Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μακαρι κ μενα να καθοταν καμια ωριτσα στο ρηλαξ..αλλα χανει το ενδιαφερον της εκει κ συντομα αρχιζει την κλαψα.

Εχω δοκιμασει να την αφησω να δω αν θα ηρεμησει αλλα χειροτερεύει κ το νιαουρισμα γινεται σπαραγμος:(

Αααχ τα ιδια ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ματινα βλεπω σου ευχονται τα κοριτσια! Χρονια πολλα και απο μενα!

Σημερα εχει γενεθλια και ο αντρας μου. Εχουμε ακομα κοσμο.2 ατομα δλδ μη φανταστειτε.Και τη φιλη μου..Η μικρη κοιμηθηκε εγω τρωω κι αν αργησουν θα τους καληνυχτισω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καραμελιτσα να χαιρεσαι τον αντρα σου! Με πηρε ο υπνος μαζι με το μωρο.. τωρα γκρινιαζει γιατι μαλλον κατουρηθηκε πολυ.. :rolleyes:

Θα πω αυριο πως βαζω το παιδι στο σλινγκ.. Θα βρω σχετικο βιντεο..

φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Aristea ευχαριστουμε για την ενημερωση...:D

εγω ειμαι ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ καθως η καταρροη μου ειναι μεγαλη, με χτυπησε και η ιγμορριτιδα και με ποναν και τα δοντια πανω απο το ιγμοριο...

ανησυχω πως θα εξελιχθει η κατασταση οσον αφορα τον μικρο αλλα δεν πιστευω οτι μπορω να κανω κατι

α) τον θηλαζω συχνα

β) και μασκα να φοραω τι θα αλλαξει αφου κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο και μαζι καποιες στιγμες

εχθες ο σκατουλης δεν ελεγε να κοιμηθει με τιποτα??????????????

στις 12 τα μεσανυχτα καταφερα να τον κοιμησω..τον ειχα δωσει στον ανδρα μου και ο μικρος του κανε χαρες..τον πηρε ο υπνος προς στιγμην και με το που μπηκε στη κουνια ξυπνησε...

μιλαμε οτι ειχα μπριζωθει απο τα νευρα μου γιατι με παιδευε και η καταρροη..

τελικα κοιμηθηκε στις 12, ξυπνησε να φαει στις 4 και μετα παλι στις 5 ειχε ανησυχια (ειχε κανει λιγα κακα τελικα) και τον πηρα μεχρι τις 7 στο κρεβατι μου (αυτο που ελεγα πριν..οτι δεν μπορω και αλλιως..).. μετα ξυπνησε, του βαλα ορους στη μυτη και ολα τα σχετικα και αφου θηλασε ξανακοιμηθηκε (ελαφρα κοιμαται)

και παλι καλα η κορη μου δεν ξυπνησε τη νυχτα.. και μαλλον την εχει πιασει ο καιρος καθως κοιμαται ακομη...:eek::eek::eek::lol::lol::lol::lol:

περιμενω να ξυπνησει για να πλυνω τα πιατα..

θα χω και το απογευμα δυο επισκεψεις και αααααααααντε παλι να μαζευω το σπιτι.. ελπιζω να μη δουλεψει ο ανδρας μου σημερα λογω καιρου και να τον εχω νωρις για να βοηθησει (τσ τσ τσ...τι συζυγος ειμαι εγω???)

αυτα.. επιστρεφω πισω στον πονοκεφαλο μου..:tongue::tongue:

Καλημερα..

Δημητρα η καταρροη ειναι για γερα νευρα..δεν τη μπορω καθολου :mad:

μακαρι να τη σκαπουλαρει ο μικρος σου!

Εμεις εχτες ειχαμε παλι γκρινια πριν τον υπνο..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα..

Δημητρα η καταρροη ειναι για γερα νευρα..δεν τη μπορω καθολου :mad:

μακαρι να τη σκαπουλαρει ο μικρος σου!

Εμεις εχτες ειχαμε παλι γκρινια πριν τον υπνο..:rolleyes:

χμμ τι φασεις ειναι αυτες που περνανε ωρες ωρες..

εγω εχω 38 πυρετο, τωρα θα παρω αντιπυρετικο και θα προσπαθησω να κατσω στα αυγα μου...

2483863zbthrlztg5.gif

Καλημερα μανουλιτσες!! :D

Σημερα υποτιθεται ειναι η πιο κρυα μερα του χειμωνα ε ? ετσι ακουσα..

Προσπακι, περαστικα σας! Ο δικος σου εχει μπει σε προγραμμα? :confused::confused: Ασχετο.. τωρα που δε δουλευεις το αφεντικο σου - κουμπαρος σου δε σε πληρωνει ε ?? Διοτι αν ναι, θα ηθελα να με προσλαβει.. πως θα το κανονισουμε?? :confused:

Και κατι αλλο.. απο σημερα αρχιζω αντλησεις συστηματικες ... ποτε προτεινεις να τις κανω?? ειναι και το παιδι συνεχεια στο στηθος.. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Nτινα πως βάζεις τον μπεμπη στο sling?

Κοιτα το βιντεο.. μονο που το δικο μου σλινκ φτανει μεχρι το λαιμο του.. μερικες φορες βαζω και το κεφαλακι του μεσα για να ειναι πιο σταθερο..

Καλημερα μανουλιτσες!! :D

Σημερα υποτιθεται ειναι η πιο κρυα μερα του χειμωνα ε ? ετσι ακουσα..

Προσπακι, περαστικα σας! Ο δικος σου εχει μπει σε προγραμμα? :confused::confused: Ασχετο.. τωρα που δε δουλευεις το αφεντικο σου - κουμπαρος σου δε σε πληρωνει ε ?? Διοτι αν ναι, θα ηθελα να με προσλαβει.. πως θα το κανονισουμε?? :confused:

Και κατι αλλο.. απο σημερα αρχιζω αντλησεις συστηματικες ... ποτε προτεινεις να τις κανω?? ειναι και το παιδι συνεχεια στο στηθος.. :rolleyes:

ποιο προγραμμα καλεεεεε??? αφου κοιμηθηκε στις 12 με το ζορι χθες..

τωρα δεν με πληρωνει..κοντος ψαλμος αλληλουια ομως..ειναι καλο παιδι, θα τον κρατησω..:tongue::tongue::tongue:

η τη νυχτα που υπαρχει συνηθως μεγαλη παραγωγη, η το πρωι αφου πιει ο μικρος, το υπολοιπο θα το αντλησεις.. εμενα πχ πινει μονο απο το ενα στηθος συνεπως αντλω το αλλο και οσο υπαρχει απο αυτο που θηλασε..και αυτο περισσοτερο πριν φυγω για εκει που χω να παω ..αλλα και ασχετα να το κανεις νομιζω ειναι καλα..

επισης μπορεις να αντλεις οταν επιστρεφεις..οπου σιγουρα θα πρεπει να τον θηλασεις συνεπως αν θηλασει μονο απο ενα στηθος, να αντλησεις το αλλο και οτι περισσευει απο αυτο που θηλασε..(για την ωρα ομως μια αντληση θα κανεις το 24ωρο οσα και τα γευματα που χανει..στο 3ωρο απουσιας σου θα ειναι ενα..)

πωπωω dina το βλεπω και βαριεμαι.. ειναι λιγο μικροτερος (στο υψος) απο αυτο που χει η κυρια...)

το χω διακοσμητικο λεμε στην πορτα του δωματιου μου.. ντροπηηηηηη μου..:tongue:

Ευχαριστω για τα tips Προσπ.. Αντε να δουμε πως θα παει.. Αυριο ειδικα που εχω και νοσοκομειο δεν ξερω ποσες ωρες θα λειπω.. Θα αφησω αρκετα μπουκαλακια (ετσι λεω εγω τωρα, τι θα βγαλω, δεν ξερω) απο 60 μλ για να μην πανε χαμενα..

Εδω και κανα 3 μερες μου τελειωσαν και τα λοχεια.. χεχεχε.. :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...