Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μανουλιτσες μου!!!

3046381v6pxugtooz.gif

Ντινα κριμα που ειναι δυσκολα για βολτουλα εκει..θα ανοιξει ο καιρος που θα παει...αλλα εγω πιο πολυ εννοουσα μεσα στο σπιτι βολτουλα αγκαλιτσα μπλα μπλα χορο τραγουδακι...αυτα που τηε εχω μαθει εγω και τωρα τα απαιτει και κοψομεσιαζομαι δλδ! Θελω να σε καψω κι εσενα! χαχααα!!

Αα, αυτο εννοεις? Ναι μεσα στο σπιτι το κανω ρε.. το βαζω και στο σλινγκ.. το παιρνουν και παππουδογιαγιαδες.. κατεληξα στο οτι αν θελει αυτος να ειναι ηρεμος θα ειναι, αν θελει να σου σπασει τα νευρα θα το κανει και με τη μεγιστη επιτυχια.. :rolleyes:

Καλημερα μανουλες!!

Ντινα αφου εχετε βολευτει με τον υπνο μια χαρα!!!

Διαβαζοντας το αρθρο του Παπαβ. μπηκα στη διαδικασια να διαβασω γενικα και την αλλη οψη του νομισματος..

Τελικα μ'αυτα και με τ'αλλα καταληξαμε στο οτι φοβομαστε να μην τα κανουμε οποτε θα τα ξεκινησουμε οπως προβλεπεται...

ΑΛΛΑ δεν παυω να εχω τις ενστασεις μου...

Δηλαδη..οταν ο μεσιε μου λεει οτι αν σε ενα πληθυσμό οι εμβολιασμενοι ειναι κατω απο το 85% τοοοοτε σε περιπτωση πανδημιας κινδυνευουν ολοι.. εεεεε πως ρε φιλε προστατευω το παιδι μου;;

Μα συγνωμη ειναι ποτε δυνατον σε μια Ελλαδα να ειναι ολοι εμβολιασμενοι; και καλα τα παιδακια,,, οι γιαγιαδοπαπουδες 90χρονων που τοτε δεν υπηρχαν αυτα τα εμβολια;;;

Γι'αυτο και του εθεσα ενα ερωτημα οπου παλι τα ιδια μου απαντησε... :confused::confused::confused:

Που του εθεσες ερωτημα? Το εχασα αυτο.. Στειλε μου λινκ να διαβασω αν γινεται.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μενα.

Την αλλη Τεταρτη ξεκιναω σιγα σιγα δουλεια. Βεβαια και εκει υπαρχουν προβλημτα, απο τη στιγμη που δεν πληρωνουν τα ταμεια υπαρχει προβλημα και με μας τους εργαζομενους. Τι ζουμε ρε γαμωτο και τι θα ζησουμε ακομα!:(

Καλη αρχη βρε Αρτεμη στη δουλιτσα... Εισαι με συμβαση εκει?

Διαφημίσεις

Θυμα τροχαιου , τον πατησε μηχανη, αλλα αργησε 35 λεπτα, λενε, το ασθενοφορο διοτι κολλησε το γκαζι, μεχρι να παει το δευτερο ηταν αργα... το θεμα ειναι οτι διεταξαν ενορκη εξεταση για να το διελευκανουν... και λεω.. αν ημουν εγω και οχι ο Αγγελοπουλος ακλαφτη θα πηγαινα.. κριμα ο ανθρωπος δε λεω, αλλα τοσοι ασημοι πεθαινουν καθε μερα απο την ανεπαρκεια του συστηματος.. τεσπα..

Θυμα τροχαιου , τον πατησε μηχανη, αλλα αργησε 35 λεπτα, λενε, το ασθενοφορο διοτι κολλησε το γκαζι, μεχρι να παει το δευτερο ηταν αργα... το θεμα ειναι οτι διεταξαν ενορκη εξεταση γαι τα το διελευκανουν... και λεω.. αν ημου εγω και οχι ο Αγγελοπουλος ακλαφτη θα πηγαινα.. κριμα ο ανθρωπος δε λεω, αλλα τοσοι ασημοι πεθαινουν καθε μερα απο την ανεπαρκεια του συστηματος.. τεσπα..

σωστηη...

Καλησπερα και απο μενα

Τι θα πει ματσουλιεται? :confused::confused:

:lol::lol::lol:

Τι να πω Δημητρα.. εμενα ολη μερα στο στηθος ειναι.. αφου διαβαζω οτι λενε πχ εμενα κανει 5 γευματα, ο δικος μου κανει 8 γευματα κ.ο.κ..

Ο μπομπιρας ο δικος μου εχει ενα τεραστιο γευμα... Ρε γμτ, δεν μπορω να το καθορισω.. :confused::confused: Κατα τ'αλλα, ειναι μια χαρα, ηρεμος και το βραδυ κοιμαται κανονικα.. Σημειωτεον οτι κοιμαται μαζι μου αρα και το στηθος το εχει αμεσα διαθεσιμο, φυσικα φερνει τον κοσμο αναποδα αν του το στερησω πχ για να τον αλλαξω.. :rolleyes:

Ντίνα μου,

Ματσουλιεται= ή θηλάζει ή όταν τον αφήνω συνεχεια εχει το χεράκι στο στόμα και το ματσουλαει οσο και αν προσπαθώ με την πιπίλα πολύ δύσκολα την παίρνει ειδικά την ημέρα. Βέβαια μου το είχε πει ο Παπαβέντσης οτι τα θηλαζοντα μωρά σπάνια γίνονται φανατικά της πιπίλας.

Εγώ με το θέμα του ύπνου φοβάμαι πολύ να κοιμηθω μαζι του. κανά δυο φορές που το επιχείρησα τελικά δεν κοιμήθηκα γιατί είχα συνεχεια το μυαλό μου σαυτον όποτε έχω τα πέρα δώθε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gPXtp2.png

Και ποτε ληγει? Πληρωνεσαι μεσω ΕΣΠΑ ή δεν εχει σχεση? :confused:

Εμας ληγει καθε Ιουλιο και μας ξαναπροσλαβανουν το Σεπτέμβρη. Τωρα ομως δεν μου εκαναν ληξη συμβασης για να μη χασω τα επιδοματα. Τα Ψυχοπαιδαγωγικα κεντρα λειτουργουν με ταμεια , αν τα ταμεια δεν δινουν λεφτα στους γονεις, οι γονεις δεν πληρωνουν αρα...

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Θυμα τροχαιου , τον πατησε μηχανη, αλλα αργησε 35 λεπτα, λενε, το ασθενοφορο διοτι κολλησε το γκαζι, μεχρι να παει το δευτερο ηταν αργα... το θεμα ειναι οτι διεταξαν ενορκη εξεταση για να το διελευκανουν... και λεω.. αν ημουν εγω και οχι ο Αγγελοπουλος ακλαφτη θα πηγαινα.. κριμα ο ανθρωπος δε λεω, αλλα τοσοι ασημοι πεθαινουν καθε μερα απο την ανεπαρκεια του συστηματος.. τεσπα..

Κρίμα όντως για τον άνθρωπο τραγικό τέλος ΄αλλα όπως λες αν ήταν κανένας μη γνωστός σιγά μην γίνονταν ΕΔΕ.... Ελλαδαρα για πάντα!!!

gPXtp2.png

Εμας ληγει καθε Ιουλιο και μας ξαναπροσλαβανουν το Σεπτέμβρη. Τωρα ομως δεν μου εκαναν ληξη συμβασης για να μη χασω τα επιδοματα. Τα Ψυχοπαιδαγωγικα κεντρα λειτουργουν με ταμεια , αν τα ταμεια δεν δινουν λεφτα στους γονεις, οι γονεις δεν πληρωνουν αρα...

Αντε καλη επιστροφη λοιπον...

Το μωρο ποιος θα στο κραταει;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα και απο μενα!

Καταφερα με τα χιλια ζορια να κανω τις βασικες καθημερινες δουλειες και μου εσπασαν και τα νευρα σε καποια φαση γιατι πραγματικα θα παθω τπτ ετσι οπως τρεχω να προλαβω οτι προλαβω για να μη κλαψει. Την ειχα στο ρηλαξ λιγο το πρωι, εκατσε κανενα τεταρτο γιατι ηταν ξεκουραστη και φαγωμενη μετα πηγαμε το σκυλο βολτα με το μαρσιπο οπου δυσκολευτηκε να κοιμηθηει και γκρινιαζε και τελικα κοιμηθηκε μια ωρα (στο μαρσιπο εννοειται)και μου ξυπνησε στα μισα του σφουγγαρισματος την αφησα λιγο τελιεωσα το σφουγγαρισμα και μεχρι να τελειωσω εκλαιγε φαγαμε και μετα την εβαλα στο καροτσι και την πηγαινα οπου πηγαινα να με βλεπει να τελειωσω μερικα πραγματακια. Εκανα τον τριπλασιο χρονο εννοειται και στο τεταρτακι κουραστηκε παλι...που να ειχα και να μαγειρεψω...και εννοειται οτι απο σκουπισμα δε τα κανω και τελεια..

θελει μια καλη φασινα αλλα ποιος θα το κανει?? Τα τζαμια που ειναι χαλια? χαχα! Καλο το ανεκδοτο...Εχω σκεφτει να παιρνουμε μια γυναικα,(εδω παιζει πολυ φιλιπινεζα), μια φορα στις 3 βδομαδες? Το μηνα? Δε ξερω...να κανει τα χοντρα..Αν το πω στον αντρα μου θα πει να τα κανει αυτος απο το να πληρωνουμε φιλιπινεζα,(εχουμε ζοριστει πολυ η αληθεια ειναι γιατι δε πληρωνεται κανονικα) ,αλλα μολις του πω να κανει τα τζαμια θα αρχισει τη γκρινια.

Στο μπαμπα της δε καθεται ιδιαιτερα να τα κανω εγω...ε δε ξερω πια τι να κανω....

Χτες σας ειπα του ζητησα να αλλαξει θεση τη βιβλιοθηκη με τη συρταριερα και κοντεψε να διαλυσει το σπιτι. Εριξε και διελυσε το ρουτερ, ενα mouse και ενα gps εριξε τo bottle warmer ρου το χρησιμοποιω για να ζεσταινω το νερακι οταν την αλλαζω πανω στα πολυμπριζα και κοντεψε να παθει ηλεκρτοπληξια, εριξε οτι μπινελικι ηξερε και μετα ετρεχε για καινουριο ρουτερ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Βρε caramello.. πως τη παλευεις δεν ξερω..

εγω κατεβαζω διακοπτες ωρες ωρες.. αφηνω τον μικρο μουρμουραει, κλαει λιγα λεπτα και μετα το ξεχναει..ενω στη μικρη ημουν απο πανω της μετρωντας τις ανασες της..και ετσι εμαθε βεβαια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...