Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αχ, καραμελιτσα μου... ειναι πακετο να μην εχεις λιγη βοηθεια απο μια γυναικα(διοτι αλλη υπομονη εχει με το μωρο)

Ουτε η δικια μου πολυκαθεται στο μπαμπα της..μολις αρχιζει τη γκρινια μου τη δινει..

Οταν θελω να κανω δουλειες (μπανιο-σκουπισμα-σφουγγαρισμα καθε 3-4 μερες) ερχεται η πεθερα μου απασχολει το μωρο και ετσι προλαβαινω μεχρι κ μπανιο να κανω..

Βεβαια με το που θα βγω απ'το μπανιο εχει ηδη αρχισει το σπαραγμα (αφου εχουν εξαντληθει οοολα τα περιθωρια με τραγουδια-αγκαλιες-κλπ) και την παιρνω να φαει..(λες κ πειναγε..τελοσπαντων,χαχαχα)

Δε μπορω να πω..το μαγειρεμα που ειναι καθημερινη υποθεση το καταφερνω χωρις βοηθεια..κανω και πολυπλοκα φαγητα!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε caramello.. πως τη παλευεις δεν ξερω..

εγω κατεβαζω διακοπτες ωρες ωρες.. αφηνω τον μικρο μουρμουραει, κλαει λιγα λεπτα και μετα το ξεχναει..ενω στη μικρη ημουν απο πανω της μετρωντας τις ανασες της..και ετσι εμαθε βεβαια

Δεν την παλευω και πολυυυ!!! Ειχα ενα ξεσπασματακι το πρωι 2-3 λεπτα κλαιγαμε ρυθμικα με τη μικρη χαχα! Δεν ειμαι σε φαση να μετραω τις ανασες της αλλα σιγουρα οταν αρχισει το κλαμα δε σταματαει μονη της ! Τσεκαρισμενο πολλακις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

αχ, καραμελιτσα μου... ειναι πακετο να μην εχεις λιγη βοηθεια απο μια γυναικα(διοτι αλλη υπομονη εχει με το μωρο)

Ουτε η δικια μου πολυκαθεται στο μπαμπα της..μολις αρχιζει τη γκρινια μου τη δινει..

Οταν θελω να κανω δουλειες (μπανιο-σκουπισμα-σφουγγαρισμα καθε 3-4 μερες) ερχεται η πεθερα μου απασχολει το μωρο και ετσι προλαβαινω μεχρι κ μπανιο να κανω..

Βεβαια με το που θα βγω απ'το μπανιο εχει ηδη αρχισει το σπαραγμα (αφου εχουν εξαντληθει οοολα τα περιθωρια με τραγουδια-αγκαλιες-κλπ) και την παιρνω να φαει..(λες κ πειναγε..τελοσπαντων,χαχαχα)

Δε μπορω να πω..το μαγειρεμα που ειναι καθημερινη υποθεση το καταφερνω χωρις βοηθεια..κανω και πολυπλοκα φαγητα!!!!

Ετσι κανουμε κι εμεις με τον μπαμπα.Πρεπει να ειναι καλα φαγωμενη και ξεκουραστη για να παιξει λιγο με το μπαμπα της να κανω μπανιο αλλιως εχουμε κλαματα και τρεχω πανικοβλητη να τελειωσω και να την παρω να φαει λες και πειναγε οπως λες! χαχα! Τουλαχιστον εφτιαξε λιγο η νυχτα. Ξυπναει μια φορα και μια ξημερωματα και αν δε ξανακοιμηθει την παιρνω κρεβατι.Τη δευτερη η τριτη φορα δλδ...Οχι οτι προλαβαινω να ξεκουραστω αλλα δεν ειμαι του θανατα απο κουραση τουλαχιστον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

εγω παντως καθε μερα κανω τα εξης και προσπαθω αυστηρα να κρατησω το προγραμμα γιατι το ιδιο θα κανω και οταν γυρισω στο γραφειο..

6.30-7 ξυπναμε εγω και η μικρη, της φτιαχνω πρωινο και πλενω τα πιατα που χουν μεινει απο το βραδυ συν του πρωινου, την ντυνω, την πλενω ενω ο ανδρας μου στρωνει τα κρεβατια και αναλαμβανω τον μικρο..μπορει στο ενδοιαμεσο να χω βαλει και το φαγητο ειδαλλως το κανω 2 ωρες μετα οπου ξανακοιμαται..το φαγητο οταν λειπω θα το κανουμε απο βραδυς..

μπορει να βαλω και κανενα πλυντηριο να πλενει και τα απλωνω ΟΤΑΝ μπορεσω, που αυτο θα πει και το απογευμα...

σε ολο το αλλο διαστημα θηλαζω, παιζω με τη μικρη (οχι τοσο οσο θα ηθελε και κυριως οσο θα ηθελα) αλλα και με τον μικρο.. στο διαστημα 13.0-14.00 τρωει η μικρη το μεσημεριανο της και 14.30-15.00 την στελνω στο κρεβατι της για μια με μιαμιση ωρα ειτε για να κοιμηθει ειτε για να κατσει με τα παραμυθια της..ο μικρος παραλληλα ειτε θα ξανακοιμηθει οπου τοτε ειναι ευκαιρια για μενα αφου δεν ειναι και τα δυο μαζι μου να σιδερωσω η να κανω κατι αλλο και καμια φορα να κοιμηθω κανα μισαωρο (οπως επρεπε να κανω τωρα πχ αλλα εβαλα το σιδερωμα σε προτεραιοτητα γιατι δεν θα χε ρουχα ο ανδρας μου) και το απογευμα που ειναι ο ανδρας μου εδω ασχολειται με τη μικρη και εγω πιο πολυ με το μικρο και σχεδον ανυπομονω ποτε θα παει 20.00-21.00 για να τα βαλουμε για υπνο ωστε να ξεραθω..

ε..καπου σε αυτο το προγραμμα θα προσαρμοστει και η δουλεια, και το κολυμβητηριο και το ποδηλατο..που θα παει??!!!

καλησπερα!!!!!!!!!

χτες το πρωι ξυπνησα με δεκατα ωσπου

το βραδυ χτυπησα και ενα 40αρι και εδεσα....

μου ειπε ο γιατρος οτι αν εχω πανω απο 38 που το εφτασα το απογευμα

να μην το θηλασω και εκει ξεκινησε το παρτυ(ενω ο μικρος

πινει και ξενο) του ελειπε το στηθος απο τα γευματα και ειχε γκρινια

ευτυχως σημερα εως τωρα δεν εχω πυρετο.:P και ελπιζω να μην ανεβασω..

Το στεναχωρο ηταν που αντλουσα γαλα και το πετουσα.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα

Ντίνα μου,

Ματσουλιεται= ή θηλάζει ή όταν τον αφήνω συνεχεια εχει το χεράκι στο στόμα και το ματσουλαει οσο και αν προσπαθώ με την πιπίλα πολύ δύσκολα την παίρνει ειδικά την ημέρα. Βέβαια μου το είχε πει ο Παπαβέντσης οτι τα θηλαζοντα μωρά σπάνια γίνονται φανατικά της πιπίλας.

Εγώ με το θέμα του ύπνου φοβάμαι πολύ να κοιμηθω μαζι του. κανά δυο φορές που το επιχείρησα τελικά δεν κοιμήθηκα γιατί είχα συνεχεια το μυαλό μου σαυτον όποτε έχω τα πέρα δώθε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καταλαβα.. και ο δικος μου δε θελει πιπιλα.. και γενικα ματσουλιεται 24 ωρες το 24ωρο..Ο Παπαβεντσης ειναι καλο στη δουλεια του ε ? Νομιζω τον εκτιμω ως επιστημονα.. Ποσο τον πληρωνετε την επισκεψη?

Εμας ληγει καθε Ιουλιο και μας ξαναπροσλαβανουν το Σεπτέμβρη. Τωρα ομως δεν μου εκαναν ληξη συμβασης για να μη χασω τα επιδοματα. Τα Ψυχοπαιδαγωγικα κεντρα λειτουργουν με ταμεια , αν τα ταμεια δεν δινουν λεφτα στους γονεις, οι γονεις δεν πληρωνουν αρα...

Ευτυχως που το εκαναν ετσι να σε εξυπηρετησουν κι ολας.. Ξερω πως λειτουργουν ετσι ναι.. Και μια φιλη μου εργοθεραπευτρια ηταν πολυ δυσαρεστημενη απο το κεντρο που δουλευε..

Το μωρο μου πολυ γκρινιαζει απο χτες... :confused: Μονο στο στηθος καθεται .. και ολο σφιγγεται σφιγγεται και ολο νερουλα κακα βγαζει.. αναρωτιεμαι προς τι τοσο σφιξιμο... :confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλησπερα!!!!!!!!!

Γεια σου Αρετη!!! Περαστικα ρε... Ναι μωρε ειναι κριμα ειναι να το πετας το γαλατακι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλησπερα!!!!!!!!!

Και το ειχα παθει μεσα στις γιορτες και πεταγα το γαλα! κουραγιο και περαστικα

dbLDp2.png

Γεια σου Αρετη!!! Περαστικα ρε... Ναι μωρε ειναι κριμα ειναι να το πετας το γαλατακι...
Και το ειχα παθει μεσα στις γιορτες και πεταγα το γαλα! κουραγιο και περαστικα

σας ευχαριστω για τα περαστικα...

Α! Ντινα τελειο το ονομα του γιου σου.

εμεις ακομα δεν εχουμε καταληξη πιο ονομα θα του δωσουμε

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καταλαβα.. και ο δικος μου δε θελει πιπιλα.. και γενικα ματσουλιεται 24 ωρες το 24ωρο..Ο Παπαβεντσης ειναι καλο στη δουλεια του ε ? Νομιζω τον εκτιμω ως επιστημονα.. Ποσο τον πληρωνετε την επισκεψη?

Ευτυχως που το εκαναν ετσι να σε εξυπηρετησουν κι ολας.. Ξερω πως λειτουργουν ετσι ναι.. Και μια φιλη μου εργοθεραπευτρια ηταν πολυ δυσαρεστημενη απο το κεντρο που δουλευε..

Το μωρο μου πολυ γκρινιαζει απο χτες... :confused: Μονο στο στηθος καθεται .. και ολο σφιγγεται σφιγγεται και ολο νερουλα κακα βγαζει.. αναρωτιεμαι προς τι τοσο σφιξιμο... :confused:

μπορει να χει κρυολογησει..

εμενα η κορη μου ειναι χαλια..τουλαχιστον ακομη δεν εχει πυρετο

ο μικρος θα δειξει

Διαφημίσεις

τελικα η μικρη εχει λαρυγγοτραχηλικη αλλεργια μια ιωση που παιζει παντου τελευταια και δειχνει να την εχει τσακωσει και μικρος.. για την ωρα μια σταθερη αγωγη θα κανουμε.. ελπιζουμε να μη χρειαστει αντιβιωση

Καταλαβα.. και ο δικος μου δε θελει πιπιλα.. και γενικα ματσουλιεται 24 ωρες το 24ωρο..Ο Παπαβεντσης ειναι καλο στη δουλεια του ε ? Νομιζω τον εκτιμω ως επιστημονα.. Ποσο τον πληρώνετε :confused:

μεχρι στιγμής ειμαι πολύ ικανοποιημένη ειναι πολύ καλός με τον μικρο ευγενεστατος και πολύ καταρτισμένος σε θέματα θηλασμου και διατροφής τον έχω πάρει δυο φορές μια μολις ήρθαμε σπιτι και μια στο σαραντισμο την πρώτη πήρε 60 και τη δεύτερη 50 την Δευτέρα πάλι θα του πω να έρθει (καθώς θα λείπει ο άντρας μου και ειναι δύσκολο να πάω στο ιατρείο του μόνη αφού δεν οδηγώ) εχουμε το πρώτο εμβόλιο!!! Για να δουμε πως θα παει :confused:

gPXtp2.png

Καλησπερααα!!

Αχ καναμε μια χαλαρουτσικη κρεβαταδα μουρλια...

Να μην εβλεπα και αυτα τα ονειρα επικινδυνες αποστολες,τι καλα που θα ητανε...τρεξιμο κυνηγητο πυροβολισμοι..ελεοοος!

Αρετουλα μου??Που το βρηκες το 40 καλεεεε???!!Περαστικα μωρεεεε....:-(

Προσπερ καλε τι οργανωμενο προγραμμα ειναι αυτο?Κι εμεις εχουμε κανει ενα προγραμματακι αλλα οχι τοσο οργανωμενο! Respect!

Tι ακριβως εχει η μικρη????

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...