Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλαα..ο γιος μου κοιμοταν απο τη μια μεχρ τις πεντε παρα στο ριλαξ και εγω ουτε δεκα λεπτα....

εεεερε εγω να μουνα.....χαχααχα :tongue:;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν παω να ξαπλωσω λιγο στο κρεβατι μαζι της...λετε να μπερδευτει...επειδη το κανουμε το πρωι?η να νομιζει οτι ειναι βραδυ και να τα κανω σαλατα? ειμαι υπερβολικη?...δε ξερω....:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

και κανεις και σεξ...χαχαχα!! α ρε και μετα λετε εμενα duracell!! παιρνεις τα ευσημα για τις αντοχες...

ευχαριστω για τα περαστικα.. κουδουνι ειμαι!

Ε..καλα μη φανταστεις και καμια τρελη συχνοτητα..ισα να μη ξεχνιομαστε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τα νευρα μου...οτι ειχε αποκοιμηθει στο στηθος και με ειχε αφησει και την κρατουσα αγκαλια...γαυγισε ο σκυλος και την κοψοχολιασε...νευριασα τοσο πολυ...τωρα ειναι γαριδα παλι...δε το πιστευω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ντινα ακομα γελαω με τη χαζορωγα.. οταν λες ραγαδα, που την εκανες;

Εγω εβγαλα 2 κοκκινες απ'το ενα στηθος απ'την κατω μερια..:(

Ελπιζω να σου πανε ολα καλα με τις αντλησεις κ ο μπεμπης να ειναι ηρεμος οσο λειπεις ή ακομα καλυτερα να κοιμαται..;);)

Ευχαριστω ρε Αριστακι.. Ναι, αμα κοιμαται θα ειναι το καλυτερο ολων.. Αλλα δεν το βλεπω... λαγοκοιμαται τα μεσημερια στο στηθος και με το που τον απομακρυνω αρχιζει και γκαζωνει..

Η ραγαδα που εχω εγω ειναι στη θηλη ρεεεεε.... μια γραμμη κοκκινη που τσουζει και ποναει.. Απο τις αλλες τις ραγαδες εχω αφθονες στο δερμα, αλλα ποιος χεστηκε για αυτες.. (συγχωρεστε το λεξιλογιο μου, η αληθεια ειναι οτι δε θα μου χαλασει και κανα προξενιο λογω ραγαδων ... :tongue: )

Αν παω να ξαπλωσω λιγο στο κρεβατι μαζι της...λετε να μπερδευτει...επειδη το κανουμε το πρωι?η να νομιζει οτι ειναι βραδυ και να τα κανω σαλατα? ειμαι υπερβολικη?...δε ξερω....:-(

Νομιζω εισαι υπερβολικη... Εγω το κανω ο,τι ωρα να'ναι.. Σκεψου οτι παιζει και ο φωτισμος ρολο, η βαβουρα απο εξω απο το σπιτι κτλ..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω ετσι κανω στο μεσημεριανο υπνο..

Αλλα τωρα ξυπνησε εε;; :(

Τα νευρα μου...οτι ειχε αποκοιμηθει στο στηθος και με ειχε αφησει και την κρατουσα αγκαλια...γαυγισε ο σκυλος και την κοψοχολιασε...νευριασα τοσο πολυ...τωρα ειναι γαριδα παλι...δε το πιστευω...

Aaaaaxxxx.... Και μενα ετσι κανει ολη την ωρα... τοσος κοπος στραφι απο τη μια στιγμη στην αλλη... :(

Εγω ετσι κανω στο μεσημεριανο υπνο..

Αλλα τωρα ξυπνησε εε;; :(

Ξυπνησε εκανε χαρουλες και ξαφνικα παλι γκρινια και παλι στηθος...

ισως δοκιμασω αυριο τη μεσημεριανη κρεβαταδα με φωτα κλπ γιατι τωρα σε λιγο πρεπει να βγαλω το σκυλο να μη βαλει πολυ κρυο γιατι ειπαμε ειμαι μονη και πρεπει να βγουμε με το μαρσιπο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εννοεις εχετε σκυλο και στο ξυπναει?

Οχι δεν εχουμε.. εννοω κανω τοσο κοπο να τον κοιμισω και οταν τα καταφερνω ειτε παω να τον βαλω στο καλαθακι να κοιμηθει ν ακνω καμια δουλεια και ανοιγει τα ματια και θελει ρωγιτσα παλι, αλλιως δε σταματαει διασταυρωμενο αυτο, ειτε ερχεται ο μπαμπας του και τον βλεπει ετσι γλυκουλης που ειναι και δεν μπορει να του αντισταθει οποτε θελει να τον φιλησει, ομως δεν το κανει ηρεμα και αθορυβα το κανει σβουρηχτα και ανοιγει τα ματια και παμε παλι απο την αρχη.. μη ρωτατε πως αντιδρω.. βγαζω αφρους και βριζω και θελω να του βγαλω τα ματια... αλλα τι να κανω...

Ντινα μου την εχει ξεζουμισει την αγελαδα;; ρε, εχει πολυ πλακα η αγελαδιτσα σου!!! σε τετοια φαση εισαι κ συ;;

Για τον υπνο ακριβως οπως τα λες κ μεις...μα ακριβως ομως.. :D:D

Χαχαχαχα!!! Εχω παθει πλακα με την αγελαδα... χαχαχαχχα... Φοβερηη!!!

Το τελειο ειναι πως φαινεται η ταλαιπωρια στο ματι που τρεμοπαιζει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...