Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσια εγω που ειμαι και νευροσπασμα και δε καθεται ο κωλος μου στο σπιτι απο ημερων τον επαιρνα παντου. Κρυο ξεκρυο δεν εχω κανενα να τον αφησω ουτως η αλλως!

Εχω ενα καταπληκτικο θερμος Τommee Tippee και κατι κουτακια που βαζω το γαλατακι σε μεριδουλες! Τελεια τον ταιζω παντου! Ο παιδιατρος παρεπιπτοντως ο δικος μου ειναι πολυ χαλαρος, λεει πως θα κρυωσει μονο αν ερθει σε επαφη με μικροβια και οχι αν βγει εξω και εχει κρυο! Σημερα να φανταστεις τον πηγα σε ενα playgroup και επειδη ειχε Λιακαδα ειμασταν εξω και παιζανε τα μικρα. τελεια ηταν!

Α ξεχασα να σας πω ειμαι απο Κρητη αλλα μενω Κυπρο τα τελευταια 4 χρονια!

και γω ετσι.ακομα και παρεα να μην εχω τον βαζω στο μαρσιπο και κανουμε μια βολτιτσα

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συνηθως κανονιζω να φυγουμε μολις εχει φαει οποτε στο 3ωρο εχουμε γυρισει πισω.αλλα προχθες στο ουζο του το ετοιμασα εκει.μαλιστα λερωθηκε κιολας και τον αλλαξα μεσα στο καροτσι του το πουλακι μου

Α μάλιστα!!!!!!!!!!!!:P

Εμείς λέμε για πρώτη φορά να πάμε σε ένα μαγαζί που έχουμε αρκετούς γνωστούς που δουλεύουνε εκεί, να είναι μεσημέρι ώστε να μην έχει πολύ κόσμο, για να δούμε πως είναι ο μικρός εκτός σπιτιού....;) Κι αν χρειαστεί αλλαγή πάνας, ρούχων κλπ.....να τα κάνουμε εκεί για να πάρουμε τον αέρα!!

Ευχαριστω!! πραγματικα απολαμβανω και το χρονο με τον μικρο και τη μητροτητα! Νταξει ειναι λιγο ζορι διοτι ειμαι εδω μονη χωρις κανενα απο οικογενεια αλλα τισ περοσσοτερες φορες το προτιμω διοτι δεν εχω κανενα να μου λεει τι να κανω, πως κτλπ

Θετικη σκεψη κοριτσια και ολα ειναι τελεια!

Καλησπερα!

Ξαπλωσαμε μια ωριτσα για μεσημερι.Ζητημα αν κοιμηθηκα μιση, αλλα κι αυτο κατι ειναι.Πιπιλωντας βεβαιως!Οταν ξυπνησαμε επαιξε και μετα γκρινιαζε αλλα την εβαζα στο στηθος κι εκλαιγε! Δε πειναγε!Η κυρια εκλαιγε για τη βολτα και το χορο της για να νανουριστει!Της φορεσα το σλιγκ μολις κοιμηθηκε να εχω τουλαχιστον το ενα χερι ελευθερο...

Γι αυτο με βλεπετε πιο αραια σημερα.Αρχισε να κλαιει για βολτα! Παιζει λιγο στην αλλαξιερα και στην κουνια με το μομπιλε το ρηλαξ δε το θελει και κατα τ αλλα αν δε πειναει με φτυνει και αρχιζει γελακια και μετα γκρινια για βολτα αντι να νανουριστει εκει στο στηθος να γραψω κι εγω κανενα μηνυμα! Καλο ειναι αυτο τωρα? χμμμ...για την αναπτυξη της ισως δειχνει εξελιξη..για τη μεση μου σιγουρα δεν ειναι καλο...:rolleyes:

Προσπερ κι εμεις εχουμε σημαδακι αλλα μας ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι επιφανειακο να μη κανουμε τπτ...δε πιστευω να κανει λαθος και να εχουμε προβλημα? Ειπε δεν ειναι αιμαγγειωμα...ξερω γω...παντως χαιρομαι που τα νεα σας ειναι καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Α μάλιστα!!!!!!!!!!!!:P

Εμείς λέμε για πρώτη φορά να πάμε σε ένα μαγαζί που έχουμε αρκετούς γνωστούς που δουλεύουνε εκεί, να είναι μεσημέρι ώστε να μην έχει πολύ κόσμο, για να δούμε πως είναι ο μικρός εκτός σπιτιού....;) Κι αν χρειαστεί αλλαγή πάνας, ρούχων κλπ.....να τα κάνουμε εκεί για να πάρουμε τον αέρα!!

να ξερεις οτι στην αρχη βγαινει απο τη ρουτινα του και μετα οταν γυρισετε λιγο θα γκρινιαζει.τουλαχιστον ο δικος μου ετσι εκανε.ακομα και τωρα αμα τον ζαλισει πολυς κοσμος δεν πολυγουσταρει

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Ξαπλωσαμε μια ωριτσα για μεσημερι.Ζητημα αν κοιμηθηκα μιση, αλλα κι αυτο κατι ειναι.Πιπιλωντας βεβαιως!Οταν ξυπνησαμε επαιξε και μετα γκρινιαζε αλλα την εβαζα στο στηθος κι εκλαιγε! Δε πειναγε!Η κυρια εκλαιγε για τη βολτα και το χορο της για να νανουριστει!Της φορεσα το σλιγκ μολις κοιμηθηκε να εχω τουλαχιστον το ενα χερι ελευθερο...

Γι αυτο με βλεπετε πιο αραια σημερα.Αρχισε να κλαιει για βολτα! Παιζει λιγο στην αλλαξιερα και στην κουνια με το μομπιλε το ρηλαξ δε το θελει και κατα τ αλλα αν δε πειναει με φτυνει και αρχιζει γελακια και μετα γκρινια για βολτα αντι να νανουριστει εκει στο στηθος να γραψω κι εγω κανενα μηνυμα! Καλο ειναι αυτο τωρα? χμμμ...για την αναπτυξη της ισως δειχνει εξελιξη..για τη μεση μου σιγουρα δεν ειναι καλο...:rolleyes:

Προσπερ κι εμεις εχουμε σημαδακι αλλα μας ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι επιφανειακο να μη κανουμε τπτ...δε πιστευω να κανει λαθος και να εχουμε προβλημα? Ειπε δεν ειναι αιμαγγειωμα...ξερω γω...παντως χαιρομαι που τα νεα σας ειναι καλα...

Παντως τωρα που ακολουθω το αυστηρο προγραμμα του υπνου, ειναι πολυ καλυτερα! Τον βαζω στη κουνιτσα κλαιει λιγο του δινω πιπιλιτσα, μια δυο φορες και εχει κοιμηθει! Σημερα μονο που ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια και τον ξεμυαλισε,τον εχω διπλα μου στο κουνιτσα του διοτι δε κοιματε με τπτ! και ο αντρουλης εφυγε να παιξει ποδοσφαιρο καταλαβες!

Κοριτσια εγω που ειμαι και νευροσπασμα και δε καθεται ο κωλος μου στο σπιτι απο ημερων τον επαιρνα παντου. Κρυο ξεκρυο δεν εχω κανενα να τον αφησω ουτως η αλλως!

Εχω ενα καταπληκτικο θερμος Τommee Tippee και κατι κουτακια που βαζω το γαλατακι σε μεριδουλες! Τελεια τον ταιζω παντου! Ο παιδιατρος παρεπιπτοντως ο δικος μου ειναι πολυ χαλαρος, λεει πως θα κρυωσει μονο αν ερθει σε επαφη με μικροβια και οχι αν βγει εξω και εχει κρυο! Σημερα να φανταστεις τον πηγα σε ενα playgroup και επειδη ειχε Λιακαδα ειμασταν εξω και παιζανε τα μικρα. τελεια ηταν!

Α ξεχασα να σας πω ειμαι απο Κρητη αλλα μενω Κυπρο τα τελευταια 4 χρονια!

Όντως δεν έχει σημασία αν έχει κρύο ή όχι!! Με καλό ντύσιμο δεν παθαίνει τίποτα!! Εξάλλου καλό είναι να είμαστε και υπερπροστατευτικοί!!;)

Κρήτη the best!!!!!!!!:-P

Ευχαριστω!! πραγματικα απολαμβανω και το χρονο με τον μικρο και τη μητροτητα! Νταξει ειναι λιγο ζορι διοτι ειμαι εδω μονη χωρις κανενα απο οικογενεια αλλα τισ περοσσοτερες φορες το προτιμω διοτι δεν εχω κανενα να μου λεει τι να κανω, πως κτλπ

Θετικη σκεψη κοριτσια και ολα ειναι τελεια!

Σωστήήήήή!!!!!!!!;) Οι γνώμες των άλλων αν δεν τους τη ζητήσουμε δεν είναι καλοδεχούμενες!!!!!!!!!:P Τυχερήήήή.....:D

να ξερεις οτι στην αρχη βγαινει απο τη ρουτινα του και μετα οταν γυρισετε λιγο θα γκρινιαζει.τουλαχιστον ο δικος μου ετσι εκανε.ακομα και τωρα αμα τον ζαλισει πολυς κοσμος δεν πολυγουσταρει

Δε με πειράζει αυτό.....

Εγώ πήρα το εξάμηνο από τη δουλειά οπότε λέω να εκμεταλλευτώ όλους αυτούς τους μήνες με το μωρό μου και να πηγαίνουμε βόλτες κλπ κλπ....μετά δεν θα ευκαιρούμε καθημερινά...

Διαφημίσεις

Όντως δεν έχει σημασία αν έχει κρύο ή όχι!! Με καλό ντύσιμο δεν παθαίνει τίποτα!! Εξάλλου καλό είναι να είμαστε και υπερπροστατευτικοί!!;)

Σωστήήήήή!!!!!!!!;) Οι γνώμες των άλλων αν δεν τους τη ζητήσουμε δεν είναι καλοδεχούμενες!!!!!!!!!:P Τυχερήήήή.....:D

Δε με πειράζει αυτό.....

Εγώ πήρα το εξάμηνο από τη δουλειά οπότε λέω να εκμεταλλευτώ όλους αυτούς τους μήνες με το μωρό μου και να πηγαίνουμε βόλτες κλπ κλπ....μετά δεν θα ευκαιρούμε καθημερινά...

Καλα ηρθε η μανα μου ενα μηνα οταν γεννησα και κοντεψα να παθω κλονισμο!!! Δε το συζητω! Καλα η Κρητη πραγματικα δε παιζεται ! Τοσα χρονια τη γυριζω και ακομη εχω πραγματα να δω! :P

Δε με πειράζει αυτό.....

καλε σε 6 μηνες θα εχει γινει και το πρωτο αλανι στις βολτες!!!

yz0pp2.png

Βαγγελιω απο ποιο μερος της Κρητης εισαι;;

salitsa και μενα η μικρη μου οταν την εβγαλα για πρωτη φορα εξω εκανε λιγο σαν υστερικο αλλα μετα απο λιγο ισιωσε!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Λευκωσια ειμαι.Ηρθαμε για 2 χρονια για δουλεια του αντρα μου και εχουμε ηδη μεινει 1μιση. Να κανονισουμε για καφε, εννοειται.Απλα εμεις δεν ειμαστε τοσο βολικο μωρακι σαν εσας. Βγαινουμε βολτουλες αλλα αν μας πιασει η γκρινια μπορει να μας το χαλασει.Εσυ που εισαι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...