Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Η σωστή τοποθέτηση και προσκόλληση του μωρού είναι μέγιστης σημασίας για το θηλασμό. Αν αυτά τα βασικά δε γίνονται σωστά, είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα όπως πληγωμένες θηλές για τη μητέρα και κακή πρόσληψη βάρους για το μωρό λόγω ανεπαρκούς μεταφοράς γάλακτος. Ένα μωρό που είναι υπερβολικά ανήσυχο στο στήθος ή το αντίθετο, που κοιμάται μετά από δυο ρουφηξιές, ένα μωρό που βρίσκεται «όλη μέρα» στο στήθος, για μεγάλο διάστημα σε κάθε γεύμα και πολύ συχνά είναι πιθανό να μην παίρνει αρκετό γάλα λόγω κακής τεχνικής στο θηλασμό.

Στέλιος Παπαβέντσης, Παιδίατρος MRCPCH DCH IBCLC

Βρε λες....?

ThinkingSmiley.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως τη Ματινα! Ρε συ μου φαινεται υπερβολικο το 6 κιλα! εμεις ειμαστε 4800 και μας ειπε οτι ειμαστε ακριβως στο μεσο ορο!

Εγω πινω σιδηρι οποτε το θυμαμαι... τιποτα αλλο!

dbLDp2.png

Καλως τη Ματινα! Ρε συ μου φαινεται υπερβολικο το 6 κιλα! εμεις ειμαστε 4800 και μας ειπε οτι ειμαστε ακριβως στο μεσο ορο!

Και γω ετσι πιστευω Αρτεμη.. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στο ανωτατο οριο και ο μεσος ορος μια χαρα ειναι..

Ασε εγω ειχα μια εβδομαδα να παρω σιδηρο και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου. Οποτε το ξεκιναω παλι συστηματικα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα Αρτεμη, τέλειο το Ιάσονας!!

Εγώ πιστεύω ότι το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό αλλά κ καλούπι!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα ειμαι η Δήμητρα και ειμαι απο Θεσσαλονίκη σας παρακολουθώ πολλούς μήνες τώρα (σχεδόν περάσαμε όλη την εγκυμοσύνη παρέα) ΄αλλα δεν είχα πάρει την πρωτοβουλία να συμμετέχω στις συζήτησεις, κατι που αποφάσισα τώρα μιας και με τα μωρά εχουμε να ανταλλαξουμε περισσότερες πληροφορίες, λόγω απειρίας. Έχω ένα μπεμπίνο γλύκα, ο οποίος γεννήθηκε στις 30/11 στον Άγιο Λουκά 3950 kgr και 54 cm, με καισαρική έιχα πιθανή ημ/νια στις 23/11 τον περιμέναμε τον περιμέναμε ΄αλλα αυτός δεν έλεγε να βγει... (παρακαλω η γραμματέας να με συμπεριλάβει στη λίστα:-) ) αυτή τη στιγμή εχουμε φτάσει αισίως τα 6500 kgr (ειναι φαγανας) και θηλάζω αποκλειστικα. Σε γενικές γραμμές ειναι πολύ καλο και συνεργάσιμο μωράκι το βραδυ θηλάζουμε σχεδόν ανά τρίωρο, ενώ την ημέρα δεν εχει και πολύ σταθερό προγραμμα. Αυτά για αρχή στην πορεία θα πουμε και περισσότερες λεπτομέρειες!!!

Γεια σου Δημητρα... Καλωσορισες στο καφε μας...

427965nd6rpvchdv.gif

Τα παιδια μας εχουν ιδια μερα γενεθλια.. τι ωρα γεννησες? εγω στις 7 το απογευμα.. :rolleyes:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??? ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.... ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"?

Εγω ποτε δεν εχω δωσει.. μου εφεραν προσφατα δυο πετσετες για το μωρο, μια μεγαλη και μια μικρη με το σημα του Χαμογελου, πολυ γλυκια κινηση, δεν ειναι πολυ μαλακες αλλα η σκεψη ηταν πολυ σωστη..

Εγω ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι θελουν να κλεισουν το Χαμογελο..:confused:

Καλησπερα Μαιρη.

Εμεις δεν εχουμε δωσει ρουχα αλλα εχουμε βοηθησει χρηματικα. Η μαμα μου μαλιστα ηταν και απο τα πρωτα μελη. Κανουν κατα τη γνωμη μου πολυ καλη δουλεια σε αντιθεση με αυτους που θελουν να το κλεισουν.

Μπραβο στη μαμα σου Μαιρακι.. ;)

Προιοντα βρωμης να αρχισω παλι? τι να κανω??:confused:

Διαβασα οτι εχουν κρυμμενα αλλεργιογονα.. αν θες ρωτα τη συμβουλο σου..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω ποτε δεν εχω δωσει.. μου εφεραν προσφατα δυο πετσετες για το μωρο, μια μεγαλη και μια μικρη με το σημα του Χαμογελου, πολυ γλυκια κινηση, δεν ειναι πολυ μαλακες αλλα η σκεψη ηταν πολυ σωστη..

Εγω ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι θελουν να κλεισουν το Χαμογελο..:confused:

Μπραβο στη μαμα σου Μαιρακι.. ;)

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ". ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ... ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...

Βρε λες....?

ThinkingSmiley.jpg

Σνοου, εγω που θεωρω οτι εχω μεχρι στιγμης μια επιτυχη πορεια στο θηλασμο, καταφεραμε με το μπομπιρα να εχω τη δεξια ρωγα πληγωμενη και να ποναω απιστευτα πολυ.. Νομιζω ειναι και η φυσιολογια της συγκεκριμενης θηλης βεβαια που ευθυνεται για αυτο.. :( Γι'αυτο το λογο και το παιδι απο μονο του προτιμαει το αλλο στηθος περισσοτερο.. Και ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν αυτο θα συνεχειστει μεχρι να αποθηλασω.. δεν ξερω.. :(

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ". ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ... ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ...

Καλα, αυτο ειναι τραγικο... αντι να συνεργαστουν καθονται και τρωγονται μεταξυ τους... :?::?::?: Και τι παει να πει οτι ειναι μεταχειρισμενα τα πραγματα? Δε νομιζω να ειναι και τοσο χαλια πια.. και σε τελικη, μπορουν να τα δεχτουν , να πουν ευχαριστω και να τα ξεσκαρταρουν, δινοντας τα καλα στα παιδια που εχουν αναγκη.. Εγω ελεγα για το Χαμογελο στην Αθηνα.. γιατι θελουν να το κλεισουν?:confused:

Διαφημίσεις

Τυχερήηηηηηηηη

Όντως είμαι τυχερη με τον συγκεκριμενο παιδίατρο ειναι εξαιρετικος με τα παιδια και πληρως ενημερωμενος για θεματα θηλασμου και διατροφής.

Γεια σου Δημητρα... Καλωσορισες στο καφε μας...

427965nd6rpvchdv.gif

Τα παιδια μας εχουν ιδια μερα γενεθλια.. τι ωρα γεννησες? εγω στις 7 το απογευμα.. :rolleyes:

Ναι τα Τοξοτάκια μας μαζι ειναι γεννημενα μονο που εχουν άλλο ωροσκόπο καθώς εγω γέννησα στις 10:30 :lol::lol::lol:

gPXtp2.png

Ναι τα Τοξοτάκια μας μαζι ειναι γεννημενα μονο που εχουν άλλο ωροσκόπο καθώς εγω γέννησα στις 10:30 :lol::lol::lol:

Ααααα.. ωραιαα... εσεις τι ωροσκοπο εχετε?

Ααααα.. ωραιαα... εσεις τι ωροσκοπο εχετε?

Ασχετη είμαι με ζωδια αλλα μιας και το καναμε κουβεντα εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο net και βρηκα οτι είναι Υδροχόος.... καλο ειναι αυτο... κακο ... θα σε γελάσω :D

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...