Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αυτο με την αποστειρωση ειναι ζορι,δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρουν το να δινουν μπιμπερο ειναι πιο ευκολο απο τον θηλασμο, εγω αν και δινω κ ξενο μακαρι να τον θηλαζα αποκληστικα θεωρο οτι εκτος που ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα και πιο ευκολο και πρακτικο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ...ΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ...ΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ....

το ξερω και εγω δινω ξενο...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

αυτο με την αποστειρωση ειναι ζορι,δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρουν το να δινουν μπιμπερο ειναι πιο ευκολο απο τον θηλασμο, εγω αν και δινω κ ξενο μακαρι να τον θηλαζα αποκληστικα θεωρο οτι εκτος που ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα και πιο ευκολο και πρακτικο

εγω παιδια αναγκαστικα να δωσω τρεις μερες ξενο και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ βλαστημισα την ωρα και τη στιγμη.. αποστειρωση στην αποστειρωση και αντε να φτιαξεις το γαλα και να σκουζει το μικρο μεσα και να ξεσηκωνει τον κοσμο...απαπαααααα.. δεν ειναι για μενα το αθλημα..

βεβαια για οσες δεν θηλαζουν δεν υπαρχει αλλος δρομος..

και παλι ομως.. αρχες Μαρτη θα παω στη δουλεια και ετσι σημερα πηγα να αγορασω σακουλακια αποθηκευσης οπου ΔΕΝ βρηκα της medela και απο οτι καταλαβα και απο το site του εισαγωγεα μαλλον κατηργησαν το προιον και ετσι πηρα μιας αλλης ελβετικης εταιρειας της ARDO. Επισης αγορασα και σακουλες αποστειρωσης για φουρνο μικροκυματων κατι που αν δουλεψει θα με βγαλει απο μεγαλο κοπο και κουβαληματα καθως στην κορη μου καθε πρωι μαζι με τα μπουκαλια της ημερας αποστειρωνα δυο χοανες με βαλβιδα ωστε να αντλω το πρωι με τη μια πριν φυγω για τη δουλεια και να κουβαλαω σε επισης υποτιθεται αποστειρωμενο δοχειο μεσα σε ισοθερμικη την αλλη χοανη για να αντλησω και να αποθηκευσω στη δουλεια μου.. δηλαδη συνεχως κουβαλουσα κατι μαζι μου..

τωρα δεν χρειαζεται να τα κουβαλαω..μπορω να χω το θηλαστρο στη δουλεια με ολα τα σχετικα και να χω το νοσοκομειακο το οποιο θα νοικιασω απο τελος Φλεβαρη και να αντλω στο σπιτι ετσι θα πηγαινοφερνω μονο τα αντλημενα γαλατα..

βεβαια επειδη τους φουρνους μικροκυματων τους φοβαμαι κομματακι εχω επιφυλαξη πριν δω αποτελεσμα..

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!

Πρσπάκι η "εικόνα" με τα παιδιά σου...απλά τέλεια!!!!!!!!

Εμένα δεν είναι στο χέρι μου να αποκτήσω δεύτερο παιδάκι....αν ήτανε σίγουρα θα έκανα άλλο ένα, μη σου πω και δύο......αλλά νιώθω γεμάτη και ολοκληρωμένη με τον μπεμπούλη μου....δε φαντάζεσαι πόσο....κάθε μέρα ευγνωμονώ τον Θεό γι'αυτό το δώρο που μας έδωσε....Πέρυσι τέτοια εποχή πίστευα πως δε θα γίνω ποτέ μάνα και τώρα η αγκαλιά μου είναι γεμάτη!!!!! σνιφ....συγκινήθηκα πάλι.....

Λοιπόν, από σήμερα είμαι αδειούχα του εξαμήνου!!!!!!!!:D Αρχές Αυγούστου ξανά για δουλειά που ο μπέμπης μου θα είναι 8μιση μηνών!!!!!:P

Θα πάρω και οικογενειακό επίδομα 2011 για ένα μήνα....8,22 ευρώ....χαχα.....δεν πειράζει "μάζευε κι ας ειν' και ρώγες...;) Τέλος Δεκεμβρίου είχα κάνει και τα χαρτιά για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας και περιμένω....

Πάντως ρώτησα αν ακούγεται κάτι για το αν θα κοπεί το εξάμηνο και η υπάλληλος μου είπε όχι!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Ειμαι καινουργια εδω και ειπα να συστηθω! Γεννησα και γω 2/11 και σιγα σιγα προσπαθω να καταλαβω τι θελει ο μικρουλης μου και τις συνηθειες του. Με τον υπνο μας εχουμε λιγο θεματακι διοτι τωρα τελευταια δε κοιμαται τη μερα καθολου - ευτυχως βεβαια κοιμαται τη νυχτα! Τωρα λοιπον του κανω προγραμμα αυστηρο για ημερησιους υπνακους και μεχρι στιγμης τα παμε καλυτερα!! τουλαχιστον σημερα τον εβαλα 3 φορες για υπνο και κοιμηθηκε συνολο 4.5 ωριτσες. Δεν ειναι και ασχημα!! και ειναι και λιγοτερο γκρινιαρης !

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Σημερα πηγα στο νοσοκομειο κοριτσια... Ολα καλα.. Μου απαγορεψε η γιατρος να μεινω εγκυος σε λιγοτερο απο 3 μηνες.. χαχαχαχαχα.. εδω γελαμε!!! που καιρος για σεξ!!!

Κι εγω βρηκα αιμα στην πανα μας σημερα... :-(:-(:-(

Ειμαι καινουργια εδω και ειπα να συστηθω! Γεννησα και γω 2/11 και σιγα σιγα προσπαθω να καταλαβω τι θελει ο μικρουλης μου και τις συνηθειες του. Με τον υπνο μας εχουμε λιγο θεματακι διοτι τωρα τελευταια δε κοιμαται τη μερα καθολου - ευτυχως βεβαια κοιμαται τη νυχτα! Τωρα λοιπον του κανω προγραμμα αυστηρο για ημερησιους υπνακους και μεχρι στιγμης τα παμε καλυτερα!! τουλαχιστον σημερα τον εβαλα 3 φορες για υπνο και κοιμηθηκε συνολο 4.5 ωριτσες. Δεν ειναι και ασχημα!! και ειναι και λιγοτερο γκρινιαρης !

2327455pnk2jkkjqh.gif

Γεια σου Βαγγελιω.. καλως ηρθες στην παρεα μας... Να σου ζησει ο μικρουλης σου!! Πες για τη γεννα σου, ποσο γεννηθηκε ο μικρουλης... Να σας μαθουμε... :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλώς τη Βαγγελιώ την παινεμενη!! να σου ζησει το μωρακι!!

πολυ καλα εκανες και προσπαθησες να το βοηθησεις να βελτιωσει τους υπνους του.. καλο σε εκεινο κανεις.. εγω γεννησα 1/11 αρα πανω κατω εχουμε μικρη διαφορα...

γραψε μας μερικα πραγματακια για σενα και το μωρακι σου αν θες ακομη..

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

ευχαριστουμε για την ενημερωση.. θα κανουμε οτι μπορουμε

Σημερα πηγα στο νοσοκομειο κοριτσια... Ολα καλα.. Μου απαγορεψε η γιατρος να μεινω εγκυος σε λιγοτερο απο 3 μηνες.. χαχαχαχαχα.. εδω γελαμε!!! που καιρος για σεξ!!!

Κι εγω βρηκα αιμα στην πανα μας σημερα... :-(:-(:-(

Γεια σου Βαγγελιω.. καλως ηρθες στην παρεα μας... Να σου ζησει ο μικρουλης σου!! Πες για τη γεννα σου, ποσο γεννηθηκε ο μικρουλης... Να σας μαθουμε... :D

για το αιμα μπορει να ειναι και αλλεργια απο κατι που χεις φαει συστηματικα τον τελευταιο καιρο, μπορει ομως να εινια και απλα ενας ερεθισμος του εντερου απο τις συχνες κενωσεις..

εγω ακομη απεχω απο τα γαλακτομικα και προσεχω τι τρωω και το χω ριξει στις σουπες γενικοτερα

και εγω θα παω τη Τεταρτη το πρωι να κανω τον υπερηχο στο κεφαλι του μικρου για το αιμαγγειωμα και το μεσημερι αν τελικα δεν εχουν απεργια τα ΜΜΜ θα παω και στον γυναικολογο να δει τα χαλια μου..χαχα!!

σεξ? τι ειναι αυτο???? ορεξη εχω.. χρονο και υγεια δεν εχω..:lol:

καλως ηρθες στην παρεα μας Βαγγελιω!!!!!! να σου ζησει ο μικρουλης σου!!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...