Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ο δικος μου εχει στα κακα του σαν βλενα,,,, τι ειναι? Αν θυμαμαι καλα, καποια ειχε γραψει οτι ειναι απο τα σαλια???

Εχει κ το βραδυ μυξες ρε γμτο, σε σημειο που δυσκολευεται να φαει!

Να παρω το γιατρο? Μονο το βραδυ ομως!

Και μενα εχει... :( Εγω του βαζω ορο και τις τραβαω με τον αναρροφητηρα.. ειδικα χτες το βραδυ εβγαλα πολλη μυξα, δεν το περιμενα..

χμμ.... δεν ειναι πρασινα πρασινα, αλλα εναν τονο τον εχουν προς τα εκει. Πιο πολυ κιτρινοκαφε ειναι. Θα παρω την παιδιατρο το απογευμα να ειμαι σιγουρη.

Πες τι σου ειπε η γιατρος για τα κακα σας...

Δεν το εχω δει σε πολλες βαφτισεις..λετε να γινουμε ρομπα;;;χαχαχα

Δεν το εχω δει ποτε ρε.. ειμαστε πισω εμεις εδω.. τελεια ιδεααα!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια, εμεις είμαστε ανήσυχες εδω κ 2 μέρες κοιμόμαστε μονο στην αγκαλίτσα της μαμάς η στο κρεββάτι της μαμάς, αλλά μόνο αν είναι η μαμά μαζί μας :P

Ζυγιστήκαμε χθες 4100, 31 μ.ο. ανεβήκαμε λίγο!!

Κι ο δικος μου ακριβως ετσι κανειιι... και αρκετη γκρινια ρε παιδακι μου...

Μπραβοοοοοοοο Σιααα που μεγαλωνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλαμε εμενα μου χουν σκασει τα χερια απο την πανω πλευρα απο τα πολλα πλυσιματα και γενικα νερα που πιανω και τσουζουν και δεν ξερω τι να βαλω για να ανακουφιστουν και να μην επηρεαζει το θηλασμο..κρεμες καλλυντικες δεν βαζω και δεν τις εμπιστευομαι..

Και τα δικα μου καταξερα ειναι...:( και τσουζουν.. :(:(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

snow στα στελνω τα κουπονια!!;)

dina, caramello, Artemh εγω εβαλα και sudocream εχθες και τ πρωι ηταν καλυτερα αν και τα ξαναβαλα στο νερο και ξαναρχισαν.. ειναι και η αφυδατωση λογω του θηλασμου..την αλλη φορα που μου τυχε αυξησα τα νερα και βελτιωθηκε..σα λεπρη ημουν!!

Helen super το εθιμο.. ξεμπερδευεις και μια ωρα νωριτερα και παιρνουν ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι.. τι κριμα να μη γινεται και εδω.. αν και να σου πω την αληθεια μπορουμε να πρωτοτυπησουμε αυτη τη φορα και να το κανουμε..χαχα!

απλα σκεφτομαι..σε περιπτωση αναβολης της βαπτισης? τις γινεται?? θα χουν παρει τις μπομπονιερες και το μυστηριο θα χει αναβληθει..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω εκανα σημερα 1 ωρα περιπου ποδηλατο και εκανα και μερικα ψωνια και το φορτωσα σα γαιδουρι.. μου φτιαχνει το κεφι.. το θεμα ειναι να το συνηθισω γιατι το απογευμα τα ποδια μου ειναι κομματια.. αλλα παει καλυτερα το θεμα απο οσο περιμενα..

πηρα και γαλα σογιας για να τρωω με τα δημητριακα.. να δω αν αυτο θα με στουμπωνει γιατι το γαλα ρυζιου με στουμπωσε κανονικοτατα και δεν ειμια για τετοια με το προβλημα μου..

η μικρη βηχει σαν γαιδουρι, αρχισαμε αντιβιωση, παει η σκατουλα πανω απο το μωρο και βηχει επιδεικτικα επειδη της λεμε να μη το κανει..συνεπως τον περιμενω και αυτον στις επομενες μερες.. τι να πω??!!!!

κατα τ αλλα μια χαρα!!!

Καλημερα μανουλες!!

Προσπ, τα γαλατα σογιας και ρυζιου τι γευση εχουν? Παλευονται? Ειναι ακριβα?

Εγω στα σουπερ ποτε δεμ ειδα τετοια.. μαλλον δεν ηξερα καν την υπαρξη τους.. :rolleyes:

Στην περιπτωση [οπυ αρρωστησει ο μικρουλης θα του δωσεις αντιβιωση ή θα τον αφησεις να το ξεπερασει μονος του?

Τα δικα μας πρασινα κακακια συνεχιζονται... υπομονη αλλες 17 μερες για να δω αποτελεσμα της στερησης.... :(

Εμενα το γαλα σογιας δε μου αρεσει.Εχω και την εντυπωση οτι δεν κανει να καταναλωνουμε προιοντα σογιας.Τουλαχιστον στην εγκυμοσυνη ελεγαν οχι.Τωρα μη λεω και μπουρδες ψαξτε το.Το γαλα ρυζιου μ αρεσει καλυτερα και εχει και με γευση βανιλια αν θες.Δοκιμασε το και βλεπεις.Συνηθως τα εχουν με τα βιολογικα προιοντα γι αυτο σου ξεφυγε!

Εμεις εδω τα ιδια...παιζουμε καθομαστε γκρινιαζουμε κλαιμε τρωμε θελουμε αγκαλιτσα νανουρισμα και μη τολμησει η μαμα να φυγει απο το δωματιο.Γι αυτο για να προλαβω να κανω κατι την παιρνω μαζι στο καροτσι οπου παω.Οχι οτι καθεται και πολυ ωρα κι ετσι λεμε τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

α) εμενα σημερα εκανε αιματακι στα κακα μαλιστα πιο πολυ.μετα απο ενα μηνα..

ειχα πιει εναν καπουτσινο με αφρογαλα προχθες, και τρεις μερες τωρα τρωω μονο μια μπουκια απο μια σοκολατα..τοοοοοοοοοοοοοοοσο ευκολα πια τον πιανει??:rolleyes::rolleyes:

β) το βρηκα στο (το γαλα σγιας) στο σουπερ μαρκετ (careffour).. το γαλα ρυζιου εμενα με στουμπωσε..

ολα αυτα κοστιζουν απο 3,5 ευρω και πανω.. εγω πηρα γαλα σογιας του Γιωτη, με 20 λεπτα πιο πανω κανει ενα αλλο ξενης εταιρειας..

το γαλα αμυγδαλου ΔΕΝ πινεται με τιποτα παντως.. το σογιας μαζι με τα δημητριακα η τα κορν φλεικς ειναι ανεκτο.. το ρυζιου ειναι οντως πιο γευστικο αλλα οχι για μενα..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Εμεις σημερα δεν ειμαστε και πολυ στα πανω μας, καναμε 2 ρουκετες και αρκετες γουλιες και ειχαμε πολυ καιρο να κανουμε. Εν τω μεταξυ τελειωνει και το γαλα μου:(:(.

Σημερα βγηκα για εξωτερικες δουλειες και ετσι μπαμπας και γιος μεινανε σπιτι/ Καλα το Ζαρα εχει απιστευτα παιδικα και αρκετα φθηνα!

dbLDp2.png

α) εμενα σημερα εκανε αιματακι στα κακα μαλιστα πιο πολυ.μετα απο ενα μηνα..

ειχα πιει εναν καπουτσινο με αφρογαλα προχθες, και τρεις μερες τωρα τρωω μονο μια μπουκια απο μια σοκολατα..τοοοοοοοοοοοοοοοσο ευκολα πια τον πιανει??:rolleyes::rolleyes:

β) το βρηκα στο (το γαλα σγιας) στο σουπερ μαρκετ (careffour).. το γαλα ρυζιου εμενα με στουμπωσε..

ολα αυτα κοστιζουν απο 3,5 ευρω και πανω.. εγω πηρα γαλα σογιας του Γιωτη, με 20 λεπτα πιο πανω κανει ενα αλλο ξενης εταιρειας..

το γαλα αμυγδαλου ΔΕΝ πινεται με τιποτα παντως.. το σογιας μαζι με τα δημητριακα η τα κορν φλεικς ειναι ανεκτο.. το ρυζιου ειναι οντως πιο γευστικο αλλα οχι για μενα..

Το αιματακι ειναι λογο της σοκολατας? Εγω σε καθημερινη βαση πινω καφε συνηθως ντεκαφεινε ή γαλλικο και τσιμπαω κατι σε σοκολατα, λες να το σκοτωνω το παιδι μου και να μην εχω παρει πρεφα????

dbLDp2.png

Helen super το εθιμο.. ξεμπερδευεις και μια ωρα νωριτερα και παιρνουν ΟΛΟΙ οι καλεσμενοι.. τι κριμα να μη γινεται και εδω.. αν και να σου πω την αληθεια μπορουμε να πρωτοτυπησουμε αυτη τη φορα και να το κανουμε..χαχα!

απλα σκεφτομαι..σε περιπτωση αναβολης της βαπτισης? τις γινεται?? θα χουν παρει τις μπομπονιερες και το μυστηριο θα χει αναβληθει..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η μικρη βηχει σαν γαιδουρι, αρχισαμε αντιβιωση, παει η σκατουλα πανω απο το μωρο και βηχει επιδεικτικα επειδη της λεμε να μη το κανει..συνεπως τον περιμενω και αυτον στις επομενες μερες.. τι να πω??!!!!

κατα τ αλλα μια χαρα!!!

Προσπάκι έχει χρόνια που γίνεται αυτό εδώ αλλά όχι από πάντα!! Στους γάμους δε γίνεται για παράδειγμα!!

Απλά έτσι παίρνεις τόσες μπομπονιέρες όσα είναι και τα προσκλητήρια κι έτσι δεν υπάρχουν οικογένειες που θα πάρουν 2 και 3...για να φάνε περισσότερα κουφέτα ή για να δώσουν και σε άλλους άσχετους και καλά..;)

Βέβαια αυτό δεν είναι κανόνας.....μπορείς να τις δώσεις και στην εκκλησία αν θέλεις......αλλά με τα γλυκά και με όλα γίνεται ένας χαμός οπότε με βολεύει έτσι...

Τώρα σε περίπτωση ακύρωσης.....πάνε χαμένα και τα προσκλητήρια?? Ή απλά αλλάζεις την ημερομηνία!!:rolleyes: Δεν ξέρω κι ελπίζω να μη χρειαστεί να το μάθω...:tongue:;)

Γελάω με την κόρη σου.....αν κι εύχομαι να μην κολλήσει κάτι ο μπέμπης.....αλλά είναι τσουπρίτσα!!!!!!!!!!:D

Καλησπερα!

Σημερα ηταν η μερα γενικης καθαριοτητας στο σπιτι.. ειχε μαζευτει κ μια νταλικα ρουχα για σιδερο....

Α, ειχα επισκεψεις...ηρθε η περιοδος..χαχαχα!!!

Αιματακι στα κακα ειδα κ γω εχτες..σημερα οχι, μακαρι να μην ειναι τιποτα.

Αρτεμη καθεται με το μπαμπα ο Ιασονας;;μπραβο το παλικαρακι!!

προσπ μακαρι να τη γλυτωσει ο μικρος σου..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελενη πολυ μ'αρεσει το συστημα που εφαρμοζετε.. γλυτωνετε αρκετα χρηματα απ'τις μπομπονιερες..

Εδω αν τους παω τη μπομπο μαζι με το προσκλητήριο θα μου ρωτανε αν εγινε η βαφτιση.χαχαχα

οποτε στην εκκλησια θα δωσετε γλυκο;

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Σημερα ηταν η μερα γενικης καθαριοτητας στο σπιτι.. ειχε μαζευτει κ μια νταλικα ρουχα για σιδερο....

Α, ειχα επισκεψεις...ηρθε η περιοδος..χαχαχα!!!

Αιματακι στα κακα ειδα κ γω εχτες..σημερα οχι, μακαρι να μην ειναι τιποτα.

Αρτεμη καθεται με το μπαμπα ο Ιασονας;;μπραβο το παλικαρακι!!

προσπ μακαρι να τη γλυτωσει ο μικρος σου..:rolleyes:

Ναι καθεται και με τη μαμα μου, να δουμε τωρα και με την πεθερα. γενικα δε νομιζω οτι με αναζητα, χεσμενη με εχει πιθανον!

dbLDp2.png

Αρτεμη, μην το λες αυτο.. κι εγω ετσι ελεγα στην αρχη και στεναχωριομουν, αλλα θα δεις σε λιγο θα αλλαξεις γνωμη.Το παιδι σου σε λατρευει .. ;)

Εμενα το γαλα σογιας δε μου αρεσει.Εχω και την εντυπωση οτι δεν κανει να καταναλωνουμε προιοντα σογιας.Τουλαχιστον στην εγκυμοσυνη ελεγαν οχι.Τωρα μη λεω και μπουρδες ψαξτε το.Το γαλα ρυζιου μ αρεσει καλυτερα και εχει και με γευση βανιλια αν θες.Δοκιμασε το και βλεπεις.Συνηθως τα εχουν με τα βιολογικα προιοντα γι αυτο σου ξεφυγε!

Α, ναι, μαλλον για αυτο... ειναι με τα βιολογικα.. παντως ειχα διαβασει οτι η σογια ειναι αλλεργιογονος οντως..

Καλησπερα κοριτσια!

Εμεις σημερα δεν ειμαστε και πολυ στα πανω μας, καναμε 2 ρουκετες και αρκετες γουλιες και ειχαμε πολυ καιρο να κανουμε. Εν τω μεταξυ τελειωνει και το γαλα μου:(:(.

Σημερα βγηκα για εξωτερικες δουλειες και ετσι μπαμπας και γιος μεινανε σπιτι/ Καλα το Ζαρα εχει απιστευτα παιδικα και αρκετα φθηνα!

Στα Ζαρα δεν εχω παει ποτε εγω.. μας εφεραν ομως πολλα δωρα.. ρε ειναι καταπληκτικα.. και πολυ trendy... :D

Το αιματακι ειναι λογο της σοκολατας? Εγω σε καθημερινη βαση πινω καφε συνηθως ντεκαφεινε ή γαλλικο και τσιμπαω κατι σε σοκολατα, λες να το σκοτωνω το παιδι μου και να μην εχω παρει πρεφα????

Οχι ρε, τι λες τωρα! Ακους εκει το σκοτωνεις.. πιθανοτατα δεν ειναι τιποτα.. μπορει ομως να ειναι αλλεργικο στα γαλακτοκομικα.. το δικο μου ειναι στανταρ.. ειπαμε η εξεταση αιματος δεν εδειξε, αλλα μια μικρη αλλεργιουλα την εχει.. διοτι με το που τα εκοψα σταματησε το αιματακι.. τωρα περιμενω να περασει μηνας για να δω αν θα κιτρινισουν τα κακα... Ααααχ, μακαριιιιιι.... Να δω οτι οι θυσιες μου επιασαν τοπο... :confused::confused:

Αρτεμη δε νομιζω να ισχυει το οτι σ'εχει χεσμενη...απλα το παιδακι σου ειναι καλοβολο κ καθεται με ολους!! Μακαρι νσ ταν κ η δικια μου ετσι......:rolleyes:

Ντινακι δε νομιζω τοση στερηση κ να μην υπαρξει αλλαγη.. θα αγιασεις στο τελος..χαχαχα:tongue:

Παντως ηρθε η περιοδος κ δε καταλαβα τιποτα... πριν γεννησω διπλωνομουν απ'τον πονο!

Εγω μαλλον το παρακανα με το να τρωω οτι να ναι κ ηρθε χτες το αιματακι στα κακα να με ταρακουνησει...:(

Πρεπει να βαλω μυαλο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...