Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μυρελα θα ψαξω για τσαι ντεκαφεινε.Καλη ιδεα! Ευχαριστω!

Οι βλεννες οντως μπορει να ειναι απο μυξες κυριως. Αν δεν ειναι πρασινα τα κακα και δεν εχουν αιμα εισαστε μια χαρουλα!

Τελικα εφτιαξα χαμομηλι!

Η μικρη ειχε γκρινια και προσπαθουσε να κοιμηθει στο στηθος αλλα επρεπε να σηκωθω να κλεισω το ρυζι (τι να κανω ειμαι και μονη μου) και τη νευριασα και εκλαιγε και την νανουρισα ενα τεταρτο και τωρα της φορεσα το σλινγκ και κοιμαται...και ψηνω μπριζολες...:rolleyes:

χμμ.... δεν ειναι πρασινα πρασινα, αλλα εναν τονο τον εχουν προς τα εκει. Πιο πολυ κιτρινοκαφε ειναι. Θα παρω την παιδιατρο το απογευμα να ειμαι σιγουρη.

Πως τα κανεις μονη σου ολα... μπραβο! Εγω ειμαι τα πρωινα μονη πολλες ωρες κ δεν την παλευω! Σημερα ευτυχως περασε η μαμα μου για λιγο κ απλωσα πλυντηριο κ σκουπισα το σπιτι. Εφερε κ φαι! Μανουλα I love you! :D

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως τα κανεις μονη σου ολα... μπραβο! Εγω ειμαι τα πρωινα μονη πολλες ωρες κ δεν την παλευω! Σημερα ευτυχως περασε η μαμα μου για λιγο κ απλωσα πλυντηριο κ σκουπισα το σπιτι. Εφερε κ φαι! Μανουλα I love you! :D

αν και πολυυυυυυυυυυυυυ σπανια συμβαινει αυτο ειλικρινα και εγω την εκτιμω οταν προσφερει!!

Πειτε μου αν σας αρεσει η ιδες μου..

Ελεγα για τη βαφτιση να προσφερουμε ενα μικρο γλυκακι...

Αλλα μετα σκεφτηκα την ιδεα του παγωτατζη..

Δεν το εχω δει σε πολλες βαφτισεις..λετε να γινουμε ρομπα;;;χαχαχα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μυρελα δε νομιζω οτι εχετε θεμα..μια χαρα εισαστε.καλα κανεις ομως και το παρατηρεις...

Και...ποιος σου ειπε οτι την παλευω??χαχαχαα!Απλα δεν εχω επιλογη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εγω το ειχα δει σε μια βαφτιση και εγινε χαμος! Να το κανεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

Αριστεα η μικρη μια χαρα και εκανε και το εμβολιακι της για να δουμε εμεις ποτε θα το κανουμε....

Καραμελιτσα πρωτον περαστικα δευτερων εγω τσαι πινω, ουτος η αλλιως ηταν το πρωτο που μου εδωσαν στο νοσοκομειο και δεν πιστευω οτι πειραζει το μωρο.

Αχ!βρε προσπ ποσο σε ζηλευω που πηγες με το ποδηλατο εμενα απο τοτε που εμεινα εγκυος ειναι στο μπαλκονι και κααααθεταιιιιιιι......

gEsQp2.png

JjRCp2.png

και εγω 3 φορες το χω δει και ειναι ωραιο.. εφοσον ειναι καλοκαιρι το σκηνικο της βαπτισης..

εγω λεω για 28/7 η 1/9 και λεμε για το εξοχικο..το επικρατεστερο ειναι ο Ιουλιος αν και δεν θα ειμαστε ανετοι στο να φτιαξουμε το σπιτι..θα πρεπει να παρω αδεια και να τη στερηθω απο τον Αυγουστο..τεσπα..βολευει για αλλους λογους..

αχ!!! αυτη η αθανατη ελληνιδα μαμα ειναι παντα κοντα μας,

εγω εχω και την πεθερα δηλ επι δυο...:P

gEsQp2.png

JjRCp2.png

εγω αν το κανω οπως το σκεφτομαι στην εκκλησια δεν θα δωσω τιποτε αλλο εκτος απο τις μπομπονιερες αφου εκ των πραγματων ολοι θα ρθουν εκει που θα κανω οτι κανω..ετσι το σκεφτομαι τωρα δηλαδη..

παντως σε λιγο καιρο που θα αρχισω να φευγω απο το σπιτι σε καθημερινη βαση για προβες απουσιας θα παω να αγορασω τα τουλια για τη βαπτιση..

ελεγα να μεινω στο κλασσικο μπλε-λευκο αλλα σκεφτομαι μηπως το παιξω στην τριχρωμια λαχανι, πορτοκαλι φωτεινο, κιτρινο η καποιο αλλο χρωμα) για να χω και ποικιλια.. θα ψαξω διαδικτυακα ιδεες στολισμου και θα παρω τα απαραιτητα απο το Μοναστηρακι που ναι ολες οι αποθηκες..

τη ημερομηνια και την εκκλησια θα την κλεισω το Πασχα που θα παω για να περασω την εορτη στο εξοχικο και θα οριστικοποιησω τον χωρο της παιδικης χαρας.. για την ωρα με ενδιαφερει να κανω ενα πλανο καλεσμενων και να ασχοληθω με το θεμα μπουμπουνιερα..

να δω αν με συμφερει αυτη τη φορα να φτιαξω η να παραγγειλω.. αν και απο την ερευνα αγορας που χα κανει στη κορη μου και για το βαλαντιο μας με συνεφερε να το αγορασω αφου δεν ειχα και χρονο να τις φτιαξω..

παντως επειδη στην κορη μου εκανα τη βαπτιση Σεπτεμβριο ηταν πολυ ωραια ιδεα η μπομπονιερα για μεγαλους να ειναι ενα γλαστρακι με βασιλικο αλλα κοστιζει και η αγορα του βασιλικου, και η αγορα του πηλινου και ο χρονος να το ζωγραφισεις και να το διακοσμησεις..

με λιγα λογια οσες εχετε χρονο, χρημα και με ρακι μπορειτε να κανετε ΠΑΠΑΔΕΣ..

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Τι κανετε?

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα. Το τελευταιο καιρο ομως βασανιζομαστε για να πιουμε το γαλα μας, πινει δηλ τη πρωτη δοση μια χαρα και μετα για τη δευτερη, χτυπιεται στριφογυρναει σφιγγεται. στο τελος το πινει αλλα κανουμε 10 ωρες. Συμβαινει και σε σας οσες ταιζουν με μπιμπερο.

Πως ακριβως ειναι οι βλεννες στα κακα γιατι ειμαι ικανη να ειχε το παιδι μου και να μην το εχω καταλαβει:confused:

dbLDp2.png

Η ιδεα του παγωτου ειναι πολυ καλυτερη και το εχω ξαναδει. τραπεζι θα κανετε?

dbLDp2.png

Πως ακριβως ειναι οι βλεννες στα κακα γιατι ειμαι ικανη να ειχε το παιδι μου και να μην το εχω καταλαβει:confused:

Ειναι σα να εχουν μυξα!!! :rolleyes:

Η ιδεα του παγωτου ειναι πολυ καλυτερη και το εχω ξαναδει. τραπεζι θα κανετε?

Ακομα δεν ξερουμε...

Αλλα δεν το αποκλειω..καλα μη φανταστεις καμια 200αρια ατομα.. το πολυ 40-50.. (μπορει να λεω και πολλα)

Οοοοολα παιζονται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...