Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ρε κοριτσια πνιγεται συνεχεια απο τη λαιμαργία της...

Ετσι κανουν κ τα δικα σας μωρουλια;;

Εμενα σχεδον σε καθε γευμα, εκτος αν δεν εχει προλαβει να κλαψει πολυ

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ο δικος μου πνιγεται ωρες ωρες.. λαιμαργια..χαχα!!

οσο για τις ορμονες.. θελει και αυτο τον καιρο του.. συν η νεα ζωη, συνη η κλεισουρα και ο χειμωνας..

παω να κοιμησω το μρο.. καλο βραδυ

Εκνευριζομαι αρκετες φορες και δε μου αρεσει και πολλες φορες θελω να τα μπηξω αλλα καταφερνω και κρατιεμαι, πραγμα που δε μπορουσα πριν..Κι εμενα λειπει πολλες ωρες και και βραδυα και δεν εχω βοηθεια και ειναι δυσκολο μωρακι οπως θα εχεις διαβασει...οποτε καποια στιγμη τα παιζω! Ειδικα προς το βραδυ που κορυφωνεται η γκρινια και το κλαμα και μετα το μπανιο που σπαραζει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αφού αυτο λέω καμία φορά που με παίρνει απο κάτω που να είχα και κανένα δύσκολο μωρο (γιατί σε γενικές γραμμές ο δικός μου ειναι πολύ συνεργασιμος) θα έπρεπε να είχα λαλησει τελείως!!!

Η αλήθεια πάντως είναι οτι ειδικά για εμάς τις πρωτότοκες ειναι μεγάλη η αλλαγή και οσο προετοιμασμένες και αν ήμασταν (απο ενημέρωση πριν τη γέννα) όταν το βιωνεις τοτε καταλαβαίνεις το μέγεθος της ευθύνης. Βέβαια ειναι γεγονός επίσης οτι ένα χαμόγελο σου σκάνε τα ατιμούτσικα και αμέσως ολα τα ξεχνάς! Αυτο ειναι το μεγαλείο...

Τα υπόλοιπα (κλαματα κλπ) φαντάζομαι θα περάσουν και με τον καιρο θα αποκτήσουμε την απαραίτητη γνώση για να αντιμετωπίσουμε τα μικροπροβληματακια και θα μας μείνει μόνο η απόλαυση των μικροστιγμών με τα πλάσματακια μας

gPXtp2.png

Καθε ηλικια εχει τις δυσκολιες της.Δε νομιζω οτι θα "ηρεμησουμε" ποτε...Μεγαλωνοντας θα λεμε αχ να ησουν λιγο ακομα μωρακι να σε ειχα αγκαλιτσα! χαχα! Απλα αυτη η ηλικια ειναι πολυ δυσκολη γιατι δε μπορεις να εξηγησεις η να σου πει αν ποναει που ποναει αν πειναει, αλλα μετα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!Τωρα δε μπορει να παει να βαλει το χερι στη μπριζα να κανει ζημιες να χτυπησει να απομακρυνθει και να το χασουμε ...κλπ κλπ κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καθε ηλικια εχει τις δυσκολιες της.Δε νομιζω οτι θα "ηρεμησουμε" ποτε...Μεγαλωνοντας θα λεμε αχ να ησουν λιγο ακομα μωρακι να σε ειχα αγκαλιτσα! χαχα! Απλα αυτη η ηλικια ειναι πολυ δυσκολη γιατι δε μπορεις να εξηγησεις η να σου πει αν ποναει που ποναει αν πειναει, αλλα μετα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!Τωρα δε μπορει να παει να βαλει το χερι στη μπριζα να κανει ζημιες να χτυπησει να απομακρυνθει και να το χασουμε ...κλπ κλπ κλπ

Συμφωνώ απόλυτα απλά θεωρώ κι εγω οτι όταν θα αρχίσουν να επικοινωνούν θα ειναι για εμάς πιο διαχείρισιμα τα πράγματα. Σαφώς κάθε ηλικία εχει τους κινδύνους της και θέλει προσοχή... Το άγχος απο δώσω και πέρα δεν πρόκειται να μας εγκαταλειψει:rolleyes:

gPXtp2.png

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμφωνει μαζι μας γιατι εχουν και αποψη απο πολυ μικρα χαχα! Νομιζω οτι ηδη εχουν! Τελοσπαντων οντως εχεις δικιο κι εγω το πιστευω οτι οταν επικοινωνεις ειναι πολυ καλυτερα ειτε ειναι υπακουο ειτε οχι.Θα σας πω αν συνεχιζω να το πιστευω οταν φτασουμε στην ηλικια αυτη!χαχααααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Σοφη κουβεντα ειπες Καραμελιτσα... γι'αυτο ας ζησουμε τις ωραιες στιγμες με τα μωρουλια μας στο επακρο.. :D:D

Ρε κοριτσια πνιγεται συνεχεια απο τη λαιμαργία της...

Ετσι κανουν κ τα δικα σας μωρουλια;;

Και ο δικος μου οταν ειναι γεματο το στηθος αλλα και οταν γενικα ειναι ανησυχος..

Βρε κορίτσια με το θέμα των ορμονών πως τα πάτε (ειδικά αυτές που θηλάζουν) έχετε ακόμη ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ή να αρχίσω να ανησυχώ?

Μην ανησυχεις παιδακι μου, ειναι απολυτα φυσιολογικο...

Εγω τωρα πρν πολυ λιγο καιρο εκοψα το καθημερινο κλαμα...κλαιω ανα 2-3 μερες!χααααα!κατορθωμα!

Μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Dina να σε ρωτήσω μιας και τα μικρούλια μας ειναι μαζι ηλικιακά είπες οτι αυτή τη βδομάδα ειναι βδομάδα ανάπτυξης είδες διάφορα στη διάρκεια και τη συχνότητα των γευμάτων? εμένα ματσουλιεται σχεδόν όλη μέρα ΄αλλα ευτυχώς μεχρι χθες τουλάχιστον δεν άλλαξε κατι στο βραδινο του προγραμμα ελπίζω έτσι να πάμε και σήμερα γιατί είμαστε και τα δυο μας :-)

gPXtp2.png

Εμεις παντως στις εβδομαδες αλμτος του δινουμε και καταλαβαινει! Και απο ορεξη και απο διαταρραχες υπνου.. εφιαλτης μου ειναι,,καλυτερα να μη ξερω ποτε ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? Μπηκα για να ευχηθω στη snow μας για τα γενεθλια της....παω να κοιμηθω τωρα που κοιμαται ο μπεμπης γιατι την εβαψα αν ξυπνησει...νιωθω πολυυυυ κουραση....θα μπω αυριο να σας διαβασω!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!

Dina να σε ρωτήσω μιας και τα μικρούλια μας ειναι μαζι ηλικιακά είπες οτι αυτή τη βδομάδα ειναι βδομάδα ανάπτυξης είδες διάφορα στη διάρκεια και τη συχνότητα των γευμάτων? εμένα ματσουλιεται σχεδόν όλη μέρα ΄αλλα ευτυχώς μεχρι χθες τουλάχιστον δεν άλλαξε κατι στο βραδινο του προγραμμα ελπίζω έτσι να πάμε και σήμερα γιατί είμαστε και τα δυο μας :-)

Τι θα πει ματσουλιεται? :confused::confused:

:lol::lol::lol:

Τι να πω Δημητρα.. εμενα ολη μερα στο στηθος ειναι.. αφου διαβαζω οτι λενε πχ εμενα κανει 5 γευματα, ο δικος μου κανει 8 γευματα κ.ο.κ..

Ο μπομπιρας ο δικος μου εχει ενα τεραστιο γευμα... Ρε γμτ, δεν μπορω να το καθορισω.. :confused::confused: Κατα τ'αλλα, ειναι μια χαρα, ηρεμος και το βραδυ κοιμαται κανονικα.. Σημειωτεον οτι κοιμαται μαζι μου αρα και το στηθος το εχει αμεσα διαθεσιμο, φυσικα φερνει τον κοσμο αναποδα αν του το στερησω πχ για να τον αλλαξω.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ο μπομπιρας ο δικος μου εχει ενα τεραστιο γευμα... Ρε γμτ, δεν μπορω να το καθορισω.. :confused::confused: Κατα τ'αλλα, ειναι μια χαρα, ηρεμος και το βραδυ κοιμαται κανονικα.. Σημειωτεον οτι κοιμαται μαζι μου αρα και το στηθος το εχει αμεσα διαθεσιμο, φυσικα φερνει τον κοσμο αναποδα αν του το στερησω πχ για να τον αλλαξω.. :rolleyes:

ΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑ μουυυυυυυ!!!!!!!

Ο αντρας σου γυρισε στο κρεβατι;;;;

Δε μου λες κοιμασαι και συ οπως και γω στο πλαι με το βυζι στα μουτρα του παιδιου;;;;;; πες ναιιιιιιιιιιιι......χαχαχαχα ενταξει που και που το βαζω μεσα,χαχαχα

Με ρωταγε ο παιδιατρος ποσα γευματα κανει τη μερα και δεν ηξερα τι να του πω... Ολη η μερα ειναι ενα γευμα..χαχχα

Αλλα οσο περναει ο καιρος τρωει πιο γρηγορα και ο χρονος καθε θηλασμου μειωνεται!! Για να δουμεεεε...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...