Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

το bastaaaaa ακουγεται καλυτερα...;););)

Το σκεφτομουν κι εγω τωρα και με ετρωγε.. μην το ματιασω και μετα δεν εχω γαλα.. το αλλαξα Αριστεα κατα τα λεγομενα σου... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dina αι λαικ γιου ματσ!!!!

Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, Προσπακι μου!!!

σας εγραψα μια απο ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ??

Εχθες ημουν μονημ ε τα παιδια στη κουζινα.. η κορη ετρωγε λουκουμαδες, ο μικρος στο ριλαξ διπλα χαζολογουσε και εγω τους τραγουδουσα.. σε μια φαση αρχιζω και τους λεω κατι με χαρα και με κοιτουσα δυο ζευγαρια ματια με τοσο ενθουσιασμο και με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια..

ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΑΜΑ

κοριτσια.. ειλικρινα καλο ειναι το ενα παιδακι, ζωη να χουν καλοτυχη και υγιη (και αλιμονο ποσος αγωνας εγινε και απο εμας να αποκτησουμε αλλα και απο αλλες γυναικες με ακομη πιο δυσκολες μεθοδους) αλλα τα δυο παιδια ειναι αλλη φαση.. ξαφνικα λες.."Εχω παιδιααααα..." και ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ. Δεν το φανταζομουν.. και δεν μπορουσα να καταλαβω πως ειναι δυνατον να αγαπας τοσο δυνατα δυο παιδια εκει που υπερλατρευεις το ενα και μοναδικο... ειναι η φυση μας φοβερο πραγμα.. και ομως γινεται και ειναι απλα μαγικο..

(αντεεεε.. αργει ο πατσας??????? θα γραψω και αλλες συναισθηματικες χαζομαρουλες..)

Να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου... εχεις να ζησεις απιθανες στιγμες ευτυχιας...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δημητρα φερνουν πατσα ντεριβερι;;; μωρε μπραβο.. εδω που μενουμε δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχει πολλες επιλογες.. :( και να πεις οτι μενουμε σε καμια ερημη περιοχη.. :rolleyes:

Εκανα εικονα αυτα που περιεγραφες με τα παιδια σου και συγκινηθηκα..

Δεν μπορουσα (πριν γεννησω) να φανταστω πως θα αισθανομουν οταν θα με κοιταζε μεσα στα ματια η κορη μου... ενα βλεμα γεματο λαχταρα..

Ασυλληπτη αγαπη!!

Να ειναι καλα τα καμαρια μας!!!!!

Δε μπορω να καταλαβω γιατι οταν ερχεται η ωρα του υπνου αντι να κοιμηθει πλανταζει στο κλαμα... και δεν ειναι πονος.. οι κολικοι εχουν σταματησει, και παρακαλω να μην ξαναρθουν.

Παω να ξαπλωσω διπλα στο μπουμπουκακι μου...!!

Καληνυχτα μανουλες και μωρακια!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΨΙΛΟΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!;););) Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΛΙ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ??? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ???ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΓΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ... ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

"Τα μωρακια περνουν αναπτυξιακα αλματα.Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο,δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ενταση τα αλματα.

Στο αναπτυξιακο αλμα τα θηλαζοντα μωρα αυξανουν την παραγωγη συμφωνα με τις αναγκες τους,ενω τα μωρα που πινουν ξενο γαλα μπορει ειτε να αυξησουν την ποσοτητα φαγητου ειτε να τη μειωσουν για εκεινη την περιοδο.

Τα αλματα αναπτυξης σε εβδομαδες..

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχομενες με κορυφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορυφωση την 26η

η 29η-30η (αγχος αποχωρισμου/προσκολληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορυφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορυφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορυφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορυφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορυφωση την 72η-73η

Στα αλματα αναπτυξης τα βρεφη περνουν μια πολυ εντονη περιοδο που τα αναστατωνει.Ετοιμαζουν τα νεα τους κατορθωματα(μπουσουλημα,σηκωμα,περπατημα,ομιλια) κι αυτο τα αναστατωνει,τα κανει να φοβουνται και να αναζητουν την αγκαλια της μητερας τους.Μονο εκει νιωθουν ασφαλεια και σιγουρια.." η κοπελα που παραθετει το κειμενο στο τελος αναφερει οτι μπορει να υπαρχει αποκλιση μιας εβδομαδας απο μωρο σε μωρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Σε ποια εβδομαδα εισαστε Μαιρη?

Αυτο που με μπερδευει ειναι ποτε το υπολογιζουμε..οταν διανυουμε πχ τη 12η και ειμαστε 11+1..11+2 κοκ η οταν την κλεισουμε και ειμαστε 12+1 κοκ?

Αν ειναι το πρωτο ειμαστε και εμεις σε εβδομαδα αλματος!

Το βραδυ παντως ξυπνησαμε 3 φορες, την τριτη την πηρα στο κρεβατι και μετα απο μια ωρα που παλευαμε να βολευτουμε και να μη κλωτσαμε και ειμασταν τελεια και κοιμομασταν,γυρισε ο αντρας μου και δεν ειχε κλειδια...καλο????

Ισχυει αυτο που λενε οτι οι φτηνες πανες γνωστων εταιρειων ειναι αλλης προελευσης και αλλης ποιοτητας και απορροφητικοτητας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Σε ποια εβδομαδα εισαστε Μαιρη?

Αυτο που με μπερδευει ειναι ποτε το υπολογιζουμε..οταν διανυουμε πχ τη 12η και ειμαστε 11+1..11+2 κοκ η οταν την κλεισουμε και ειμαστε 12+1 κοκ?

Αν ειναι το πρωτο ειμαστε και εμεις σε εβδομαδα αλματος!

Το βραδυ παντως ξυπνησαμε 3 φορες, την τριτη την πηρα στο κρεβατι και μετα απο μια ωρα που παλευαμε να βολευτουμε και να μη κλωτσαμε και ειμασταν τελεια και κοιμομασταν,γυρισε ο αντρας μου και δεν ειχε κλειδια...καλο????

Ισχυει αυτο που λενε οτι οι φτηνες πανες γνωστων εταιρειων ειναι αλλης προελευσης και αλλης ποιοτητας και απορροφητικοτητας?

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑ'Ι'ΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΗ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 2,5 ΩΡΩΝ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ... ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 11+1 ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ....ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ...

καλημερα.. και εμεις libero χρησιμοποιουσαμε αποκλειστικα στη μικρη αλλα τωρα ο γιος εκανε για δυο μηνες συνεχως μικρες κουτσουλιες και χαλουσαμε μια μεγαλη συσκευασια πανες σε 1-2 μερες.. εντελως ασυμφορο..

αφου λοιπον δοκιμασα του Lidl (μετα απο ενα περασμα σε καποιες του Βεροπουλου που μου χε δωσει μια φιλη) και ειδα οτι δεν του ερεθιζε το δερμα και απο τιμη ειναι πολυ πιο συμφερουσες (οσο κανουν τα pampers το μεγαλο πακετο στη Γερμανια βασικα, 9,65 ευρω οι 56 πανες) τωρα λοιπον παιρνω αυτες και οταν υπαρχουν εκπτωσεις στα Libero η εχω κουπονια παραλληλα με προσφορες παιρνω και Libero..

το κακο με τις Lidl ειναι οτι δεν ειναι πολυ απορροφητικες για τα υδαρρη κακα του θηλασμου.. δηλαδη στις μεγαλες ποσοτητες υπαρχουν διαρροες.. το βλεπω τωρα και στον μικρο που κανει 2-3 πανες τετοιες την ημερα και το ιδιο συνεβαινε και με τη κορη μου..ειδικα εκεινη με τα τσισα ειχε θεμα και ετσι τι lidl ( σε εκεινη τις φορεσαμε μετα τον πρωτο χρονο) τις ειχαμε για τη ημερα μονο, και τη νυχτα βαζαμε libero..

DINAAAAAAAAAAAAAA!! Μου το γραψες δυο φορες και το γαιδουρι το ξεχνουσα να σου απαντησω.. ναι ξερω οτι ειχε μιση τιμη τα libero και πηραμε μονο ενα πακετο αφου καλυπτομαι και απο τι Lidl

βρε Μαρια εσυ μπουκαλι δε δινεις στο μωρο?? η γιατρος γιατι δεν σου λεει μια ποσοτητα αναλογικη για την ηλικια του μωρου ωστε να χορταινει? η να δοκιμασεις αλλη εταιρεια γαλακτος μηπως ειναι πιο χορταστικο..

ειναι και για εκεινο αναστατωση να μην νοιωθει χορτασμενο αλλα και για σας ζορι να στε με το αγχος αν χορτασε και αντε να αποστειρωνεις, να φτιαχνεις γαλα.. ξερω γω? σκεψη κανω..

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!

εμεις ειχαμε μια καλη ηρεμη νυχτα:):)

Προσπ καλα συγκηνιθηκα πολυ με την περιγραφη

σου με τα παιδια σου:)

σε κολησαν τελικα..περαστικα

Ντινα η αγελαδα ολα τα λεφτα.:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

βρε Μαρια εσυ μπουκαλι δε δινεις στο μωρο?? η γιατρος γιατι δεν σου λεει μια ποσοτητα αναλογικη για την ηλικια του μωρου ωστε να χορταινει? η να δοκιμασεις αλλη εταιρεια γαλακτος μηπως ειναι πιο χορταστικο..

ειναι και για εκεινο αναστατωση να μην νοιωθει χορτασμενο αλλα και για σας ζορι να στε με το αγχος αν χορτασε και αντε να αποστειρωνεις, να φτιαχνεις γαλα.. ξερω γω? σκεψη κανω..

δεν σου λενε ποσοτητα οι γιατροι οσο θελει το παιδι θα του δοσεις

εμενα ο δικος μου χτες αφου μου αδειασε το στηθος(ειχα ξεχασει ποσο μικρο ηταν:-(:sad::-() εφαγε και 250μλ ξενο παθαμε πλακα με τον Αγγ λεμε

"θα μας φαει και μας....."

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα!!

Εχτες ολο το βραδυ το στηθος μου ηταν συνεχεια ΤΟΥΜΠΑΝΟ, εφαγε η μικρη 2 φορες οπως συνηθιζει αλλα παλι ΤΟΥΜΠΑΝΟ...

Σκεφτηκα μηπως ευθυνεται η μπυριτσα που τιμησα το μεσημερι..τι να πω;

Κ εκτος απ'αυτο μεσα στον υπνο μου καταλαβαινα οτι ειχα πονοκεφαλο..αλλο κ τουτο παλι :rolleyes: πολλους πονοκεφαλους εχω τωρα τελευταια:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα.. και εμεις libero χρησιμοποιουσαμε αποκλειστικα στη μικρη αλλα τωρα ο γιος εκανε για δυο μηνες συνεχως μικρες κουτσουλιες και χαλουσαμε μια μεγαλη συσκευασια πανες σε 1-2 μερες.. εντελως ασυμφορο..

αφου λοιπον δοκιμασα του Lidl (μετα απο ενα περασμα σε καποιες του Βεροπουλου που μου χε δωσει μια φιλη) και ειδα οτι δεν του ερεθιζε το δερμα και απο τιμη ειναι πολυ πιο συμφερουσες (οσο κανουν τα pampers το μεγαλο πακετο στη Γερμανια βασικα, 9,65 ευρω οι 56 πανες) τωρα λοιπον παιρνω αυτες και οταν υπαρχουν εκπτωσεις στα Libero η εχω κουπονια παραλληλα με προσφορες παιρνω και Libero..

το κακο με τις Lidl ειναι οτι δεν ειναι πολυ απορροφητικες για τα υδαρρη κακα του θηλασμου.. δηλαδη στις μεγαλες ποσοτητες υπαρχουν διαρροες.. το βλεπω τωρα και στον μικρο που κανει 2-3 πανες τετοιες την ημερα και το ιδιο συνεβαινε και με τη κορη μου..ειδικα εκεινη με τα τσισα ειχε θεμα και ετσι τι lidl ( σε εκεινη τις φορεσαμε μετα τον πρωτο χρονο) τις ειχαμε για τη ημερα μονο, και τη νυχτα βαζαμε libero..

DINAAAAAAAAAAAAAA!! Μου το γραψες δυο φορες και το γαιδουρι το ξεχνουσα να σου απαντησω.. ναι ξερω οτι ειχε μιση τιμη τα libero και πηραμε μονο ενα πακετο αφου καλυπτομαι και απο τι Lidl

ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ LIDL ΤΕΛΕΙΑ.... ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΑΡΚΑ.... ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ CARE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΚΙΛΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4.

ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ 120 ΓΡΑΜ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 200. Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ 20 - 30 ΓΡΑΜ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΟΣΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ Κ ΑΛΛΟ.... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΑ

ειναι και για εκεινο αναστατωσ να μην νοιωθει χορτασμενο αλλα και για σας ζορι να στε με το αγχος αν χορτασε και αντε να αποστειρωνεις, να φτιαχνεις γαλα.. ξερω γω? σκεψη κανω..

αυτο με την αποστειρωση ειναι ζορι,δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρουν το να δινουν μπιμπερο ειναι πιο ευκολο απο τον θηλασμο, εγω αν και δινω κ ξενο μακαρι να τον θηλαζα αποκληστικα θεωρο οτι εκτος που ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα και πιο ευκολο και πρακτικο

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...