Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα μου, κι εμένα μου λείψατε πολύύύύ!!!!!!!!!!!!:D

Καραμελίτσα από πονάκια πως πάτε?? Έχετε ακόμα?? Πιστεύω πως όταν τελειώσουνε αυτά θα ηρεμήσει η μπεμπούλα σου και θα κάθεται και μόνη της!!

Σου λέω, την Τρίτη που μας πέρασε τον δοκίμασα στο πορτ μπεμπέ κι έπαθα πλάκα που κοιμήθηκε εκεί....δεν είχε και πονάκια εκείνη τη μέρα!! Από την Τετάρτη και μετά ξαναάρχισαν τα πονάκια κι απλά κάθεται λιγότερο μόνος του κι όταν πονάει κλαίει και τον παίρνω αγκαλίτσα!! Τώρα πάλι κοιμάται στην αγκαλίτσα μου γιατί ξύπνησε κι έκλαιγε και σφιγγότανε....είχε πονάκια!! Τώρα μόλις τον πήρε ο ύπνος κι όταν ξυπνήσει θα τον κάνω μπανάκι...;)

Αύριο πρωί - πρωί θα πάω στον ΟΑΕΔ να καταθέσω τα χαρτιά για το εξάμηνο γιατί σήμερα λήγει η άδεια του ΙΚΑ....;) Δε θυμάμαι αν το έγραψα το πρωί.....γιατί μάνα μπορεί να έγινα αλλά παραμένω ξανθιά....:tongue: και μάλιστα σε χειρότερη κατάσταση....:tongue: αφού μου έχει πάρει το μυαλό ο μπεμπούλης μου!!!:D Όσο μυαλό είχα δηλαδή...χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δειτε τι βρηκα...

Το ποσοστό των λιπών στο μητρικό γάλα διαφέρει, όχι μόνο από μητέρα σε μητέρα, αλλά ακόμα και στην ίδια γυναίκα, είναι διαφορετικό από ώρα σε ώρα. Για παράδειγμα, κατά τις πρωινές ώρες, το μητρικό γάλα είναι πλουσιότερο σε λίπος, από ότι κατά τις βραδινές. Επίσης, στην αρχή του θηλασμού, το γάλα είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και περιέχει λιγότερο λίπος, ενώ προς το τέλος του γεύματος είναι πολύ πλούσιο σε λίπος!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ελενη με το θηλασμο τι κανετε;; ειχες πει την προηγουμενη φορα οτι κατι γινοταν...

Ναι έπιασε!!!!!!! Συνεχίζω και τον θηλάζω αλλά όχι αποκλειστικά...δίνω και ξένο.....όταν έπιασε εκείνος στήθος εγώ αντλούσα με το θήλαστρο μία φορά την ημέρα....γι'αυτό και δε μου κόπηκε αλλά πάντα ήλπιζα να πιάσει...οπότε όταν έγινε αυτό το γάλα μου δεν επαρκούσε για τις ανάγκες του....

Σκέψου πως έπιασε στήθος περίπου στις 40 μέρες....:rolleyes: Δεν ξέρω αν η ποιότητα είναι αυτή που πρέπει να είναι σε ένα μωρό δύο μηνών....του δίνω και όσο μητρικό γάλα μπορεί να πιει καλό είναι!!!

Ο γυναικολόγος μου είπε πως μάλλον αγχώθηκα τόσο πολύ με τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό που μάλλον μετέδωσα τον εκνευρισμό μου στο μωρό στην αρχή γι'αυτό και δεν έπιασε αλλά μου είπε πως μπορώ να τα καταφέρω και τώρα....:D

Ντινα ολα τα λεφτα η αγελαδααα!! χαχααα!! κι εμενα με αντιπροσωπευει εξισου! Ειδικα το ματακι!:lol::lol::lol:

Ελενη μου πιστευω οτι ειμαστε πολυ καλυτερα απο πονακια. Απλα απαιτουμε προσοχη και αγκαλια.Εχει ακομα πονακια αλλα καταλαβαινω ποτε κλαιει απο πονο και ποτε απο νυστα και κουραση επειδη δε μπορει να κοιμηθει. Ετσι πιστευω τουλαχιστον. Η τελευταια προσπαθεια για υπνο στο κρεβατι της μερα ηταν χτες. Δε προλαβα καν να την ακουμπησω και ανοιξε τα ματια ενω ηταν ξερη στον υπνο...Απο αγκαλιτσα αλλο τιποτα..ειδικα οταν ποναει αλλα πλεον σχεδον συνεχεια...

Εχει αρχισει και της αρεσει πολυ η αλλαξιερα κ ετσι της μετεφερα μερικα παιχνιδακια και καθεται λιγακι κι εκει αλλα πρεπει να μην εχει φαει προσφατα γιατι με ξαπλα και παιχνιδι βγαζει γουλιες και την πιανει λοξυγγας..αυτο γινεται και μακρυα απ τα γευματα ...τελοσπαντων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

α) εγω θα παω τη Τεταρτη για το 6μηνο

β) εμεις χωραμε τσιμα τσιμα στην αλλαξιερα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γ) πειναω.. παλι

εχω ριξει ΠΟΛΥ γελιο με την αγελαδα..

Dina αι λαικ γιου ματσ!!!!

φιλια σε ολες.. κλαιει ο γιγαντας.

Διαφημίσεις

καληνυχτα αγορομανες, κοριτσομανες και φιλια στους ομορφαντρες και στις ομορφοκοπελιες που ελπιζω να κοιμηθουν ησυχα αποψε..

εμενα ο μικρος εριξε πολυ υπνο το μεσημερι και ολιγον αμφιβαλλω για την συνεχεια..

παω ομως να εκμεταλλευτω το λιγο που κοιμαται (οσο περιμενω τον πατσα μου....:tongue::tongue::tongue::tongue: ..ειπαμε.. εχω κανει παμπλουτα τα deliveραδικα..)

Μετα το απιστευτο κλαμα που ριξαμε στο μπανιο και μετα, ηρθαμε στο δωματιο και ειχαμε ορεξη για παιχνιδακια! Της φαινοταν αστειο που της μιλουσα ψιθιριστα..χαρηκε τοσο πολυ που...επρεπε να ξαναλλαξουμε! Ξαναηρθαμε και τωρα τραβολογαμε τη ρωγα..

Προσπερ..ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το μωρο σου????

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μετα το απιστευτο κλαμα που ριξαμε στο μπανιο και μετα, ηρθαμε στο δωματιο και ειχαμε ορεξη για παιχνιδακια! Της φαινοταν αστειο που της μιλουσα ψιθιριστα..χαρηκε τοσο πολυ που...επρεπε να ξαναλλαξουμε! Ξαναηρθαμε και τωρα τραβολογαμε τη ρωγα..

Προσπερ..ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το μωρο σου????

ε? ποσο ειναι το μηκος μιας αλλαξιερας? αυτος χτυπαει τα ποδαρακια του αν τα ισιωνει, βγαλε και 5 ποντους απο το στρωματακι..δεν θα ναι 63 εκατοστα..65 λεει η παιδιατρος αλλα δεν εμπιστευομαι τις μετρησεις της..

ασχετα απο το υψος ειναι τροφαντος.. τον νοιωθω οταν τον σηκωνω..γοριλλας...χαχα!! η κορη μου αερινο μοντελακι..

εμενα η μανα μου εχει εφεση με τα μωρα..

καθοταν και του εκανε

αγκχχχχχ (οχι αγκου.. σας γραφω τον ηχο) και τρελλαινοταν και της απαντουσε.. κλασικα!! τα ιδια εκανε και η κορη μου..

παντως αρχιζει και αντιλαμβανεται το περιβαλλον του με ανταποκρισεις..μη το ματιασω.. χαιρομαι..

σας εγραψα μια απο ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ??

Εχθες ημουν μονημ ε τα παιδια στη κουζινα.. η κορη ετρωγε λουκουμαδες, ο μικρος στο ριλαξ διπλα χαζολογουσε και εγω τους τραγουδουσα.. σε μια φαση αρχιζω και τους λεω κατι με χαρα και με κοιτουσα δυο ζευγαρια ματια με τοσο ενθουσιασμο και με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια..

ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΑΜΑ

κοριτσια.. ειλικρινα καλο ειναι το ενα παιδακι, ζωη να χουν καλοτυχη και υγιη (και αλιμονο ποσος αγωνας εγινε και απο εμας να αποκτησουμε αλλα και απο αλλες γυναικες με ακομη πιο δυσκολες μεθοδους) αλλα τα δυο παιδια ειναι αλλη φαση.. ξαφνικα λες.."Εχω παιδιααααα..." και ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ. Δεν το φανταζομουν.. και δεν μπορουσα να καταλαβω πως ειναι δυνατον να αγαπας τοσο δυνατα δυο παιδια εκει που υπερλατρευεις το ενα και μοναδικο... ειναι η φυση μας φοβερο πραγμα.. και ομως γινεται και ειναι απλα μαγικο..

(αντεεεε.. αργει ο πατσας??????? θα γραψω και αλλες συναισθηματικες χαζομαρουλες..)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...