Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Παντως τωρα που ακολουθω το αυστηρο προγραμμα του υπνου, ειναι πολυ καλυτερα! Τον βαζω στη κουνιτσα κλαιει λιγο του δινω πιπιλιτσα, μια δυο φορες και εχει κοιμηθει! Σημερα μονο που ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια και τον ξεμυαλισε,τον εχω διπλα μου στο κουνιτσα του διοτι δε κοιματε με τπτ! και ο αντρουλης εφυγε να παιξει ποδοσφαιρο καταλαβες!

Σε εμας δε παιζει αυτο βαγγελιω.Καταρχας δε παιρνει πιπιλα με τπτ...Και αν την αφησω καπου ξυπνια πανω απο 10 λεπτα θα βαρεθει αυτο που κανει και θα χαλασει τον κοσμο.Θα σκασει στο κλαμα,δε θα γκρινιαξει απλα..και δε προκειται να ηρεμησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαγγελιω απο ποιο μερος της Κρητης εισαι;;

salitsa και μενα η μικρη μου οταν την εβγαλα για πρωτη φορα εξω εκανε λιγο σαν υστερικο αλλα μετα απο λιγο ισιωσε!!

εξω ειναι κυριος!!!εχει τυχει να κατσουμε και 5 ωρες και να γκρινιαξει μονο για να φαει.σπιτι αν ζαλιστει γκρινιαζει λιγο αλλα το ξεχναει γρηγορα

yz0pp2.png

εξω ειναι κυριος!!!εχει τυχει να κατσουμε και 5 ωρες και να γκρινιαξει μονο για να φαει.σπιτι αν ζαλιστει γκρινιαζει λιγο αλλα το ξεχναει γρηγορα

Τελικα νομιζω οτι τα μωρα που θηλαζουν γκρινιαζουν περισσοτερο..

Εχουν στενες επαφες με τα ζιζια!!Τι να πω; χαχαχαχαχα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Τελικα νομιζω οτι τα μωρα που θηλαζουν γκρινιαζουν περισσοτερο..

Εχουν στενες επαφες με τα ζιζια!!Τι να πω; χαχαχαχαχα!!

η αληθεια ειναι οτι συνηθιζουν αλλιως...αν και ο δικος μου και οταν τον θηλαζα στις βολτες πρωτος ηταν!

yz0pp2.png

Λευκωσια ειμαι.Ηρθαμε για 2 χρονια για δουλεια του αντρα μου και εχουμε ηδη μεινει 1μιση. Να κανονισουμε για καφε, εννοειται.Απλα εμεις δεν ειμαστε τοσο βολικο μωρακι σαν εσας. Βγαινουμε βολτουλες αλλα αν μας πιασει η γκρινια μπορει να μας το χαλασει.Εσυ που εισαι?

Λευκωσια και γω!!! Να το δοκιμασουμε ! σε ποια περιοχη??

Διαφημίσεις

Βαγγελιω απο ποιο μερος της Κρητης εισαι;;

salitsa και μενα η μικρη μου οταν την εβγαλα για πρωτη φορα εξω εκανε λιγο σαν υστερικο αλλα μετα απο λιγο ισιωσε!!

Αγιο Νικολαο!

Σε εμας δε παιζει αυτο βαγγελιω.Καταρχας δε παιρνει πιπιλα με τπτ...Και αν την αφησω καπου ξυπνια πανω απο 10 λεπτα θα βαρεθει αυτο που κανει και θα χαλασει τον κοσμο.Θα σκασει στο κλαμα,δε θα γκρινιαξει απλα..και δε προκειται να ηρεμησει...

Ωχ. δυσκολη η περιπτωση σας! εκανε ετσι και ο δικος οταν τον εβαλα πρωτη φορα στη κουνια του! μας ακουσε η γειτονια χαχαχα τη δευτερη μερα ομως ηταν μια χαρα νομιζω αυτο το παιδι συνηθιζει ευκολα τελικα!

Αγιο Νικολαο!

ελα ρεεεε;; εκει μεγαλωσε ο αντρας μου κ εμεινε μεχρι τα 20 του περιπου..

εχουμε παει αρκετες φορες μιας κ ειναι ο κουμπαρος μας εκει, δουλευει κ ο πεθερος μου σεζον στην Ελουντα..

εχουμε παει αρκετες φορες μιας κ ειναι ο κουμπαρος μας εκει, δουλευει κ ο πεθερος μου σεζον στην Ελουντα..

Καλα τελικα τι μικρος κοσμος! Σε ποιο σχολειο πηγαινε, λες να τον ξερω?(ολους τους ξερω χαχαχα) Ειμαι 31, ειμαστε ιδια ηλικια?

ονομα του κουμπαρου? Απιστευτο ρε παιδια!

Διαφημίσεις

Καλα τελικα τι μικρος κοσμος! Σε ποιο σχολειο πηγαινε, λες να τον ξερω?(ολους τους ξερω χαχαχα) Ειμαι 31, ειμαστε ιδια ηλικια?

Ειναι στα 34..σχολειο πηγε στη Νεαπολη στο τεχνικο..

Βαγγελιω σου εστειλα πμ για να μη βγαλουμε τα απλυτα μας στη φορα....χαχαχαχαχαχ

εχεις fb;;;

(ολες τις καινουριες εγω τις ρωταω,,,,,χαχα)

Ειναι στα 34..σχολειο πηγε στη Νεαπολη στο τεχνικο..

Ειναι σα την αδερφη μου, μαλλον τη μεγαλωσα λιγο ειναι 33 αυτη.Αυτη σιγουρα θα τον ξερει ολους τους ξερει! Αντε ρε!! Τωρα που μενετε?

γυρισαμε και μεις.. πηγαμε με τον μικρο, χωρις την κορη μου στον γυναικολογο ο οποιος μας ξεπεταξε αφιλοκερδως μαλιστα και εις το επανιδειν αρχες καλοκαιριου για το τεστ Παπ και καπακι την καναμε για το σπιτι, πηραμε τη μικρη και πηγαμε ολοι μαζι στον παιδοτοπο..

στον γυρισμο το καταλαβα λιγακι το κρυο και ειλικρινα ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!! χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ηταν γεματη μερα για τον μικρο και αν δεν εχει τσιμπισει καμια ιωση θα μαστε εντελως τυχεροι.. τεσπα!!

αααχ και εχω ενα σιδερωμα ΑΛΛΟ πραγμα

τι εγινε καλε?? κοντοχωριανους εχει το καφε μας???

με αρκετη θερμανση θα κανα στο μωρο ενα μπανακι αν και με τετοιο κρυο δεν ειναι και απαραιτητο..αν εχετε κλιματισμο δυσχερενεται η κατασταση με τις μυξες παντως

Βαγγελιω σου εστειλα πμ για να μη βγαλουμε τα απλυτα μας στη φορα....χαχαχαχαχαχ

εχεις fb;;;

(ολες τις καινουριες εγω τις ρωταω,,,,,χαχα)

Εχω εχω μα μου εγραψες προσωπικο μηνυμα διοτι ειμαι λιγο ασχετη και δε το βλεπω?:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...