Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον αν και μεταμεσονυκτια απαντω σε ολα..

πρωτα στη MaryKorinthos.. εχεις δικιο οτι πανω απο ολα ο γιατρος ΑΛΛΑ επισης και εξισου η μαια ή οι μαιες που συχνα στους τοκετους κανουν την πραγματικη δουλεια ενω ο γιατρος συνηθως απλα επιβλεπει και επεμβαινει στα δυσκολα (και που εκει παλι και η μαια παιζει το χαρτι της)

επισης η μαια ή οι μαιες εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για τη σωστη κατευθυνση της πρωτοτοκου ΤΟΣΟ για να θηλασει σωστα και αποτελεσματικα απο τη πρωτη κιολας στιγμη ΟΣΟ και για την σωστη εκβαση αναρρωσης της λεχωνας..

εγω επαιρνα στις αρχες τα pregnacare γιατι ο σιδηρος μονος του με στουμπωνε αλλα τα εκοψα και αυτα προσωρινα γιατι και αυτα λιγο με εκαναν δυσκοιλια αρα τωρα δεν παιρνω τιποτε και μονο απο οτι τρωω κρατα οτι σε βιταμινες..αρα ειμαι σα το λευκο πανι..κατι σαν πρεζονι στην οψη.. ελπιζω να βελτιωθει συντομα ο μικρος με τα κακακια του (εχουμε και τις παλιο ιωσεις που μας ταλανιζουν) και να αρχισω παλι..

ο κακος τροπος θηλασμου συμβαλλει στην κακη προσληψη βαρους αλλα στη περιπτωση της Ματινας δεν πιστευω οτι κατι τετοιο παιζει... ωστοσο μας ενδιαφερει να ειναι μεσα στις καμπυλες το μωρο αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στις ανωτερες καμπυλες..εγω Ματινα δεν θα βιαζομουν για συμπληρωμα...μην πεσεις τωρα στη παγιδα..εχεις εδραιωσει τη γαλουχια απλα γινε πιο συστηματικη με τον τροπο και τη ποσοτητα αν μπορεσουμε να πουμε που θηλαζεις..

το πρωι θα κανω τις καθημερινες δουλειες μου (συγυρισμα, μαγειρεμα) και μετα θα βγω βολτα με τη μικρη να μαστε πρωτα καλα.. συνεπως αν δεν προλαβω θα τα πουμε προς το μεσημερι..

dina πολυ γελασα με το ανεκδοτακι!!

φιλια και καλημερες σε ολες!!

λοιπον αν και μεταμεσονυκτια απαντω σε ολα..

πρωτα στη MaryKorinthos.. εχεις δικιο οτι πανω απο ολα ο γιατρος ΑΛΛΑ επισης και εξισου η μαια ή οι μαιες που συχνα στους τοκετους κανουν την πραγματικη δουλεια ενω ο γιατρος συνηθως απλα επιβλεπει και επεμβαινει στα δυσκολα (και που εκει παλι και η μαια παιζει το χαρτι της)

επισης η μαια ή οι μαιες εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για τη σωστη κατευθυνση της πρωτοτοκου ΤΟΣΟ για να θηλασει σωστα και αποτελεσματικα απο τη πρωτη κιολας στιγμη ΟΣΟ και για την σωστη εκβαση αναρρωσης της λεχωνας..

ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ....

Καλημερα Μανουλες!!

Χαλια υπνο εκανα σημερα... εβλεπα ασχημα ονειρα και αισθανομουν το κεφαλι μου να ποναει...:( (μαλλον θα φταιει το χθεσινοβραδυνο διαβασμα..)

Σημερα εχουμε επισκεψεις στις γιαγιαδες!!!

Και ξεκιναμε απ τη μαμα μου....

Παω να ετοιμαστω!

Φιλια και παλι καλημερα σε οοοολες!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Βολτουλες εχουμε σημερα?

Κι εμεις ειχαμε επισκεψεις, μολις εφυγαν...

Καλουτσικο βραδυ ειχαμε! Ξυπνησαμε 3 και 7μιση και μετα κρεβαταδα.Επειδη δε ξυπνησε τοσες φορες το βραδυ εσκασε το ενα ζιζι εγινα μουσκεμα και πονουσα.Ευτυχως με ξαλαφρωσε μετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!:D:D

Ξυπνήσαμε κάναμε κάποιες δουλίτσες κ τώρα θα βάλουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατατούλες!! Ισως πάμε καμία βόλτα το απογευματάκι όταν κλείσει το μαγαζί και δν είναι κουρασμένος ο Β.!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

προτιμω ενα fredoccino.......

:P

--Τί λέει μία ξανθιά που τηλεφωνεί στο Ράδιο Κορασίδη;

--Παρακαλώ, μπορώ να κάνω μια αφιέρωση;

χαχαχχαα

ο κακος τροπος θηλασμου συμβαλλει στην κακη προσληψη βαρους αλλα στη περιπτωση της Ματινας δεν πιστευω οτι κατι τετοιο παιζει... ωστοσο μας ενδιαφερει να ειναι μεσα στις καμπυλες το μωρο αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στις ανωτερες καμπυλες..εγω Ματινα δεν θα βιαζομουν για συμπληρωμα...μην πεσεις τωρα στη παγιδα..εχεις εδραιωσει τη γαλουχια απλα γινε πιο συστηματικη με τον τροπο και τη ποσοτητα αν μπορεσουμε να πουμε που θηλαζεις..

Για μένα το έγραψα! :D

Καλημερα Μανουλες!!

Χαλια υπνο εκανα σημερα... εβλεπα ασχημα ονειρα και αισθανομουν το κεφαλι μου να ποναει...:( (μαλλον θα φταιει το χθεσινοβραδυνο

Παρομοίως !:(:(:(

Βολτουλες εχουμε σημερα?

Κι εμεις ειχαμε επισκεψεις, μολις εφυγαν...

Καλουτσικο βραδυ ειχαμε! Ξυπνησαμε 3 και 7μιση και μετα κρεβαταδα.Επειδη δε ξυπνησε τοσες φορες το βραδυ εσκασε το ενα ζιζι εγινα μουσκεμα και πονουσα.Ευτυχως με ξαλαφρωσε μετα...

Και μένα ξύπνησε 2 φορές , είχε κανένα μήνα να το κάνει!!Ίσως επειδή ήμουν εγώ ανήσυχη!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Έχει καμία σας εμπειρία από την συγκεκριμένη ή τέτοιου τύπου τέλος πάντων σκούπα??

http://www.amazon.co.uk/Vax-U90-MA-R-Multicyclonic-Upright-Bagless/dp/B003MPA5GY/ref=sr_1_8?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1327178634&sr=1-8

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κι εγω εβλεπα ενα ονειρο προχτες μουρλια.οτι τσακωθηκα με τον αντρα μου και χτυπησε το μωρο απ ταν νευρα του και τα ειχα παιξει και εννοειται οτι θα εφευγα και θα χωριζα και εκλαιγα εεεκλαιγαααα....χαααλιααα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Έχει καμία σας εμπειρία από την συγκεκριμένη ή τέτοιου τύπου τέλος πάντων σκούπα??

http://www.amazon.co.uk/Vax-U90-MA-R-Multicyclonic-Upright-Bagless/dp/B003MPA5GY/ref=sr_1_8?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1327178634&sr=1-8

Εγω Εγω - εδωσα ενα σκασμο λεφτα και τωρα ειναι μεσα στο ντουλαπι και καθεται! Δε ρουφαει τιποτα ! Νομιζα οτι θα ηταν βολικη χωρις καλωδια και τετοια αλλα τελικα δεν εκανε καθολου δουλεια. Οχι ακριβως την ιδια με αυτη βεβαια μια Rowenta ειχα παρει. Εχω και σκυλακι που εχει τριχα οποτε ειναι και αυτο κατι που την επιβαρυνε νομιζω αλλα θεωρω οτι την δουλεια σου δε θα την κανεις! Μετα νευριασα και πηγα και πηρα μια dyson πανακριβη αλλα αθανατη ξεκολαει και το παρκε αμα λαχει χαχαχα!

http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1327240511&sr=1-1

Διαφημίσεις

οοοοοοοοοοοοοοοοχι.. δεν ξερω απο τετοιες σκουπες....χαχα

εμεις πηγαμε στο Παιδικο Μουσειο και περασε πολυ καλα για πρωτη φορα σε οργανωμενο προγραμμα χωρις να ειμαι μαζι της.. και στο ιδιο κτιριο εχουν πολλα θεματικα παιχνιδια που δωρεαν τα παιδια μπορουν να περασουν την μερα τους.. ειναι πολυ καλα..

ο μικρος εμεινε μονος με τη Θεια 3 ωρες και τωρα περιμενω να ξυπνησει να θηλασω..εχω τιγκαρει..

το αλλο σκ εχουμε παιδικο θεατρο και σως την ξαναπαω στο μουσειο

..

Κι εγω εβλεπα ενα ονειρο προχτες μουρλια.οτι τσακωθηκα με τον αντρα μου και χτυπησε το μωρο απ ταν νευρα του και τα ειχα παιξει και εννοειται οτι θα εφευγα και θα χωριζα και εκλαιγα εεεκλαιγαααα....χαααλιααα....

Απαπαπα τωρα τελευταια δε βλεπω ονειρα ευτυχως στην εγκυμοσυνη ομως ειχα γινει ανω κατω πολυ χαλιαααα

εγω βλεπω οτι κανω σεξ..και με τον ανδρα μου κιολας!!!χαχα

παλι καλα γιατι αλλη ωρα δεν προλαβαινω..:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαααααα!!!:lol::lol::lol::lol:Αν βλεπει και αυτος το ιδιο εισαστε κομπλε!δε χρειιαζεται να βρειτε πραγματικο χρονο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...