Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ρε κοριτσια υπαρχει περιπτωση η εγκυμοσυνη να μου χει ανεβασει τη μυωπια;;

Ειχα διαβασει οτι συμβαινει αλλα λεω θα επανελθει μετα το στραβο μου..αλλα ακομα στραβο ειναι :rolleyes:

Μαλλον θα παω για κανα οφθαλμιατρο να δει την τυφλα μου!! :tongue:

Καλα, πρεπει να με δει γυναικολογος, οδοντιατρος και προστεθηκε και ο οφθαλμιατρος... πολλα λεφτα για ξοδεμααααα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου γνωρισω την μαμα μου......ιδιες ειστε.... αλλα και αυτη παρθενος ειναι στο ζωδιο!!!!!!

αλλα οι πρακτικες τις επιαναν και καποιες σκεφτομαι και εγω αυριο μεθαυριο να τις εφαρμοσω;)

ευχαριστω και χαιρομαι που με τη λογικη σου αναγνωριζεις την αποτελεσματικοτητα τους..

ΑΛΛΑ???

η κουνιαδουλα μου ΕΠΙΣΗΣ Παρθενος.. ΜΑ ΓΙΑΤΙ δυσκολευεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να εφαρμοσει αυτα που λεμε..????????????????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.. επειδη μαλλον δεν ειναι α) δικα της παιδια και β) δικες της ιδεες...

Δημητρα πηρα τον γυναικολογο μου και μου ειπε να ξεκινησω σιδηρο και οτι καποια στιγμη θα σταματησει. Νομιζω οτι σημερα ειδα λιγο καλυτερευση. Θα δειξει. Ποσο σου ειχε κρατησει? Σταματησε μονο του.

Πολυ επιτυχημενη η φωτο σου Αρετη.Αλλα μου φαινεται οτι και η Δημητρα υπερβαλλει λιγο.........ή μηπως οχι???????? Παντως Δημητρα και εγω οπως εισαι εσυ με βλεπω. Ηδη απο τωρα εχω ξεκινησει και επιβαλλομαι. Και πραγματικα εχω καταλαβει οτι απο την γεννηση τους μπορουν και να σε κανουν οτι θελουν, και να σε εκμεταλευτουν αλλα και να καταλαβουν. Λιγο υπερβολικο μπορει να ακουγεται αλλα τουλαχιστον με τον δικο μου ετσι ειναι.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ... και ΣΥΜΦΩΝΩ επι της πραξης κυριως!

εγω το ελεγα απο τη γεννηση της κορης μου πως απο τη κουνια μας κανουν οτι θελουν αλλα επειδη ηταν το πρωτο παιδι παρασυρομουν απο την αδυναμια μου αν και θεωρω οτι λογω της συνυπαρξης με τη κουνιαδα που ειναι ντιπ για ντιπ αδυναμη πειθαρχικα και λογω του ανδρα μου που λεει και ξελεει επειδη συχνα βαριεται εχω κρατησει τα μποσικα και στη μικρη απο νωρις σχετικα και ειδικα στον μικρο ηδη χωρις να το εχω προγραμματισει κιολας..

Ειχα διαβασει οτι συμβαινει αλλα λεω θα επανελθει μετα το στραβο μου..αλλα ακομα στραβο ειναι :rolleyes:

Καλα, πρεπει να με δει γυναικολογος, οδοντιατρος και προστεθηκε και ο οφθαλμιατρος... πολλα λεφτα για ξοδεμααααα

ναι μπορει να συμβει, γιαυτο και εμενα με βαλανε να γεννησω με καισαρικη, ασε πρεπει να παω και εγω οφθαλμιατρο ευτυχως γυναικολογο πηγα,

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

mairaki δεν εκανα τιποτε..περιμενα..

aristea ο οδοντιατρος μπορει ν απεριμενει γιατι τα δοντια σου ειναι υπερ ευιασθητα τωρα στην γαλουχια και θα ειναι και πιο επωδυνες και οι διαδικασιες..

Επιδει η γαλουχια ειναι συνεχεια της κυησης υπαρχει μια ταση να νοιωθουμε οτι αυξανεται η μυωπια και αλλες παθησεις μας αλλα οφειλεται στην μειωμενη σωματικη ενεργεια περισσοτερο και οχι σε πραγματικη παθολογια ως αιτια αυτων των συνθηκων..

θα δειτε μολις αποθηλασετε ΠΟΣΟ ενργετικες θα αισθανθειτε ξαφνικα.. σχεδον εχετε ξεχασει πως εισασταν ενα χρονο πριν..η μερα με τη νυχτα

Κοριτσια ειχαμε .....,μεγαλη περιπετεια...

Την Κυριακη φαγαμε στην πεθερα μου, κ φευγοντας εβαλε ο αντρας μου τον μικρο στο καρεκλακι αυτοκινητου να φυγουμε, τον εχουμε εκει μεσα, μεσα σε ενα σακο wallaboo. εγω δεν εδωσα σημασια.

Βγαινουμε εξω κ μολις κατεβηκαμε τις σκαλες ακουω τον αντρα μου να λεει σαστισμενος, το μωρο πεφτει....!

Κ γυρναω κ βλεπω το μωρο, μαζι με το σακο να πεφτουν στην ασφαλτο!

Εχασα τον κοσμο! τον σηκωσαμε κ ειχε χτυπησει απο πανω κ απο κατω στο ματι, κ απο κατω ετρεχε κ αιμα. Πηγαμε νοσοκομειο οπου ρε παιδια τυχαμε λαχειο! Μολις ειχε μπει στα επειγοντα ενας πυροβολημενος, ετιμοθανατος, με το μισο του προσωπο να εχει γινει μια μαζα! Τον ειδα, περασε απο μπροστα μου....!:-(

Εγω να φωναζω να μας δει καποιος, το μωρο εκλαιγε, ενα χαος κ κανεις να μη μας δινει σημασια.... με τα πολλα μετα απο 2 ωρες ειχαμε κανει ακτινογραφια κ μας εκαναν εισαγωγη οπου μειναμε μεσα μεχρι σημερα το πρωι. Τον ειδε κ νευροχειρουργος κ ειναι μια χαρα.

Κοντεψα να πεθανω. Παιδια, αν παθει κατι το μωρο μου θα αυτοκτονισω, αυτο καταλαβα απο την ολη εμπειρια....

Το ρεζουμε ηταν οτι ο αντρας μου δεν εδεσε το παιδι, κ συγχρονως οταν σηκωσε το χερουλι του καθισματος δεν εκανε κλικ κ δεν κουμπωσε, με αποτελεσμα να γειρει το καθισμα κ να γλυστρισει το μωρο.

Απο δω κ περα δε το συζηταμε..... το μωρο δεμενο παντου....

:(:(

i0967wbvenhz372s.png

Την Κυριακη φαγαμε στην πεθερα μου, κ φευγοντας εβαλε ο αντρας μου τον μικρο στο καρεκλακι αυτοκινητου να φυγουμε, τον εχουμε εκει μεσα, μεσα σε ενα σακο wallaboo. εγω δεν εδωσα σημασια.

Βγαινουμε εξω κ μολις κατεβηκαμε τις σκαλες ακουω τον αντρα μου να λεει σαστισμενος, το μωρο πεφτει....!

Εχασα τον κοσμο! τον σηκωσαμε κ ειχε χτυπησει απο πανω κ απο κατω στο ματι, κ απο κατω ετρεχε κ αιμα. Πηγαμε νοσοκομειο οπου ρε παιδια τυχαμε λαχειο! Μολις ειχε μπει στα επειγοντα ενας πυροβολημενος, ετιμοθανατος, με το μισο του προσωπο να εχει γινει μια μαζα! Τον ειδα, περασε απο μπροστα μου....!:-(

Εγω να φωναζω να μας δει καποιος, το μωρο εκλαιγε, ενα χαος κ κανεις να μη μας δινει σημασια.... με τα πολλα μετα απο 2 ωρες ειχαμε κανει ακτινογραφια κ μας εκαναν εισαγωγη οπου μειναμε μεσα μεχρι σημερα το πρωι. Τον ειδε κ νευροχειρουργος κ ειναι μια χαρα.

Κοντεψα να πεθανω. Παιδια, αν παθει κατι το μωρο μου θα αυτοκτονισω, αυτο καταλαβα απο την ολη εμπειρια....

Το ρεζουμε ηταν οτι ο αντρας μου δεν εδεσε το παιδι, κ συγχρονως οταν σηκωσε το χερουλι του καθισματος δεν εκανε κλικ κ δεν κουμπωσε, με αποτελεσμα να γειρει το καθισμα κ να γλυστρισει το μωρο.

τελος καλο ολα καλα τελικα ευτυχως

yz0pp2.png

Βασικα για εναν καθαρισμο δοντιων ηθελα να παω.. Εχω καιρο να κανω και νιωθω τυψεις.. Ουτε ενα σφραγισμα δεν εχω και τα προσεχω πολυ!!!!!!!

θα μιλησω με την οδοντιατρο να δω τι θα μου πει..:rolleyes:

λενε οτι εχει μεσα ιχνη γαλακτος.. καλα, ζυμωνω και εγω αλλα τελευταια βαριεμαι η δε προλαβαινω..

Για το ψωμι του τοστ το λενε αυτο...οχι και για το φουρνο!!! Μη μου λετε τεοια! ρωτησα και την παιδιατρο! Εχω φαει οσο ψωμι δεν εφαγα σε ολη μου τη ζωη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Παναγιτσα μου Παναγιτσα μου πρεπει να τρελαθηκατε...πωπω..ολα καλα ευτυχως...ποσο ευκολο ειναι να γινει ατυχημα...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

mairaki δεν εκανα τιποτε..περιμενα..

aristea ο οδοντιατρος μπορει ν απεριμενει γιατι τα δοντια σου ειναι υπερ ευιασθητα τωρα στην γαλουχια και θα ειναι και πιο επωδυνες και οι διαδικασιες..

Επιδει η γαλουχια ειναι συνεχεια της κυησης υπαρχει μια ταση να νοιωθουμε οτι αυξανεται η μυωπια και αλλες παθησεις μας αλλα οφειλεται στην μειωμενη σωματικη ενεργεια περισσοτερο και οχι σε πραγματικη παθολογια ως αιτια αυτων των συνθηκων..

θα δειτε μολις αποθηλασετε ΠΟΣΟ ενργετικες θα αισθανθειτε ξαφνικα.. σχεδον εχετε ξεχασει πως εισασταν ενα χρονο πριν..η μερα με τη νυχτα

Κι εγω νιωθω οτι εχει αυξηθει η μυωπια μου! Δεν εχει αυξηθει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μυρελα μου τι ηταν αυτο που παθατε;;;

Ευτυχως που το παιδακι σας ειναι καλα.. Θελει πολυυυυυ προσοχη σε ολα..

ΕΙναι παααρα πολυ ευκολο να γινει ατυχημα... εχασα χρονια ζωης απο την λαχταρα μου!

Αλλα κ τα νοσοκομεια..... να σου βγαλουνε το λαδι μιλαμε! Κυριακη δεν ειναι κανεις γιατρος! Μονο τα γιατρουδακια που δεν εχουν ιδεα κ δεν παιρνουν κ καμια ευθυνη...

Ο νευροχειρουργος ηρθε μετα απο τηλεφωνημα στις 8παρα! κι εμεις ημασταν εκει απο τις 4παρα....

Χτυπα ξυλο, αν το μωρο ειχε κατι ποτε θα το μαθαιναμε? οταν θα ηταν αργα?

τελος καλο ολα καλα, προσπαθουμε να ηρεμησουμε τωρα. Ο μικρος ευτυχως τιποτα δεν καταλαβε, ειναι μια χαρα απο χτες το απογευμα... το πουλακι μου.....

i0967wbvenhz372s.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...