Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

annpan τι ιστορια και αυτη με την κοπελα,,, σιγουρα συμβαινουν τετοια καθε μερα στον κοσμο, και πραγματικα πρεπει να δοξαζουμε το Θεο καθε μερα που μας ξημερωνει για το οτι εχουμε φτασει ως εδω....!!

Εγω γενικα ειμαι πολυ θετικος ανθρωπος, μεσα στο σκοταδι θα προσπαθησω να δω λιγο φως.. Αυτο προσπαθω να περασω και στον αντρα μου,, καποια μερα θα το καταφερω;);)

Οποτε προσπαθω οταν τα πραγματα δε βαινουν καλως να ασχολουμαι με κατι αλλο και να μην εστιαζω εκει(οπως ειπες κ συ annpan)

Ντινα ειχα διαβασει και γω το αρθρο αυτο πριν μερες αλλα δεν το συνδεσα... Ευτυχως δεν εχω ολα τα συμπτωματα αλλα θα μου πεις δεν ειναι απαραιτητο.... Τι να πω;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annpan διαβαζω τα οσα εγραψες και θυμαμαι τα δικα μου..

εμενα μου φτανουν αυτα που βιωσα και αυτα που εμαθα ειτε μεσω απο γνωριμιες εκτακτης αναγκης που εκανα στο parents και μου θυμιζαν ποσο χειροτερα και δυσκολοτερα συμβαινουν ειτε απο ασχετα που κατα καιρους μαθαινω..

"το κατεβαζω ρολα" για μενα εχει να κανει με τη γνωση οτι δεν μπορω να φροντισω για τιποτε αλλο περαν απο αυτα που περνουν απο το χερι μου και το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να μην περιμενω τιποτε, να χαιρομαι το οτι ειμαι καλα σημερα και απλα να ελπιζω οτι θα μαι καλα γενικα..

το καλο ειναι οτι η επιστημη οσο και να χει ανεξηγητες απωλειες στο θεμα με τις εγκυμοσυνες τοσο εχει προχωρησει και στην προληψη η στην φροντιδα τετοιων θεματων.. πχ ενα μωρο που γεννιεται 1 κιλο (χωρις να αναφερθω σε τυχον προβληματα υγειας που μπορει αυτο το γεγονος να συνοδευει αμεσα η εμμεσα) ειναι στη φαση που μπορει να το διατηρησει στη ζωη..

και η περιδεση ειναι μια τεχνικη η οποια εδω και δεκαετιες βοηθησε γυναικες με διαφορες τραχηλικες παθησεις να καταφερουν να αποκτησουν παιδι..

η μανα μου το 1993 που γεννησε τον αδελφο μου επειδη ειχε ηδη στο ενεργητικο της 2 γεννες, δυο αποβολες και τρεις εκτρωσεις ειχε χαλαρωση μητρας και ανεπαρκεια τραχηλου συνεπως εκανε περιδεση.. τοτε τα μονα σπασμολυτικα ηταν κατι σταγονες οι οποιες συντομα απαγορευτηκαν κιολας λογω ακαταλληλοτητας και τις ειχε παρει μονο μια φορα μετα την επεμβαση και ποτε αλλωτε..

τωρα εχουμε τα σπασμολυτικα χαπια που ειλικρινα πιστευω οτι αυτα μας κρατανε οσο μας κρατανε..στη περιπτωση μου απεδειχθει..

τελος παντων.. το νοημα ειναι στη προκειμενη να μην εθελοτυφλουμε στα ατυχη σεναρια που συμβαινουν στους συνανθρωπους μας (και καμια φορα σε εμας) αλλα να βλεπουμε οτι ολα μπορουν να πανε καλα και ο καθενας να ελπιζει η να προσευχεται εκει που θελει και ξερει..

και οπως λεει και ο γιατρος μου.. "σταματηστε να ψαχνετε τα παντα στο internet" και το λεει οχι για να μην εχουμε τη γνωση, αλλα επειδη καποιοι συνανθρωποι μας ειτε λογω ελλειπους καταρτισης ειτε λογω προσωπικης αδυναμιας δεν μπορουν να διαχειριστουν τις πληροφοριες αυτες..

ενα πολυ απλο παραδειγμα: στην β επιπεδου της κορης μου γνωρισα μια κοπελα στην αναμονη η οποια μου ελεγε οτι εχει ψαξει ολες τις πιθανες περιπτωσεις που θα μπορουσε να συμβει κατι κακο στην εγκυμοσυνη της συν οτι ειχε βρει εναν τομο σε βιβλιογραφια σχετικο και το διαβαζε ευαγγελιο.. και η οποια στην τελικη δεν ειχε κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη της.. απλα ειχε αγχωθει απο μονη της.. ασχετου..και αν κανετε μια βολτα στο Parents (εγω απο το 2008 εχω γνωρισει αρκετες περιπτωσεις) θα δειτε πολλες αγχωμενες μελλουσες μανουλες αλλες επειδη προυπηρχε προβλημα που τις εκανε ετσι και αλλες που απλα επηρεαζονταν απο αυτη την χειμαρρωδη, ελευθερη προσφορα γνωσης που φοβαμαι οτι σε μερικα sites καταληγει και σε παραπληροφορηση..

Συμφωνώ απόλυτα..

Κάποια στιγμή κι εμένα ο γιατρός μου μου είπε "Κόψε το πολύ ίντερνετ", το οποίο έκανα πράξη για 2 μήνες μέχρι να ξεπεράσω τις περισσότερες φοβίες μου.. :rolleyes:

Prosp, εχουμε και οι δύο μικρά αδέρφια ε ? Για μένα σημείο-σταθμός η γέννησή του στην εφηβεία μου.. Το λατρευω το μικρούλι μου!:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα..

βλεπω dina και εσυ ξενυχτησες χθες!!χαχα!!

εγω εχω μια αδελφη 5 χρονια μικροτερη μου και εναν αδελφο περιπου 16 χρονια μικροτερος μου (ολοι απο τους ιδιους γονεις.. ειχαν μικροπαντρευτει..)

αν δεν υπηρχε η αδελφη μου ενδοιαμεσα θα χα ας πουμε κολλημα με τον αδελφο μου αλλα η υπαρξη της νομιζω οτι μετριασε την αδυναμια μου.. και βεβαια του εχω αλλα δεν ειναι παθολογικη.. ο ανδρας μου με την αδελφη του (δυο παιδια) εχουν 17 χρονια διαφορα και ειναι εντελως παθολογικη σχεση αλλα με τα χρονια και την εξελιξη της οικογενειας εχει μετριαστει μεταξυ τους..

η παθολογικη αγαπη μεταβιβαστηκε στην κορη μας καθως εκεινη (η κουνιαδα μου) δεν εχει παντρευτει ποτε και δεν εχει δικα της παιδακια τα οποια γενικα λατρευει..

με λιγα λογια ειναι η "γιαγια" που κακομαθαινει το παιδι καθως οι γονεις τους δεν ζουν χρονια τωρα και εκεινη ειναι ηδη πατημενα 63 χρονια..

Καλημερα κοριτσακια μου.. Εγω καθε μερα κοιμαμαι τετοιες ωρες, αλλα δεν ειναι αϋπνιες, ειναι λογικο γιατι σηκωνομαι καθε μερα στις 11 και στις 12.. Καταλαβαινω τη σχεση σου με τον αδερφο σου.. κι εγω με το δικο μου το μικροτερο εχουμε 16 χρονια διαφορα.. Εχω αλλον εναν με τον οποιο εχουμε 2 χρονια διαφορα.. Οταν, συνειδητοποιησε η μαμα μου οτι θα φευγαμε για σπουδες σε 2 χρονια και θα αδειαζε το σπιτι , την επιασε το συνδρομο της αδειας φωλιας και σκαρωσανε τον αδερφο το μικρουλι.. :rolleyes:ο οποιος παρα τη μεγαλη διαφορα ηλικιας με περναει και δυο κεφαλια στο υψος πλεον.. :rolleyes:

Αχ, τα αδερφακια μας..:D εγω κι ολας που τα εχω μακρια μου, μου λειπουνε πολυ..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου.. Εγω καθε μερα κοιμαμαι τετοιες ωρες, αλλα δεν ειναι αϋπνιες, ειναι λογικο γιατι σηκωνομαι καθε μερα στις 11 και στις 12.. Καταλαβαινω τη σχεση σου με τον αδερφο σου.. κι εγω με το δικο μου το μικροτερο εχουμε 16 χρονια διαφορα.. Εχω αλλον εναν με τον οποιο εχουμε 2 χρονια διαφορα.. Οταν, συνειδητοποιησε η μαμα μου οτι θα φευγαμε για σπουδες σε 2 χρονια και θα αδειαζε το σπιτι , την επιασε το συνδρομο της αδειας φωλιας και σκαρωσανε τον αδερφο το μικρουλι.. :rolleyes:ο οποιος παρα τη μεγαλη διαφορα ηλικιας με περναει και δυο κεφαλια στο υψος πλεον.. :rolleyes:

Αχ, τα αδερφακια μας..:D εγω κι ολας που τα εχω μακρια μου, μου λειπουνε πολυ..

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΧΑΧΑ!!! και ειναι και ψηλεας ο μικρος!! χαχα!!!

1, 82 και συνεχιζει.. τωρα θα παει Α' Λυκειου.. εχει αγχος τωρα που θα παει σε νεο περιβαλλον και που θα ειναι απο τους μικροτερους.. Βολευτηκε στο γυμνασιο που ηταν Γ' και ειχε εξουσια λογω ταξης.. χαχα..

Κοριτσια, ασχετο.. Κανονικα, χρησιμοποιω google chrome.. αμεσως μετα που εκανα την αναρτηση μου, πριν κανα 10λεπτο, μου εβγαλε κοκκινη οθονη, και μου λεει οτι υπαρχει κακοβουλο λογισμικο, το pregnacy-layouts κτλ.. οποτε δεν με αφηνε να μπω στο καφε μας.. Απο explorer μπαινω κανονικα.. Σας εβγαλε εσας καμια ενδειξη?:confused:

Διαφημίσεις

εχει το κατι της του..εγω ημουν στους δρομους απο τις 8 μεχρι τις 11...

τωρα μολις τακτοποιησα σε κατι νεα κουτια συλλογης τα παιχνιδια της κορης μου κατα ειδος διοτι γινοταν ενα μπαχαλο και ενεκα της γενικης επιασα και αυτα μαζι και σε λιγο θα πιασω να κανω τη φανουροπιτα αν και θα μου την διαβασει αλλος γιατι δεν προλαβαινω να παω εκκλησια ουτε σημερα ουτε αυριο..και υποτιθεται οτι θα καθαρισω τον απορροφητηρα αλλα προβλεπω τα σπασμολυτικα να μην με αφησουν και να κοιμηθω..

Καλημέρα και από εμένα!

Πάλι δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ.. Βασικά, κάθε βράδυ ξυπνάω γύρω στις 5 και μετά από 2 ώρες με παίρνει πάλι ο ύπνος..

Μίλησα εχθές με το γιατρό μου και μου είπε ότι θα επαναλάβουμε τον υπέρηχο σε λίγες μέρες, ξανά στο Ιασώ, δηλ. στον ίδιο γιατρό και το ίδιο μηχάμημα και έτσι θα μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο αποτελέσματα. Είναι καλύτερα από το να πήγαινα ξανά σήμερα, τόσο σύντομα, λόγω του χθεσινού λάθους που έκαναν. Έτσι, θα έχουν περάσει και κάποιες μέρες και θα μπορούμε να έχουμε πιο καλή εικόνα. Μου είπε επίσης ότι μπορεί να πρόκειται απλά για μικροκαμωμένο μωράκι. Μου ανέφερε και το ενδεχόμενο περί καλής αιμάτωσης του πλακούντα, κάτι που θα πρέπει να κοιτάξουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να δούμε και τις αρτηρίες (εχθές ο γιατρός του Ιασώ που έκανε τον υπέρηχο δεν τις εξέτασε, κάνοντας λόγο ότι αυτό ελέγχεται στον doppler... :mad:). Γενικά, εχθές το απόγευμα προσπάθησα να είμαι ήρεμη και να ξεκουραστώ. Μου τόνισε ότι καλό είναι να είμαι πιο πολλές ώρες ξαπλωμένη ή τουλάχιστον καθιστή, ώστε να βοηθάω περισσότερο τον πλακούντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Όλη τη μέρα στο σπίτι είμαι.. Εννοείται ότι δεν είμαι βέβαια συνέχεια καθιστή ή ξαπλωμένη, γιατί θα έχω να μαγειρέψω και να κάνω και καμία δουλειά (ελαφριά). Πάντως, αυτά τα νέα μου από τα χθεσινά μου γεγονότα....!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, και μία-μία, που μου είπατε τις συμβουλές σας και προσπαθήσατε να με καθησυχάσετε!! Εύχομαι για όλες να είμαστε καλά μαζί με τα μωράκια μας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Ματινακι... :D

Προβλεπεται πολυ ζεστή η σημερινη μερα ή ξυπνησα με εξαψεις???:roll:

Αχ εγώ έχω διαρκώς εξάψεις..... Αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ... γκρρρ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Κυριακη.. :D

Ωραια, μια χαρα με το ραντεβου.. Παντως, χτες που διαβαζα το καφε Αυγουστου, ελεγε μια μανουλα συγκεκριμενα οτι ενω το μωρο της ηταν το πιο μικροκαμωμενο του καφε, σε ενα συνολο 25 μαμαδων και μωρων, μετα τη γεννα το παιδι θεριεψε και περασε τα αλλα.. οποτε, no worries... :D

καλημερα kyriak.. και εγω παντως συμφωνω με το γιατρο σου.. ισως να μην υπαρχει κανενας λογος για να ανησυχειτε.. να πας με το καλο να κανεις την εξεταση συντομα..

εγω δεν κοιμαμαι λογω της κορης μου η οποια ξυπναει συχνα απο ονειρα και γκρινιαζει και μετα δεν με παιρνει ο υπνος αφου ολο και κατι αρχιζω να σκεφτομαι.. επισης επειδη τη νυχτα εχει ησυχια σκεφτομαι πολλα για τιος δραστηριοτητες με τα παιδακια και παρασυρομαι και κανω διαφορα για να ετοιμαζομαι για την επομενη φορα..

αλλες φορες χαζολογω τηλεοραση μπας και αποκοιμηθω.. αλλα ματαια..χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...