Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλε που εισαστε???

Εμεις καταφερμε και παιρνουμε εναν υπνακο αγκαλιτσα μετα απο ενα μισαωρο νανουρισμα! Ειναι η ωρα που εχει πολλα νευρα και αν την καταφερω να κοιμηθει λιγακι δε κλαιει στο μπανιο αμεσως! Ειναι λιγο πιο ευδιαθετη.Μετα βεβαια αντι να κοιμηθει κανει κανει γελακια αλλα καποια στιγμη κοιμαται.. θελω να καταφερω να ξυπναει λιγο αργοτερα αντι 5 η 6 που δεν εχει πολυ υπνο μετα...δε ξερω αν κανω καλα...

Κανενα τσατακι παιζει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και απο μενα.ουφ,καταφερα να μπω και σημερα λιγακι,αφου τους εβαλα ολους για υπνο.α,εκανα και τομπανακι μου!!!!!!!!!!!γιουχου:P:p:pβεβαια,πρεπει να δω και ποτε θα παω για αποτριχωση γιατι η κατασταση δεν παλευεται...εντωμεταξυ ειναι η πρωτη φορα που θα κανω,εως τωρα ξυριζομουνα,αλλα λεω να ξεκινησω κατι πιο δραστικο.ο καθενας με τον πονο του που λενε.ελπιζω να ειστε ολες καλα,εμεις μια χαρα.χτες πηγα την μικρη παιδιατρο και καναμε το εμβολιακι μας.ολα καλα ευτυχως,ςιναι 5800 και 58 ποντους.θηριακι ειναι.μια χαρα.την κατερινα δεν την ειχα μαζι γιατα ημουν μονη μου.την επομενη φορα θα την δει.εντωμεταξυ,πανω που ειχε φαει,και στην γιατρο εκανε κατι γελια,αλλο πραμα.λιγονοτανε σας λεω το μαναρακι μου.

Μου ειπε,σιγα σιγα να αρχισω να τρωω τα παντα,μιας και εμεις δεν καναμε καθολου κολικους,οποτε ειναι λιγο δυσκολο να αρχισει τωρα.με μετρο και σιγα σιγα επανενταξη:P

Εχουμε και πολυυυυ θετικα νεα απο την πεθερα μου,και μαλλον παρασκευη βγαινει,οποτε το χαμογελο και το συνδρομο της πολυαννας ξαναγυρισανε σε μενα...ξερετε αυτο που τα βλεπω ολα ροδινα και που δεν χαλιεμαι...ε,αυτο αρχιζει και με ξαναπιανει.χαζοχαρουμενο δηλαδη.

αντε καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα και απονηρευτα:wink::wink::wink:α,τωρα που ειπα απονηρευτα,απο χτες η Κατερινα,οταν με βλεπει και αγκαλιαζω τον πατερα της,ερχεται με υφος πονηρο και μας ρωταει τι κανετε εσεις εδω?ε?πειτε μου τωλα τι κανετε...καλε τρεχοντας σας λεω ερχεται,μην χασει και μας σπρωχνει να χωριστουμε

Προσπ.ελα καμμια βδομαδα σπιτι μου να με στρωσεις...καλε τι προγραμμα ειναι αυτο?εγω καθε φορα που βαζω προγραμμα σπιτιου,το ξεχναω αμεσως γιατι βαριεμαι:tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Γεια σας κοριτσακια.. Σημερα ολη μερα ειμαι με το μωρο αγκαλια ξαπλωτη , με το μωρο αγκαλια καθιστη σε κρεβατι, σε καναπε, με το μωρο αγκαλια να κοβω βολτες.. καταλαβατε.. :tongue: Διαβαζω ενα ωραιο αρθρο, ξερω οι περισσοτερες εχετε παρει τις αποφασεις σας για τα εμβολια.. δε θα κανω αλλη κρουση στο μελλον, αξιζει τον κοπο διαβαστε το (αν θελετε μπορω να το μεταφρασω, δεν ειναι κοπος)

http://www.foodrenegade.com/cdc-advises-delayed-breastfeeding-boost-vaccine-efficacy/

Αυτα απο το μετωπο.. Με το μωρο αγκαλια μπροστα στο πισι, σας καληνυχτω...

φιλακιαααα.....

3073999qhea0v1l4r.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα,

Ανδριανα μου να που ηρθαν τα ευχαριστα.. με το καλο να βγει και καλη αναρρωση για την πεθερα σου.!

Κολλημα η Κατερινα ε;;; χαχαχα πλακα θα'χει!

Ντινα το διαβασα το αρθρο... :rolleyes::rolleyes:

Ωστόσο εμεις καναμε το εμβολιο..

Εχτες το βραδυ ηρθε ο παιδιατρος για τα καθιερωμενα αλλα κ για το εμβολιο.

Ειχαμε μια μεγαλη κουβεντα σχετικα με τα εμβολια και το συμπερασμα ειναι οτι ρισκαρουμε αν δε τα κανει το μωρο.

Εγω δεν τα παω καλα με τις ενεσεις κ ετσι της κραταγε το ποδαρακι ο Νικ.

Εκλαψε οταν της εβαλε την ενεση, κοκκινησε το μουτρακι της.

Την πηρα αμεσως αγκαλια κ ηρεμησε αμεσως, μετα ηταν ηρεμη..

Μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει καποια παρενεργεια.

Το βαρος της ειναι 4800 και 57εκ. το υψος της..

Σε 17 μερες πηρε 650γρ!!

Ευχαριστημενος ο γιατρος..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!!

εμφανιστειτεεε!!!

Εμεις καναμε καλο υπνο...αλλα σημερα εχω τσιρλιπιπιιιι!!!Και ειμαι μονηηη!!

Επισης βρεχει πολυ αλλα μας λυπηθηκε ο θεουλης και εκοψε λιγο και εβγαλα το σκυλο...

Τσαι να πιω? Η επειδη δεν εχω πιει καθολου καφεινη-τεινη παιζει να τσιτωσει το μωρο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερααα!!!

εμφανιστειτεεε!!!

Επισης βρεχει πολυ αλλα μας λυπηθηκε ο θεουλης και εκοψε λιγο και εβγαλα το σκυλο...

Τσαι να πιω? Η επειδη δεν εχω πιει καθολου καφεινη-τεινη παιζει να τσιτωσει το μωρο??

Καλημερα καραμελιτσα!!!

Εγω τσαι δεν εχω πιει καθολου για το λογο που λες..

Χαμομηλακι;; με φρυγανιες;

Ξερω γω..νομιζω δε σταματαει.το τσιρλιπιπι το χαμομηλι...βοηθαει στον πονοκοιλο αλλα...θα δω...θα φαω ρυζακι μετα και βλεπουμε..θα ειμαι και μονη μου μεχρι αργα το βραδυ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσακια μου...

Ντινα το διαβασα το αρθρο... :rolleyes::rolleyes:

Ωστόσο εμεις καναμε το εμβολιο..

Εχτες το βραδυ ηρθε ο παιδιατρος για τα καθιερωμενα αλλα κ για το εμβολιο.

Ειχαμε μια μεγαλη κουβεντα σχετικα με τα εμβολια και το συμπερασμα ειναι οτι ρισκαρουμε αν δε τα κανει το μωρο.

Εγω δεν τα παω καλα με τις ενεσεις κ ετσι της κραταγε το ποδαρακι ο Νικ.

Εκλαψε οταν της εβαλε την ενεση, κοκκινησε το μουτρακι της.

Την πηρα αμεσως αγκαλια κ ηρεμησε αμεσως, μετα ηταν ηρεμη..

Μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει καποια παρενεργεια.

Το βαρος της ειναι 4800 και 57εκ. το υψος της..

Σε 17 μερες πηρε 650γρ!!

Ευχαριστημενος ο γιατρος..

Μπραβο Αριστακι.. Μεγαλωνει το Μαρακι σου!! :P:p Ποτε θα κανετε την επομενη δοση?

Ο δικος μου εκανε εμετο δυο φορες.. αναρωτιεμαι μηπως την αρπαξε ή μηπως φταιει το οτι δεν ρευεται οταν τρωει ξαπλωμενος.. :confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα κοριτσακια μου...

Μπραβο Αριστακι.. Μεγαλωνει το Μαρακι σου!! :P:p Ποτε θα κανετε την επομενη δοση?

Ο δικος μου εκανε εμετο δυο φορες.. αναρωτιεμαι μηπως την αρπαξε ή μηπως φταιει το οτι δεν ρευεται οταν τρωει ξαπλωμενος.. :confused:

Ελπιζω να μην ειναι τιποτα μωρε.. ε, τωρα που ειναι μερα να τον ρευεις καλα!!;)

Μεγαλωνει το μαναρακι μου...

Θα γινει 2η δοση στους 4μηνες.. (αν θυμαμαι καλα, γιατι ημουν κ λιγο φορτισμενη εκεινη την ωρα)

Για τον επομενο μηνα θα κανει του Πευμονιοκοκκου (prevenar13 ).. :?:-?

Διαφημίσεις

Ντινα κι εμενα πριν 3 μερες τρελαθηκε να κανει εμετους. Κσθε φορα αναρωτιομουν αν εμεινε τπτ απ αυτα που εφαγε! Αλλα την επομενη μερα μια χσρα.Οποτε μπορει να ηταν τυχαιο.Μην αγχωνεσαι.

Σκεφτομουν επειδη την ιδια μερα εκανε και κολικο το βραδυ, μηπως την πειαρξε το χοιρινο μπριζολακι.Σημερα θα ξαναφαω και θα δειξει...Αλλιως ειναι η παλινδρομιση μωρε..που ειναι μια ετσι μια αλλιως..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερααα!!!

εμφανιστειτεεε!!!

Καλημερα!!!

caramello περαστικα, εγω που κ που πινω ενα καφεδακι παντως, κ δεν εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα του μικρου... κ σαν εγκυος επινα καθε μερα σχεδον εναν καφε.

Πηρα κ αυτο παντως, κ ειναι πολυ ωραιο κ το προτιμω απο το κανονικο τσαι γιατι ειναι ντεκαφεινε.

Ο δικος μου εχει στα κακα του σαν βλενα,,,, τι ειναι? Αν θυμαμαι καλα, καποια ειχε γραψει οτι ειναι απο τα σαλια???

Εχει κ το βραδυ μυξες ρε γμτο, σε σημειο που δυσκολευεται να φαει!

Να παρω το γιατρο? Μονο το βραδυ ομως!

i0967wbvenhz372s.png

Μπραβο Αριστεα!!! Πολυ καλο το βαρος! Φτου φτου ! Αχ κι εμεις κλαψαμε στο εμβολιο αλλα σταματησε γρηγορα και αρχισε μετα παλι γιατι ειχε κουραστει και ηθελε νανι...Αλλα πως μπορουν και του τρυπανε τα μπουτακια..απαπα....χρατς το χωσε εκειπερα...ουφ...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μυρελα θα ψαξω για τσαι ντεκαφεινε.Καλη ιδεα! Ευχαριστω!

Οι βλεννες οντως μπορει να ειναι απο μυξες κυριως. Αν δεν ειναι πρασινα τα κακα και δεν εχουν αιμα εισαστε μια χαρουλα!

Τελικα εφτιαξα χαμομηλι!

Η μικρη ειχε γκρινια και προσπαθουσε να κοιμηθει στο στηθος αλλα επρεπε να σηκωθω να κλεισω το ρυζι (τι να κανω ειμαι και μονη μου) και τη νευριασα και εκλαιγε και την νανουρισα ενα τεταρτο και τωρα της φορεσα το σλινγκ και κοιμαται...και ψηνω μπριζολες...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

hello!!

τι κανετε?

εμεις το πρωτο μας εμβολιο τον Φλεβαρη το μεταθεσαμε μεχρι να ισιωσουν λιγο το πιτσουνια αφου η μικρη εχει αυτη την αλλεργικη ιωση και ειναι στα μαυρα της τα χαλια και μαλλον την εχει πιασει και ο μικρος αν και μεχρι στιγμης ειναι αρκετα καλα..

και δυο μερες κανει μουσταρδι επιτελους κακα αλλα σημερα εβγαλε λιγη βλεννα η επειδη ειχε μυξουλες (οπως ειπες και εσυ Myrela) η επειδη εκανα το αποτοπημα και ηπια εναν καπουτσινο με γαλα προχθες και εφαγα και μια σοκολατα..με λιγα λογια κομμενα πααααααλι και αυτα.. δεν πειραζει, συνηθισα βασικα..

το βραδυ μας ειχε παλι στο περα δωθε η κορη μου με ανησυχιες (εχει και το συναχι που την ταλαιπωρει συν οτι το χει βρει ευκαιρια για να μας αποσπα τη προσοχη απο τον μικρο) ενω ο junior κοιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν του καλου καιρου φτου να μη το ματιασω το μωρουλι μου...!

και το πρωι πηρα το ποδηλατακι μου πηγα κιουρια στο σουπερ μαρκετ, φορτωθηκα τα ψωνια της ημερας, εκανα βολτιτσα και γυρισα σπιτι και μαγειρεψα κοτοσουπα και σπιτικες χυλοπιτες με κοτοπουλο για να χουμε εναλλακτικα.. μολις τα ταισα και τα δυο και θα παω να λουσω μαλλι για να παω μεχρι το ΙΚΕΑ να αγορασω κατι που θελω το απογευμα..

βεβαια το τι φαρμακο δινω στη μικρη δε λεγεται αλλα προσπαθουμε να αποφυγουμε την αντιβιωση για την ωρα..

αυτα απο το μετωπο μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...