Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκι και καλή Κυριακή!!!!!!!!!

Με θυμάστε??????:rolleyes::rolleyes: Κάποτε τα λέγαμε κάθε μέρα.......

Δε σας έχω διαβάσει αλλά επειδή έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα και ο μπεμπούλης είναι πιο ήρεμος και κάθεται και στο πορτ μπεμπέ ενώ πριν μόνο αγκαλιά, θα προσπαθήσω να έρχομαι στην παρέα σας πιο συχνά!!!!!!!

Βασικά θα πάρω ένα μεγάλο καλώδιο για να φτάνει το νετ μπουκ στην κουζίνα όπου κάθομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οπότε θα μπορώ καθημερινά να είμαι κοντά σας!!!!;)

Την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο!!!!! Βασικά είχα κλείσει ραντεβού για προχθές αλλά είχανε απεργία στο ΙΚΑ.....γκρρρρρρρ........:mad:

Την προηγούμενη Δευτέρα πήγα και στο γυναικολόγο επιτέλους και όλα οκ αλλά ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει ευτυχώς!!!!:D

Σας φιλώ.........να μου φιλήσετε τα μπεμπίνια σας μανούλες!!!!!!!!

Εύχομαι να είαστε όλες σας καλά!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμμ τι φασεις ειναι αυτες που περνανε ωρες ωρες..

εγω εχω 38 πυρετο, τωρα θα παρω αντιπυρετικο και θα προσπαθησω να κατσω στα αυγα μου...

Περαστικά σου Προσπάκι!!!!!!!!! Να προσέχεις!!!!!! Κι επειδή απ'οτι θυμάμαι είσαι dyracell και διαρκώς στο on βάλε και λίγο τον εαυτό σου στο off....;) Χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση!!! Φιλάκια!!!!!

Ματινα βλεπω σου ευχονται τα κοριτσια! Χρονια πολλα και απο μενα!

Σημερα εχει γενεθλια και ο αντρας μου. Εχουμε ακομα κοσμο.2 ατομα δλδ μη φανταστειτε.Και τη φιλη μου..Η μικρη κοιμηθηκε εγω τρωω κι αν αργησουν θα τους καληνυχτισω!

Χρόνια πολλά για τον άντρα σου!!!!!! Να είναι πάντα γερός και πάντα ευτυχισμένοι οικογενειακώς!!!!:D

Ματινάκι χρόνια πολλά κι εσύ για χθες!!!!!! Να τα εκατοστήσεις, να είσαι γερή και πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!!!!!! Να χαίρεσαι και να σε χαίρονται όσοι αγαπάς και σ'αγαπούνε!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

η τη νυχτα που υπαρχει συνηθως μεγαλη παραγωγη, η το πρωι αφου πιει ο μικρος, το υπολοιπο θα το αντλησεις.. εμενα πχ πινει μονο απο το ενα στηθος συνεπως αντλω το αλλο και οσο υπαρχει απο αυτο που θηλασε..και αυτο περισσοτερο πριν φυγω για εκει που χω να παω ..αλλα και ασχετα να το κανεις νομιζω ειναι καλα..

επισης μπορεις να αντλεις οταν επιστρεφεις..οπου σιγουρα θα πρεπει να τον θηλασεις συνεπως αν θηλασει μονο απο ενα στηθος, να αντλησεις το αλλο και οτι περισσευει απο αυτο που θηλασε..(για την ωρα ομως μια αντληση θα κανεις το 24ωρο οσα και τα γευματα που χανει..στο 3ωρο απουσιας σου θα ειναι ενα..)

Επειδη και ο δικος σου απο ο,τι βλεπω εχει προτιμηση στο ενα στηθος, αυτο δε σου ειναι τουμπανο και το αλλο το παραμελημενο μικροτερο? :rolleyes:

Επισης, στο παραμελημενο μου εχω μια ραγαδα και μια πληγουλα.. διαβασα οτι με το θηλαστρο επιδεινωνονται οι πληγουλες?? ισχυει??:confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλως το κοριτσακι μας!!! Χαιρομαι που ειστε καλα με το μωρουλι σου.. Ολα να πανε καλα με το εμβολιο και να μην σας πειραξει πολυ.. ;)

Ντινάκι μουυυυυυυυ.........:D

Ωχ γιατί το λες αυτό για το εμβόλιο?? Ελπίζω να μην έχουμε δράματα!!!!:(

Φιλάκια στον μπεμπούλη σου!!!!!!!!!:P

Επειδη και ο δικος σου απο ο,τι βλεπω εχει προτιμηση στο ενα στηθος, αυτο δε σου ειναι τουμπανο και το αλλο το παραμελημενο μικροτερο? :rolleyes:

Επισης, στο παραμελημενο μου εχω μια ραγαδα και μια πληγουλα.. διαβασα οτι με το θηλαστρο επιδεινωνονται οι πληγουλες?? ισχυει??:confused:

οχι, εννοω οτι τον βαζω και πινει γαλα απο ενα στηθος καθε φορα.. μολις ειναι να ξαναπιει τον βαζω για λιγο σε αυτο που θηλασε τελευται ωστε να παρει το παχυ γαλα και μετα στο αλλο το πιο γεματο..

οταν ειναι να απουσιασεις το ζητουμενο σου ειναι παντα να φευγεις με τα στηθη "αδεια".. θα δεις οτι στις 3-4 ωρες θα ειναι τουμπανο παλι.. συνεπως αν εισαι καπου που μπορεις να πας στη τουαλετα και νοιωθεις ασφυκτικα απο την ενταση στο στηθος και ειναι να αργησεις να πας σπιτι κοιτα να μπεις και να βγαλεις λιγο γαλα με το χερι..

ναι.. με το θηλαστρο επιδεινωνονται οι πληγες των θηλων σε συνεχη χρηση..

caramello να χαιρεσαι τον ανδρα σου βρε!!

helen δικιο εχεις αλλα.. για την ωρα ακυρωσα δυο επισκεψεις που χα το απογευμα και επιστρατευσα τη μανα μου να ρθει να με τριψει..

παντως σχετικα με το προγραμμα.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προγραμμα θα μπει ειδικα στα θηλαζοντα πολυ αργοτερα.. μετα τους 6 μηνες κατα την εκτιμηση μου.. ακομη θα δειτε οτι θα παρεκλινουν..

οι μη θηλαζουσες θα ειναι και αυτες στο περιπου οταν θα αρχισει η οδοντοφυια..

οχι, εννοω οτι τον βαζω και πινει γαλα απο ενα στηθος καθε φορα.. μολις ειναι να ξαναπιει τον βαζω για λιγο σε αυτο που θηλασε τελευται ωστε να παρει το παχυ γαλα και μετα στο αλλο το πιο γεματο..

Aααα.. καταλαβα λαθος.. ναι, κι εγω ετσι το κανω.. και η χαζορωγα απο το μικρο χαλασε.. αντε να τη φτιαξω τωρα.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

helen δικιο εχεις αλλα.. για την ωρα ακυρωσα δυο επισκεψεις που χα το απογευμα και επιστρατευσα τη μανα μου να ρθει να με τριψει..

παντως σχετικα με το προγραμμα.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προγραμμα θα μπει ειδικα στα θηλαζοντα πολυ αργοτερα.. μετα τους 6 μηνες κατα την εκτιμηση μου.. ακομη θα δειτε οτι θα παρεκλινουν..

οι μη θηλαζουσες θα ειναι και αυτες στο περιπου οταν θα αρχισει η οδοντοφυια..

Καλά έκανες και ακύρωσες τις επισκέψεις!!!!!;)

Ναι κι εγώ όταν λέω για πρόγραμμα εννοώ ότι μπορώ και κάνω δουλειές αφού έτσι ξαφινικά άρχισε να κάθεται στο πορτ μπεμπέ χωρίς να κλαίει!!!! Το έχω βάλει επάνω στο καροτσάκι κι όλα μια χαρά!!!!! Το βράδυ συνεχίζουμε να κοιμόμαστε μαζί αφού ακόμα σφίγγεται και δείχνει να έχει πονάκια αλλά όταν είναι ήρεμος κοιμάται μόνος του στην κούνια, την ημέρα!!!!!;)

Ξέρεις τί είναι μετά από τόόόόσο καιρό να μπορώ να κάνω μπάνιο χωρίς να έχω κάποιον να κρατάει τον μπέμπη???? Να βάζω σκούπα και να σιδερώνω σε ώρες λογικές και όχι το βράδυ που έρχεται ο πατέρας μου να δει το μωρό ή όταν ο άντρας μου είναι στο σπίτι??

Πριν λίγο καιρό έτρεχα σαν το Βέγγο για να κάνω κάτι πριν προλάβει να κλάψει ο μπέμπης επειδή τον έβαλα κάτω....

Απλά είχε δίκιο η παιδίατρος που μου είχε πει πως για να κλαίει το μωρό κάτι θα το ενοχλεί και πως τόσο μικρό που είναι δεν μπορεί να έχει κακομάθει στην αγκαλιά....τώρα το είδα κι εγώ...;)

Διαφημίσεις

Απλά είχε δίκιο η παιδίατρος που μου είχε πει πως για να κλαίει το μωρό κάτι θα το ενοχλεί και πως τόσο μικρό που είναι δεν μπορεί να έχει κακομάθει στην αγκαλιά....τώρα το είδα κι εγώ...;)

συμφωνω.. μεχρι εδω ομως.. ηδη αρχιζει ο δικος μου να καταλαβαινει.. οτι αν κλαψω θα τρεξουν και εχει αρχισει να το εφαρμοζει.. μολις αρχισει τη μουρμουρα του απανταω στρατιωτικα η τον αγνοω και το σταματαει (για λιγο :tongue:)

αφηστε που εχουμε ααααααααααλλο μπελα.. τον εχω στο σαλονι και μολις πιασει το ματι του την tv δεν ξεκολλαει ακομη και αν την εχει αναποδα απο το κεφαλι του...ψαχνει να τη βρει.. τα ιδια αν εχω και στο λαπτοπ τιποτε που παιζει..

τηλεορασακιας μας βγηκε και ηδη εχω πει στους αλλους οταν θα λειπω στη δουλεια να εχουν με ρεγουλα την tv..

Γεια σας !!

Εφυγε η φιλη μου! Ευχαριστω για τις ευχουλες! Να εισαστε οοολες καλαααα !:D

Προσπερ μου περαστικααα...:(

Ελενη εγω ειμαι ακομα στη φαση που περιγραφεις...Τρεχω σα το βεγγο μολις την αφησω λιγο κατω, στην αλλαξιερα η στο ρηλαξ να προλαβω οτι προλαβω. Τωρα αν σας πω οτι δε θυμαμαι ποτε εκανα μπανιο τελευταια φορα με πιστευετε?? Αφου και ο αντρας μου να ειναι σπιτι το πιο πιθανο ειναι οτι μολις μπω θ αρχισει να κλαιει.Και τωρα που εχει γκρινια γιατι νυσταζει και δεν αντεχω να την κοβω βολτες για να κοιμηθει? τι κανουμε? Την εχω παλι στο στηθος αλλα και αυτο δεν ειναι σωστο...αλλα δεν αντεχω τα χιλιομετρα...η πλατη μου..η μεση μου...ειμαι και μονη σημερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σας !!

Εφυγε η φιλη μου! Ευχαριστω για τις ευχουλες! Να εισαστε οοολες καλαααα !:D

Προσπερ μου περαστικααα...:(

Ελενη εγω ειμαι ακομα στη φαση που περιγραφεις...Τρεχω σα το βεγγο μολις την αφησω λιγο κατω, στην αλλαξιερα η στο ρηλαξ να προλαβω οτι προλαβω. Τωρα αν σας πω οτι δε θυμαμαι ποτε εκανα μπανιο τελευταια φορα με πιστευετε?? Αφου και ο αντρας μου να ειναι σπιτι το πιο πιθανο ειναι οτι μολις μπω θ αρχισει να κλαιει.Και τωρα που εχει γκρινια γιατι νυσταζει και δεν αντεχω να την κοβω βολτες για να κοιμηθει? τι κανουμε? Την εχω παλι στο στηθος αλλα και αυτο δεν ειναι σωστο...αλλα δεν αντεχω τα χιλιομετρα...η πλατη μου..η μεση μου...ειμαι και μονη σημερα...

και κανεις και σεξ...χαχαχα!! α ρε και μετα λετε εμενα duracell!! παιρνεις τα ευσημα για τις αντοχες...

ευχαριστω για τα περαστικα.. κουδουνι ειμαι!

Ελενη μου;;;;; μας ελειψεεεεεες!!!

Αχ, αυτα τα εμβολια.. :rolleyes: πολυ αγχος..

Ντινα ακομα γελαω με τη χαζορωγα.. οταν λες ραγαδα, που την εκανες;

Εγω εβγαλα 2 κοκκινες απ'το ενα στηθος απ'την κατω μερια..:(

Ελπιζω να σου πανε ολα καλα με τις αντλησεις κ ο μπεμπης να ειναι ηρεμος οσο λειπεις ή ακομα καλυτερα να κοιμαται..;);)

Καραμελακι μοναξιες σημερα; αχ, αυτη η πλατη..κ που εισαι ακομα, που να φτασουν το 7κιλο...;)

Δημητρα πονανε τα κοκκαλα σου; πηρες τιποτα για τον πυρετο;

Εμεις ειμασταν στην πεθερα μου για φαγητο.. ηταν κ η αδελφη του Νικ με τον αντρα της κ περασαμε πολυ ομορφα!!

Η μικρη στην αρχη κοιμοταν οποτε προλαβα κ εφαγα, οταν ξυπνησε ηταν ησυχη παρα τη βαβουρα.....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...