Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καθε ποτε κανουν κακακια τα μωρα σας?

τωρα που επανηλθαμε στα φυσιολογικα..κανει στανταρ μια καλη, μπορει κ δευτερη αλλα οχι παντα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τωρα που επανηλθαμε στα φυσιολογικα..κανει στανταρ μια καλη, μπορει κ δευτερη αλλα οχι παντα!

απο τοτε που πινει κ ξενο κανει καθε 2 μερες και εχουμε αλλαξει 3 γαλατα,για να δουμε το τελευταιο θα κανει κατι....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Δε σας εχω διαβασει απο το μεσημερι αλλα εχω ερωτηση.Μεταφεραμε την κουνια της στο δωματιο μας σημερα. To μομπιλε να το βαλω παλι στην κουνια η καλυτερα να μη τη δει την κουνια σα παιχνιδι , να το βαλω καπου αλλου...η θα νιωσει πιο οικεια αν της το βαλω εναγνωστο αντικειμενο στο νεο χωρο? αποριες που εχω ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπερα!

Δε σας εχω διαβασει απο το μεσημερι αλλα εχω ερωτηση.Μεταφεραμε την κουνια της στο δωματιο μας σημερα. To μομπιλε να το βαλω παλι στην κουνια η καλυτερα να μη τη δει την κουνια σα παιχνιδι , να το βαλω καπου αλλου...η θα νιωσει πιο οικεια αν της το βαλω εναγνωστο αντικειμενο στο νεο χωρο? αποριες που εχω ε?

εγω το εχω στην κουνια και του αρεσει πολυ...πολλες φορες απο πρωι "πιανει την κουβεντα" και εχει καθηση και μιση ωρα ετσι:P

δοκιμασε το και αν δεις οτι το βλεπει σαν παιχνιδι το βγαζεις

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλησπερα!

Κι εγω θα προβληματιζομουν ετσι Καραμελιτσα.. Εγω θα το εβαζα το μομπιλε.. Γιατι εχει συνδυασει την αισθηση του να ειναι ξαπλωμενη στην κουνιτσα της με το μομπιλε..οποτε μην της την σπασεις.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

για το αιμα μπορει να ειναι και αλλεργια απο κατι που χεις φαει συστηματικα τον τελευταιο καιρο, μπορει ομως να εινια και απλα ενας ερεθισμος του εντερου απο τις συχνες κενωσεις..

εγω ακομη απεχω απο τα γαλακτομικα και προσεχω τι τρωω και το χω ριξει στις σουπες γενικοτερα

Μιλησα με τη γιατρο και με ρωτησε αν εχω πληγη στο στηθος.. η αληθεια ειναι οτι εχω αλλα δε ματωνει.. λεει μπορει οταν πινει να βγαινει και λιγο αιμα.. οποτε θα το δουμε αν συνεχιστει ολη τη βδομαδα θα κανουμε εξεταση αιματος μηπως ειναι αλλεργικος στα γαλακτοκομικα..

Παντως, περα απο την πλακα.. δεν ηξερα τις αλλεργιογονες τροφες.. μου ειπε να τις αποφευγω... οποτε τις γκουγκλαρα...

http://www.vita.gr/html/ent/215/ent.2215.asp?mid=1

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ,1646502l9nxvcl8cn.gif ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ!!!!!!!!! ΠΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩ!! ΖΗΜΙΑ!!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Γεια σου Βαγγελιω καλωσηρθες! Τι προγραμμα εφαρμοζεις για υπνο ημερας? Κι εμεις εχουμε θεμα...

Θα δοκιμασω να βαλω το μομπιλε στην κουνια λοιπον..ελπιζω να μην εχει θεματα με την αλλαγη κρεβατιου σημερα! Εχω και το καλαθι της αν χρειαστει δε το εχω μαζεψει,θα δειξει!

Απο κακακια κανουμε πολλες κουτσουλιες και σιγουρα 3 καλες τη μερα, μπορει και περισσοτερες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ντινακι τι θα κανεις;; θα αρχισεις να κοβεις τροφες;

Καραμελιτσα δοκιμασε να βαλεις το παιχνιδακι στην κουνια μηπως της κανει καλη εντυπωση:tongue:

Ντινα μηπως εινα ραγαδα στο πωπακι οπως σε εμας? Η παιδιατρος εκανε το εξης και αν δε φοβασαι μη το πονεσεις ισως θες να το κανεις.Αν και οταν μας το εκανε δεν αντεδρασε καθολου, δεν εδειξε να ποναει.

Σε καποια αλλαγη πανας που θα ειναι ηρεμο ανοιξε τα ποδαρακια και βαλε τους αντιχειρες σου δεξια και αριστερα απο την τρυπουλα του πωπου και πολυ μαλακα τραβα τα δαχτυλα σου σε αντιθετες κατευθυνσεις να ανοιξει λιγο και κοιτα αν ειναι μεσα κοκκινο.Εχε το νου σου μη σφιγγεται εκεινη την ωρα που θα πλησιασεις να δεις!:tongue:

Αυτο εκανε η παιδιατρος σε εμας. Κι εγω δε μπορω να το κανω μονη μου αν φοβασαι μη το κανεις.Ποτε θα σας ξαναδει ο γιατρος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μπορεις να κανεις εξεταση αιματος να δεις αν ειναι αλλεργικος στα γαλακτοκομικα?????:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Κι εγω γιατι δε το ξερω και εχω ρεψει τοσο καιρο και βασανιζω κι εμενα και τη μικρη???

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μπορεις να κανεις εξεταση αιματος να δεις αν ειναι αλλεργικος στα γαλακτοκομικα?????:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Κι εγω γιατι δε το ξερω και εχω ρεψει τοσο καιρο και βασανιζω κι εμενα και τη μικρη???

Εγω παντως μετα απο παρότρυνση του γιατρου ξαναρχισα να πινω μισο ποτηρι γαλα το πρωι.. μου ειχε λειψει τοοοοοσο πολυ.

Το χω ξεκινησει καμια εβδομαδα τωρα.. Ευτυχως οι κολικοι σταματησαν, κ το προσωπακι της απο τη δερματιτιδα ειναι καλυτερα.. :D:D:D:D (λετε να ειναι απο το γαλα; :tongue: )

Ουφ...θα ρθει "ασπρη" μερα και για μας..που θα παει...θα ξαναπιω γαλατακι...

Απο τις 9 που τελειωσαμε και ηρθαμε στο δωματιο για βραδυνο μαμ και νανι τα εχουμε κανει ολα! Κλαψαμε παιξαμε,χ....καμε, κατουρησαμε τα φορμακια μας ενω την αλλαζα , μετα ξαναχτυπιομασταν στο στηθος και τωρα σαααα να ηρεμησε λιγο....για να δουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...