Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα!!!

το ματιαξα το αυτοκολλητακι μου!ξυπνησε στις 4.30 και ολα του φταιγανε.εφαγε τελικα στις 6.30 αλλα ακομα δεν εχει κοιμηθει.τουλαχιστον εδω και κανενα μισαωρο σταματησε να γκρινιαζει

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

εχθες ο ανδρας μου σ εμια φαση με πλησιασε γυρω στις 12 αλλα εγω ημουν ΤΑΒΛΑ απο τη κουραση.. ισα που χωθηκα αγκαλια του ειπα αντε καληνυχτα και ξεραθηκα..συνεχισα το ροχαλητο μου..χαχα!!

παιδια κουραζομαι παααααααααρα πολυ.. καθε μερα ξυπναω απο τις 6-6.30 ενω ηδη αποτ ις 4 το ξημερωμ σηκωνομαι να αλλαξω και να θηλασω τον μικρο γιατι καθημερινα μου γκρινιαζει μεσα στον υπνο του ειτε επειδη θελει κακα ειτε επειδη πειναει συν οτι ξυπναει και η κορη μου 6.30-7 και ειμαι φουλ στις δουλειες (μαγειρεματα, πλυσιματα, μαζεματα) ..σημερα ηταν πλυμενα τα πιατα και ετσι επαιξα με τη μικρη πλαστελινη στις 7!! και τωρα θα παω να μαγειρεψω..

ο ανδρας μου καθεται σημερα και πηγε το ποδηλατο μου στον μαστορα να το επιδιορθωσει και μετα θα παμε σε ενα Outlet να αγορασει ρουχα μαζι με τα παιδια (δηλαδη θα τα κυνηγαμε..) και αυριο θα παω να βγαλω τα χαρτια μου για να γραφτω στο κολυμβητηριο..

κατα τ αλλα καλα|!!!

να ναι και μεγαλη η σοκολατα καραμελιτσα!χαχα!

Καλημέρα και απο εμάς! Η βραδιά κύλησε στα ίδια (ανά τρίωρο φαγητό απο τις 8 που έπεσε για ύπνο μεχρι τις 8 το πρωι που ξύπνησε) το θέμα ειναι οτι εχει αρκετα σκουξίματα μάλλον απο αέρια και τον λυπάμαι τον καημενο. Προχθές έφαγα σπανακορυζο και μάλλον αυτο την έκανε τη δουλειά. Αλήθεια για πόσο κρατάει η επιρροια απο τα φαγητά που τρώμε?

gPXtp2.png

Καλημέρα και απο εμάς! Η βραδιά κύλησε στα ίδια (ανά τρίωρο φαγητό απο τις 8 που έπεσε για ύπνο μεχρι τις 8 το πρωι που ξύπνησε) το θέμα ειναι οτι εχει αρκετα σκουξίματα μάλλον απο αέρια και τον λυπάμαι τον καημενο. Προχθές έφαγα σπανακορυζο και μάλλον αυτο την έκανε τη δουλειά. Αλήθεια για πόσο κρατάει η επιρροια απο τα φαγητά που τρώμε?

οσο θηλαζεις??? χαχα! οχι.. μολις ωριμασει το πεπτικο θα ισιωσει λιγο ΑΛΛΑ και παλι σε μερικες τροφες θα βλεπεις επαναληψη

οσο θηλαζεις??? χαχα! οχι.. μολις ωριμασει το πεπτικο θα ισιωσει λιγο ΑΛΛΑ και παλι σε μερικες τροφες θα βλεπεις επαναληψη

Αυτο που εννοώ ειναι τρώμε σήμερα πχ σπανάκι που το πειράζει μεχρι ποτέ επηρεάζει το σπανάκι το γάλα και κατα συνέπεια και το παιδι?

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

εχθες ο ανδρας μου σ εμια φαση με πλησιασε γυρω στις 12 αλλα εγω ημουν ΤΑΒΛΑ απο τη κουραση.. ισα που χωθηκα αγκαλια του ειπα αντε καληνυχτα και ξεραθηκα..συνεχισα το ροχαλητο μου..χαχα!!

παιδια κουραζομαι παααααααααρα πολυ.. καθε μερα ξυπναω απο τις 6-6.30 ενω ηδη αποτ ις 4 το ξημερωμ σηκωνομαι να αλλαξω και να θηλασω τον μικρο γιατι καθημερινα μου γκρινιαζει μεσα στον υπνο του ειτε επειδη θελει κακα ειτε επειδη πειναει συν οτι ξυπναει και η κορη μου 6.30-7 και ειμαι φουλ στις δουλειες (μαγειρεματα, πλυσιματα, μαζεματα) ..σημερα ηταν πλυμενα τα πιατα και ετσι επαιξα με τη μικρη πλαστελινη στις 7!! και τωρα θα παω να μαγειρεψω..

ο ανδρας μου καθεται σημερα και πηγε το ποδηλατο μου στον μαστορα να το επιδιορθωσει και μετα θα παμε σε ενα Outlet να αγορασει ρουχα μαζι με τα παιδια (δηλαδη θα τα κυνηγαμε..) και αυριο θα παω να βγαλω τα χαρτια μου για να γραφτω στο κολυμβητηριο..

κατα τ αλλα καλα|!!!

να σου πω να χαλαρωσεις του ρυθμους θα πεις δεν γινετε...

παρε καμια πολυβιταμινη....

βρε 7 ηωρα επαιζες με τις πλαστελινες....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Αυτο που εννοώ ειναι τρώμε σήμερα πχ σπανάκι που το πειράζει μεχρι ποτέ επηρεάζει το σπανάκι το γάλα και κατα συνέπεια και το παιδι?

καταλαβα τι λες καλε.. αυτο θα το δεις εσυ..το καθε παιδι εχει το δικο του χρονο..

αφου μου το ζηταει..δεν μπορω καθε φορα να αρνουμαι

φτιαχναμε αρακα με καροτα και παγωτο..

Διαφημίσεις

καλημερα!!

κατα τ αλλα καλα|!!!

Μπραβο, Προσπακι.. Ποτε θα πηγαινεις ΚΑΙ κολυμβητηριο??? Τι πλασμα εισαι εσυ ρε παιδι μου?

Δε μου λες, συνεχιζεις ακομη αποχη απο γαλακτοκομικα? Ποσο συχνα κανει το παιδι σου πρασινα κακα? Εγω εκτος απο γαλακτοκομικα, εκοψα και ξηρους καρπους και πορτοκαλια και πολλα ακομη που δε μου ερχονται τωρα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κοριτσια..

Πολυ τρεχαλα σημερα για να τιαξω τα χαρτια για τον ΟΑΕΔ..

Εκανα κ εξουσιοδοτηση στον πεθερο και θα παει να τα καταθεσει...

Στο μεταξυ επρεπε να ανοιξω λογαριασμο στην Εθνικη που δεν ειχα κ πηρα το μωρο μαζι μου και εξυπηρετηθηκα σε ενα τεταρτο!!!

Ανδριανα μου ελπιζω να μην εχετε θεματα υγειας.. οτι και να ναι περαστικα ευχομαι......

Ντινα εβλεπα κ γω κακα πρασινα..μεσα σε 3 μερες εκανε 2 φορες με τετοιο χρωμα..τωρα πως γινετε να κανει μια πρασινα κ μια μουσταρδι θα σε γελασω..:rolleyes:

Αυτες τις μερες ενω εχουν καλο χρωμα ειναι νερουλα παραπανω απ το κανονικο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...