Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

Δημητρα Θεσσαλονικια καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Εσυ γεννησες 7 μερες μετα την ΠΗΤ;;;;; μωρε μπραβο πεισμα ο μπεμπης σου....!!

Κατσε να επεξεργαστω τη λιστα... :tongue:

Α!το τικερακι δεν ειναι σωστο, δε θα σου μετραει τις μερες ετσι.. θα σου πω.. επανερχομαι..;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

..............................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Vaggeliw..............................Αγόρι - Αρετ.Λευκωσίας - 3150kg - 02/11 - Κωνσταντίνος

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom..........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3165kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

caramello..........19/11.........Κορίτσι - Απολλώνειο Λευκωσίας - 3120kg - 6/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

salitsa................03/12.........Αγόρι - Γεν.Κλινική - 3100kg - 17/11 - Αντώνης-Άγγελος

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11 - Μαρία

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Λαμίας - 3250kg - 30/11

Dimarg..............23/11.........Αγόρι - Άγιος Λουκάς - 3950kg - 30/11

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα - 3510kg - 03/12

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ - 3340kg - 07/12

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Διαφημίσεις

...........................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Vaggeliw..............................Αγόρι - Αρεταίειο Λευκωσίας - 3150kg - 02/11 - Κωνσταντίνος

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom..........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3165kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

caramello..........19/11.........Κορίτσι - Απολλώνειο Λευκωσίας - 3120kg - 6/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

salitsa................03/12.........Αγόρι - Γεν.Κλινική - 3100kg - 17/11 - Αντώνης-Άγγελος

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11 - Μαρία

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Λαμίας - 3250kg - 30/11

Dimarg..............23/11.........Αγόρι - Άγιος Λουκάς - 3950kg - 30/11

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα - 3510kg - 03/12

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ - 3340kg - 07/12

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

καλημερα

συνονοματη καλως ορισως στο τοπικ!!!

σχετικα με τη νινιδα.. παρουσιαζει το μεγαλυτερο πληθος βρεφων και συνηθως υποχωρει μεχρι τον 6ο μηνα.. η συνηθεστερη αγωγη ειναι τακτικη επαλειψη με λαδακι (johnsons η αλλης εταιρειας καθως υπαρχουν και με ειδικη συσταση για τη νινιδα) και αφαιρεση με το χτενακι.. αλλα με προσοχη.. στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν υποχωρει αισθητα και ετσι απλα υπομενουμε..

mairaki ετσι οπως μας τα λες λοιπον το μωρακι σου ξεκινησε οδοντοφυια.. βεβαια να ξερεις οτι δεν σημαινει οτι θα βγαλει αμεσα η συντομα δοντι.. μπορει να ταλανιζεται ετσι για μηνες..συνεπως καλη προσαρμογη με το νεο χουι..

να πω την αληθεια και εμεις εχουμε εμφανισει σαλακια τις τελευταιες μερες αλλα δεν κοπτομαι ιδιαιτερα.. με νοιαζει οταν θα ναι να βγαλει τα δοντια ΤΙ γκρινια θα περασουμε.. ειδικα τοτε σε καποια μωρα μπορει να εκδηλωθει και με ασχετο πυρετο υψηλο..η πολυ διαρροια... αλλα δεν συμβαινει κατω των 6 μηνων..ετσι ξερω εγω τουλαχιστον

καλως την Ματινα που χεις ξεμυαλιστει με το baby γκομενακι..εμενα για τα 5 λεπτα δεν πηρε φραγκο..χαχα!

καλημερα aristea!!

γραμματεα και η snowflake Ασπασια θα την βγαλει αν θυμαμαι..

εμεις ακομη δεν εχουμε καταληξει στην ακριβη διπλη ονομασια..(με ποια σειρα δηλαδη) αστο για τοτε..

για να βγει σωστο το τικερακι..

Οταν το ολοκληρωσεις κατω απο το τικερακι θα πατησεις • PseudoHTML, UBBCode and BB Code και θα σου βγαλει εναν κωδικο τον αποιο αντιγραφεις και τον κανεις επικολληση στην επεξεργασια της υπογραφης σου μετα πατας ολοκληρωση και ειναι ετοιμο..

Ελπιζω να βοηθησα!!!

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλες!!!!!:D

Προσπάκι όντως φαγανά τα αγόρια μας αλλά ως συνήθως οι άντρες έτσι είναι...;)

Κι εμείς δύο ονόματα θα δώσουμε στον μπεμπάκο μας!! Το ένα θα είναι του πεθερού μου και το άλλο από τάμα!! Και εγώ και ο πατέρας μου δύο ονόματα έχουμε.....άσε...άσε....:tongue:

Αχ αυτό το κλάμα που σου έκανε ο μπεμπάκος σου σαν παράπονο....μου έρχεται σαν εικόνα!!:(

Εμένα μου χαμογελάει διαρκώς αλλά όταν πεινάει ή τον ενοχλεί κάτι, γελάει στους άλλους κι όταν του μιλήσω εγώ το κάτω το χειλάκι του καλύπτει το επάνω και έχει ένα παραπονεμένο προσωπάκι για φάγωμα...

Δήμητρα από Θεσσαλονίκη καλωσήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το μεγάλο αγοράκι σου!!!!!! Ολόκληρο μασκετμπολίστα έβγαλες εσύ!!:P

Αχ πριν τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου και βασικά ψιλοκοιμότανε και κάθε φορά που του μιλούσα ή του τραγουδούσα να τα χαμόγελα με κλειστά τα μάτια!! Έλιωσα λέμεεεεε.....κι όταν τον φώναξα με μία λέξη από τις διάφορες που του λέω, ψιλοχαχάνισε.......πάει σας λέω.....με κάνει ότι θέλει!!!!!!:D:D

Εν τω μεταξύ οι λεξούλες πάνε κι έρχονται....τι αγκούουουουου σαν λυκάκι, ή αγκχ, αγκγ.....τι να σας λέω?? ααααα, κλπ κλπ.....σκέτη τρέλα!!!!!!!

Του τραγουδάω κι αυτός όλο ακούγεται σαν να τραγουδάει μαζί μου.....φανταστείτε τι θα κάνουνε αργότερα....θα μας πάρουνε τα μυαλά...πόσο ακόμα θα μου πείτε??

Με έπιασε η φλυαρία....:tongue:

Αδιαθέτησα κιόλας χθες...:( και μάλιστα για τα καλά.....λέρωσα στον ύπνο μου και τώρα φοράω τις μεγάλες σερβιέτες που μου είχαν περισσέψει από τη γέννα....τρελή ροή δηλαδή όπως πάντα.....:mad:

Σας φιλώ όλες....βγαίνω γιατί ταυτόχρονα μιλάω με την κουμπάρα μου στο τηλέφωνο και ξυπνάει και ο μπέμπης....:tongue:

Διαφημίσεις

Για τα δοντάκια που λέτε.....ξέρω μωρό που γεννήθηκε με μία φουσκαλίτσα στα δόντια και όταν ήτανε 4 ημερών έσκασε δοντάκι!!:tongue: Δεν το πίστευα, μέχρι που είδα φωτογραφία της!!!!!!!:tongue::tongue:

Γίνονται και περίεργα....;) Οι εξαιρέσεις στον κανόνα!!

καλως την Ματινα.

αυτο με τα μικρα στην οικογενεια ειναι λιγο βασανο εγω στα ανηψια μου με το που ερχοντα στο σπιτι η παμε εμεις τους βαζω να πλενουν χερια και μετα με οινοπνευμα αλλιως δεν αγκιζουν το μωρο(ειμαι πολυ υποχονδρια!!!!) γιατι αν αρωστιση εγω θα τρεχω.....

να μωρε τα μωρα μας μεγαλωνουν και ηρεμουν εσυ αν δεν κανω λαθος θηλαζεις ε!!!

Αρετη μου εγω δεν μπηκα σ'αυτη την διαδικασια γιατι ο Γιωργος εχει σκουληκια στον πωπο του...και να του τα επλενα να τα χερια και ολοκληρο αν τον εκανα απολυμανση σε λιγα λεπτα θα ξαναειχε την βρωμα ολου του κοσμου πανω του αφου κυλιεται στο πατωμα...τεσπα!

Ναι θηλαζω αλλα σας διαβαζω που γραφετε οτι τα μωρα σας εχουν φτασει πανω απο 6 κιλα και νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τον δικο μου...εμεις πριν 15 μερες ειμασταν 4750 και η γιατρος ειπε οτι θα ηθελε να ειμασταν τουλαχιστον 5 κιλα....επειδη ομως πεταει ρουκετουλες συχνα το βγαζει το γαλα που πινει και δεν παιρνει οσο πρεπει μαλλον! Καναμε και υπερηχο οισοφαγου στομαχου να δουμε μηπως υπαρχει καμια στενωση αλλα δοξα τον Θεο ολα καλα...και γαλα εχω αρκετο γιατι δεν προλαβαινω να κατεβασω το σουτιεν και τρεχει....τωρα τι να πω? Αλλαξαμε τα γευματα, πινουμε καθε 2 ωρες παλι οπως στην αρχη απλα του δινω λιγοτερο για να μην γεμιζει το στομαχι του και τα βγαζει! Την πεμπτη θα παμε παλι γιατρο να τον ζυγισουμε και να δουμε τωρα που ηρεμισε με τις ρουκετες ποσο εχει παρει....

και εμενα καθε 2με 3 μερες εκανε αλλαξαμε γαλα και τωρα παει καθε μερα αλλα συνεχειζω και θηλαζω και μετα δινω λιγο ξενο....

εγω δε θηλαζω.τρωει μονο ξενο.τον ρωτησα για να το αλλαξω και μου ειπε οχι.θα στρωσει σιγα σιγα.ευτυχως γιατι εχω πολυ γαλα ακομα αγορασμενο!!!!

yz0pp2.png

ματινα μην αγχωνεσαι.. απο τις αναγωγες μαλλον υπηρξε αυτη η επιβρανδυση.. καποια στιγμη φρεναρουν και ξαφνικα μαρσαρουν και τα παιρνουν σβαρνα

Δημητρουλα μου κι εγω ετσι πιστευω αλλα γενικα ειναι πολυ φαγανος και μου εκανε εντυπωση οταν ειδα στην ζυγαρια της γιατρου να γραφει 4750...τον νιωθω και πιο βαρυ αποτομα απο τον ενα μηνα στον αλλο και μου φανηκε πολυ λιγο το 4750! Τι να πω...να παιζει προβλημα με την ζυγαρια της γιατρου οχι ε? Οταν ζυγιστηκα μονη μου στην δικη μου ζυγαρια και μετα μαζι με τον μπεμπη οταν γυρισαμε απο την γιατρο εδειξε οτι ηταν 5200 τουλαχιστον!

Βεβαια μπορει να εμοιασε και στον μπαμπα του γιατι και ο αντρας μου μωρο εκανε ρουκετες αλλα επινε 300γραμμαρια γαλα! Παρα πολυ για νεογεννητο οποτε πως να μην εκανε ρουκετες?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...