Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βλεπω οτι κανω σεξ..και με τον ανδρα μου κιολας!!!χαχα

παλι καλα γιατι αλλη ωρα δεν προλαβαινω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα και γω σεξ βλεπω συχνα! Στην εγκυμοσυνη καθε βραδυ χαχαχα

Ετσι ξυπνησε και ο αντρας μου στις 4 το πρωι που θηλαζα.Γυρναει με κοιταει και λεει, εβλεπα οτι θα καναμε σεξ..και του λεω και μετα ξυπνησες..!!:tongue:

χαχαχα καλο καλο

εμενα με κοροιδευει.. μου λεει...μα καλα ανωμαλη εισαι? στον υπνο σου αντι να με απατησεις βλεπεις οτι το κανεις μαζι μου??

εχει δικιο...χαχα!!

η αληθεια ειναι πως ηρθε ο καιρος να κανω και την επιστροφη μου..ορεξη υπαρχει..κουραγιο δεν εχω αλλα τεσπα..καπως θα κατσει και αυτο...

πες στον ανδρα σου caramello στις 4 το πρωι που εισαι με το ματι στο πατωμα να θηλαζεις και να κουτουλας να γυριζει πλευρο οταν ξυπναει με τετοιες σκεψεις..αλλιως να χτυπαει καμια σοκολατα να του περναει..χααααχα!! (σε πειραζω)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια...

Σημερα ολη μερα θηλαζω.. μπηκαμε σε βδομαδα αλματος.. καλα, οχι οτι υπαρχει και μεγαλη διαφορα απο τις αλλες που δεν ηταν αλματος.. τεσπα.. :rolleyes:

Έχει καμία σας εμπειρία από την συγκεκριμένη ή τέτοιου τύπου τέλος πάντων σκούπα??

http://www.amazon.co.uk/Vax-U90-MA-R-Multicyclonic-Upright-Bagless/dp/B003MPA5GY/ref=sr_1_8?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1327178634&sr=1-8

Εγω δεν εχω τετοια εμπειρια...

Κι εγω εβλεπα ενα ονειρο προχτες μουρλια.οτι τσακωθηκα με τον αντρα μου και χτυπησε το μωρο απ ταν νευρα του και τα ειχα παιξει και εννοειται οτι θα εφευγα και θα χωριζα και εκλαιγα εεεκλαιγαααα....χαααλιααα....

Αντε ρε.. Κριμα ρε Καραμελιτσα.. :(:(

Και εγω εχω χασει τον υπνο μου λογω εμβολιων.. :(:(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κι εγω εβλεπα ενα ονειρο προχτες μουρλια.οτι τσακωθηκα με τον αντρα μου και χτυπησε το μωρο απ ταν νευρα του και τα ειχα παιξει και εννοειται οτι θα εφευγα και θα χωριζα και εκλαιγα εεεκλαιγαααα....χαααλιααα....

Εγώ χθες είδα ότι έκανα δίδυμα και έλεγα στον άντρα μου ότι δν θα χωράνε στο καρότσι!!:P

Εγω Εγω - εδωσα ενα σκασμο λεφτα και τωρα ειναι μεσα στο ντουλαπι και καθεται! Δε ρουφαει τιποτα ! Νομιζα οτι θα ηταν βολικη χωρις καλωδια και τετοια αλλα τελικα δεν εκανε καθολου δουλεια. Οχι ακριβως την ιδια με αυτη βεβαια μια Rowenta ειχα παρει. Εχω και σκυλακι που εχει τριχα οποτε ειναι και αυτο κατι που την επιβαρυνε νομιζω αλλα θεωρω οτι την δουλεια σου δε θα την κανεις! Μετα νευριασα και πηγα και πηρα μια dyson πανακριβη αλλα αθανατη ξεκολαει και το παρκε αμα λαχει χαχαχα!

http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1327240511&sr=1-1

Αυτή έχει καλά reviews όμως, Τόσο ακριβή δν παίρνω, απλά πλησιάζουν γενέθλια και ψάχνω το δώρο μου!!:P

χαχαχα και γω σεξ βλεπω συχνα! Στην εγκυμοσυνη καθε βραδυ χαχαχα

Εγώ μία φορά είχα δει ότι... με τον γιατρό μου!! :tongue::tongue::tongue:

η αληθεια ειναι πως ηρθε ο καιρος να κανω και την επιστροφη μου..ορεξη υπαρχει..κουραγιο δεν εχω αλλα τεσπα..καπως θα κατσει και αυτο...

πες στον ανδρα σου caramello στις 4 το πρωι που εισαι με το ματι στο πατωμα να θηλαζεις και να κουτουλας να γυριζει πλευρο οταν ξυπναει με τετοιες σκεψεις..αλλιως να χτυπαει καμια σοκολατα να του περναει..χααααχα!! (σε πειραζω)

Είναι μέχρι να γίνει η πρώτη φορά, μετά θα δεις!! :tongue::P:tongue::P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Σημερα εχουμε επισκεψεις στις γιαγιαδες!!!

Και ξεκιναμε απ τη μαμα μου....

Παω να ετοιμαστω!

Καλησπερα!!!!

καλα Αριστεα καθε Κυριακη και εμεις στις γιαγιαδες παμε!!!!

σημερα αλητευουμε απο το πρωι και τωρα γυρισαμε αν ειχαμε μαζι μας κιαλλο γαλα ακομα εξω θα ειμασταν......

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

εγω βλεπω οτι κανω σεξ..και με τον ανδρα μου κιολας!!!χαχα

παλι καλα γιατι αλλη ωρα δεν προλαβαινω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι ξυπνησε και ο αντρας μου στις 4 το πρωι που θηλαζα.Γυρναει με κοιταει και λεει, εβλεπα οτι θα καναμε σεξ..και του λεω και μετα ξυπνησες..!!:tongue:

:lol::lol::lol::lol:χαχαχαχα είστε τρελές!!!!!!!!! Τρομερές ατάκες!!!!!!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ αλλά και ο άντρας μου βλέπαμε στον ύπνο μας ότι κάναμε σεξ μέχρι που πήγα στο γυναικολόγο, πήρα το οκ...και βγήκανε αλήθινα τα όνειρα....:rolleyes:

Ντινάκι άπαιχτα τα ανεκδοτάκια!!!!!!!!:tongue::tongue::D

Καλησπερααα!!

Ωραια περασαμε και μεις... κατουρηθηκε πατόκορφα και εσκασε στο κλαμα, αλλα μολις την αλλαξαμε ηρέμησε!! ;)

snow εγω δεν εχω εμπειρια απο τετοια σκουπα αλλα σκεφτομαι οτι αφου ειναι ενα σωμα μηπως δε χωνεται κατω απ τα επιπλα..:rolleyes: παντως κ μενα μου αρεσαν παντα αυτες οι σκουπες...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εμενα με κοροιδευει.. μου λεει...μα καλα ανωμαλη εισαι? στον υπνο σου αντι να με απατησεις βλεπεις οτι το κανεις μαζι μου??

εχει δικιο...χαχα!!

Θα του την εχω προχειρη στο κομοδινο!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...