Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Το εβαλα το μομπιλε στην κουνια και την εβαλα λιγο πριν το μπανιο να χαζεψει..

επειδη εχω δωσει κλιση στο στρωμα θα τη βαλω πιο χαμηλα κα δε θα το βλεπει στον υπνο.Για να δουμε θα της αρεσει? Ελπιζω να μη παραξενευτει που ειναι πιο σκληρο απ το καλαθακι της...εχει κοιμηθει τωρα στον ομο και την κραταω αλλα δεκα λεπτα και τη βαζω...πειναωωωω! 2 ωρες σχεδον παλευω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινακι τι θα κανεις;; θα αρχισεις να κοβεις τροφες;

Αρχικα θα κοψω γαλακτοκομικα.. ολα ομως.. οχι οπως το εκανα μεχρι τωρα..δεν ετρωγα τυρι και γαλα, αλλα χτυπησα ενα μιλφέιγ χθες και σημερα εκμεκ κανταΐφ... ακομη και το κέικ που κανω με μια κουπα γαλα κομμενο.. πάει και το lurpak..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μπορεις να κανεις εξεταση αιματος να δεις αν ειναι αλλεργικος στα γαλακτοκομικα?????:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Κι εγω γιατι δε το ξερω και εχω ρεψει τοσο καιρο και βασανιζω κι εμενα και τη μικρη???

Μου ειπαν οτι δεν ειναι παντα αξιοπιστες..

Ρωτα το γιατρο σου αν ισχυει..

Κι εσυ στο κλαμπ ντινα...?:-( Θα κανεις και την εξεταση στο μωρο να δεις αν εχει αλλεργια η οχι?

Ναι, στο τελος της βδομαδας.. θα εξαρτηθει απο το αν θα εχουμε και αιματακι...

Διαφημίσεις

καλημερα...

και εγω στην αποχη απο τα γαλακτομικα αλλα δε με χαλαει κιολας γιατι ειναι κινητρο να αποφυγω πολλα γλυκα η περιττες τροφες συνεπως κανω διαιτα ετσι..

μου χουν πει οτι ειναι μια πρωτεινη νομιζω η καζεινη αν θυμαμαι καλα που κανει την αλλεργια και οτι σε μωρα κατω των 6 μηνων δεν εντοπιζεται

Τη χειροτερη νυχτα μας καναμε..ξυπνησε 4 φορες...

1η.ειχε κυλισει διαγωνια και κοντευε να κοπανησει στα καγκελα

2η ειχε μυξες και φλεματα γιατι μειωσα την κλιση στο μισο,την εβαλα στο καλαθι

3η κοιμηθηκε 2 ωρες, ειχε φλεματα και ξυπνησε

4η γκρινια γιατι χ...κε

Την πηρα στο κρεβατι και κλωτσαγε και γκρινιαζε δε καταφερανε να κοιμηθουμε ουτε ετσι.

Αποτελεσμα, νευρα και κλαματα και απο μενα και ο αντρας μου θα ερθει στις 11 το βραδυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Καραμελακι δεν πηγε καλα η πρωτη νυχτα με την κουνια;;

Κ η δικια μου ηταν ανησυχη, ολο κουνιοταν, μουγκριζε... αλλα κοιμηθηκε..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Τη χειροτερη νυχτα μας καναμε..ξυπνησε 4 φορες...

1η.ειχε κυλισει διαγωνια και κοντευε να κοπανησει στα καγκελα

2η ειχε μυξες και φλεματα γιατι μειωσα την κλιση στο μισο,την εβαλα στο καλαθι

3η κοιμηθηκε 2 ωρες, ειχε φλεματα και ξυπνησε

4η γκρινια γιατι χ...κε

Την πηρα στο κρεβατι και κλωτσαγε και γκρινιαζε δε καταφερανε να κοιμηθουμε ουτε ετσι.

Αποτελεσμα, νευρα και κλαματα και απο μενα και ο αντρας μου θα ερθει στις 11 το βραδυ

ααααα..καλα..

σχεδον μια απο τα ιδια...

εντωμεταξυ ο σκατουλης απο προχθες βαζει δυναμη στις πατουσες του (λυγιζει τα ποδια) και σηκωνει τον ποπο του και μετακινειται κατα καποιο τροπο.. σημερα τον βρηκα οριζοντια της θεσης του αντι καθετα.. ειναι ζυνατο αγορι.....!!:D:D:D

αλλα φαγαμε και φρικη χθες..

ημουν στη κουζινα εγω με τη κουνιαδα και ξαφνικα ακουω τον ανδρα μου να ουρλιαζει με την αγριοφωναρα του στη μικρη και παραλληλα επιπλα να πεφτουν, γδουπους, ο κακος ο χαμος και στριγγλιες της μικρης..και βεβαια στριγγλιες του μπεμπη

χ#$%^^ πανω μας και τρεξαμε να δουμε τι συμβαινει..εγω ελεγα οτι επεσε τιποτε πανω στο μωρο και το χτυπησε και χτυπησε και η μικρη

τελικα ενω ο ανδρας μου κρατουσε το μωρο αγκαλια και πηγαινε απο τη κρεβατοκαμαρα στο σαλονι η μικρη του την επεσε υπουλα στα ποδια του και μπλεχτηκαν και πηγε εκεινος να πεσει μαζι με το μωρο οπου τελικα κρατησε ισορροπια με τον αγκωνα του στον τοιχο ενω παραλληλα ελαφρως χτυπησε η μικρη σε μια διπλανη καρεκλα.. ο μικρος απο τον σαματα και ειδικα απο την αναστατωση και τις εντονες φωνες φοβηθηκε και αρχισε να κλαιει ο καημενος σπαρακτικα.. μου πηρε σχεδον 10 λεπτα να τον ηρεμησω.. μετα φοβοταν το παραμικρο που τον πλησιαζε..πολυ στενοχωρεθηκα αλλα ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ.. κατι τετοια φοβαμαι πλεον γιατι η μικρη τις προαλλες παρομοιο σκηνικο εκανε και σε εμενα..

πηγαινα στο σαλονι αγκαλια με τον μικρο και πηρε φορα απο το χωλ και επεσε πανω μου (το κεφαλι της χαμηλα στη κοιλια μου με χτυπησε) ενω εγω μεχρι να την παρω πρεφα τρομαξα και αντανακλαστικα ισορροπησα ειδαλλως θα ειχα πεσει πανω της μαζι με το μωρο.. αντιδρασεις ζηλειας...

και καθομαι και τα εξηγω στη κουνιαδα μου η οποια ειναι και μεγαλη 63 ετων με χαμηλα αντανακλαστικα και εχει αδυναμια στα παιδια και ειναι υπερπροστατευτικη κλασικα λεει συνεχεια "ναι, ξερω" αλλα δυστυχως την φοβαμαι και εκεινη και τη μικρη οταν θα λειπουμε με τον ανδρα μου..

τελος παντων οτι ειναι να γινει θα γινει..

Καλημερα!!!!!!!!!!

εμεις κοιμηθηκαμε απο τις 12,45 εως τις 6,15 σερι ουαου!!:P:p:p

φαγαμε κ επεσε ξανα για υπνο κ ξηπνησε στις 10 αλλα με γκρινια...

τωρα ηρεμισε...

Προσπ μονο που περιγραφης το σκηνικο χεσ@@κα πανω μου ποσο εσυ...

α!!και μενα ο μικρος οταν τον αλλαζω βαζει τις πατουσες του και παει να κανει γεφυρα....

Καραμελακι θα δεις που θα συνηθισει ειναι η αλλαγη που θα παει....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εγω παντως μετα απο παρότρυνση του γιατρου ξαναρχισα να πινω μισο ποτηρι γαλα το πρωι.. μου ειχε λειψει τοοοοοσο πολυ.

Το χω ξεκινησει καμια εβδομαδα τωρα.. Ευτυχως οι κολικοι σταματησαν, κ το προσωπακι της απο τη δερματιτιδα ειναι καλυτερα.. :D:D:D:D (λετε να ειναι απο το γαλα; :tongue: )

Αχ!! Αριστεα και εγω απο σημερα ξεκινησα να πινω γαλα:P:p και σιγα σιγα θα προσθετουμε και τροφες γιατι επιξα να τρωω κοτοσουπα και μακαρονια εναλαξ τρομερη ποικιλια και ο ΑΓΓ να καταβροχτιζει πιτες:confused:

εμεις κολικους δεν εχουμε εμφανιση ακομα μονο κοψιματακια ειχε και πολλα αερια:shock:

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Δημητρα μιλαμε για τρελη ισορροπια ο αντρας σου..

Παναγια μου κανει κ τετοια η μικρη;;; θελει πααααρα πολυ προσοχη..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...