Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα!

Ρε Ντινα ξεχασα να σε ρωτησω.. (δε θυμαμαι αν ειπες) οταν ελειπες για το νοσοκομειο πως τα πηγε ο μπεμπης;; τον ταισαν;

Ναι, μια χαρα.. Καναμε εξασκηση σχεδον καθε μερα.. οποτε ηπιε μια χαρα.. και τοτε που πηγα νοσοκομειο και χτες που ξεκινησα μαθημα..σημερα θα ειμαι σπιτι οποτε δεν αντλησα.. αυριο παλι..

Εννοειται οτι με το που μπηκα σπιτι τον εβαλα κατευθειαν στηθος, μην ξεχνιομαστε.. αχαχαχα...

εμεις καναμε τον υπερηχο ειναι ολα καλα και προφανως ειναι επιδερμικο αιμαγγειωμα συνεπως περιμενουμε να δουμε ποσο θα μεγαλωσει το επομενο τετραμηνο και ελπιζουμε να υποχωρησει καποτε η τελος παντων να μη γινει αισθητικα τοσο ενοχλητικο (τοσο και λειτουργικα)

Μπραβο Προσπ... Σουπερ. αντε να μειωθει μεχρι να εξαφανιστει τελειως... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!καναμε μια βολτιτσα μεχρι τη μαμα μου και γυρισαμε.

ολες θηλαζετε?μπραβο κοριτσια!!εγω 40 μερες μονο.και ευτυχως ειναι πολυ καλουλης με τον υπνο.οταν θηλαζα ξυπνουσε καθε 3-4 ωρες ετρωγε κοιμοταν.τωρα κοιμαται 10-6.σημερα ξυπνησε στις 5 τον αλλαξα πλευρο και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9!!!

yz0pp2.png

Καλησπερα μανουλες μου. Τι κανετε?

Τελευταια δεν προλαβαινω να επισκεφτομαι το καφε μας και πολυ μου λειπει.

Χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο, κλαψαμε φυσικα αλλα ολα καλα. ειμαστε 4800 και 59 ποντους! Σε λιγο θα παω στο γυναικολογο και πολυ βαριεμαι!! Κανει και κρυοοοοοο!

Σας διαβαζω και επανερχομαι(ελπιζω)!

dbLDp2.png

Δημητρα πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα.. μπραβο στο αγορι!!

Ντινα ξεκινησες μαθηματα;; ;););)

salitsa εμεις περιμενουμε να φτιαξει λιγο ο καιρος να βγουμε καμια βολτα..να δουμε λιγο κοσμο βρε αδερφε...:rolleyes:

Εγω ηθελα πολυ να καταφερω να θηλασω..τελικα παμε μια χαρα, θηλαζω χωρις να σκεφτομαι μεχρι ποτε..οσο θελει το βζ ειναι εδω...!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!

Σαλίτσα καλωσήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει ο μπέμπαρός σου!! Γερός και καλότυχος να είναι στη ζωή του!!:D

Προσπ όλα καλά λοιπόν με το παιδί!! Μπράβο!!:P

Άρτεμη μια χαρά με το εμβόλιο!!!! Και το μωράκι ψηλό!!!!!:P

Εμείς βρε κορίτσια όπως ξαναείπα είναι αύριο να κάνουμε το εμβόλιο αλλά από χθες ακούω τη μυτούλα του μπέμπη που έχει μυξούλες και βήχει!! Μάλλον πνίγεται από τις μυξούλες που καταπίνει!! Πυρετό δεν έχει αλλά κοιμάται αρκετά...:( Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε τελικά το εμβολιάκι...θα μας εξετάσει η παιδίατρος και θα δούμε.....λέω να την πάρω τηλέφωνο και σήμερα να δω τι θα μου πει...

Μπανάκι τι λέτε, να τον κάνω?? Ή επειδή θα βγει αύριο το πρωί έξω και είναι έτσι όπως είναι να μην τον κάνω??:confused:

Σας φιλώ!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες μου. Τι κανετε?

Τελευταια δεν προλαβαινω να επισκεφτομαι το καφε μας και πολυ μου λειπει.

Χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο, κλαψαμε φυσικα αλλα ολα καλα. ειμαστε 4800 και 59 ποντους! Σε λιγο θα παω στο γυναικολογο και πολυ βαριεμαι!! Κανει και κρυοοοοοο!

Σας διαβαζω και επανερχομαι(ελπιζω)!

Γεια σου Αρτεμη.. Τελειος ο μπεμπαρος.. Μπραβοο...

Πως τα πας στην Αθηνα τωρα στο σπιτι σου με τον μπεμπουλη σου?

Ντινα ξεκινησες μαθηματα;; ;););)

salitsa εμεις περιμενουμε να φτιαξει λιγο ο καιρος να βγουμε καμια βολτα..να δουμε λιγο κοσμο βρε αδερφε...:rolleyes:

Εγω ηθελα πολυ να καταφερω να θηλασω..τελικα παμε μια χαρα, θηλαζω χωρις να σκεφτομαι μεχρι ποτε..οσο θελει το βζ ειναι εδω...!!!

Ξεκινησα ναι.. μη φανταστεις .. χαλαρα πραγματα.. επεσαν και τα ιδιαιτερα.. κριση γαρ..

Κι εγω περιμενω να φτιαξει ο καιρος να βγουμε βολτουλα.. αντε ποτε???:confused::confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εμεις τον βγαζουμε απο την τριτη μερα της γεννησης του.την ιδια μερα που βγηκαμε απο την κλινικη πηγαμε με την παιδιατρο και το γυναικολογο για καφε.μαλιστα τωρα που 15 μερες δεν τον εβγαλα γιατι βαριομουνα με το κρυο ο παιδιατρος με μαλωσε.

yz0pp2.png

ναι τον ντυνω καλα και παμε σε μαγαζια που εχουν σομπες εξω.προχθες τον πηγαμε και για ουζο!!!

Kι εμένα μου είπε η παιδίατρος να τον ντύνω καλά και να τον βγάζω έξω με προσοχή....αλλά είπα να κάνει τα πρώτα δύο εμβόλια και μετά να μην μένει ούτε μέρα στο σπίτι...;)

Με το φαγητό του τι κάνεις έξω?? Παίρνεις νερό σε θερμό και φτιάχνεις το γάλα του εκεί??:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ, να σας πω ολες τις λεπτομερειες να τα ξαναθυμιθω διοτι νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ωραιες εμπειριες της ζωης μου!!!

Βασικα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεσα στην ηρεμια και τον διαλογισμο, διαβασα παααααρα πολυ για τα μωρα/παιδια, διαπαιδαγωγηση, ψυχολογια κτλπ παρολα αυτα ημουν πολυ φοβισμενη για το πως θα ειναι η πραγματικοτητα. Απο την 35η εβδομαδα ειχα συσπασεις αλλα ο μικρουλης μου δεν ελεγε να κατεβει, ουτε διαστολη τπτ! Οποτε εφτασα αισιως στη 38 εβδομαδα οπου και αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη διοτι ο μικρος ηταν ψηλα και διαστολη γιοκ αλλα οι συσπασεις μεγαλωναν, και με λιγα λογια η γιατρος μου θεωρησε οτι ηταν ταλαιπωρια για το μικρο μου και επρεπε να βγει αφου το ηθελε αλλα δεν εβρισκε το δρομο μονος του!

Εκανα καισαρικη στις 2/11 φοβομουν πολυ αλλα ηταν ολα τοσο ευκολα που μετα απορουσα γιατι φοβομουν! Πονεσα βεβαια τη δευτερη μερα απελπιστικα αλλα περασμενα ξεχασμενα!

Δε δουλευω τωρα θα παω πισω το Μαρτη αλλα ουτως η αλλως εχω κανονισει να δουλευω δυο απογευματα μονο 2-7 - το καλο ειναι οτι εχω αυτο το προνομιο διοτι ειμαι καθηγητρια Αγγλικων!

Χαιρομαι παρα πολυ που εγινα μανουλα νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει!!

Kι εμένα μου είπε η παιδίατρος να τον ντύνω καλά και να τον βγάζω έξω με προσοχή....αλλά είπα να κάνει τα πρώτα δύο εμβόλια και μετά να μην μένει ούτε μέρα στο σπίτι...;)

Με το φαγητό του τι κάνεις έξω?? Παίρνεις νερό σε θερμό και φτιάχνεις το γάλα του εκεί??:rolleyes:

συνηθως κανονιζω να φυγουμε μολις εχει φαει οποτε στο 3ωρο εχουμε γυρισει πισω.αλλα προχθες στο ουζο του το ετοιμασα εκει.μαλιστα λερωθηκε κιολας και τον αλλαξα μεσα στο καροτσι του το πουλακι μου

yz0pp2.png

Αχ, να σας πω ολες τις λεπτομερειες να τα ξαναθυμιθω διοτι νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ωραιες εμπειριες της ζωης μου!!!

Βασικα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεσα στην ηρεμια και τον διαλογισμο, διαβασα παααααρα πολυ για τα μωρα/παιδια, διαπαιδαγωγηση, ψυχολογια κτλπ παρολα αυτα ημουν πολυ φοβισμενη για το πως θα ειναι η πραγματικοτητα. Απο την 35η εβδομαδα ειχα συσπασεις αλλα ο μικρουλης μου δεν ελεγε να κατεβει, ουτε διαστολη τπτ! Οποτε εφτασα αισιως στη 38 εβδομαδα οπου και αποφασισαμε να κανουμε καισαρικη διοτι ο μικρος ηταν ψηλα και διαστολη γιοκ αλλα οι συσπασεις μεγαλωναν, και με λιγα λογια η γιατρος μου θεωρησε οτι ηταν ταλαιπωρια για το μικρο μου και επρεπε να βγει αφου το ηθελε αλλα δεν εβρισκε το δρομο μονος του!

Εκανα καισαρικη στις 2/11 φοβομουν πολυ αλλα ηταν ολα τοσο ευκολα που μετα απορουσα γιατι φοβομουν! Πονεσα βεβαια τη δευτερη μερα απελπιστικα αλλα περασμενα ξεχασμενα!

Δε δουλευω τωρα θα παω πισω το Μαρτη αλλα ουτως η αλλως εχω κανονισει να δουλευω δυο απογευματα μονο 2-7 - το καλο ειναι οτι εχω αυτο το προνομιο διοτι ειμαι καθηγητρια Αγγλικων!

Χαιρομαι παρα πολυ που εγινα μανουλα νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει!!

να σου ζησει!!!

yz0pp2.png

Vaggeliw μου να σου ζήσει το αντράκι σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!! Ωραία τα περιγράφεις.....ανεκτίμητες οι στιγμές της γέννας και της πρώτης γνωριμίας με τα πλασματάκια που μεγάλωναν μέσα μας!!!!!!!

Ωραία και με τη δουλειά τα έχεις κανονίσει οπότε θα έχει πολύύύύ χρόνο με το μωράκι σου!!

Και φυσικά η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί...;)

Να σε καλωσορίσω κιόλας....:D

Κοριτσια εγω που ειμαι και νευροσπασμα και δε καθεται ο κωλος μου στο σπιτι απο ημερων τον επαιρνα παντου. Κρυο ξεκρυο δεν εχω κανενα να τον αφησω ουτως η αλλως!

Εχω ενα καταπληκτικο θερμος Τommee Tippee και κατι κουτακια που βαζω το γαλατακι σε μεριδουλες! Τελεια τον ταιζω παντου! Ο παιδιατρος παρεπιπτοντως ο δικος μου ειναι πολυ χαλαρος, λεει πως θα κρυωσει μονο αν ερθει σε επαφη με μικροβια και οχι αν βγει εξω και εχει κρυο! Σημερα να φανταστεις τον πηγα σε ενα playgroup και επειδη ειχε Λιακαδα ειμασταν εξω και παιζανε τα μικρα. τελεια ηταν!

Α ξεχασα να σας πω ειμαι απο Κρητη αλλα μενω Κυπρο τα τελευταια 4 χρονια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...