Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ!! Ευχαριστώ Δήμητρα μου!!:D

Είπα κ εγώ :( Ούτε χρόνια πολλά ούτε για το μνμ της Αγλαΐας (εσύ τι λές?? εμένα μου φάνηκε πάντως κάπως)

Το Αντρέας είναι ποιο όμορφο!!

και εγώ θα ήθελα για κολυμβητήριο αλλά εδώ δεν έχει!! :(:(

κοιτα.. η Αγλαια ειναι γενικα κοφτη και απολυτη στα λεγομενα της και μεσα στο φορουμ εχει παρεξηγηθει πολλακις λογω του υφους της απο διαφορα μελη ΟΜΩΣ η προσφορα της και οι γνωσεις της ειναι ανεκτιμητες κατα την ταπεινη μου αποψη και αφιλοκερδως εχει βοηθησει υπερ αρκετα, συνεπως ακολουθωντας το επαγγελμα της πιστοποιημενης συμβουλου θηλασμου οφειλει και να πληρωνεται..

να ειμαι ειλικρινης διαβαζοντας αυτο το ψυχρο και κοφτο μηνυμα με χαλασε το οτι αναφερει ορθα κοφτα το χρηματικο ανταλλαγμα ΟΜΩΣ εφοσον το ασκει ως επαγγελμα και θα αφιερωσει καποιο χρονο εστω και μεσω skype βρισκω λογικο και τιμιο να σε ενημερωνει ΑΜΕΣΑ για το οικονομικο ανταλλαγμα..

τωρα.. αν ΕΣΥ πιστευεις οτι ισως να υπαρχει φως στο τουνελ με το θεμα του θηλασμου σου και εχεις τη διαθεση να ασχοληθεις περαιτερω και να πληρωσεις κιολας (οπως θα κανες και με την παιδιατρο να υποθεσω) και εφοσον αλλος συμβουλος θηλασμου δεν υπαρχει στη Ροδο, τοτε συμφωνω να το κανεις..να της ζητησεις να ερθετε σε επαφη..

αλλιως αστο..

Ανδρεα λενε τον πατερα μου, ομως χρονια λεγαμε αν καναμε γιο να τον βγαλουμε παραδοσιακα το ονομα του συγχωρεμενου του πεθερου μου αλλα να μαι ειλικρινης εχω ελαφρως αναθεωρησει την αποψη μου ομως τωρα δεν μπορω να κανω πισω και δεν θελω να δημιουργησω παρεξηγησεις.. συνεπως η διπλη ονομασια παιζει αρκετα και το καθημερινο ονομα θα ναι Γιαννης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισααα...εεε δε ζητησα ακριβωωως αυτο αλλα θα στρωσει.Τωρα πρεπει να λουστω γιατι μου εβαλε μια λιγδα-κερι για να μου τα στρωσει...μπλιαχ..

το ψιχλουλακι μου ελιωσε στο κλαμα,παρολο που την ταιζα 2 ωρες συνεχεια αγκαλιτσα και μια καλη πριν φυγω και της εδωσε και τσαι ο μπαμπας της..τπτ...κλααμααα...τη βουτηξα αμεσως μολις μπηκα και της υποσχεθηκα οτι δε θα ξαναπαω πουθενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

αχ βρε caramello... δυσκολη η κορη σου..

εγω ελειψα σημερα 3η φορα και παροτι ειναι σχετικα συνεργασιμος.. κλαιει μεν αλλα οχι σαν τη μικρη σου.. τον εχω αγχος.. αλλα παει καλα καθε φορα που φευγω.. μαθαινει το μπιμπερο και τα χει βρει με τη θεια..

για το νεφρο ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο..

Διαφημίσεις

Καραμελακι μεγεια το μαλλι!!!!!!

Μωρε το ψυχουλακι θα λιωσε στο κλαμα..

Προσπ εσυ την εχεις βρει ;; α ρε η θειααααα... μπραβο κ στο μπεμπη που συνεργαζεται!!

(εδω που τα λεμε το Ανδρεας ειναι πιο ομορφο ΑΛΛΑ αααν κανω γιο κ γω Γιαννη θα τον πω οποτε ειναι τελειο..χαχαχαχα)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σορρυ, εχασα επεισοδια.. Καραμελιτσα, τι εγινε με το νεφρο της μικρης?

...και να υποθεσω οτι το Τζαμπο δεν εξερραγη ε??? :tongue::tongue::tongue:

..τσαμπα τα ψωνια σας χαλασαν.. Μα υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται με αυτα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

λοιπον ο μπεμπης σηκωνει τα χερακια του και πιανει αγαρμπα τα κρεμαστα παιχνιδια και εστιαζει και το βλεμμα του επανω τους... προοδευουμε..χαχα!

Μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dina τη δηλωση στο ληξιαρχειο την κανεις μετα τη βαπτιση εκτος και αν δεν γινει για καποιο ιδεολογικο λογο..

Ααα ναι? Δεν το ηξερα.. οκ, thanks..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...