Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μαιρη πολυ κριμα αυτο. Γενικα ομως να ξερεις η ιδεολογια αυτη δεν ειναι του συλλογου. Δεν ξερω τι γινεται, πραγματικα. Πας να βοηθησεις και αηδιαζεις.Κριμα!!

Αρετη οτι γαλα διαλεξεις,λογικα θα στο πει και ο παιδιατρος, θα πρεπει να περιμενεις καποιο διαστημα μεχρι να δεις εαν δουλευει η οχι. Εγω παντως θεωρω οτι το χειροτερο για τη δυσκοιλιοτητα παντα μιλαω, ειναι το almiron.

παντα με τις οδηγιες του γιατρου

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετη είμαι με ζωδια αλλα μιας και το καναμε κουβεντα εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο net και βρηκα οτι είναι Υδροχόος.... καλο ειναι αυτο... κακο ... θα σε γελάσω :D

Καλα, κι εγω δεν ειμαι ειδημων.. :tongue: ουτε που ξερω.. βασικα εμας δυο διαφορετικα σάιτ βγαζουν δυο ωροσκοπους διαφορετικους.. βγαλε ακρη..

:?::?:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντίνα θήλαζα κ κοιτούσα το βίντεο Η μικρή ξαφνικά εκλαιγε πολυ ασχημα, σταματουσα το βιντεο να την δω τι εχει κ σταματούσε, μετα απο 2-3 φορες ανοιξε κλείσε το βιντεο καταλαβα ότι την φοβίζει η συγκεκριμένη μουσική!! Απίστευτο??

Χθες, ήμουν στο σαλόνι κ θήλαζα, ο άντρας μου μέσα στην κρεβατοκάμαρα, κάτι θυμήθηκα κ τον φώναξα, κορίτσια έριξε τέτοιε κλάμα που δεν μπορούσα να την συνεφέρω, τρομάζουν κ τα δικά σας ετσι?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ντίνα θήλαζα κ κοιτούσα το βίντεο Η μικρή ξαφνικά εκλαιγε πολυ ασχημα, σταματουσα το βιντεο να την δω τι εχει κ σταματούσε, μετα απο 2-3 φορες ανοιξε κλείσε το βιντεο καταλαβα ότι την φοβίζει η συγκεκριμένη μουσική!! Απίστευτο??

Χθες, ήμουν στο σαλόνι κ θήλαζα, ο άντρας μου μέσα στην κρεβατοκάμαρα, κάτι θυμήθηκα κ τον φώναξα, κορίτσια έριξε τέτοιε κλάμα που δεν μπορούσα να την συνεφέρω, τρομάζουν κ τα δικά σας ετσι?

κι εμενα πολυ ευκολα τρομαζει ειδικα ετσι οπως λες οταν θηλαζουμε και φωναξω λιγο πιο δυνατα παταει κατι τσιριδες απιστευτες!!!!

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Εγω μια πινω μια δε πινω λογω ενοχλησεων της μικρης αλλα ο γυναικολογος μου εχει πει να πινω...

κ μένα μου ειπε οσο θηλάζω να παίρνω κ σίδηρο κ ασβέστιο, παίρνω μόνο σιδηρο κ οχι πάντα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Της αρεσει η φασαρια. Ειναι φασεις που γινεται χαμος με φιλους στο σπτι και νανουριζεται. Αλλα την τρομαζει ενα ξαφνικος θορυβος στην ησυχια...

Έτσι ακριβός.. αλλα κ εξω ειναι ήρεμη, όπως κ στο αμαξι

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...