Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ειχε πολυ στραβη θεση ο σκατουλης.φαντασου οτι και η καισαρικη μου κρατησε 1,5 ωρα!

Και η δικη μου καισαρικη κρατησε ακριβως τοσο.. το μωρο βγηκε το πρωτο δεκαλεπτο με τεταρτο και μετα ασχολουνταν με μενα..

Τι ναρκωση σου εκαναν salitsa?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα αυτο...

DSC00042.JPG

Ααααα, ωραιο αυτο... πως το λενε??? Που το βρισκουμε?

Ειχα ρωτησει και την παιδιατρο γι αυτα που μπαινουν δεξια κ αριστερα απ το μωρο ,σφηνακια λεγονται κι αυτα νομιζω....JPGκαι μου ειπε ειναι επικινδυνα...:confused:...μου εδειξε και μια φωτο με ατυχημα απο τετοιο που καπως ειχε καταφερει το μωρο και ειχε μπουρδουκλωθει...

Χρησιμοποιει καμια?

Κι εγω εχω σφηνακι... το μεγαλο για την πλατουλα και το μικρο πλεον το εχω καταργησει γιατι δε χωραει αναμεσα και στα δυο.... :tongue: Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι επικινδυνο το σφηνακι..

Κοριτσια, εμεις ξαναειχαμε αιματακι στα κακακια... :(:(:( Και τωρα μου φανηκαν και πρασινα φωσφοριζε και εσταζαν σαν νερο απο τον πωπακο.... :eek: Αυριο θα κανουμε την εξεταση αιματος να δουμε αν εχουμε αλλεργια.. μακαρι να δειξει αξιοπιστο αποτελεσμα... θα μου πεις που θα το καταλαβω.. ελα ντε! ειμαι πολυ στεναχωρημενη παντως.. Και με συγχιζει το οτι δεν ξερω ποτε θα επανελθει πληρως... που ειναι εκεινα τα ωραια κιτρινα κακακια με το cottage αναμεσα??? :rolleyes::rolleyes: ααααααχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Το βρηκα, το βρηκα..

Κοριτσια, εγω εχω αποστευτη ξηροδερμια.. αχχχ, αντιο γλυκες ορμονουλες... :mad:

Ολη μέρα προσπαθώ να γράψω κ όλο κάτι γίνετε!!

Και εγώ Ντίνα χάλια είμαι, είμαι γεμάτη πληγές από την φαγούρα της ξηροδερμίας ασε δν αντέχετε!

Καλή σας νύχτα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

κλιση δινουμε για την παλινδρόμηση:confused::confused:

μακαρι να μπορουσα να βοηθησω βρε καραμελακι μου...

ερωτηση:::

εχετε τριχοπτωση ή μονο εγω εχω;;;

ειναι λογικο και αναμενομενο να σου συμβαινει.. ολες το παθαινουμε μετα τη γεννα

Διαφημίσεις

Κοριτσια, εμεις ξαναειχαμε αιματακι στα κακακια... :(:(:( Και τωρα μου φανηκαν και πρασινα φωσφοριζε και εσταζαν σαν νερο απο τον πωπακο.... :eek: Αυριο θα κανουμε την εξεταση αιματος να δουμε αν εχουμε αλλεργια.. μακαρι να δειξει αξιοπιστο αποτελεσμα... θα μου πεις που θα το καταλαβω.. ελα ντε! ειμαι πολυ στεναχωρημενη παντως.. Και με συγχιζει το οτι δεν ξερω ποτε θα επανελθει πληρως... που ειναι εκεινα τα ωραια κιτρινα κακακια με το cottage αναμεσα??? :rolleyes::rolleyes: ααααααχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα..

εμενα σημερα το ξημερωμα εκανε κακακια και ηταν ολο βλενες..

εικαζω οτι

α) επειδη ειχε πολλες μυξουλες και τις εχει καταπιει οτι τις απεβαλλε ετσι η

β) μπορει να τον πειραξε το ψαρι η το αυγο η τα μανιταρια που φαγα προχθες..

αιμα ακομη οχι..

παω να ετοιμαστω για να παμε για τον υπερηχο..και θα χει και ψοφοκρυο

Και η δικη μου καισαρικη κρατησε ακριβως τοσο.. το μωρο βγηκε το πρωτο δεκαλεπτο με τεταρτο και μετα ασχολουνταν με μενα..

Τι ναρκωση σου εκαναν salitsa?

καλημερα!!!!!!εμενα ο σκατουλης εκανε 25 λεπτα να βγει.4 φορες βεντουζα βαλαμε.επισκληριδιο εκανα

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!!

yz0pp2.png

και σεμενα μια απο τα ιδια 10η ωρα ξεκινησαμε και 10,10 γεννηθηκε ο μικρος και μετα ασχοληθηκαν μεχρι της 10,45 μαζι μου(πατ κιουτ) τα θυμαμε γιατι το ρολοι ηταν απενατνι μου:P αλλα αργησα να βγω απο το χειρουργιο γιατι αργησε ο τραυματιοφορεας:confused::confused:

καλημερα!!!!!!εμενα ο σκατουλης εκανε 25 λεπτα να βγει.4 φορες βεντουζα βαλαμε.επισκληριδιο εκανα

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!!

το μωρακι σου ειναι σκληρο αγορι :P:p:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα!

Αρετη ο μπεμπης κοντευει να χτυπησει 12ωρο!! ;);)

Ρε Ντινα ξεχασα να σε ρωτησω.. (δε θυμαμαι αν ειπες) οταν ελειπες για το νοσοκομειο πως τα πηγε ο μπεμπης;; τον ταισαν;

Δημητρα περιμενουμε νεα,,, μακαρι να μην ειναι τιποτα....!!

snow που εχεις ξηροδερμια; στο κεφαλι;;

salitsa πρεπει να ειχε ασχημη θεση ο μικρος σου ;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μια απ τα ιδια το βραδυ..απο τις 2.30 μεχρι τις 6μιση που εφυγε ο αντρας μου και την πηρα στο κρεβατι τρωγαμε και ξυπνουσε συνεχεια μολις την εβαζα κραβατι απο ενοχληση στο λαιμο-μυτη λογω παλλινδρομισης πιστευω.Ειμασταν καλυτερα αλλα παλι τα ιδια..και πολυ ¨τυρακι¨ σημερα..Ισως πρεπει να πιουμε κανενα τσαγακι το βραδυ πριν τον υπνο.Εχω πολλες μερες να της δωσω...ισως βοηθησει με την ενοχληση....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

εμεις καναμε τον υπερηχο ειναι ολα καλα και προφανως ειναι επιδερμικο αιμαγγειωμα συνεπως περιμενουμε να δουμε ποσο θα μεγαλωσει το επομενο τετραμηνο και ελπιζουμε να υποχωρησει καποτε η τελος παντων να μη γινει αισθητικα τοσο ενοχλητικο (τοσο και λειτουργικα)

μετα πηγαμε στον παιδοτοπο που συχναζαμε με τη μικρη αλλα απο τη γεννα και μετα δεν την ειχαμε ξαναπαει και ηταν κλειστος καθως εχει πλεον λειτουργια μονο το απογευμα και απογοητευτηκε η μικρουλα, απογοητευτηκα και εγω γιατι ηθελα τοσο να την δω ναξεσαλωνει και να πιω και ενα καφε με την ησυχια μου αλλα θα την παει μονος του ο ανδρας μου το απογευμα..

σε δυο ωρες θα παω στον γυναικολογο και θα παρω και τον μπεμπη μαζι..

ψωνισα και νεα εξαρτηματα για το θηλαστρο μου συνεπως απο βδομαδα μαλλον θα αρχισω αντλησεις για να κανω τραπεζα γαλακτος..

αυταααα.. νυσταζωωωωωωωωωωωωω και εχω και μια ξηροδερμια στα χειλη απο το κρυωμα αλλο πραγμα..

οσο για τον υπνο θα κανω ΟΤΙ μπορω και ΔΕΝ μπορω για να τον κοιμιζω στις 8-9 το βραδυ.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ να περιμενω ποτε θα κοιμηθει στις 22 η στις 23 η στις 12 τη νυχτα.. ελεος.. και θα συνηθισει πιστευω καποια στιγμη οπως και η κορη μου..

αυτα.. παω να κανω καμια δουλεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...