Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑ μουυυυυυυ!!!!!!!

Ο αντρας σου γυρισε στο κρεβατι;;;;

Δε μου λες κοιμασαι και συ οπως και γω στο πλαι με το βυζι στα μουτρα του παιδιου;;;;;; πες ναιιιιιιιιιιιι......χαχαχαχα ενταξει που και που το βαζω μεσα,χαχαχα

Με ρωταγε ο παιδιατρος ποσα γευματα κανει τη μερα και δεν ηξερα τι να του πω... Ολη η μερα ειναι ενα γευμα..χαχχα

Αλλα οσο περναει ο καιρος τρωει πιο γρηγορα και ο χρονος καθε θηλασμου μειωνεται!! Για να δουμεεεε...

Ο αντ δεν γυρισε, εγω του ειπα να ερθει.. αλλα δε θελει διοτι λεει βηχει φτερνιζεται γυρναει αποτομα απο το ενα πλευρο στο αλλο... δε θελει, φοβαται μην τον χτυπησει...

Ο δικος μου κοιμαται περισοοτερο αλλα με τη ρωγα στο στομα θελει να ειναι... εκτος και οταν τη φτυνει, αλλα και παλι δεν ειναι να απομακρυνομαι πολυ, τοτε κλαιει...

Ποτε πηγατε γιατρο? Μιλησατε για εμβολια? Τελικα με εκεινο το αρθρο του Παπαβεντση την Εμβολιοφοβια, που τη διαβασα μετα την επισημανση σου στο φβ, τι συμπερασμα εβγαλες ρε Αριστακι?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εμεις δε κοιμομαστε με τη μικρη το βραδυ. ενα απογευμα που του ειπα να ξαπλωσουμε μαζι της ειπε οχι.Φοβαται γιατι δε καταλαβαινει πολλα στον υπνο του οταν γυριζει και η αληθεια ειναι οτι συμφωνω, αλλα ελεγα να βαλουμε το μαξιλαρι θηλασμου που ειναι χοντρο ενδιαμεσα αλλα παλι δεν ηθελε..

Εχω αλλο θεμα...το ξυπνητηρι του...ειναι περιπου η ωρα που ξυπναει και η μικρη καιεχει ελαφρυ υπνο και...1-2 φορες εχει ψιλοσυμπεσει και δε ξερω αν θα ξυπναγε ετσι κι αλλιως η την ξυπνησε...και τι να κανει ομως? δε γινεται αλλιως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ντινα αν τον βγαλεις καποια στιγμη και του κανεις μια βολτιτσα η ενα παιχνιδακι θα χαλασει παλι τον κοσμο?

Καραμελιτσα, να σου πω δεν ξερω... Δεν εχουμε βγει ακομη απο το σπιτι για βολτα.. δυστυχως εδω δεν εχουμε μεγαλα καταστηματα και mall.. και που να το παω το παιδι στο κρυο.. ή στο κεντρο που ειναι οι καφεφετριες στις οποιες ολες καπνιζουν? ή σε παιδοτοπο που ειναι τα αλλα πιθανοτατα αρρωστα παιδακια? Εχουμε και γιαγια και παππου στην ιδια πολυκατοικια, οποτε οι επιλογες μας ειναι πολυυυυ περιορισμενες...

Εμεις δε κοιμομαστε με τη μικρη το βραδυ. ενα απογευμα που του ειπα να ξαπλωσουμε μαζι της ειπε οχι.Φοβαται γιατι δε καταλαβαινει πολλα στον υπνο του οταν γυριζει και η αληθεια ειναι οτι συμφωνω, αλλα ελεγα να βαλουμε το μαξιλαρι θηλασμου που ειναι χοντρο ενδιαμεσα αλλα παλι δεν ηθελε..

Εχω αλλο θεμα...το ξυπνητηρι του...ειναι περιπου η ωρα που ξυπναει και η μικρη καιεχει ελαφρυ υπνο και...1-2 φορες εχει ψιλοσυμπεσει και δε ξερω αν θα ξυπναγε ετσι κι αλλιως η την ξυπνησε...και τι να κανει ομως? δε γινεται αλλιως...

Να σου πω απο τη μια με βολευει κι ολας διοτι οταν ημασταν και οι τρεις δε βολευομουν πολυ, ειχα μεγαλη εγνοια μην παθει κατι το παιδι... απο την αλλη στεναχωριομουν που περιοριζα τον αντ.. αυτος λεει μια χαρα κοιμαται τωρα, καθε βραδυ σε καθε ξυπνημα με κλαμα του μωρου ερχεται παντα στο κρεβατι για συμπαρασταση, τις περισσοτερες φορες χτυπαει τις κουδουνιστρες οι οποιες τον χαλαρωνουν.. ή αυτοσχεδιαζει αναλογα την περισταση..

καλημερα!

κοριτσια μην απορειτε... καλως η κακως ετσι ειναι τα πραγματα και καντε υπομονη κανα δυο μηνες ακομα..

οπως βλεπετε η αναπτυξη τους καθε εβδομαδα ειναι ραγδαια κινητικα και επικοινωνιακα αρα αυξανονται και οι αναγκες.. μενω στο στηθος πιο πολυ σημαινει αυξανω και την παραγωγη οσο χρειαζομαι..

ειναι εξαντληντικο αλλα ετσι ειναι..

και μην ακουτε περι ωραριων..δεν παιζει τετοιο πραγμα επ ουδενι στο θηλασμο!

απλα υπομονη.. δεν θα θηλαζουμε και εναν αιωνα και ας φαινεται ετσι

Καλημερααα!!

Τι θα γινει σε κανα δυο μηνες Προσπερ?

Ντινα κριμα που ειναι δυσκολα για βολτουλα εκει..θα ανοιξει ο καιρος που θα παει...αλλα εγω πιο πολυ εννοουσα μεσα στο σπιτι βολτουλα αγκαλιτσα μπλα μπλα χορο τραγουδακι...αυτα που τηε εχω μαθει εγω και τωρα τα απαιτει και κοψομεσιαζομαι δλδ! Θελω να σε καψω κι εσενα! χαχααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!

Τι θα γινει σε κανα δυο μηνες Προσπερ?

Ντινα κριμα που ειναι δυσκολα για βολτουλα εκει..θα ανοιξει ο καιρος που θα παει...αλλα εγω πιο πολυ εννοουσα μεσα στο σπιτι βολτουλα αγκαλιτσα μπλα μπλα χορο τραγουδακι...αυτα που τηε εχω μαθει εγω και τωρα τα απαιτει και κοψομεσιαζομαι δλδ! Θελω να σε καψω κι εσενα! χαχααα!!

α) θα ναι πιο μεγαλα και θα κανουν πιο μειωμενα γευματα

β) και θα αρχισουν οι στερεες σιγα σιγα που θα κοβει ετσι ενα γευμα..βεβαια μπορει στις αρχες να θελουν να θηλασουν και μετα τη κρεμα αλλα αυτο θα ξεπεραστει..

εμενα παντως η επιστροφη στη δουλεια με εκανε και γλιτωσα το ολη μερα στηθος... αλλα μου μεταφερθηκε το βραδυ..ψυχολογικο..

Καλημερα μανουλες!!

Ντινα αφου εχετε βολευτει με τον υπνο μια χαρα!!!

Διαβαζοντας το αρθρο του Παπαβ. μπηκα στη διαδικασια να διαβασω γενικα και την αλλη οψη του νομισματος..

Τελικα μ'αυτα και με τ'αλλα καταληξαμε στο οτι φοβομαστε να μην τα κανουμε οποτε θα τα ξεκινησουμε οπως προβλεπεται...

ΑΛΛΑ δεν παυω να εχω τις ενστασεις μου...

Δηλαδη..οταν ο μεσιε μου λεει οτι αν σε ενα πληθυσμό οι εμβολιασμενοι ειναι κατω απο το 85% τοοοοτε σε περιπτωση πανδημιας κινδυνευουν ολοι.. εεεεε πως ρε φιλε προστατευω το παιδι μου;;

Μα συγνωμη ειναι ποτε δυνατον σε μια Ελλαδα να ειναι ολοι εμβολιασμενοι; και καλα τα παιδακια,,, οι γιαγιαδοπαπουδες 90χρονων που τοτε δεν υπηρχαν αυτα τα εμβολια;;;

Γι'αυτο και του εθεσα ενα ερωτημα οπου παλι τα ιδια μου απαντησε... :confused::confused::confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ναι αλλα..

σε οεριπτωση εμβολιασμου λενε οτι οι πιθανοτητες να νοσησει το παιδι ελαφρα ειναι μεγαλυτερες απο το να νοσησει με βαρυα μορφη.. δεν ξερω ποσο ισχυει..

αχ.. ετσι τα εψαχνα και εγω αλλα στο τελος τα εκανα ολα τα εμβολια.. ασε δε που στον παιδικο σταθμο θα τα απαιτησουν οποια τα στελει..

Καλημερα και απο μενα.

εγω κοριτσια δεν εχω επιχειρησει να κοιμηθω με το μικρο, φοβαμαι. κατι χουζουρεματα μονο το πρωι. Την αλλη Τεταρτη ξεκιναω σιγα σιγα δουλεια. Βεβαια και εκει υπαρχουν προβλημτα, απο τη στιγμη που δεν πληρωνουν τα ταμεια υπαρχει προβλημα και με μας τους εργαζομενους. Τι ζουμε ρε γαμωτο και τι θα ζησουμε ακομα!:(

dbLDp2.png

Καλημερα και απο μενα.

εγω κοριτσια δεν εχω επιχειρησει να κοιμηθω με το μικρο, φοβαμαι. κατι χουζουρεματα μονο το πρωι. Την αλλη Τεταρτη ξεκιναω σιγα σιγα δουλεια. Βεβαια και εκει υπαρχουν προβλημτα, απο τη στιγμη που δεν πληρωνουν τα ταμεια υπαρχει προβλημα και με μας τους εργαζομενους. Τι ζουμε ρε γαμωτο και τι θα ζησουμε ακομα!:(

εε..καλα να σαι και θα τα δουμε ολοι μαζι..:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...