Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια... μιας κ λετε για σεξ.....

Εμεις το επιχειρησαμε μια φορα πριν κανενα μηνα, οταν σαραντησα, κ πονουσα στο σημειο που ηταν τα ραματα.... Ποτε θα περασει αυτο??? Εσεις πονατε? (καλα, δε βλεπω κ καμια να το κανει, αλλα ρωτω...)

Επισης, στα ραματα, στο δερμα εχει μεινει "σημαδι", σα σαγρε ας πουμε... κι εσας η μονο εμενα?

Να σου πω την αληθεια δεν εχω εξερευνήσει την περιοχη ακομα αλλα 1 μηνα μετα τη γεννα δεν ειχα καθολου ενοχλησεις στα ραμματα..

Αμα κανω σεξ θα σου πω...χχαχαχαχαχα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γελας ε? κανε κ τα λεμε!

χεχεχεχε

εγω απελπιστηκα παντως... λεω, παει, δε θα ξανακανω σεξ στη ζωη μου αμα ειναι να ειναι ετσι! μια ταλαιπωρια! χαχαχα

Λεω να το ξαναδοκιμασω βεβαια, γιατι εχω κ εναν αντρα να κρατησω! :D

Χωρις πλακα παντως, με 8 κιλα πανω, το φοβο του πονου, την τριχα καγκελο κ ενα μπεμπη να τρωει καθε 1-2 ωρες, μονο το σεξ μου ελειπε. Δε νιωθω καθοοοολου σεξι! μαλλον το αντιθετο, χοντρη νιωθω...:wink:

i0967wbvenhz372s.png

myrela και εσυ βρε κοπελια μετα απο φτ εκανες σεξ με το που σαραντισες???

σημερα λεγαμε με το δερματολογο οτι ενα τριμηνακι ειναι σουπερ για την πληρη αποκατασταση και για τα ραμματα..

εμενα εχθες σε μια σταση..(ειχαμε δρομολογιο..χαχα) με τραβηξε ενα ραμμα..αλλα μετα οκ.. φοβομουν οτι θα χα και αιμα αλλα περιεργως ΤΙΠΟΤΑ..

συνεπως.. θα το ξανακανουμε οταν οι συνθηκες ευνοησουν.

πηγα και ψωνισα μαγιο αθλητικο και σκουφι, και γυαλακια και αθλητικα παπουτσια και μπυφανακι για το κολυμβητηριο και το ποδηλατο..ενα 70 αρι εσκασα αλλα το ευχαριστηθηκα..

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια δεν εχω εξερευνήσει την περιοχη ακομα αλλα 1 μηνα μετα τη γεννα δεν ειχα καθολου ενοχλησεις στα ραμματα..

Αμα κανω σεξ θα σου πω...χχαχαχαχαχα

οταν θα κανεις την πρωτη φορα μπορει απλα να νοιωθεις σαν παρθενα.. μολις χαλαρωσεις αρκετα και το παλεψεις λιγο θα ειναι σα να μη περασε μια μερα..

με τις ευλογιες μου λοιπον!

Γεια σας κοριτσακια...

Κατ'αρχην,

3008782wu0yjasaz4.gif

SnowFlake ηθελε να πει... :lol::lol:

Να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου, παντα να ειστε χαρουμενες και χαμογελαστες!!!

Εγω θα εκανα τη συνεδρια με την Αγλαϊα παντως... :rolleyes:

ΤΕΛΕΙΟ??? ΘΕΙΚΟ... ΕΥΓΕ κοπελια μου!!

Ντινα μου τελειο το ονομα του γιοκα σου!!!!! Τελεια η επιλογη!!!

Ντινα φοβερο το ονομα!!

Αχ, κοριτσια, σας ευχαριστω..

2850671z2u6qsxrcs.gif

με συγκινειτε... κι εμενα μου αρεσει πολυ.. Πηγατε εσεις στο ληξιαρχειο να δηλωσετε το ονομα του παιδιου? Εμεις ακομη οχι διοτι προχτες το αποφασισαμε... Αλλη ηταν η αρχικη μας αποφαση αλλα τελικα καταληξαμε σε αυτο... (εγω δηλαδη.. :rolleyes:)

Σημερα ειναι μια χαρα ο μικρος, οπως παντα... Παλι καλα, προσπαθουμε ακομα να ηρεμησουμε βεβαια, το ματακι του σημερα μαυρισε απο πανω στο βλεφαρο αλλα δε φαινεται να πονα...

Τον βλεπω κ μαυριζει η ψυχη μου! τοσο μικρουλη να ειναι χτυπημενο....

:-(:sad:

Myrela, τελος καλο ολα καλα... ουφ.. τι τρομαρα πηρατε κι εσεις!!! Αν πονουσε θα φαινοταν μωρε... οποτε μη στεναχωριεσαι... :D

Οσο για το σεξ, εγω οταν πηγα για την εξεραση μετα τα 40 στη γυναικολογο και μου εβαλε τον κολποδιαστολεα, ενιωθα περιεργα μετα που το εβγαλε για κανα τεταρτο... Φανταστειτε να μπει the real thing.. ε ρε γλεντια... :lol::lol::lol:

Prosp, μεγεια τα ψωνια... αχ, χαρα που θα πηρες... Αα, οσο για την κορουλα σου που της αρεσουν τα emoticons μου δωστης ενα φιλι απο μενα... Αιγοκερακι παιδι μου, γκαραντι!! :lol::lol:

Τα λεμε αργοτερα... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ειναι εδω και μια ωρα νυσταλεα στο στηθος και μολις παει να της φυγει το ζιζι το ξανατσακωνει...την αφηνω γιατι εχω να παω και κομμωτηριο σε 45 λεπτα και την καλοπιανω! Ελπιζω να μη λυσσαξει στο κλαμα και γυρισω με τυψεις! Αλλα και τι να κανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπέρα μανούλες!!:D

Snowflake, χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!! Πάντα ευτυχία να υπάρχει στην οικογενειακή ζωή σας και υγεία πάνω απ'όλα!!!!!!!!!!!:P

happy_birthday_tweety_bird-2003.gif

Μυρέλλα, πωωωωωωωωωω.......τι έγινε βρε κορίτσι?? Ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο και είναι καλά το μωράκι σου!! Μωρέ καλά λένε όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος...:(

Κι εγώ και μόνο στη σκέψη να πάθει κάτι το μωρό μου......μπρρρρρρρρ......πεθαίνω...:(

Όσο για το σεξ....κι εγώ καισαρική έκανα οπότε δεν είχα ανάλογο πρόβλημα....άσε που και για την τομή στην κοιλιά φρόντισε από την αρχή ο γιος με τις κλωτσιές του κι έγινα ανθεκτική....:tongue::tongue:

Καραμελίτσα καλό κόψιμο του μαλλιού!! Καλά κάνεις και το κόβεις....;) Εγώ δεν είμαι των αλλαγών....αν ήμουν θα το έκανα κι εγώ!!

Ντινάκι ωραίο όνομα!!!!!!!!!:P

Δε νομίζω ότι πρέπει να δηλώσεις στο ληξιαρχείο το όνομα του μωρού.....θα το κάνεις όταν θα γίνει η βάφτιση!!;)

Εμένα ο μικρός έχει γκρινίτσα από χθες....ακόμα σφίγγεται και πονάει!!:( Άντε να δω πότε θα περάσουνε αυτά!! Κοιμήθηκε στις 00:30 και μέχρι τις 2:30 ξυπνούσε κι έκλαιγε παρόλο που κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι, οπότε τον πήρα να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου και ξύπνησε στις 8 το πρωί...:cool:

Όσο για τα κακάκια του.....από πριν να σαραντίσει είναι καταπράσινα και σκούρα!! Η παιδίατρος μου είπε πως τα πράσινα κακά δείχνουν ότι περνάει κολικούς!!:(

Αυτο εχουμε, ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει για το μωρο μεχρι τωρα! Το βαζουμε κ εξω που βγαινουμε αλλα κ μεσα σε μια κουνια που εχουμε, ποτε δε χρειαζεται κουβερτακι!
,,

Ακριβός αυτό, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει, είναι τέλειο

Nαι θα το κοψω! Εχω ραντεβου στις 4μιση! Ανυπομονω!!!!

Αντε καλή ανανέωση!!

Snowww??? Εχεις γεννεθλια??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται!

Σε ευχαριστω καραμελο μου!!!

Γεια σας κοριτσακια...

Κατ'αρχην,

3008782wu0yjasaz4.gif

SnowFlake ηθελε να πει... :lol::lol:

Να σε χαιρεται η οικογενεια σου κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου, παντα να ειστε χαρουμενες και χαμογελαστες!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Ντίνα μου κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σοΥ!!

Καλησπέρα μανούλες!!:D

Snowflake, χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!! Πάντα ευτυχία να υπάρχει στην οικογενειακή ζωή σας και υγεία πάνω απ'όλα!!!!!!!!!!!:P

happy_birthday_tweety_bird-2003.gif

Ηelenitsa, σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! :D:D

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

dina τη δηλωση στο ληξιαρχειο την κανεις μετα τη βαπτιση εκτος και αν δεν γινει για καποιο ιδεολογικο λογο..

ωστοσο για να ταξιδεψει στο εξωτερικο ενα ανηλικο αβαπτιστο πρεπει να γινει σχετικη υπευθυνη δηλωση που δηλωνει το ονομα που θα παρει..

εμεις θα το αποφασισουμε κααααααποια στιγμη..

λεμε Ιωαννης - Ανδρεας... αν και το..Ανδρεας - Ιωαννης ηχει καλυτερα αλλα το Γιαννης ειναι που θα επικρατει στην καθομιλουμενη..

ακομη δεν εχουμε καταληξει..μπορει στο τελος να το πουμε μονο ενα απο τα δυο..

SNOW ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Ξεχαστηκα εντελως η παρλαπιπααααα??? sorry.

Αχ!! Ευχαριστώ Δήμητρα μου!!:D

Είπα κ εγώ :( Ούτε χρόνια πολλά ούτε για το μνμ της Αγλαΐας (εσύ τι λές?? εμένα μου φάνηκε πάντως κάπως)

λεμε Ιωαννης - Ανδρεας... αν και το..Ανδρεας - Ιωαννης ηχει καλυτερα αλλα το Γιαννης ειναι που θα επικρατει στην καθομιλουμενη..

ακομη δεν εχουμε καταληξει..μπορει στο τελος να το πουμε μονο ενα απο τα δυο..

Το Αντρέας είναι ποιο όμορφο!!

και εγώ θα ήθελα για κολυμβητήριο αλλά εδώ δεν έχει!! :(:(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...