠΟΛΥ χαλια και ΚΑΘΟΛΟΥ συνεργασιμη .. οτι δεν εκανε μωρο πραγματικα τα κανει τωρα.. δενκαθεται για ορους και αναρροφηση ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ και ολες οι μυξες πανε κατω και εχει ενα βηχα φοβερο..ξεκινησε αντιβιωση.. και μαλλον με κολλησε αφου ειχα κομαρες.. τωρα πηρα ενα panadol και προσευχομαι να μην πιασει βαρυα τον μικρουλη.. ειδαλλως και αυτος θα παρει αντιβιωση πραγμα που δεν θελω καθολου.. τεσπα.. θα δειξει..

και η γκρινιααααααααααα παει συννεφο.. για αυτο δεν πολυ μπαινω..

ναι δινω και ξενο και τωρα περισσοτερο γιατι το δικο μου μειωθηκε πολυ. φαντασου βγαζω το πολυ 60 μετα απο 5 ωρες. εσυ φτου φτου υπερπαραγωγη. περαστικα στη μικρουλα. οταν ημουν αρρωστη ο μικρος δε κολλησε οποτε μπορει ουτε και οδικος σου με τοσο μητρικο γαλα που πινει.

dbLDp2.png

Ναι, ασε... κ γω αυτο νομιζα αλλα που τετοια χαρα...

Προς το παρον απο αιμα εχω πολυ λιγο,,, λες να μην ειναι περιοδος;;

θυμαμαι η Ελενη ελεγε ειχε παρα πολυ αιμα κ εβαζε σερβιετες λοχειας,,, τι να πω;;

Απο σωμα σε σωμα διαφερει.. δεν ξερω.. οταν ερθει η δικια μου, ελπιζω να αργησει πολυ, θα σου πω πως θα παει.. Παντως ο μοναδικος λογος που χαρηκα που εχασα την κοιλια μου, το οτι βγηκε το παιδι δε μετραει, οκ, ειναι το οτι βρηκε απλετο χωρο η κυστη μου να γεμιζει και να αντεχει την ανικανοτητα μου να μην προλαβαινω να παω ουτε τουαλετα... :rolleyes: ...αλλαααα οταν πηγαινα νομιζω κατουρουσα για 2 λεπτα συνεχομενα.. χαχαχα.. οποτε οταν θα ερθει η περιοδος παλι θα εχω μια δυσκολια... χμ...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εγω τωρα κανω και αντληση συνεπως εχει υπερ αυξησει το γαλα.. σε ενα στηθος μπορω να βγαλω 120 ml.. αρα 240 περιπου και απο τα δυο..για την ωρα..

Περαστικα βρε Προσπακι...

Πες μου σε παρακαλω.. 120 μλ σε ποση ωρα αντλεις?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...