Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα

εγω σας το χω πει.. το σεξ μας χαλαει.. καλα δεν το καναμε τοοοοοοοοσο καιρο..

κοιμηθηκε με το ζορι ο μικρος στις 23.00 επειδη ειχε ορεξη για παιχνιδια και μενα τα διαολια μου ηταν στο ταβανι.. ε και αφου μας ειχε παρει η μπαλα της αυπνιας λεμε..δεν κανουμε ενα test drive?? καλην κακως εγινε και αυτο.. μετα απο μια ωρα τσουπ αρχιζει τη μουρμουρα η κορη και μεχρι τις 3 που κοβαμε δρομολογια απο δωματιο σε δωματιο διαπιστωσαμε οτι τελικα ειχε πυρετο.. στις 4 ξεκινησε μουρμουρα ο μικρος και ξυπνησε απο τις 6 ενω εγω δεν εκλεισα ΓΕΝΙΚΑ ματι..

και η κορη στο ποδι απο τις 7..κλασικα..

για αυτο σας λεω.. μας κοβει το σεξ.. δεν ειναι αυτα τα πραγματα για μας..γεροι ανθρωποι με μωρα τωρα..:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε και του χρονου με υγεια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα..

Ντινα μου τελειο το ονομα του γιοκα σου!!!!! Τελεια η επιλογη!!!

9k=

Δημητρα εμεις που δεν εχουμε επιχειρησει ακομα λες να μην το τολμησουμε ε;;;; χαχαχαχα

Σιγα σιγα θα το θυμηθούμε κ αυτο, που θα παει!! Χαρη σ'αυτο εγιναν τα παιδακια μας;);)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αρτεμη η μέση σου καλά?

Καλημερα κοριτσακι! Μια χαρα η μεση εκανα περιπου 15 φυσιοθεραπειες! κατα καιρους βεβαια παιανομαι σε διαφορα μερη του σωματος μου! Η αγυμνασια μιλαμε!!!

dbLDp2.png

Καλημερα κι απο μενα!

Α ρε Δημητρα δυσκολα περασατε! Την επομενη φορα μπορει να εισαστε πιο τυχεροι και να μη γινουν ολα!Ελεος!

Κι εμενα χτες πηγε να μου την πεσει στις 11μιση που απλωσα το ταλαιπωρημενο κορμακι μου στο κρεβατι και του λεω δεν αντεχω ειμαι πτωμα.Μου λεει κι εγω.Και του λεω ναι, μονο που εσυ θα κοιμηθεις οσο θες μετα (εχει αδεια σημερα) ενω εγω σε μια ωρα μπορει να ξυπνησω να θηλασω...Δεν ειχα και σοκολατιτσα να του δωσω...γυρισε πλευρο και κοιμηθηκε! Και σα να το ηξερα μιση ωρα μετα μπορει να μη με ειχε παρει καλα ο υπνος καν, ξυπνησεεε!!!

Τωρα καναμε καποιες "δουλειες", κοντεψαμε να τα διαλυσουμε ολα επειδη του ειπα να μου αλλαξει θεση τη βιβλιοθηκη με τη συρταριερα, μεχρι και ηλεκτροπληξια επαθε! Τι νευρα ειναι αυτα θεουλη μου!Μπαμπας και κορη! απαπαααα!!!

Τωρα λεμε να παμε τζαμπο να παρουμε κανενα φορμακι και εσωρουχακι σταυρωτο γιατι με τους ρυθμους που τα χεζει δε την παλευουμε.Σημερα εχει χεσει 2 σετακια και το τριτο που φοραει ειναι ξερασμενο αλλα δε της το αλλαξα!Ε, μα πια!

Επισης τα σταυρωτα εσωρουχακια βολευουν καλυτερα γιατι με αυτα που μπαινουν απο το κεφαλι αρχισε και δυσανασχετει τοσες φορες που την αλλαζω, ουτε μπαρμπι να ηταν και δευτερον οταν το χεζει πως το βγαζεις απο το κεφαλι το χεσμενο???:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καραμελακι θα το κοψεις το μαλλι ε; το πηρες αποφαση;;

Ελεγα κ γω να το κοψω μεχρι τον ωμο, αλλα εχει μακρυνει πολυ κ μ'αρεσει τελικα.. οποτε το αφηνω πρς το παρον,,, μπορει προς το καλοκαιρι!!!

Και εγω το εκοψα κοριτσια, ασυμετρο καρε! εμα ολα μας τα εκοψαν εκοψα και γω το μαλλι!

xaxaxa αντε βαλε καμια φωτο στο fb να σε δουμε να παιρνουμε θαρρος οι μακρυμαλλουσες....!!

Καλημέρα κορίτσια,

η απάντηση του ειδικού!!

Το συγκεκριμένο ερώτημα που υποβάλλατε προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό" δυστυχώς δεν μπορεί να απαντηθεί με ασφάλεια μέσα από ένα γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα, οπότε λάβατε την παρακάτω πρόταση από την επιστημονική μας συνεργάτιδα. Αν σας ενδιαφέρει η πρότασή της ενημερώστε μας ώστε να σας δώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί της.

Γεια σας,

Ο θηλασμός του μωρού σας θα πρέπει να αξιολογηθεί από κάποιον ειδικό. Από όσο γνωρίζω, στη Ρόδο δεν υπάρχει κάποιος. Αν επιθυμείτε, μπορώ να αναλάβω την υποστήριξή σας μέσω skype, για να δω το μωρό να θηλάζει. To κόστος της συνεδρίας είναι 30 Ευρώ τα 30 λεπτά και η απόδειξη σας αποστέλλεται με συστημένη επιστολή.

Με εκτίμηση

Αγλαΐα Παπαδήμα

IBCLC

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

η απάντηση του ειδικού!!

Το συγκεκριμένο ερώτημα που υποβάλλατε προς τη στήλη "Ρώτα τον Ειδικό" δυστυχώς δεν μπορεί να απαντηθεί με ασφάλεια μέσα από ένα γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα, οπότε λάβατε την παρακάτω πρόταση από την επιστημονική μας συνεργάτιδα. Αν σας ενδιαφέρει η πρότασή της ενημερώστε μας ώστε να σας δώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί της.

Γεια σας,

Ο θηλασμός του μωρού σας θα πρέπει να αξιολογηθεί από κάποιον ειδικό. Από όσο γνωρίζω, στη Ρόδο δεν υπάρχει κάποιος. Αν επιθυμείτε, μπορώ να αναλάβω την υποστήριξή σας μέσω skype, για να δω το μωρό να θηλάζει. To κόστος της συνεδρίας είναι 30 Ευρώ τα 30 λεπτά και η απόδειξη σας αποστέλλεται με συστημένη επιστολή.

Με εκτίμηση

Αγλαΐα Παπαδήμα

IBCLC

:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μυρέλα μου πωπω!! Πάλι καλά κοπέλα μου!! Φαντάζομαι το αγχος σου!!

Ασχετο.. αλλά αυτό έχετε??

http://www.mypetitboutique.eu/index.php?target=products&product_id=29809

Αυτο εχουμε, ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει για το μωρο μεχρι τωρα! Το βαζουμε κ εξω που βγαινουμε αλλα κ μεσα σε μια κουνια που εχουμε, ποτε δε χρειαζεται κουβερτακι!

Σημερα ειναι μια χαρα ο μικρος, οπως παντα... Παλι καλα, προσπαθουμε ακομα να ηρεμησουμε βεβαια, το ματακι του σημερα μαυρισε απο πανω στο βλεφαρο αλλα δε φαινεται να πονα...

Τον βλεπω κ μαυριζει η ψυχη μου! τοσο μικρουλη να ειναι χτυπημενο....

:-(:sad:

i0967wbvenhz372s.png

Καλα απιστευτο?? Ειπαμε να παμε τζαμπο να παρουμε κανενα φορμακι γιατι δεν εχει πολλα να της κανουν, αλλα ειναι μικρα και αλλα δε της κανουν ακομα και μας διωξανε γιατι πηρανε τηλεφωνο για βομβα! Στο τζαμπο? Γιατι??? Ελεος! Φυγαμε αρον αρον. Η μικρη εννοειται οτι μεχρι να φτασουμε εκλαιγε και την πηρα αγκαλια και μετα απο λιγο κοιμηθηκε και τη βαλαμε στο καροτσι! Ελεγα στον αντρα μου επιτελους εχουμε κι εμεις μωρο που κοιμαται στο καριτσι! χαχααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μα τι γκαντεμια ηταν αυτη?!? :rolleyes: Μα βομβα στα τζαμπο? ελεος!

Ρε κοριτσια... μιας κ λετε για σεξ.....

Εμεις το επιχειρησαμε μια φορα πριν κανενα μηνα, οταν σαραντησα, κ πονουσα στο σημειο που ηταν τα ραματα.... Ποτε θα περασει αυτο??? Εσεις πονατε? (καλα, δε βλεπω κ καμια να το κανει, αλλα ρωτω...)

Επισης, στα ραματα, στο δερμα εχει μεινει "σημαδι", σα σαγρε ας πουμε... κι εσας η μονο εμενα?

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...