Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Α! Ισχυει οτι χρειαζεται ενας μηνας να καθαρισουν οι οργανισμοι απο την πρωτεϊνη γαλακτος?

κατι τετοιο ειχα διαβασει στο παρεντς που το ψαχνα.. (3-4 εβδομαδες)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αριστεα, δυο φορες πρασινα κακακια μεσα σε 3 μερες δεν ειναι τιποτα ρε.. θα εφαγες κατι διαφορετικο απο ο,τι συνηθως..

Ο δικος μου κανει συνεχεια εδω και 10 μερες στανταρ..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

κανει 2 εβδομαδες να βγει απο τον οργανισμο της μανας και αλλο τοσο απο του μωρου..

εμενα τελευταια εκανε συχνα πρασινωπα κακα αλλα περασαμε ολοι ιωση..

τωρα δυο μερες ειναι πιο κιτρινα..

χθες εφαγα πιτσα χωρις τυρι.. μονο λαχανικα..τους ρωτουσαμε τι εχει η ζυμη μεσα:tongue::tongue::tongue:

Μου ειπε να κοψω τυρι και γαλα αγελαδας αλλα να μην τρελαθω κι ολας.. Εγω ειχα ηδη κοψει απο την προηγουμενη ολα τα γαλακτοκομικα και τα παραγωγα τους, πρασινα χορτα, οσπρια, πορτοκαλια, ξηρους καρπους, δημητριακα κτλ..

Διαφημίσεις

κανει 2 εβδομαδες να βγει απο τον οργανισμο της μανας και αλλο τοσο απο του μωρου..

εμενα τελευταια εκανε συχνα πρασινωπα κακα αλλα περασαμε ολοι ιωση..

τωρα δυο μερες ειναι πιο κιτρινα..

χθες εφαγα πιτσα χωρις τυρι.. μονο λαχανικα..τους ρωτουσαμε τι εχει η ζυμη μεσα:tongue::tongue::tongue:

Και πολυ καλα κανατε.. τι ειχε μεσα η ζυμη? εγω εκοψα και το ψωμι απο φουρνο και ο,τι πουλαει ενας φουρνος.. ααχχχ, και ποσο τα λατρευω.. και αρκουμαι στο ψωμι της πεθερας μου, το οποιο ειναι οκ, ξερω τι εχει μεσα...

πορτοκαλι πινω λιγες γουλιες απο της κορης μου για να χω τη γευση.. ξηρους καρπους δεν τρωω

το πρωι τρωω φρυγανιες φουρνιστες (τις ετοιμες) με ταχινι και μελι και ενα χαμομηλι που περιεργως το πινω σκετο χωρις ζαχαρη η αλλο γλυκαντικο (πρωτοφανες για μενα) , δεκατιανο σχεδον το εχω κοψει και τρωω στη 1-1.30 το φαγητο της ημερας.. μπορει να πιω μιση κουπα γαλλικο πριν αναλογα τα κεφια.. και το απογευμα κανα φρουτο νωρις και το βραδυ κανα τηγανητο..η κανα ψητο που η παραγγελνω η εχω φτιαξει νωριτερα..

αυτα τρωω.. καπως ετσι αδυνατισα κιολας!!

το ποδηλατο μου ειναι ετοιμο και το χω στην αυλη και το κοιταω.. τωρα πρεπει καποιος να κρατησει τον μπεμπη για να βγω πλατεια να κανω..χαχα!!

το κολυμβητηριο ειναι σουπερ φαση γιατι αθλησε, δεν ιδρωνεις και γυμναζεται ολο το σωμα.. μια ωριτσα θα τη βρισκω 3 φορες την εβδομαδα..και ας δουλευω..

Και πολυ καλα κανατε.. τι ειχε μεσα η ζυμη? εγω εκοψα και το ψωμι απο φουρνο και ο,τι πουλαει ενας φουρνος.. ααχχχ, και ποσο τα λατρευω.. και αρκουμαι στο ψωμι της πεθερας μου, το οποιο ειναι οκ, ξερω τι εχει μεσα...

τα χα κοψει στην αρχη αλλα αποφασισα σιγα σιγα να μην ειμαι τοσο σκηροπυρινικη.. συνεπως τρωω και βλεπω πως παμε.. και εγω ειχα κοψει και αλλα πραγματα στην αρχη (ΟΤΙ μπορει να χε ιχνη γαλακτος) αλλα νομιζω οτι μετα απο καμια βδομαδα θα αρχισω να πειραματιζομαι με εισαγωγες αυτων εκτος τα καθαρα γαλακτομικα..

αχ,κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.δυστυχως θεμα υγειας της πεθςρας μου ειναι.και πολυ σοβαρο μαλιστα.ειναι στο νοσοκομ.απο τοτε που γεννησα,με κατι μικρα διαλειμματα ενδιαμεσα.αφηστε τα,πολυ κωλοκατασταση,αλλα δειχνει σιγα σιγα να ξεπερνιεται.μακαρι.νταξει,το θεμα ειναι οτι ειμαστε πολυ δεμενες γενικα,μενουμε διπλα διπλα,πιναμε μαζι τα καφεδακια μας,σαν μανα-κορη (ξερω,περιεργο ακουγεται,αλλα μαλλον επεσα στην περιπτωση της πεθερας),και τωρα μου λειπει πολυ και δεν μπορω να πηγαινω κιολας να την βλεπω και να την βοηθαω.αυτο το σκ.μονο πηγα.αφησα τα παιδια στην μανα μου,εβγαλα και οσο γαλα μποσρουσα,γιατι μεσα σολα μου ρθε και περιοδος και η παραγωγη ελαττωθηκε λιγο τις πρωτες 2 μερες,αλλα τωρα οκ.και πρεπει να ειμαι και βραχος για τον αντρα μου.ευτυχως που παραδοξως κατι αχνοφαινεται απο δουλεια και ετσι επικρατει λιγο αισιοδοξια...και πολλα σεξοονειρα αλλα που τετοια τυχη.ουτε στο ντοκτορι δεν εχω παει ακομα.καλα,τις παρασπονδιες μου ομως τις εκανα:tongue:

κατα τα αλλα τα κοριτσια μου καλα,αυριο παμε και παιδιατρο και αναμενω τα νεα του βαρους της,γιατι εγω δεν την ζυγιζω.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Αχ βρε Ανδριανα μου ασχημες καταστασεις αυτες..

Τα νοσοκομεια ειναι δραμα..

Και εσυ εχεις μεγαλο πακετο..να φροντιζεις τα παιδια, να στηριζεις τον αντρα σου, να φερνεις βολτα και το σπιτι..

Κουραγιο, μακαρι να βοηθησει ο Θεος και να ξεπεραστει....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Τι κανετε μανουλες?

Αντριαννα φαινεται να περνας δυσκολα, καλη δυναμη κοριτσι και γρηγορα θα τη ξεπερασεις τη δυσκολη φαση.

Ρε συ Δημητρα πολυ τρεξιμο,ορθια απο τις 6 και φανταζομαι με ελαχιστες ωρες υπνου.

Χθες διαβαζα αυτα που γραφατε περι σεξ και πολυ γελασα. εμεις σιγα σιγα ξαναβρισκουμε τους ρυθμους μας... κουραση κουραση αλλα και το σεξ σεξ!!

dbLDp2.png

Ανδριανα ελπιζω στο καλυτερο δυνατον για την αγαπημενη σου πεθερα και καλα κουραγια σε εσενα και στον ανδρα σου..

μολις πριν λιγο εφυγε ο ανδρας μου και η αδελφη του για να πανε σε μια κηδεια (εξω απο μας φτου φτου) της πεθερας του κουμπαρου που μας παντρεψε.. ηταν να παω εγω αλλα βαριομουν και αλλο που δεν ηθελε η κουνιαδα μου πηγε εκεινη ..πεταει τη σκουφια της για κατι τετοια.. μιας και εχουν χασει και τους δυο γονεις τους και εχει μεγαλη εμπειρια και ειναι ευκαιρια να ξεδιπλωσει τις γνωσεις της και να αρχισει τα "αχ, σε καταλαβαινω παιδακι μου..σα τη μαμα μας κανενας αλλος.." και ολα τα σχετικα τυπου Μαρθας Βουρτσης προσπαθοντας να μη περασει απαρατηρητη..

ειπαμε ειναι καλο παιδι αλλα λιγο χαλασμενη η μηχανη του..χαχα!!

και ετσι εχω μεινει με τα παιδια..ο μικρος με γκρινια μολις κοιμηθηκε και η μικρη κανει ταρζανιες και επειδη πααααααααααααλι δεν ξανφαγε το μεσημεριανο της την στολισαμε με διαφορες απειλες μπας και βαλει μυαλο αλλα δεν.. αυτο που βλεπω ειναι πως οταν ο μικρος θα ξυπναει τοτε θα παει για ξαπλα η μικρη και δεν θα κοιμηθω καθολου..χαλαιε και ο καιρος..παει και η βολτα με το ποδηλατο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...