Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα μολις κοιμηθηκε, θα προσπαθησω να τηρησω συνθηκες νυχτας αν και η κορη μου ξυπνησε πριν 2 ωρες και θα αργησει να κοιμηθει για βραδυ και δεν ξερω ποσες υστεριες θα κανει μεχρι τοτε μπας και ο μικρος το παρει σερι μεχρι το πρωι (μονο για να φαει δηλαδη να ξυπνησει) αφου θα πρεπει στις 8 να την κανουμε για τον γιατρο

salitsa 17 ωρες, χαρα στο κουραγιο σου βρε κοπελια..

να σου ζησει το μωρακι και να ερχεσαι στην παρεουλα μας οποτε μπορεις.

Ξεκινησαμε βραδυνο...αντε να δουμε ποτε θα κοιμηθει και τι θα γινει σημερα...Αν μου κανει παλι τα ιδια αυριο θα ειμαι για δεσιμο...ηδη σημερα καποιες στιγμες ξεφυγα...

Προσπερ, τρως ταχινι? Θελω κι εγω να φαω αν και δε τρελαινομαι αλλα εχει πολυ καλα στοιχεια...αλλα διαβαζω οτι το σουσαμι ειναι ΚΑΙ αυτο αλλεργιογονο..και δε ξερω...Σημερα παντως μου εκανε 2 φορες κριση σα να ποναει... Το ψωμι φουρνου υπαρχει περιπτωση να της κανει κολικους? η μαγια? το προζυμι? το αλευρι?κατι? Δεν αντεχω αλλο με αυτο το θεμα της διατροφης πια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ντινα απο την πρωτη μερα κοιμομαστε κ οι 3 στο κρεβατι.

Ο Νικ δεν εχει φυγει ουτε μια φορα.

Εγω τον ρωταω αν τον ενοχλει που δεν κοιμομαστε οι δυο μας κ μου λεει: ''εισαι τρελη;;;''

Σου λεει που να παω αφου εχω 2 γυναικες στο κρεβατι; :tongue:

Σωστοςςςςςςςςςςςς

καλησπερα!!να προστεθω στην παρεα σας?γεννησα εναν μπεμπη 17/11.σημερα ειμαστε 5510 και 59cm

καλως ηρθες στο παρεακι μας

να σου ζησει ο γιος παντα γερος και τυχερος.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Θα προσπαθησω παλι να αυξησω την κλιση του στρωματος,,,και θα βαλω κατι να μη κυλισει παλι στο πλαι...ξερω γω τι να πω

Μιλουσα με μια φιλη και λεει εχει δωσει 20 μοιρες και δε κυλαει...κι εμεις κυλισαμε με μολις 10...στο καλαθι ειχε 15 και παντα ακουμπουσαν τα ποδια της κατω οποτε ξυπνουσε...

Εσεις ποση κλιση εχετε? Εχω ξαναρωτησει....σας γλυστρανε η κυλανε στο πλαι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

κλιση δινουμε για την παλινδρόμηση:confused::confused:

μακαρι να μπορουσα να βοηθησω βρε καραμελακι μου...

ερωτηση:::

εχετε τριχοπτωση ή μονο εγω εχω;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ειχα ρωτησει και την παιδιατρο γι αυτα που μπαινουν δεξια κ αριστερα απ το μωρο ,σφηνακια λεγονται κι αυτα νομιζω....JPGκαι μου ειπε ειναι επικινδυνα...:confused:...μου εδειξε και μια φωτο με ατυχημα απο τετοιο που καπως ειχε καταφερει το μωρο και ειχε μπουρδουκλωθει...

Χρησιμοποιει καμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

εγω τετοιο εχω.. (το δευτερο) αλλα χρησιμοποιω μονο την πισω μερια,που ειναι για τη πλατουλα.. Το μπροστα το εχω βγαλει γιατι δε βολευει στον ξαπλωτο θηλασμο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...