Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

στο μαιευτηριο καλο ειναι να το πεις απο την γεννα και μετα να το χουν stand by και για σενα..

στο σπιτι αν ενοικιασεις συνηθως σε μια δυο μερες το χουν φερει..

καλο ειναι οποια εχει καμια γνωστη να το δανειστει..

να θυμαστε οτι η μεγαλυτερη παραγωγη γαλακτος σε μια περιοδο θηλασμου ειναι συνηθως τις βραδυνες ωρες που ο οργανισμος ξεκουραζεται και για αυτο το λογο συνηθως οι συμφορησεις συμβαινουν μεσα στην μαυρη νυχτα.. εκει που δεν βρισκεις θηλαστρο ουτε για δειγμα..

αρα η αγοραζετε ενα φθηνο χειροκινητο η ρευματος μιας φασης με 30 ευρω, η δανειζεστε, η δεν κανετε τιποτε απο ολα αυτα και α κατσει σμφορηση υπομενετε μια βραδια με μαλαξεις και αντληση με πιεση με το χερι σας και αν νομιζετε μπορειτε τις επομενες μερες να προβειτε σε αγορα η ενοικιαση..

η συμφορηση ειναι ενα παροδικο φαινομενο.. δεν θα συμβαινει συνεχεια..αρκει να θηλαζετε ΣΥΝΕΧΩΣ

παντως δεν συμφωνω τοσο με την ενοικιαση διοτι απλα δεν ειναι σιγουρο ποσο θα σας ειναι αναγκαιο το θηλαστρο.. βεβαια αν νοιωθετε ασφαλεια με το να υπαρχει τις πρωτες εβδομαδες στο σπιτι ειναι αλλο πραγμα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινα εγω χλωρινη χρησιμοποιω στο μπανιο, δεν εχω βρει κατι πιο αποτελεσματικο. Το θεμα ειναι να μην το παρακανουμε.. Σ'αυτη τη φαση που ειμαι το μπανιο το ξεπεταω λογω χλωρινης, εννοειται παντα με γαντια!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κι αλλες συμβουλες για το θηλασμο για τις πρωτες 40 μερες...

http://ariadni144.wordpress.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

Αριστεα, μπηκαμε στην 27η εβδομαδα.... yeahhh!!!!

post-15360-14825440802633_thumb.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Α! Κατι που σκεφτομουν τις τελευταιες μερες...:idea:

Εμεις που θα γινουμε μανουλες για πρωτη φορα,,, δεν εχουμε επαφη με παιδιατρο, ποτε θα γινει αυτο;; Γιατι απ'οσο ξερω στο πρωτο 10ημερο μετα τη γεννηση εχουμε επισκεψη στο σπιτι απο παιδιατρο σωστα;;:?:

Αρα πρεπει να εχουμε βρει γιατρο πριν τη γεννα...

Πως να βρω γιατρο; πρεπει να ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μας.. Φιλες που να εχουν παιδια εδω κοντα δεν εχω για να ζητησω γνωμη για το γιατρο τους.. Να αγχωθω;:confused: Οχι μαλλον θα το αφησω για αργοτερα.........

Και παλι καληνυχτα!!

Ντινα εγω χλωρινη χρησιμοποιω στο μπανιο, δεν εχω βρει κατι πιο αποτελεσματικο. Το θεμα ειναι να μην το παρακανουμε.. Σ'αυτη τη φαση που ειμαι το μπανιο το ξεπεταω λογω χλωρινης, εννοειται παντα με γαντια!!!

ετσι και εγω.. απλα δεν το παρακανω και φοραω γαντια..

βασικα μονο οταν γεννησα ειχα το σπιτι ας πουμε αψογα καθαρισμενο και ειδικα το μπανιο το προσεχα ιδιαιτερα...επισης τα χερια μας τα πλεναμε παντα με αντισηπτικο σαπουνι αν επροκειτο να ασχοληθουμε με το μωρο..

και απαντω και σε αλλη προηγουμενη ερωτηση..

αν η μαμα ειναι αρρωστη μπορει να θηλαζει το μωρο καθως απο το γαλα περνουν τα αντισωματα.. παρ αυτα καλο ειναι να φοραει μασκα στο στομα και στη μυτη ωστε να μη μεταδιδει μεσω του αερα τα μικροβια..

παιδιατρο θα πρεπει να βρειτε πρν γεννησετε.. δεν χρειαζεται να ερθετε σε επαφη μαζι του ντε και καλα ωστοσο μια ερευνα πρεπει να κανετε εδικα αν δεν εχετε γνωστους να σας συστησουν..

και εγω στην περιοχη που μενω δεν ειχα κανεναν που να ξερει και ετσι πηγαμε σε μια γνωστη του ανδρα μου απο το σχολειο που ειναι παιδιατρος στη γειτονια μας και ετυχε να ειναι και στο ΙΚΑ (ενα μακρυνο υποκαταστημα) και μου συνταγογραφει εμβολια και φαρμακα..δεν την θεωρω τζιμανι και σουπερ παιδιατρο οπως αλλες φιλες τους δικους τους αλλα για την ωρα εχει κανει τη δουλεια της...

οι περισσοτεροι τεινουν να χορηγουν φαρμακα με τη μια και να μην εχουν ΙΔΕΑ για τα περι θηλασμου.. η δικη μου αφου στην αρχη μου λεγε για συμπληρωματα ωστε να κοιμαται η μικρη το βραδυ..βλεποντας οτι παιρνει καλο βαρος και οτι εγω επεμεινα με τον θηλασμο σταματησε να μου λεει τετοια και αντιθετα με ενθαρρυνε να θηλασω οσο πιο πολυ μπορω ειδικα κατι περιοδους με εξαρση σε ιωσεις κλπ..

με λιγα λογια, εμεις τους μαθαινουμε τελικα περι οφελων του θηλασμου..χαχα!

καλημερα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Helen83 ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Snowflake μία συμβουλή για την καμπύλη ζαχάρου. Μου το είχε πει η γιατρός μου και την ακολούθησα και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες και θα το κάνω και τώρα. Στίψε 2-3 λεμόνια και βάλτα σε ένα μικρό θερμός ή ποτήρι που να κλείνει από επάνω. Υπολόγισε να είναι λίγο πάνω από τη μέση-όχι γεμάτο γιατί μετά θα βάλεις και τη γλυκόζη. Το λεμόνι περιορίζει την αηδία του γλυκού και το κάνει λίγο πιο ευχάριστο-όσο γίνεται- για να μπορέσεις να το πιεις. Αν είναι πολύ πηχτό προσθέτεις και λίγο νερό κατά βούληση. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα αύριο!

Σχετικά με το θηλασμό, εγώ την κόρη μου τη θήλασα 8 μήνες και το γιο μου 5. Είχα εφαρμόσει το εξής: αρχικά μου είχαν πει να βάζω στο ένα στήθος το μωρό για όση ώρα θέλει και μετά να αλλάζω. Όμως αυτό στην πράξη δε με βόλεψε γιατί δεν ήξερα πόση ώρα ήθελε να θηλάσει με αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες να χορταίνει από το ένα στήθος και μετά όταν την έβαζα στο άλλο να μη θέλει να φάει πολύ και να μένει πρησμένο το στήθος μου. Έτσι ακολούθησα τη συμβουλή της γιατρού μου, που μου είπε να δοκιμάσω 10-15 λεπτά από το ένα και 10 λεπτά (ή όσο φάει από το άλλο). Έτσι γινόταν αποσυμφόρηση και στα δύο στήθη και δεν είχα πρόβλημα.

Βέβαια, αυτό βόλεψε εμένα. Νομίζω μόνο στην πράξη θα βρει η καθεμία τι τη βολεύει. Και εξαρταται φυσικά και από το μωρό. Εγώ είχα αρκετό γάλα (τα επιθέματα στήθους ήταν απαραίτητα αλλιώς είχα...πρόβλημα) και τα δύο παιδιά ρουφούσαν καλά, οπότε με εξυπηρέτησε το 10λεπτο στο κάθε στήθος.

Συμφωνώ με την prosperous, ότι δεν πρέπει να αφήνουμε να αποκοιμηθεί το μωρό στο στήθος. Και αν το βλέπουμε πως πάει να κοιμηθεί το χαϊδεύουμε ελαφρά (ευκαιρία να πιάσουμε πατουσάκια) για να δούμε αν θα συνεχίσει να τρώει ή να το βάλουμε για ύπνο.

Σχετικά με το rooming-in, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ενημερώσεις το μαιευτήριο. Εγώ όταν γέννησα τα παιδιά μου (2004 κ' 2006) δεν υπήρχε ακόμα τουλάχιστον όχι με τη μορφή που είναι τώρα. Μας τα έφερναν όταν ήταν η ώρα που τρώνε όλα τα μωρά και όχι όταν πείναγαν :shock: και φυσικά όχι την πρώτη μέρα- την επόμενη! Μάλιστα όταν είχα ρωτήσει (άπειρη και χωρίς να έχω διαβάσει ιδιαίτερα για το θηλασμό) εάν πρέπει να βάλουμε το μωρό στο στήθος για να κατέβει πιο γρήγορα το γάλα μου είχε πει μία με ύφος πως το γάλα κατεβαίνει την τρίτη μέρα και δεν υπάρχει λόγος για νωρίτερα!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας προς το παρόν.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Τι καλα που εχει πεσει η θερμοκρασια.. Ελπιζω να μην ξανακανει καμια ανοδο...... Το φαγαμε και το καλοκαιρι;);)

Οσο για τον παιδιατρο μαλλον θα ανοιξω τον οδηγο-καταλογο της περιοχης και πιστευω κατι θα βρω...

Διαφημίσεις

καλημερα ξανα..

το λογικο και συνηθες για το πρωτο διαστημα ειναι εναλλαξ ανα 10 με 15 λεπτα ωστε οπως ειπες annpan να γινεται αποσυμφορηση και σταδυο στηθη.. ουτως η αλλως το μωρακι και η μαμα ακομη δεν εχουν βρει τον δρομο τους στον αποτελεσματικο θηλασμο συνεπως καθυστερει να πιει την ποσοτητα που το ικανοποιει και ετσι το τεταρτο ειναι ενδεικτικα ικανοποιητκο ανα στηθος.. εννοειται πως αν φαει και απο τα δυο και ζηταει και αλλο ξαναδινουμε εναλλαξ..

Οσο για την αθλια που απαντησε ετσι.. αποδειξη της ασχετοσυνης της και του αισχους που εξαιτιας της γυναικες δεν καταφεραν να θηλασουν αποτελεσματικα..

το μωρο γεννιεται με στομαχι κλειστο.. η ιδια η φυση εχει καθορισει το πρωτογαλα που ΟΛΕΣ ξερετε ποσο σημαντικο ειναι λογω των πρεβιοτικων που περιεχει να αρκει στην ποσοτητα για το στομαχι του μωρου..5 ml, 10 ml? ειναι τοσο οσο αρκει για τις πρωτες μερες.. made by nature οσο υπαρχουν ανθρωποι και θηλαστικα γενικοτερα..

το κακο με τα μαιευτηρια ειδικα τα ιδιωτικα ειναι οτι χορηγουν ζαχαρονερο για να ανοιξει το στομαχι του μωρου δηθεν για να εχει ορεξη να φαει και βεβαια στα πλαισια της κομπινας για να ζηταει περισσοτερο γαλα το μωρο απο αυτο που εχει η μητερα το πρωτο 3ημερο και να φθανει η μητερα σε αδιεξοδο και να πειθεται οτι πρεπει να δωσει συμπληρωμα ντε και καλα πλουτιζοντας τις εταιρειες και φυσικα βαζοντας το μωρο σε μια αλλη διατροφικη οδο..

επιμεινετε να σας φερουν αμεσα το μωρο στο θαλαμο για να θηλασετε και ας εχετε κανει καισαρικη και απο την στιγμη της γεννας να δηλωσετε ρητα οτι θελετε αποκλειστικο θηλασμο και κανενα ειδος συμπληρωματος..

τα τελευταια χρονια στα ιδιωτικα κυριως εχει αρχισει (για δικους τους λογους περισσοτερο) να συμμορφωνονται μερικως με το θεμα αυτο..

αλλα και παλι πρεπει να τους τα κανεις τσουρεκια.. πληρωνεις που πληρωνεις οφειλουν να κανουν και τα απαραιτητα και αναγκαια..

το δε rooming in απο το 2008 στο Ιασω εφαρμοζεται και ειναι πλεον συχνο φαινομενο και αυτο δηλωνεται απο οτι μου ειπαν και αφου ολοκληρωθει η γεννα.. (κατι το οποιο προτιμω διοτι κανεις δεν μπορει να ξερει σε τι κατασταση θα ειναι η λεχωνα μετα απο εναν τοκετο ειτε εχει βοηθεια ειτε οχι..) η διαφορα με τα δημοσια ειναι οτι στα ιδιωτικα το αναλαμβανουν οι νοσηλευτριες για αλλαγμα και αν χρειαστει το παιρνουν με τα αλλα νεογνα για να ξεκουραστει η μητερα.. ενω στα δημοσια η φροντιδα ειναι 100% της μανας..τουλαχιστον εν Αθηναις..

σημερα ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ζεστη παντως..

:rolleyes:

γεια σας κοριτσια τι κανετε!!!???εχω κ εγω αρχισει να αγχονομαι για το θηλασμο θαθελα πολυ να τα καταφερω να θυλασω!!!εχω παρει ενα βιβλιο κ διαβαζω για το θηλασμο κ αυτο λεει οτι πρεπει μια στο ενα κ τιν επομενη φορα στο αλλο!!τελικα πιο ειναι το σωστο δε ξερω κ στα δυο η μια στο ενα μια στο αλλο!!???

σημερα εκανα καμπυλη μου ειχε πει ο γιατροσ μου να ζητησω τα φιαλιδια με την γλυκοζη κ ειναι πολυ καλη πινετε ευκολα!!εχει γευση πορτοκαλαδασ κ εχει κ με λεμονι!!

Καλσπερα Μαριλενα!!

Ολες εχουμε προβληματισμους και αγχος με το θηλασμο!!Διαβασε οσα εχει γραψει η prosperous απο την εμπειρια της!! Ισως να βοηθησουν...

Πηρες τα αποτελεσματα της καμπυλης; Ολα καλα ευχομαι!!!

να πω κοριτσια την μαυρη μου αληθεια..

εγω δεν αγχωθηκα ποτε πριν γεννησω με το θεμα του θηλασμου.. ισως επειδη ετυχε και οταν πηγα στο 2ωρο σεμιναριο περι θηλασμου που κανει δωρεαν το μαιευτηριο Ελενα Βενιζελου μου φανηκαν ολα τοσο κατανοητα και φυσικα που απλα φευγοντας απο εκει ειχα μια μεγαλη χαρα και ενα πεισμα οτι θα προσπαθησω για αυτο..

και ειλικρινα σας γραφω.. ποτε δεν ειπα θα θηλασω μεχρι τοσους μηνες..

ηταν κατι που το αφησα στην τυχη του.. ξεκινουσα και ελεγα ας παει και αυτη η εβδομαδα.. μετα η επομενη και ετσι περνουσε ο καιρος..

μολις καταφερα και εδραιωσα τη γαλουχια και μπηκα και εγω και το παιδι σε ρυθμο (να θυμαστε οτι εδραιωση σημαινει ταυτοχρονα και γνωριμια-προσαρμογη μανας και παιδιου με τον σωστο και αποτελεσματικο θηλασμο συν η προσαρμογη του οργανισμου στην παραγωγη της ποσοτητας που ικανοποιει το μωρο) ξαφνικα λοιπον εφθασα να θηλαζω 21 μηνες για την ακριβεια..

αφου δηλαδη ξεπερασα τις δυσκολιες της προσαρμογης το πραγμα ειχε πλεον πολλα θετικα.. καποια απο αυτα η αμεση διατροφικη και συναισθηματικη σχεση μαμας και μωρου, η ευκολια καθως δεν χρειαζοταν να ετοιμαζω το γαλα και να τρελλαινομαι με τα μπιμπερο.. ειχα το γαλα ετοιμο και μαζι μου ανα πασα στιγμη ;) και οικονομια και αλλα πολλα..

τα αρνητικα υπηρχαν επισης μιας και ημουν συνδεδεμενη με την τροφη, με την ασφαλεια και επρεπε να ειμαι εκει σχεδον μονιμα..

αυτο πλεον ειναι στην αποφαση της καθε μιας ποσο θα κρατησει τον θηλασμο.. αλλες για ενα μηνα, αλλες για τρεις, αλλες εξι αλλες χρονο και ελαχιστες περισσοτερο...οτι κανει η καθε μια ειναι αξιο επαινου οπως και να χει..

με λιγα λογια.. διαβαστε, μαθετε αλλα μην αγχωνεστε.. αν το προσπαθησετε και το παλεψετε στην ωρα του η μαμα φυση εχει φροντισει για σας...χροοοοοοοοοονια τωρα..τουλαχιστον οπως λεω παντα οταν μιλαω περι θηλασμου αν χρειαστει να εγκαταλειψετε τις προσπαθειες να ειναι επειδη οι ιδιες εις γνωσην σας το επιλεξατε και οχι γιατι καποιος αλλος σας κατευθυνε λανθασμενα..

μια μαμα υγιης σωματικα και ψυχολογικα ειναι προπαντων απαραιτητη για ενα βρεφος..αρα οσο αντεχετε και μπορειτε

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια! Τι κανετε????

Εγω τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες! Αδειασαμε το δωματιο που θα βαλουμε τον μπεμπη και σιγα σιγα μεχρι 15 Σεπτεμβριου θα εχουμε τελειωσει το βαψιμο πρωτα ο Θεος!Επειδη ο αντρας μου θα παρει αδεια για να βοηθησει τον αδερφο του στον τρυγο, δεν του μενουν πολλες μερες αδεια για να βαψουμε μια και καλη το δωματιο γιατι κραταει την υπολοιπη για την γεννηση του μπεμπη και μετα! Σημερα ξυπνησα παρα πολυ νωρις απο τις 5, ο μπεμπης ειναι πολυ ανησυχος και δινει πολυ δυνατες κλωτσιες! Αφου ο αντρας μου καθε φορα που με κλωτσαει το καταλαβαινει γιατι βογγαω....ειδικα οταν με κλωτσαει στα πλαγια....κι εγω κοριτσια βολευομαι ανασκελα περισσοτερο, νομιζω το εχω ξαναγραψει αυτο, αλλα και πλαγια μονο αριστερα! Οταν γυριζω δεξια τρωω πολυ κλωτσιδι και αναγκαστικα γυρναω ευθυς αμεσως!!!!

Για τον θηλασμο εγω δεν ανησυχω καθολου...εγω δεχτει τοσες συμβουλες 1μιση χρονο τωρα απο την κουμπαρα μου, η προσπ την ξερει (η στεγια προσπ απο τις μανουλες ιανουαριου 2010) που πλεον νομιζω οτι το μωρο με το που θα βγει θα θηλασει αμεσως και μαλιστα πανευκολα! Θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε χαλαρες και οχι αγχωμενες γιατι το μωρο το καταλαβαινει και η νευρικοτητα δεν κανει καλο στον θηλασμο! Επισης αν θελετε να διαβασετε καποιο βιβλιο περι θηλασμου σας προτινω ενα πολυ καλο της Πατσουρου το οποιο ειναι σε 2 τομους http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604

Εγω λιγο διαβασα και καταλαβα οτι αυτη η γυναικα θελει πραγματικα να βοηθησει ωστε να θηλασουν ολες οι γυναικες και μαλιστα να τα καταφερουν και για αρκετο διαστημα!

Οσον αφορα το σετ της προικας εμεις αγορασαμε σετ 7 τεμαχιων μονο με 95 ευρω απο το Λητω, σας το εχω δημοσιευσει αν δεν κανω λαθος!Αλλου εχουν μονο τα 3 τεμαχια τοσο και ακομα πιο ακριβα και θεωρω οτι οντως ειναι κοροιδια! Απλα σε αυτο το σετ που πηραμε εμεις δεν ειναι αναγκαστικο να χρησιμοποιησεις το παπλωμα για να ειναι ταιριαστο το ολο σετ γιατι περιεχει την παπλωματοθηκη που ειναι το ιδιο σχεδιο με την παντα.Το παπλωμα ειναι λευκο! Οποτε επειδη οντως δεν κανει να σκεπαζουμε τα μωρα μας με παπλωμα εγω απλα θα βαλω στην παπλωματοθηκη λεπτη κουβερτουλα γιατι ετσι κι αλλιως θα φοραω στο μωρο υπνοσακο!Οποτε δεν θα εχω προβλημα πιστευω.....

Snowflake τελειο το καροτσακι αλλα και τα νεα σου γενικοτερα! Μια χαρα ολα λοιπον οποτε το μεγαλο αγχος εχει φυγει!

Αριστεα μου καλη αδεια να εχεις! Απολαυσε την!

Ελενη με το καλο το βαψιμο του δωματιου του μωρου σας!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια την καμπυλη των 3 ωρων δεν την εχω κανει....μου ειπε ο γιατρος οτι αν καποια της μιας ωρας που θα κανουμε βγει ανεβασμενη μονο τοτε θα κανουμε την 3ωρη! Μακαρι να μην χρειαστει να την κανω....βεβαια εχω κοψει τα γλυκα απο την προηγουμενη καμπυλη που εκανα για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα επιβαρυνω απο μονη μου την κατασταση γιατι ως φανατικη γλυκατζου-σοκολατου ειμαι ικανη να κατεβαζω ολη την μερεντα του 1kg!!!!!!

Τι αλλο? Α να συγχαρω την προσπ ηθελα....καλα ρε συ προσπακι πως τα καταφερνεις με παιδι με κοιλια και με λεσχη ταυτοχρονα??? Συγχαρητηρια κοριτσι μου....πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο με τα ρεκορ γκινες!

Σημερα εχω ψωνια στην πολη....θα παω να αγορασω πετσετες για τον μπεμπακο απο ενα μαγαζι στο οποιο εχω 70 ευρω υπολοιπο ακομα απο τον γαμο....εναν χρονο σχεδον!!!!! Παλι καλα που ειναι γνωστος ο ανθρωπος και δεν εχει προβλημα που εχει περασει τοσος καιρος!!!!!! Μετα θα κοιταξω να παρω υφασματα για να φτιαξω σεντονακια του μπεμπη και γενικοτερα προσπαθω να προλαβω ακομα τις εκπτωσεις....αυτα!

Σας φιλω γλυκα μανουλες και μπεμπακια και θα τα πουμε συντομα γιατι νιωθω οτι δεν τα ειπα ολα....βιαζομαι βλεπετε να διωξω καμια δουλεια για να φυγω μετα και να γυρισω να μαγειρεψω....πολυ κουραση προμηνυεται για σημερα!!!!!!!!!

000203F8.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...