Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ηρθα!

Καταρχην να καλωσορισω στην παρεα μας την annpan!!!!!

Καλως ορισες annpan στην παρεα μας!000206B4.gif

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να κρατησεις γερο το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!!! Και η συνυφαδα μου γεννησε το 1ο της παιδακι στις 34 εβδομαδες και 5 μερες αλλα αυτη ειχε θεμα με τον πλακουντα της....ουτε μια χουφτιτσα δεν ηταν και γι'αυτο ο μικρος γεννηθηκε 1 κιλο και εμεινε 2 μηνες θερμοκιτιδα!

Πιστη στον Θεο και ολα θα πανε καλα!

Κατα δευτερον Κυριακη μου κι εμενα ο μπεμπης απο την αυχενικη κιολας φαινοταν οτι ηταν οι μετρησεις στην μεση καικαποιες λιγο πιο κατω απο την μεση....στον β'επιπεδου αυξηθηκαν καποιες και αλλες εμειναν στην μεση...αυτο δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με το μωρο! Και ποιος λεει οτι οταν το μωρο ειναι μεγαλο ειναι και καλο παντα? Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις και να εισαι σιγουρη οτι αν υπηρχε μια πιθανοτητα κατι να μην πηγαινε καλα θα στο ελεγαν αμεσως...δεν τα αφηνουν αυτα ετσι!

Προσπ μου σου εστειλα πμ για φεις! Ειχα την εντυπωση οτι ειχες πει οτι δεν εχεις φεις αλλα τελικα θυμηθηκα ποια το ειχε πει....σε αλλο καφε ηταν!

Αριστεα μου μην ντρπεσαι καθολου οντως εισαι ομορφη και ευχομαι να σου μοιασει και το μωρακι σου!!!!!!!

Λια μου μην νομιζεις οτι σε ξεχασα....και σε σενα φτου φτου κουκλα μου! Νυφαρα ειχες γινει και εχεις πανεμορφο παιδακι! ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ!!!!

Ελενακι μου τι κανεις που εισαι??????? Καιρο εχουμε να μιλησουμε!!!!!

Κοριτσια εγω πειναω πολυ συχνα παλι....ενω ειχα ηρεμισει εχω κανα 2ημερο που λυσαω στην κυριολεξια...θελω να τρωω συνεχεια....το παθαινεται εσεις αυτο??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα πάντως έχω ξυπνήσει με καλύτερη ψυχολογία! Και αυτό σε ένα βαθμό οφείλεται και σε σας με όσα μου έχετε γράψει!!! :*

Κι εγώ κάποιες ώρες γίνομαι σχετικά λαίμαργη και πεινάω πιο πολύ...!!! Γενικά είμαι όμως συγκρατημένη. Τώρα τρώω ένα ροδακινάκι και θα πάω για μαγείρεμα σε λίγο (άργησα σήμερα μου φαίνεται...) :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπααααα, μην ανησυχεις, εγω ακομη ειμαι στρογγυλοκαθισμενη μπροστα στο πισι και δεν εχω παει προς την κουζινα ακομη.... Φεταααααααα.....:cool: (οσο μας παιρνει ακομη!) :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ναι.. γκουχου γκουχου..

και μετα απο το κυρηγμα για τα 11 κιλα που πηρα.. εκανα μια μερα "διαιτα" και τις επομενες ετρωγα και ενα μικρουλι σιροπιαστο για να μου παιρνει τη λιγουρα μεχρι εχθες βεβαια που μετα απο μια ξεγυρισμενη μακαροναδα με κιμα και μετα απο τις δραστηριοτητες με τα πιτσιρικια ηθελα να χαλαρωσω και πηγαμε σε καφε οπου εφαγα ενα τοστ και ηπια ενα φρεντοτσινο ενω την προηγουμενη πηγα και εφαγα σοκολατοπιτα με παγωτο..

ελεος κοπελιααααααααα!!!!χαχα

καλημερα κοριτσαρες...σημερα ειμαι καπως καλυτερα!!!Πηρα και τον γιατρο χθες και με καθησυχασε,,,δεν επρεπε να μου το πει καν ειπε,,ειναι ασημαντο...τεσπα...προσευχομαι ολα να πανε καλα!!

Κυριακη μην στεναζωριεσαι φιλη μου..ολα καλα θα ειναι με τα μωρακια μας...η παναγιτσα θα μας βοηθησει μεχρι το τελος!!Κοριτσακια σας εκανα αντ,,,σας ευχαριστω πολυ,εγω φωτο σας δεν μπορεσα να δω ακομη γιατι μου τις ανοιγει πολυ αργα..μονο την αριστεα ειδα και ειναι οντως κουκλι ζωγραφιστο...φτου της...

παω να δω το φαγητο,,γεμιστα σημερα,,μιαμ μιαμ..θα τα τσακισω λεμε..απο αυριο σαλατα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα. Τι καλημέρα δηλαδή που μεσημέριασε! Αλλά χθες το βράδυ ξύπνησα στις 3 και μετά δεν με έπαιρνε ο ύπνος! Τη μία ζεσταινόμουν, την άλλη ένιωθα φουσκωμένη κτλ. Πήγε 7 το πρωί μέχρι να κοιμηθώ. Είδα όλα τα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ που διαφημίζουν στην τηλεόραση (μερικά ήταν καλά κιόλας!!!). Πάλι βάλανε φωτιές στον Υμηττό και την Πάρνηθα!! Δε θα αφήσουν δέντρο για δέντρο!:(

"το κατεβαζω ρολα" για μενα εχει να κανει με τη γνωση οτι δεν μπορω να φροντισω για τιποτε αλλο περαν απο αυτα που περνουν απο το χερι μου και το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να μην περιμενω τιποτε, να χαιρομαι το οτι ειμαι καλα σημερα και απλα να ελπιζω οτι θα μαι καλα γενικα..

...αλλα να βλεπουμε οτι ολα μπορουν να πανε καλα και ο καθενας να ελπιζει η να προσευχεται εκει που θελει και ξερει..

Prosperous, αυτό ακριβώς λέω και εγώ-για να μπορεσεις να αποστασιοποιηθείς από ό,τι άσχημο σου συμβαίνει πρέπει πρώτα να δεχτείς πως έκανες ό,τι καλύτερο μπορείς (με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας) και από εκεί και πέρα...ελπίδα και πίστη!

Ματίνα, καλημέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα!

Κyriak_ καθησυχαστικό τον άκουσα το γιατρό σου. Νομίζω -αν δεν κάνω λάθος- ότι καλό είναι όταν είσαι ξαπλωμένη να μην είσαι συνέχεια ανάσκελα αλλά στο αριστερό πλευρό. Αυτό νομίζω βοηθάει στην καλή αιμάτωση του πλακούντα.

Αυτά προς το παρόν! Ελπίζω να έχω καλύτερο σήμα και αργότερα γιατί όλο το πρωί με πέταγε έξω. Είδα και έπαθα για να μπω!

:):):):):)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Κyriak_ καθησυχαστικό τον άκουσα το γιατρό σου. Νομίζω -αν δεν κάνω λάθος- ότι καλό είναι όταν είσαι ξαπλωμένη να μην είσαι συνέχεια ανάσκελα αλλά στο αριστερό πλευρό. Αυτό νομίζω βοηθάει στην καλή αιμάτωση του πλακούντα.

καλημερα annpan..σωστη σε αυτο που γραφεις.. ανασκελα πιεζεται η ομφαλικη αρτηρια και δεν γινεται σε ορισμενες περιπτωσεις καλα η αιματωση αναλογα παντα των συνθηκων βαρους και θεσης του μωρου, επισης δεξια πιεζονται με το βαρος αλλα δικα μας ζωτικα οργανα, ενω η αριστερη ειναι η ουδετερη πλευρα.. το θεμα ειναι και τι βολευει την καθεμια στη φαση μας.. εγω παλι καλα με το αριστερα το χω ακομη καλα..

παω να βγαλω τη φανουροπιτα απο το φουρνο, μετα θα ξαπλωσω καμια ωρα και μετα απο κατι δουλιτσες επιστρεφω εξοχικο..

καλο μεσημερι σε ολες και καλο σκ με οσες δεν τα πουμε!!

Καλά, έχω να σας γράψω πάρα πολλά!!! Λίγο έλειψα στην κουζίνα -όχι για να περιδρομιάσω...χαχαχα αλλά για να αρχίσω το μαγείρεμα- και δεν σας προλαβαίνω με τόσα που έχετε γράψει!

Prosp μου, κι εγώ μακαρονάδα με κιμά φτιάχνω!! Περιμένω πως και πως να γίνει! Πεινάωωω!!!

Εντωμεταξύ, κάθησα για λίγο στον καναπέ και είχα ανοιχτή την τηλεόραση και τι να δω;;;; :shock::shock::shock: Ο Παρλιάρος έφτιαχνε κάτι τοστ με σοκολάτα!!!!!!!!!!! Λοιπόν, σας δίνω τη συνταγή για "έκτακτες" λιγουρίτσες!!!:

ψωμί του τοστ (κατά προτίμηση ψίχα τοστ)

βούτυρο

σοκολάτα της αρεσκείας μας

μαρμελάδα πχ φράουλα ή πορτοκάλι (που πάνε και οι δύο πολύ με τη σοκολάτα) αααααααααχ

Αλείφουμε τις φέτες με το βούτυρο, από πάνω βάζουμε κομματάκια σοκολάτας, αλείφουμε με τη μαρμελάδα, κλείνουμε το τοστ και το ψήνουμε στην τοστιέρα!!!!!!!!!!!!! Φοβερό;;;; Δεν έχω ούτε σοκολάτα στο σπίτι ούτε μαρμελάδα;!;!;!;! Και τώρα;;;;

Λία όλα καλά θα είναι με το μωράκι! Σημασία έχει τι λέει ο γιατρός, τον οποίο πρέπει να εμπιστευόμαστε!

Για το θέμα ανάσκελα στον ύπνο ή και απλά στην ξάπλα, το έχω διαβάσει από πολύ νωρίς ευτυχώς και έτσι το αποφεύγω, όσο γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι κυρίως αριστερά βολεύομαι, μαζί με την βοήθεια από αρκετά μαξιλάρια!! Θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα να μην μένω σχεδόν καθόλου ανάσκελα (πιο πριν όσο δεν είχα τόσο βάρος, όλο και μου ξέφευγε και έμενα ανάσκελα..)

Annpan, καλά είχα καταλάβει (δεν άκουσα ειδήσεις) ότι κάπου είχαν βάλει φωτιές.... Εχθές, με τόσο αέρα, μου ερχόταν η μυρωδιά του καμμένου όταν είχα ξαπλώσει... Τι αλήτες....

Ααααααχ, να είχα όλα τα υλικά για τα σοκολατο-τόστ!!!!! :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα annpan..σωστη σε αυτο που γραφεις.. ανασκελα πιεζεται η ομφαλικη αρτηρια και δεν γινεται σε ορισμενες περιπτωσεις καλα η αιματωση αναλογα παντα των συνθηκων βαρους και θεσης του μωρου, επισης δεξια πιεζονται με το βαρος αλλα δικα μας ζωτικα οργανα, ενω η αριστερη ειναι η ουδετερη πλευρα.. το θεμα ειναι και τι βολευει την καθεμια στη φαση μας.. εγω παλι καλα με το αριστερα το χω ακομη καλα..

Εγω ειχα την ακριβως αντιθετη εντυπωση... οτι καλυτερα ειναι να γυρναμε προς τα δεξια, διοτι απο τα αριστερα πιεζουμε την καρδια μας και τα αλλα οργανα.. Αφηστε που εγω οταν γυρναω στα αριστερα μουδιαζει το σημειο κατω απο το αριστερο μου στηθος... παντα και χωρις εξαιρεση συμβαινει...

:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Οσο για τις φωτιες εχω την εντυπωση οτι αργησανε φετος να τις βαλουνε, ε ?

Αλλες χρονιες τελη Αυγουστου ειχανε καει χιλιαδες στρεμματα.

Κυριακη, το σοκολατοτοστ θα το φτιαξω το συντομοτερο και θα σου πω εντυπωσεις..

Λια, κι εσυ μια κουκλα εισαι.. φτου φτου... καλα για την κορη σου δεν το συζητω.... δινει ρεστα...

Καλο μεσημερακι και καλη ξεκουραση σε μανουλες και παιδακια... :D

μιαμ μιαμ.. εγω χρονια επαιρνα φετα ψωμι αλοιφα βουτυρο και μετα μερεντα και σπανια εβαζα λιγη μαρμελαδα.. του παρλιαρου ειναι πιο ζεστη εκδοχη..χαχα!!!

για τις πυρκαγιες δεν εχω να σχολιασω.. οπως επισης με το σκανδαλο siemens οπου το εκλεισαν αρον αρον.. ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του για τη καταντια, το ξεπουλημα και το τιποτα που μας περιβαλλει αλλα μεσα απο το τιποτα κερδιζουν αλλοι..

υπομονη ...:(

Κοριτσαρες καλησπερα!!

Δεν προλαβα να γραψω σημερα, αν και σας διαβαζα απο τη δουλεια, αλλα απο το κινητο μου τη σπαει μου βγαινουν τα ματια!!!

Α! τωρα που ειπα ματια, εχετε ακουσει οτι με την εγκυμοσυνη μπορει να ανεβει η μυωπια;; Εχω παρατηρησει τους τελευταιους μηνες οτι τα ματια μου δεν πανε καλα!!! Βεβαια δεν ειχα πολυ (1,50+1,75) αλλα

εχει αρχισει κ γινετε κουραστικο...

Τελικα θα παρω την πολυποθητη αδεια απο Δευτερα και μετα μην τον ειδατε μην τον απαντησατε..χαχα!!!!!

Να αρχισουμε να βαφουμε και το δωματιακι της μπεμπας γιατι περναει ο καιρος...

Καλα διαβαζα κατι για σοκολατες κ μερεντες κλπ και με πηραν τα ζουμια το μεσημερι..... Τι μου κανετε!!! Νομιζω μπορω να φαω ολοκληρο το βαζακι νουτελα, χαλαρα ομως!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα σε ολες..

χρονια πολλα σε οποιον εχετε που γιορταζει

Aristea το "θα ετρωγα χαλαρα νουτελα" με το "εφαγα χαλαρα νουτελα" εχει αποσταση και σιγουρα το πρωτο ειναι πιο..ασφαλες απο το δευτερο χαχα!!!

ακομη εχουμε αλλοθι τουλαχιστον σε αυτα.. μετα ειναι το θεμα τι κανουμε!!

για τη μυωπια το εχω ακουσει και εγω αλλα αυτο ισχυει στις μεγαλες μυωπιες μου πε περσι ο οφθαλμιατρος και παρωδικα συμβαινει γενικα σε οποιον εχει μυωπια εστω και μικρου βαθμου.. ακομη και εγω με μισο βαθμο μια κουραση και μια διαφορα στην οραση τα χω παρατηρησει..

εγω αυτο που πιθανοτατα επαθα μετα την γεννα απο το σφυξιμο (λαθος τεχνικη βασικα αφου απο το φοβο μου σφιγγομουν και στο κεφαλι..και ισως εκει ειναι χρησιμα τα μαθηματα ανωδυνου, στο να μαθαινουμε πως αναπνεουμε) ηταν οτι επαθα μικρες ρηγματωσεις στους οφθαλμους και ετσι βλεπω πολλα στιγματα στο φως ή οταν κοιταω σε ανοιχτοχρωμες επιφανειες.. με ανησυχησε αυτο γιατι ηταν εντονο και εκανα βυθοσκοπηση αλλα μου πε ο οφθαλμιατρος οτι δεν αποκαθισταται και αναγκαστικα πρεπει να το συνηθισω.. και ετσι μαζι με οτι βλεπω εχω και "χιονακια" στην οραση μου..χαχα!!

επιτελους εχθες κοιμηθηκα σχεδον σερι.. η μικρη δεν ξυπνησε καθολου και μονο σηκωθηκα δυο φορες για τουαλετα και για το χαπι μου... 8-9 ωρες κοιμηθηκα υπολογιζω..σιγουρα αλλη μια ωριτσα θα την καταναλωνα παροτι δεν ειμαι του υπνου αλλα αν η μικρη ξυπνησει το πρωι δεν μας αφηνει να παρουμε ανασα.. αρχιζει να θελει οτι της ερθει..(οχι καλεεε!! δεν ειναι καλομαθημενο χαχα!!)

σημερα εχω ενα παρτυ γενεθλιων στη λεσχη με τα παιδακια και προβλεπεται ο χαμος να γινει και πρεπει να κατσω να προετοιμασω καποια παιχνιδια που θα τους κανω, να ετοιμασω τα μπαλονια για το στολισμο και λοιπα..

καλο υπολοιπο!!

Καλημέρα!

Κι εγώ χθες κοιμήθηκα σαν πουλάκι, μάλλον επειδή ήμουν πτώμα από τα άλλα βράδια που δεν κοιμόμουν, μαζί με το γεγονός ότι έχει πέσει αισθητά η ζέστη κατά τη διάρκεια της νύχτας κι έτσι ήταν πιο άνετα εχθές! Επιτέλους!

Prosp μου, τι ωραία με τις δραστηριότητες που έχεις σήμερα! Εύχομαι να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα και να προσέχεις να μην κουραστείς πολύ!

Κι εγώ έχω αυτά τα χιονάκια στα μάτια και είναι πολύ σπαστικά... Έχω πάει κι εγώ στον οφθαλμίατρο και μια από τα ίδια. Σήμερα το πρωί ξανά τα ίδια με την δυσκοιλιότητα..... Αχ δεν αντέχω άλλο.... Αλήθεια σας το λέω, δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Και το κακό είναι ότι τις τελευταίες φορές έκαναν την εμφάνισή τους και οι αγαπημένες μου αιμορροίδες και έχω πλαντάξει από τον πόνο...... Κάτι μου λέει πως ότι και να κάνω, έτσι θα συνεχίσω το υπόλοιπο διάστημα... Όμορφα.... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...