Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινα απο την πρωτη μερα κοιμομαστε κ οι 3 στο κρεβατι.

Ο Νικ δεν εχει φυγει ουτε μια φορα.

Εγω τον ρωταω αν τον ενοχλει που δεν κοιμομαστε οι δυο μας κ μου λεει: ''εισαι τρελη;;;''

Σου λεει που να παω αφου εχω 2 γυναικες στο κρεβατι; :tongue:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σου salitsa... Καλωσορισες στην παρεα μας!!! Να σου ζησει το μωρακι σου!!! Πως τα πατε μεχρι στιγμης? Ειχες καποιο προβλημα? Πως τον γεννησες? Θηλαζεις? Εγω απο σημερα εκοψα ολα τα γαλακτοκομικα και θελω να καταβροχθισω ολα τα γαλατα και τις κρεμες και τα μπισκοτα του κοσμου... Ασε.. δραμα...

Προσπ, τι θα τρως τωρα? Πες να παρω ιδεες...

Κοριτσια, ο αντρας μου μονος του εφυγε απο το δωματιο διοτι οταν ηταν αρρωστος καποια στιγμη και εφυγε.. μετα επειδη ειναι φυσει ανησυχος και θα βηξει και θα κανει παντος ειδους θορυβους ολο ξυπνουσε ο μικρος και μετα δεν κοιμοταν με τιποτα.. Επισης, καπνιζει πριν κοιμηθει και μετα τα χνωτα του βρωμανε.. δε θελω το παιδι να αναπνεει μ@λ@κιες... οταν δουλευει σε μαγαζια και παιζει μουσικη, οταν ερχεται σπιτι μυριζει ολα τα πιατα του μαγαζιου.. και αφου κανει και μπανιο.. δεν ξερω ποσι θα συνεχιστει αυτο.. κι εμενα δε μου αρεσει αλλα βολευομαι καπως..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Και φυσικα ολα ξεκινησαν με το που τον εβαζα στην καλαθουνα κι ενω κοιμοταν του καλου καιρου, ανοιγε τα ρανταρ κι εσκουζε... και μετα αρχισα να θηλαζω και ξαπλωτη και ιδου τα αποτελεσματα.. :rolleyes:

Θα το δουλεψω παντως.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!να προστεθω στην παρεα σας?γεννησα εναν μπεμπη 17/11.σημερα ειμαστε 5510 και 59cm

Καλησπερα!!!!!!!!

Καλωσηλθες στην παρεα μας....

Να σου ζησει ο γιος, γερος κ τυχερος να ειναι!

Και φυσικα<ολα ξεκινησαν με το που τον εβαζα στην καλαθουνα κι ενω κοιμοταν του καλου καιρου, ανοιγε τα ρανταρ κι εσκουζε... και μετα αρχισα να θηλαζω και ξαπλωτη και ιδου τα αποτελεσματα.. :rolleyes:

Θα το δουλεψω παντως.. :rolleyes:

Ντινα εμενα με εχει βολεψει απιστευτα που θηλαζω ξαπλωμενη..Με το που καταλαβαινω οτι ξυπναει της βαζω τον αγωγο στο στομα αρχιζει να τρωει ησυχη ησυχη κ ξανακοιμαται.. Και φυσικα κοιμαμαι κ γω!

Μου αρεσει τοσο αυτο το δεσιμο!! Και οταν ερθει η ωρα να φυγει απο το κρεβατι θα γινει..με καποιον τροπο..

Παντως διαβαζω πολλα αρθρα και παιρνω θαρρος!! :tongue::D

ευχαριστω κοριτσια!

καποιο ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω.γεννησα με καισαρικη μετα απο 17 ωρες!!!

τον θηλασα 1 μηνα αποκλειστικα και μετα πρωι βραδυ μεχρι που κοπηκε τελειως την προηγουμενη βδομαδα

σε γενικες γραμμες ειναι καλο νινι

yz0pp2.png

salitsa καλως ηρθες.. περιμενουμε τα δικα σου νεα!!!

dina το πρωι πονω ενα χαμομηλι (και σκετο παραδοξως..δεν τα συνηθιζω αυτα εγω) και φρυγανιες φουρνου (οχι τις κλασικες γιατι εχουν μεσα ιχνη γαλακτος) με ταχινι (μπλιαχ) η με μαρμελαδα δαμασκηνο (ρισκο αυτο)

μετα μπορει να φαω κανα μηλο η παλι φρυγανια με ταχινι και το μεσημερι τρωω νωρις το φαγητο της ημερας

το απογευμα δεν τρωω και λυσσαω της πεινας και γυρω στις 8-9 το βαδυ τρωω καμια σουπα, σπανια σαλατα, η αυγο τηγανητο η κατι σε φαγητο χωρις κρεμα γαλακτος η τυρια η γιαουρτια

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια!

καποιο ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω.γεννησα με καισαρικη μετα απο 17 ωρες!!!

τον θηλασα 1 μηνα αποκλειστικα και μετα πρωι βραδυ μεχρι που κοπηκε τελειως την προηγουμενη βδομαδα

σε γενικες γραμμες ειναι καλο νινι

17 ωρες εε;;; δεν κατεβαινε ο μπεμπακος;

Καλησπερα...ξαπλωσαμε λιγο και καποια στιγμη ηρεμησε λιγο και μας πηρε ο υπνος ...

Μairaki δε σε παρεξηγω κοριτσι μου.Σε καμια περιπτωση δε σκεφτηκα οτι πας να το παιξεις εξυπνη!Αφου εγω ζηταω τη γνωμη σας!

Tην εβαζα αρκετες φορες στην κουνια και με το ρηλαξ και ξαπλωτη να χαζευει το μομπιλε. Οποτε δεν ηταν η πρωτη της επαφη.;)

Επισης ειναι σωστο αυτο που λες για την αγκαλια γιατι κι εκει κουραζονται. Αλλαζουμε συνεχεια, ξαπλωνουμε, καθομαστε ρηλαξ, πειραματιζομαι οταν εχει γκρινια μεχρι να καταλαβω τι θελει.

Παναγιτσα μου θελει προσοχη με τις αλλαξιερες! Ευτυχως το προλαβατε! Κι εγω τρεμω με κατι τετοια,γινονται σε δευτερολεπτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ειχε πολυ στραβη θεση ο σκατουλης.φαντασου οτι και η καισαρικη μου κρατησε 1,5 ωρα!

Ελα ρε συ;;; ταλαιπωρηθηκες αρκετα... αλλα αξιζε ο κοπος!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...